Hirdetés

2024. április 27., szombat

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  World of Tanks - MMO (téma lezárva)

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 06:28:04

LOGOUT.hu

Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmény topic: World of Tanks - MMO - Archívum I.

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#4051) Iron Funeral válasza jahrn (#4047) üzenetére


Iron Funeral
őstag

Valamelyik Q&A-ban olvastam, hogy a tier X brit tank egy Chieftain proto/előd lesz :)

Which Twilight do you like the most? Twilight of The Thunder God! /,,/

(#4052) kugli81 válasza diegho (#4050) üzenetére


kugli81
aktív tag

Én láttam ma dieghot játszani ma az ellenfénél sajna :( Szivesen bekerülnék mellé :) Neki pont nem kéne szerénykedni szerintem sokszor rajta múlik a meccs....éppen 6ot lött asszem ..

[ Szerkesztve ]

Gigabyte p35ds3,6750@3,4ghz,inno8800gt,logitech z-5500,kingmax2x1gb 1066mhz....

(#4053) Specii válasza diegho (#4050) üzenetére


Specii
csendes tag

A Statharcolás csak példaértékűnek szántam a kollégának, semmi egyébb.

Mindenkinek más az átlag.... 1200-1500 effiency már jó, ezeket a játékosokat képezheted, ha megmutatod hogy hogy forgassa a tankját tudsz belőle építkezni.

A másik hogy nincs nálunk sok jó ember, ez ugye több dolognak is betudható. A legfőbb ok az hogy magyar vagyok és én vagyok mindenki fölött álló isten mert 1x Top tier voltam random csatában, és ezért én nekem jó a legutolsó nevenincs 12-éveseket gyűjtő "HUNpistike" klán. Az emberekben nincs meg a motiváció, arra sokszor hogy jobbak legyenek és fejlődjenek, vagy legfőképp hogy továbblépjenek és a képességeiknek megfelelő klánt keressenek. Vagy megint előjön a "Magyar vagyok" és te adsz nekem tanácsot holott én mindent jobban tudok, vagy megszólsz 1 kritikával, szarember vagy és örök életre utálni foglak és kilépek a klánból és elmondom mindenkinek hogy te A-tól Z-ig minden vagy csak nem ember. Így nincs ember és ebből következik az hogy nem válogathatunk, lejjebb kell vinni a színvonalat.

Érdekes módon a magyaroknál nem tudott az a réteg kialakulni klánok terén, mint minden más netes játékban általában, hogy van 1 dominancia, hogy minden jó játékos oda szeretne menni, aki hajlandó fejlődni, így képviselhetnénk kis hazánkat a CW-n úgy mint a Lengyelek (1SBP), Románok (ODV).....

[ Szerkesztve ]

---- in memoriam of [HUN]pistike ---

(#4054) krisss93


krisss93
aktív tag

Najó most már ku-----a elég lesz ebből teleb-----tok a fórumot ezzel a szeméttel és szerintem nem én vagyok az egyetlen akinek kezd telelenni a családi ékszere ezzel az egész hacacáréval.

Nyissatok egy klánviták és egyéb szájkaraték topikot és tartsatok bajnokságot vagy rendezzétek le magatok közt.

Eddig se volt túl sok a normális hozzászólás, de az utóbbi 2 napban mást se olvasni, csak ezt a böszmületet.

[ Szerkesztve ]

(#4055) vhw válasza Specii (#4048) üzenetére


vhw
addikt

Kérlek legyetek már szívesek ezt befejezni.
Nem kell villogni senki előtt statokkal.

Azért mert valaki sérelmezte innen a ph-ról, hogy hogy nyilvánult meg A HUNS egyik oszlopos tagja (ha már deputy) egy random csatában, miért kell e-fasz méregetésbe kezdeni?

Egyikük mindenbizonnyal elszámolta azt a taktikát Karelián, nade egy állítólag komoly CW klán vezető pozicíójában lévő embernek (rang szerint, hogy ez most csak tiszteletbeli vagy valós, mindegy) sem kellene ilyen stílusban osztani valakit randomban. És aztán még a tetejébe idejönni és tovább folytatni a szardobálást.

