Hirdetés

2024. április 27., szombat

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  World of Tanks - MMO (téma lezárva)

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 06:28:04

LOGOUT.hu

Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmény topic: World of Tanks - MMO - Archívum I.

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#4651) vhw válasza InHell (#4648) üzenetére


vhw
addikt

Ezzel mit akarsz mondani? Ez nem titok, hogy egyes premium tankok kedvezőbb MM besorolást kapnak mint a normál tankok (pl. a T14 is) De ezek az esetek többségében meg is érdemlik ezt, mert egyébként sehol sincsenek a normál 'társaikhoz' képest.

"Mi' csinálsz apa? Kapcsold ki a gépet!"

(#4652) fsb1000 válasza tank1 (#4634) üzenetére


fsb1000
nagyúr

Az én elképzelésem szerint pont azért, amiért írod. A profit miatt és a játékosszám szinten tartása miatt. Valószínüleg kielemezték hogy így lehet megtartani a legtöbb (fizető és nemfizető) játékost. Ez nem szívatás, hanem épp kedvezmény a többségben lévő gyenge játékosok számára.

Természetesen ez csak egy babona... de abban biztos lehetsz hogy semmilyen matematikai módszerrel nem magyarázható a vereség vagy győzelmi csaták sokak által megtapasztalt sorozata.
Ha készítesz egy egybites random generátort, akkor szökőévenként 1x fog olyat produkálni, hogy 100 elemű eredményhalmazon belül két olyan sorozat is lesz ahol 10-15 nulla vagy egyes van egymás mellett.

Ebből lehet gondolni, hogy a WG-nél vagy a játékosoknál van valamilyen mechanizmus, amely az elvárható "természetes eloszlást" megváltoztatja és nyerő vagy vereség szériákat produkál az egyes játékosok szintjén.

(#4653) diegho


diegho
nagyúr

Sok volt a Patton-os replay, itt egy T-54es is: [link]
Victory!
Battle: Cliff 2012. június 20. 10:48:18
Vehicle: T-54
Experience received: 4 868 (x2 for the first victory each day)
Credits received: 103 107
Battle Achievements: Confederate, Top Gun

óóó és most nézem ez volt a 15000. köröm, méltón jubiláltam úgy érzem (de még így sem xp rekord T-54-el, sőt kreditben is volt már több)

Még egy szösszenet. Amikor elkezdtem összeszedni az xp-t a T-62A-ra, akkor reseteltem a személyzetet (nem goldért) most benne van 196928xp, ekkor váltottam skilleket és felszerelést is. Az átlag xp-m 1034 volt, átlag sebzés 2220, csata szám 1000 körül, jelenleg 1054 az átlag xp-m 2280 az átlag sebzésem és 1120 csatám van. Elég komoly ugrás ez 120 csata alatt az 1000 csatás átlagról, most totálisan úgy van felszerelve a tank, mint emu kollégának, azokat a skilleket adtam, amiket ő javasolt.

[ Szerkesztve ]

(#4654) [HUN]Dani válasza diegho (#4653) üzenetére


[HUN]Dani
őstag

Nagyon brutális. Ezek miatt a replayek miatt muszáj nekem is beújítanom valami med tankot.:D

Más: A 0.7.4-es verziót a 0.7.5-ös követni majd, melynek megjelenése várhatóan július vagy augusztus hónapra tehető és a következő fő újításokat tartalmazza majd. Ezek szerint akkor még ebben a hónapban, esetleg jövő hónap elején jöhetne a 7.4, legalább is reménykedem benne. ;) (forrás:katt)

magyarsrac

(#4655) diegho válasza [HUN]Dani (#4654) üzenetére


diegho
nagyúr

Med-el a legjobb játszani, de itt nincs olyan, hogy hozol egy rossz döntést és kijössz belőle akár sérülés nélkül, nincs armor ami megment, mint pl egy heavy-ben. Ebben a körben is beakadtam a roncsba, vártam amíg lő az IS-4 (szemből kevesebb amorack sérülést kapok, mint oldalról, no meg nem akartam elé láncolódni keresztben, így a T110 is tudta lőni) sebzett is és utána mentem csak mögé.