"Mi' csinálsz apa? Kapcsold ki a gépet!"

(#4056) #21346560


#21346560
törölt tag

Hát igen, nem véletlen lett csinálva az OFF TOPIC!!!

(#4057) virkir válasza Specii (#4048) üzenetére


virkir
veterán

Egy a baj veletek akik mindig körömszakadtáig véditek azt amit nem kéne, hogy nem figyeltek eléggé meg ugrotok a hüjjegyerekek siránkozásaira.
Ha visszaolvastál volna semmi pöcsméregetésbe nem fogtam bele veled ellentétben de a kedvedért bemásolom az első reagálásomat arra ami elindította az egészet.
Nem akarlak megbántani de még igen finomak is voltak.
Ha a top tankunk ilyen marhaságot csinál és emiatt bukjuk a kört én nem szoktam visszafogni magam.
Már írtam, hogy csodálkozok is, hogy még egyszer nem kaptam chat ban-t
Megnéztem a három jóember statját, hát... ez a klán mintha úgy indult volna, hogy mi leszünk a hcpróüberfaszamindenkitleverünk klán.
Ehhez képest nem valami acélos a commander.

Mint látod nem adtam igazat a poszt tolónak és a három jómadárrról is finoman fogalmaztam meg a véleményem. Az meg, hogy egyszerűbb szaladni a TS-re, hogy jajj bántják a klánt meg minket egyszerűbb mint értelmesen elnézést kérni az esetleges bunkó, buta stílusért, beismerni, hogy rohadtul nincs igazuk.
Nem ítéltem el senkit szerintem csak kifejtettem egy véleményt, triplanoob egy más kérdés ő szerintem mentálisan sérült.
Amit a klánról írtam az megintcsak igaz mert ti akartatok lenni a csúcs magyar HC klán és lehet csak ott ragadt a feltételetek de messze elmaradtok ettől, nem kicsit felhígultatok.

Amire meg ezt írtad ezek szerint neked sem ment át de megpróbálom elmagyarazni.
Lassan mondom, hogy megértsd.
Alapvetően nem arról szólt, hogy ki a jobb játékos hanem, hogy nem efficiency alapján értékelek egy játékost, képekkel illusztrálva, hogy az a kretén megértse.
Nem sikerült neki. Látom neked sem elsőre.
Mint ma már sokadszor, leírom ismét, nem tartom magam jó játékosnak legfeljebb jobbnak az átlagostól.
És igen mindig van egy jobb. Nálam, nálad sőt még diegho-nál is, csak nem mindegy, hogy mekkora az a halmaz aki jobb nálunk.
A három társad halmaza irdatlan nagy a miénk még elég nagy, diegho-é viszont már kicsi.
A farokméregetésről még annyit, hogy globálisan nézve a statjainkat semmivel nem vagy jobb játékos nálam ráadásként nem mindegy, hogy mennyit mentél egyedül vagy szakaszban. Személy szerint elég keveset, mostanában sikerül némileg gyakrabban összehozni de szvsz még most sem éri el a köreim 20%-át.
Ennyi.
Nincs itt csattanó hacsak nem az, hogy ezekért a hozzászólásokért igazán kár volt regisztrálni ide és nem lenne baj ha itt is be lenne vezetve mint az SG-n, hogy egy hónapig nem lehet se képet se linket beszúrni.

[ Szerkesztve ]

"Nekem papírom van róla, hogy értek hozzá" by Glenda

(#4058) diegho válasza kugli81 (#4052) üzenetére


diegho
nagyúr

Te voltál az E-100? Az egy 2250xp-s kör volt, 6 killel, a KV-3unk pedig szépen afk volt a kezdőn.

(#4059) fsb1000 válasza vhw (#4055) üzenetére


fsb1000
nagyúr

Végre megszólaltál....

Rajtad kivül van még itt néhány oszlopos PH! tag aki egyben a HUNS-hoz is kötödik, tegnap óta vártam, hogy megszólaljatok. Nem tagadom, kickgunnerel is beszéltem tegyen valamit - remélem nem értette félre - mert itt a HUNS önkezű lejáratása megy, ami nekem nem nagyon tetszik.

Le kell ezt zárni, mert csak rosszabb lesz. Ciki nagyon....
A hsz-eddel egyet értek.

(#4060) jahrn válasza Iron Funeral (#4051) üzenetére


jahrn
senior tag

:Y :DD

Ez ad egy lokest ahhoz h ne erdekeljen a francia TD sor live szeron es rakoncentraljak a britekre teljesen :)
Mondjuk a Crusader/Comet/Centurion harmas mar onmagaban csabito, a T7-T10 hvy tankokkal egyetemben.

(#4061) virkir


virkir
veterán

Na érdemi kérdés.
Ma másnál is laggol ez a szar vagy csak nekem sikerült kifogni, hogy szar a netem.

"Nekem papírom van róla, hogy értek hozzá" by Glenda

(#4062) Specii válasza virkir (#4057) üzenetére


Specii
csendes tag

Lehet hogy elnéztem dolgokat, előfordul...

Védeni kell is... nem engedheted ki a dolgokat a kezed közül. Ez olyan mintha a zsebtolvajnak tálcán kiraknád mindened.
Volt azért Himbi-limbi mutogatás... de kell is, enélkül nem lesz önbizalom.

Akartunk.. ez így nem helyes. Pár emberben megfogant az ötlet, hogy csináljuk meg.. de itt jön közbe a HUNpistike effekt mint előbb leírtam. Az ideológia megmaradt, de engedni kellet a színvonalon.

Az effi mint említed globális.. na pont ez a baj. Hiába hasonló két emberré, ha a top tankokon szignifikánsabban jobban teljesít az egyik egyed. Egyértelmű hogy az kell aki Toppal jó nem L2 lightal. Nagyon sokan vannak úgy, hogy bemennek és csak mennek előre ebből is lesz a rossz effi.

---- in memoriam of [HUN]pistike ---

(#4063) Fel válasza Iron Funeral (#4051) üzenetére


Fel
addikt

Mi, hol, merre?! Eu-sban biztosan nem volt ilyen. Bár amekkora flood értel el azt a topikot is mióta kitört ez az E-50/E-75 láz, akár lehetett is, hiába olvasom naponta...

Én még továbbra is úgy tudom, hogy FV 215 lesz, 133mm-es löveggel.

(#4064) diegho válasza Specii (#4053) üzenetére


diegho
nagyúr

Nem tudom mennyi online MMO-val játszottál, én már kipróbáltam párat (Kalonline - Archlord), de magyar klánok nem igazán tudnak maradandót alkotni sehol, főleg az összetartás nincs meg és az alázat, hogy a csapatért harcolunk (én még randomban is beállok az ellenfél lövésébe, ha a top tankunkat védem vele és az a top tank játszani is tud). Én minden MMO-ban amiben játszottam voltam magyar klánban, de egy szinten megállt a tudomány mindenhol és inkább mentem szépen át a nagyobb, szimpatikus klánokba, ahol max pár magyar volt. Eddig a legjobb társaságot még az 1.6-os Counter-Strike hozta. Wot-ban is voltam magyar klán tag (HAC) egy toyotaklub-os ismerős meghívott, beléptem, kirúgtak, mert fontosabb volt a családom a CW-nél és ezt nem értették meg, pedig mikor beléptem jeleztem, hogy nem fogok CW-re menni, akkor senkinek nem volt ezzel gondja, 2 hét után mikor sorra buktak mindent, valakire rá kellett kenni, persze arra, aki online, fél óránként megy egy kört, de nincs a CW csapatban. Nos ezek után én már nem is szeretnék magyar klán tagja lenni, de nem hogy magyaroknak, még elég neves csapatoknak is nemet mondok, bár néha elgondolkodok a MUMMY-n, de mindig meggyőzöm magam, hogy inkább nem.

(#4065) Fel


Fel
addikt

Az orosz szerverre már holnap ki is adják a 7.4-et, úgyhogy hamarosan várható lesz az eu és na régiókra is.