(#4656) fsb1000 válasza Arpee78 (#4641) üzenetére


fsb1000
nagyúr

Wot loggerrel lehet nézni a mintát.
Már 100-as intervallumban is jól látszik a sorozatok megjelenése, főleg akkor ha naponta (kilépés nélkül) 50+ csatát játszik valaki.
Mióta kevesebbet játszom ( napi 5-20) vagy kilépegetek már ritkábbak a furcsa sorozatok.

----
InHell, ahogy már írták a legtöbb prém tanknak kedvezőbb a besorolása, ez azt jelenti hogy az azonos szintű tankhoz képest eggyel alacsonyabb a max. csataszintje. Ezért gyakrabban is kerül alacsony csatszintre.
Ezt kompenzálandó általában gyengébb "harcértékűek", mint az azonos szintű tankok, kivéve 1-2 nagyon OP prémtankot, de azoknál az MM besorolás extra szórzóval veszi figyelembe öket, illetve mindkét oldalra egyenlő számút pakol.
Pl. minimaus 2,2 t2-es light tankkal ér fel az MM szerint, bár a játékban alig jobb a H35-nél.

[ Szerkesztve ]

(#4657) Veatta válasza diegho (#4653) üzenetére


Veatta
aktív tag

Nem tudom megnézni a replayt, készítenél egy printscreent a képzettség kiosztásról, vagy a ha lehetséges volna hozzáférni az emu féle javaslat forrásához?

köszi!

(#4658) krisss93 válasza vhw (#4651) üzenetére


krisss93
aktív tag

A T14-es jobb vagy a Churchill?

(#4659) tank1 válasza vhw (#4651) üzenetére


tank1
tag

Nekem van egy féláron vásárolt Churchillem. Nem érzem azt, hogy sehol sem lenne egy tier5 "normál" tankhoz képest. Kétezer felett van az eff. értéke vele. Persze ehhez kellett az is, hogy szinte csak tier5 csatákban nyomulok vele.

#4652: A prémiumos játékosok is futnak zsinórban több vesztes csatát. Ha manipulálnák, akkor az ő kedvük elmehet a játéktól és ugrik a zsozsó. Az ember megjegyzi, ha több vesztes csatát kell elszenvednie. A nyertes szériát gyorsabban felejti. Rengeteg csata azon megy el, hogy a csapat számára fontos pár tank döntő helyzetben rosszul cselekszik és gyakorlatilag elúszik a csata.

[ Szerkesztve ]

(#4660) [HUN]Dani válasza diegho (#4655) üzenetére


[HUN]Dani
őstag

Igen, ez benne van, de akkor is szét lehet idegesíteni az embert amikor mögé mászol és ő csak forog és forog, de minden hiába, mert mire odafordítja a tornyát már régen halott.:DDD Velem is csináltak már ilyet nem is egyszer és tényleg nagyon idegesítő. Többek között ez tetszik benne a legjobban. Gyorsaság, remek átütés és sebzés viszont valóban cserébe kevesebb páncél.
Mit gondolsz melyik nemzetnél érdemes elkezdeni egy med ágat? Nézegettem őket, de nem igazán tudtam dönteni.

tank1: Az is elég gyakori, hogy belép a csatába top tankként és kezdőn afkzik.. Pont ma volt egy menetem ahol IS4 és IS7 is afk volt egész végig..

[ Szerkesztve ]

magyarsrac

(#4661) fsb1000 válasza diegho (#4653) üzenetére


fsb1000
nagyúr

Ez egy nagyon szép egyéni teljesítmény. Ez a replay tetszett és oktató filmek is jó.
Azt hiszem látom benne azokat az apróságokat amiket egy átlágos játékos (magamat is beleértve) másképp tenne, vagy elhibázna.

krisss93 : Én a Churchill-t választanám.

(#4659) tank1 : Nézd vissza saját replayeket. A győztes csatákban is legalább annyiszor rosszul cselekszik pár tank, csak mivel győzelem a vége, nem gondoljuk hogy azon múlt a csata kimenetele.

[ Szerkesztve ]

(#4662) diegho válasza [HUN]Dani (#4660) üzenetére


diegho
nagyúr

A legjobb med a Patton jelenleg.

(#4663) tank1 válasza [HUN]Dani (#4650) üzenetére


tank1
tag

Hehehe. Tegnap egy Su85 lőtt ki szemből. E100-zal nyomultam. Igaz, alig volt már hp-m. Ettől függetlenül nem hittem a szememnek. Szerintem platoonban nyomhatta, mert semmi keresnivalója nem volt tier10 csatában. Szégyenemben asztal alá bújtam.

#4661: De azok a bénázó tankok nem voltak meghatározó pozícióban a térképen. Míg a vesztes csapat bénázó néhány tankja kulcspozícióban volt a térképen. Pl. Átosont ott egy t50 és levadászta az artykat és máris ugrott a menet.

[ Szerkesztve ]

(#4664) Flatron710


Flatron710
tag

Ismeretterjesztő rovatunk következik! A játékosok többsége a képen látható elhelyezkedést - hibásan - "leming train-nek" nevezi! Felhomályosítok mindenkit - ahogy ma azt velem tették - hogy ez a:

"Blitzattack"

és mindig működik! :O 4 kill után elbuktam a városban...

Minden popzene a szexről szól. A rock arról, hogy akarod, a jazz arról, hogy csinálod, és a country vagy a western pedig arról, hogy bűnösnek érzed magad utána. -Robert Waldo Brunelle Jr. --- WoT/WoWs/War Thunder acc : Zolika_tm

(#4665) mozesapo válasza Flatron710 (#4664) üzenetére


mozesapo
tag

Csak akkor blitzattack, ha nem állnak meg a dombtetőn hanem mennek tovább, addig meg lemming train.

(#4666) [HUN]Dani válasza diegho (#4662) üzenetére


[HUN]Dani
őstag

Értem, köszi. Úgy gondolom, hogy azon az ágon az m4a3m8 sherman-tól lehet élvezni a játékot az előtte levőket szerintem free xp-ből fogom átugrálni. :U

magyarsrac

(#4667) Met válasza Flatron710 (#4664) üzenetére


Met
nagyúr

Nézőpont kérdése, nekik működik ha átmennek és becapelnek, neked nem működik ha egyedül megdöglesz a városban.

"If in doubt, flat out!" Colin McRae

(#4668) Timyyy válasza [HUN]Dani (#4666) üzenetére


Timyyy
őstag

M4 sherman nagyon jó tank, felesleges ennyi free xp-t elverni szerintem.

(#4669) Napfénysüti válasza Timyyy (#4668) üzenetére

Szerintem is. Én legalábbis szerettem vele harcolni. :)

Més que un club!

(#4670) InHell válasza vhw (#4651) üzenetére


InHell
senior tag

Én ezzel nem voltam tisztában, csak konstatáltam, hogy érdekes módon a prémium tankommal az esetek többségében 4-5 ellenfelet mindig leölök, mert tudom őket sebezni, a "sima" tankokkal meg szenvedni kell egy eredményes körért. Nyilván amiatt van ez, hogy donálj aranyat a "könnyebben" szerzett XP-t átváltani felhasználható XP-re.

[ Szerkesztve ]

< béna duma helye >

(#4671) vhw válasza tank1 (#4659) üzenetére


vhw
addikt

Nekem is megvan a Churchill, de egy normál T5 elit heavy tank csúnyán elbánik vele így is (már ha jó játékos ül benne) Sőt ezek a tankok még a 6-7es tankokat is jó eséllyel tudják sebezni, ugyanez a Churchill-re már nem teljesen igaz.
Jó az a 110 pen, sok mindent átvisz, de az ágyú pontossága nem az igazi (100as legénység + rammer már olyan gyorsan lő, hogy nem szűkül össze a célzókör mire betölt, így csak közeli célpontot lehet vele sorozni) Illetve van egy olyan kellemetlen tulajdonsága az alacsonyabb kaliberű ágyúknak, hogy hiába van meg a szükséges pen, a jó célzás mégis 0 dmg criticalokat dobál.