(#4066) Timyyy válasza Fel (#4065) üzenetére


Timyyy
őstag

Ejj :U ez igencsak rövidke teszt volt. (jól összecsapták, mert amin 3 hétig ülnek az is gagyi szokott lenni és utólag kell peccselgetni....)

(#4067) 7


7
addikt

Mivel az elmúlt hónapokban túl sok kérés futott be a témával kapcsolatban, és jól láthatóan semmi hosszabb távú foganatja nincs egyik intézkedésnek sem, most egy rövid időre bezárjuk a topicot.

Így egyrészt lesz időtök megszokni, hogy van egy off topicotok (kiemelt tekintettel a második hozzászólásra), másrészt lesz alkalmatok kissé lehiggadni.

(#4068) Djuree válasza diegho (#4064) üzenetére


Djuree
félisten

ne ilyen szarokkal játsz, nem is ismerem ezeket, ezekben persze hogy nincs magyar klán. én wow-oztam, eve-eztem, aion-oztam, tor-oztam, mindenhol volt jó magyar klán, már-már baráti társaság, akik egymásért is játszottak. még akár nekem mint vadidegennek is adtak pénzt, cuccokat, nem is kis értékben, ha látták hogy normálisan áll az ember a dolgokhoz akkor segítenek, legalábbis a legtöbben. ha beszélgetek az illetővel, és látom hogy normális, én is adok neki ami kell, ez csak egy játék, ha már itt sem segítjük egymást akkor az életben mit várjunk egymástól?

[ Szerkesztve ]

LEGO gyűjtő és moc építő (munkát is keresek, bármit ami LEGOval kapcsolatos!), tankász, bringás, WH40k fan, MacGyver

(#4069) Arpee78


Arpee78
senior tag

Bokor mögött állok pl TD-vel, a bokor "átlátszó". Egy közeledő ellent bespottolok, ha most rálövök láthatóvá válok, ezt elkerülendő visszahúzódok és a bokor sem lesz már átlátszó. De az ellenfél még látható lesz ~5 másodpercig(+2sec, ha van Designated Target perk), na ha ekkor lövök nem fognak észrevenni, elvileg.

Gyorsan újratöltő és kis sebzésű ágyúval nem sok értelme van, de pl egy derp gun-os SU-152-vel jól jöhet.

Nekem eddig nem jutott eszembe ez a taktika. :B Van aki aktívan alkalmazza? Tapasztalat?

(#4070) Timyyy válasza Arpee78 (#4069) üzenetére


Timyyy
őstag

Ennek csak simán annyi a magyarázata hogy lövéskkor 15 méteres körzetben a bokrok eltűnnek és ha valakinek látótávon belül vagy akkor felvillansz. Gondolom pont a tolatással érted el a 15 métert és azért nem láttak meg, mert továbbra is rejtett a bokor.

(#4071) emre válasza Arpee78 (#4069) üzenetére


emre
veterán

O704-el viszonylag gyakran "dolgozok", hasonlóan mivel annak még elfogadható a rejtőzködése. Más kérdés hogy az arty splash damage zónába így is benn maradsz, de legalább nem telibe kap. JT-vel már majdnem mindegy mekkora bokor van előtted. :(

A stabil diktatúra ugyanúgy társadalmi alku eredménye, mint a stabil demokrácia, csak az alku logikája más.

(#4072) Burgonya1 válasza fsb1000 (#4059) üzenetére


Burgonya1
csendes tag

Nem mindenki ilyen brutál a HUNSból. Meg szerintem az is benne van, hogy magyar ember nem kenyérrel dob vissza, ha kővel dobálják, hanem inkább egy betontömbbel. Kacsa is csak azért olyan paraszt, mert ez a stílusa, de hamar meg lehet szokni, néha még vicces is tud lenni.
1500 effi feletti játékosok közt kevés olyat találsz, aki béna, szóval afelett már lehet menőzni :P
Amúgy akik itt villognak a statokkal, hogy ennyivel jobb, mint a másik, a CW meg nem számít az mért nem lép be egy klánba, hogy kipróbálja? Nem igazán értem azokat sem, akik 15k+ csata után még nem unják a randomot. Aki belekóstol a CW-be az érezheti, hogy mennyivel jobban felpörget, mint egy random, ahol inkább csak elüti az ember az időt, arről nem is beszélve, hogy itt nincs szó a béna csapatról.
Diegho-nak pl tudok egy klánt :D

(#4073) Napfénysüti válasza Djuree (#4068) üzenetére

Így van. Én AA-ban voltam tiszteletbeli klántag az egyik legjobb magyar klánban. Elmentem a találkozójukra is és amellett hogy iszonyat jó fej és korrekt társaság még a játékban is nagyon értették a dolgukat. Ja és tűlük sose láttam olyat hogy f*ck vagy egyéb kéromkodás a közös cseten egy csapattárs felé aki esetleg bénázott... A legjobban engem ez tud felhúzni. Minek kell szidni mindenkit aki esetleg nem azt csinálja amit az illető elgondolt?
Szép lenne ha fociban mindenkire káromkodnék kapusként aki nem úgy játszik ahogy szeretném. :D

On: ha kreditszerzésre szeretnék koncentrálni mi a jobb megoldás: prémium acc vagy prémium tank (természetesen úgy hogy egyiknél sincs meg a másik lehetőség egyszerre)?

Més que un club!

(#4074) Burgonya1 válasza Arpee78 (#4069) üzenetére


Burgonya1
csendes tag

Ezt nem teljesen értem. Ha spotolsz valakit, akkor valószínűleg te is a spotrange-ében vagy, és ha lősz, akkor ígyis-úgyis felfeded magad, ha nincs annyi álcád, amennyi kell. Derp ágyús su-152-vel meg főleg.
[url=http://wiki.worldoftanks.eu/Battle_Mechanics#Spotting_Range]Tessék olvasgatni[/url] akár az egészet érdemes átnézni, mert én is találok még újdonságokat 8k csata után.

(#4075) Burgonya1 válasza Napfénysüti (#4073) üzenetére


Burgonya1
csendes tag

Prémium tank. Egy löwe-vel 40k-t simán kapsz egy közepes körért is prém nélkül, egy jó kör dupláját is hozhatja. Sima T5-el (még a hajdani szuper KV-val is) egy igencsak jó körért kapsz 40k-t.

(#4076) jozefgucci1 válasza Napfénysüti (#4073) üzenetére


jozefgucci1
addikt

Szerintem hosszú távon a prém tank mindenképpen kifizetődőbb .Jól hozza pénzt még prém acc nélkül is . Igaz csak pár napig nem volt prémiumom ,de T34-kerestem így is szépen .

Origin :jozefgucci1980 , Cod =játszótéri mászóka színekkel operáló, vérpistikebőszítő játékmenet...

(#4077) marked one94 válasza Napfénysüti (#4073) üzenetére


marked one94
őstag

Ha csak credit kell akkor prém tank, de ha fejlődni is akarsz közbe meg creditett is keresni akkor prém acc, de így mondjuk picivel kevesebb creditett szerzel mint pl a egy T34el.

Most mikor volt prém acc-om 3 napig kb 2 millió credit össze jött úgy hogy csak t8-t10ig játszottam.

You'll Never Walk Alone

(#4078) Napfénysüti

Köszi srácok!
És szerintetek melyik tankra lenne érdemes beruházni. Mondjuk a Löwe árát én eléggé sokallom. Talán a Type lenne jó ha a későbbiekben megint lehetne venni (úgyse most tervezem még hogy pénzt költenék tankra).

Més que un club!

(#4079) Antonius1978 válasza marked one94 (#4077) üzenetére


Antonius1978
addikt

Az igen :) T8-T10-es csataval ennyit osszeszedni... :)
En a Parduccal es az E8-as Shermannel 3 millat szedtem ossze 4 nap alatt, amig ervenyes volt a ketszeres penz es TP rajuk.

(#4080) Burgonya1 válasza Napfénysüti (#4078) üzenetére


Burgonya1
csendes tag

Löwe a legjobb, ha az drága, akkor type lenne a legjobb valóban, mert a kv-5 élményét erősen lerontja az r2d2. Type-al meg az a baj, hogy nerf óta hegynek felfele egy tiger 2 majdnem lehagyja. Ami nagyon jó, mert ugye mozgékonysága már nincs, de ami miatt utálták, a páncélja, még mindig megvan, szóval a bénák most se tudnak mit kezdeni vele, de legalább már nem olyan, mint egy med.

(#4081) Djuree válasza Burgonya1 (#4080) üzenetére


Djuree
félisten

type és a páncél? na ez a 2 nem függ össze sztem :DDD

LEGO gyűjtő és moc építő (munkát is keresek, bármit ami LEGOval kapcsolatos!), tankász, bringás, WH40k fan, MacGyver

(#4082) KaLeun válasza emre (#4071) üzenetére


KaLeun
senior tag

Élmény volt amikor a Cliffen az A5 közepén (innen lőhető az egész fennsík), egy bokorban álltam, egy teljeset felszerelt, 100% kamo skilles JT-vel. Előttem a fél csapat, az E vonalon lévők már lőnek is és erre... bespottol egy med F3-ból (nem mozogtam és nem is lőttem) és szarrá lő az ellen........ Itt adtam el anno a JT-m.

Tegnap vettem vissza (van 200k xp rajta), mert készülök a t10 td-re. Csak még fel kellene szerelnem.

[ Szerkesztve ]

Cila

(#4083) Burgonya1 válasza Djuree (#4081) üzenetére


Burgonya1
csendes tag

Tudod, ha szemből nem üti át bárhol a T1 heavy-m akkor már OP :)

(#4084) KaLeun válasza Burgonya1 (#4080) üzenetére


KaLeun
senior tag

A torony bucibb lett, és így nagyobb a függőleges felület rajta. Már pzIV-gyel is átlőttem és az M1A1 is átviszi.

Cila

(#4085) [HUN]Dani


[HUN]Dani
őstag

Végre valami. Egy 6 killes csata, bár lehetett volna több is, ha egy hummel nem lő ki. :W
Győzelem!
Csata: Karelia 2012. június 14. 9:14:34
Jármű: IS
Szerzett tapasztalat: 1 620
Szerzett kredit: 47 268
Csatában elért Achievement: Kiváló soför jelvény: I. osztály, Mesterlövész

magyarsrac

(#4086) Joe.36


Joe.36
addikt

Győzelem!
Csata: El Halluf 2012. június 14. 9:30:44
Jármű: Type 59
Szerzett tapasztalat: 4 034 (2x szorzó a nap első győztes csatájáért)
Szerzett kredit: 135 382
Csatában elért Achievement: Kiváló soför jelvény: Tank ász

A siker nem végleges, a kudarc nem végzetes: a folytatáshoz való bátorság az, ami számít ! / Redmi Note 13 pro + Samsung Gear S3 Frontier /

(#4087) diegho válasza Burgonya1 (#4072) üzenetére


diegho
nagyúr

Én azért nem CW-zek, mert soha nem fogok gold ammo-ra költeni és én nem játszok sokat este, 8-ig fél 9-ig fent vagyok utána nem érdekel a játék. Hívott már pár klán vezetője, akinek a statja olyan, hogy leesett az állam (2500+ átlag sebzés, 65%+ win rate és társai) de mindegyiknek nemet mondok azonnal, mert nem érdekel és nem is tartom magam elég jó játékosnak egy komoly CW csapathoz, de az biztos, hogy magyar klánba nem fogok belépni. HUNS-ba még akkor sem, ha fizetnek érte - személyes okok miatt (ha akár 1 emberrel is gondom van egy közösségben, akkor én onnan lépek, na onnan többel is van). Nekem ez a játék amúgy is arról szól, hogy elütöm az időt, bemegyek randomba és elvagyok magam, vagy szakaszban, a többi nem érdekel. Szakesz hívott egy 7 fős ESL csapatba, ahová össze akarta szedni a jobb magyarokat, de arra is nemet mondtam. Egy a lényeg, ez csak egy játék számomra, nem érdekel komolyabban.

(#4088) Mcray


Mcray
senior tag

Tegnapi százados élményeim:

Meglett a tank ász a VK3601-gyel (SZÁZADBAN)

Azzal szerintem mindenki egyet ért, hogy olyan században, ami szinte mindig nyer vagy olyan csatában, ahol mindenki jó képességű, nehezebb annyit beleérni az ellenfélbe, hogy extrém jó kört menjél. Hát tegnap sikerült.

6 kill: 2 KV-1S, 2 Grille,T-50,T-150

Csata elején az ellenséges arty-k kivégezték a csapatunkat. Ketten maradtunk egy Finn sráccal aki KV-1S-sel volt, de nagyon kevés HP-vel. Mivel teljesen bukóra álltunk elkönyveltük a vereséget és mentünk külön külön a pálya két szélén minél több sebzést bevinni. Az összes ellenfelemet 1 VS 1-ben nyírtam ki a KV-1S-eket leszámítva, mert ott volt, hogy ketten támadtak egyszerre. A társam 3 killt hozott. A csapatunk tombolt, mi meg mentünk foglalni. A Finn srác foglalt, én meg levadésztam a maradék két arty-t.

De hogy ne fényezzem magunkat annyira, elvert minket egy átag 800 Eff rating alatti csapat kb a fent leírt bravúros játékkal. Mindenki gratulált nekik, nem volt fuckozás, meg hasonlók részünkről. Öröm, volt jó taktikát választó, ügyes csapat ellen harcolni.

És láttam a játékban vonatot( SU-100 Mozdony és KV 2 rakomány). Nagyon hatásos volt :DDD

"Dö Pávaa det wí ár díling hír iz immezsöréböl" WoWs: das_booty

(#4089) Plokijuma válasza Mcray (#4088) üzenetére


Plokijuma
aktív tag

Grat, de azt ne felejtsd el azért, hogy századba eleve több XP-t és kreditet ad a rendszer a győztes csapatnak (magasabb a győzelmi szorzó randomhoz képest).

[ Szerkesztve ]

(#4090) fsb1000 válasza Antonius1978 (#4079) üzenetére


fsb1000
nagyúr

Előző (elötti?) pecsnél megemlték néhány TOP tank kreditszorzóját, legalábbis E100-al többet keresek mint régen. Prémmel netto 50-60K-s körök. A T110E5 meg eleve jól farmolt.
(ez 2-3K-s sebzés átlagra vonatkozik)

(#4089) Plokijuma : A TankÁsz-ba nem számít bele..... Úgyhogy a magam részéről nagy GRAT az elkövetőnek. Sajna én még képtelen voltam TankÁsz-t összehozni VK3601-el.
(ezek után 1 hétig nem is próbálom.)

[ Szerkesztve ]

(#4091) Mcray válasza Plokijuma (#4089) üzenetére


Mcray
senior tag

Igen, de a stock motor miatt és mert században alig jut nekem zsíros falat (KV1-S-ek gyorsabbak voltak nálam), nagyon nagy élmény volt. Főleg a végén a két artyt elkapni, akik levadászták az egész csapatot, de engem kb 7-7 lövéssel nem tudtak elkapni, mert mindig épületről épületre haladtam.

Igaz kellett ehhez az eredményességhez az is, hogy 9 kört mentem IS-8-cal 77,78%-os winrate-tel és állatira belejöttem a PEEK A BOO-ba :).

Ha nyerek melóban csocsóban, sosem megy jól a wot este. Tegnap agyon vertek csocsóban és este 84.21% lett a Wotos winrate. 19 csatából 10 olyan volt, ahol ha nem tettem volna oda magam, akkor bukó lett volna. Utálom az olyan napokat amikor megyek 10 kört és semmit nem tudok hozzátenni a játékhoz. Ilyenkor kilépek és pihenek inkább. Erre nagyon jó a Fallout 1, 2 és Fallout Tactics.

Remélem, ma is agyonvernek csocsóban :)

[ Szerkesztve ]

"Dö Pávaa det wí ár díling hír iz immezsöréböl" WoWs: das_booty

(#4092) KaLeun válasza Mcray (#4088) üzenetére


KaLeun
senior tag

Múltkor nekem is volt egy ilyen csatám. Ugye a lemming vonat szokásosan egyből kisiklott és ott álltunk hárman sérült tankkal (KV-5, Grille és én T34-gyel) 11 ellenféllel szemben. Én voltam a legközelebb az ellenséghez (mindenki engem lőtt), tökéletes hulldown pozícióban és hátulról támogatott a Grille és a KV-5. Sajnos a végén amikor csak 240 hp-m volt, a Priestnek az 50 helyett beadta szemből az évente 1x előforduló nagy sebzést.

Cila

(#4093) Djuree válasza diegho (#4087) üzenetére


Djuree
félisten

nem feltétlen kell oda gold ammo sztem, nem hiszem hogy mindenki aki CW-zik azzal nyomja. persze ha valaki azért CW-zik hogy világbajnok legyen akkor vegyen gold ammot, de sztem nem ez a CW lényege, hanem hogy 1 jót játszunk, úgy hogy tét is van mögötte. ha nem nyerünk hát istenem, majd a kövi alkalommal :K én majd akarok CW-zni, gold ammo nélkül.

LEGO gyűjtő és moc építő (munkát is keresek, bármit ami LEGOval kapcsolatos!), tankász, bringás, WH40k fan, MacGyver

(#4094) Mcray


Mcray
senior tag

[link]

[link]

[link]

"Dö Pávaa det wí ár díling hír iz immezsöréböl" WoWs: das_booty

(#4095) Joe.36 válasza Djuree (#4093) üzenetére


Joe.36
addikt

Mi sem nagy használunk gold-ot CW-n csak ha a területről van szó akkor. Elődöntőben soha.

A siker nem végleges, a kudarc nem végzetes: a folytatáshoz való bátorság az, ami számít ! / Redmi Note 13 pro + Samsung Gear S3 Frontier /

(#4096) Timyyy


Timyyy
őstag

Valaki úgyis kérdezte El Hallufon hogy lehet jó kört menni mert szar pálya....

Victory!
Battle: El Halluf 2012. június 14. 11:49:39
Vehicle: M4A3E2
Experience received: 3 104 (x2 for the first victory each day)
Credits received: 36 721
Battle Achievements: Mastery Badge: I Class, Sharpshooter

Replay
KV-5 -öt kör elején szitává lőttük mert idióta mód csak az előre gombot ismerte, aztán SU85 is követte kicsit később, azt is kivégeztem, amx 12t-t is, aztán KV1S-t, és a végén a maradék 3601-et fullról, meg a kempelő KV5-öt daraboltam. :))

(#4097) Antonius1978 válasza Mcray (#4091) üzenetére


Antonius1978
addikt

Jokivansagaim Tyutyu :)
Amugy nekem is meglett ez a kituntetes, marmint a Tank Asz a VK3601-el, de van mar 1 honapja...random csata volt es en is 6-ot lottem ki, mondjuk nem emlekszem, hogy mennyi TP-t kaptam az adott korre.

(Jo hogy megemlitetted a Falloutot, en is vegignyomtam mindet az altalad emlitettek kozul, es most hirtelen vagyom egy kis gyilkolaszasra a Fallout 3-ban, csak epp a gepem kellene ujrategyem, mert nagyon zorog a merevlemez es hely sincs rajta)

(#4098) Burgonya1


Burgonya1
csendes tag

Diegho kivel van bajod tőlünk? :D (Borczcal?)

(#4099) homeless09


homeless09
őstag

Na a mai napra való kedvemet is megcsinálták az arty-k...annyira elrontják a játékot(szubjektív vélemény).

'Nobody, nobody does it better than Manchester United'. |

(#4100) grunge válasza homeless09 (#4099) üzenetére


grunge
addikt

csatlekozom :) kéne egy játékód nélkülük.

159 SW 1.9 jtdm <3

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  World of Tanks - MMO (téma lezárva)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.