Röviden azért állítottam, hogy "nincs sehol" mert a többi T5 heavyhez képest gyengébb (főleg magasabb szintű tankok ellenében) így meg is érdemli a kellemesebb MM beosztást.

krisss93: bár sosem mentem T14-el,
- de szerintem az effektív páncélja jobb a gyakorlatban (a churchi 176os frontja csak egy kb 30x50cm-es területű lemezre értendő a frontján a géppuska körüli láthatóan vaskosabb részre, szóval ez az érték ne tévesszen meg senkit. Továbbá a tornya elég szép weakspot, arról nem nagyon fog pattogni semmi, a T14-é gömbölyűbb vastagabb is) És szerintem a T14 frontja beforgatva jobban működhet mint a másiké.
- Ami a méreteket illeti, sztem a Churchill ismét csak hátrányban van; nagyobb, magasabb
- Az ágyú már nem egyértelmű, jobb pen-kis dmg vs gyengébb pen-nagyobb dmg. A T14 élvezi az amerikai tankokra jellemző jó ágyúkitéríthetőséget is. (egyébként ki lehet próbálni az ágyúkat más tankokon, hogy kb mire képesek; a Churchill-éhez igen hasonló az M7 med tank QF 6fontos ágyúja, a T14-é pedig ugyanezen a tankon avagy az M4 sherman-re is rakható stock 75ös)
- Adatokra hagyatkozva a T14 mozgékonysága is jobb
- A Churchill igen érzékeny az arty találatokra, nem tudom a T14 hogy viseli.

Szempont lehet még, hogy kinek melyik tetszik, avagy hogy az egyik egy létező sorozatgyártott, frontot megjárt tank, míg a másik csak prototípus fázist ért el.

"Mi' csinálsz apa? Kapcsold ki a gépet!"

(#4672) [HUN]Dani válasza Timyyy (#4668) üzenetére


[HUN]Dani
őstag

Azt nem is akarom átugrani. Csak m5 és m7 tankokat, de most hogy nézegetem, nem is kell olyan hű de hatalmas xp, szóval lehet elmókázgatok velük. :D

magyarsrac

(#4673) Kelvin válasza vhw (#4671) üzenetére


Kelvin
őstag

Ez így van inkább pénzt keresni kell vele, arra van kitalálva a legtöbb prém tank.

"A legvégén nem az fog számítani,hogy mennyi év volt életedben,hanem hogy mennyi élet volt éveidben"

(#4674) jahrn


jahrn
senior tag

No itt van tolem is egy M103 replay LINK
Igazabol a sajat teljesitmenyem nem volt nagy szam, elegge kedvetlenul jatszottam. De erdemes megnezni a csapat VK45A-jat, kifejezetten tetszett ahogy nyomta. Kar h replay-nal nem lehet atugrani masik tankra :(((

(#4675) Arpee78 válasza fsb1000 (#4656) üzenetére


Arpee78
senior tag

Nem használom már a WOT loggert. Készítettem egy random sorozatot(sok 0 és 1 libreoffice-ban), nem érzek különbséget ez és a WOT nyertes-vesztes sorozat mintázata között. Úgy, hogy nem látom szemmel a WOT-os mintát.

A minimaus a valódi Maus előtti tank vagy az a tier 2-es S735 akármi?

(#4676) vhw válasza Arpee78 (#4675) üzenetére


vhw
addikt

A jobb megkülönböztethetőség kedvéért szokták micro-mausnak is hívni (szal igen, arra az ex-francia szutyokra :D)
De ahogy a Mausnak is sok kellemetlenséget okoznak az új high pen ágyúk, úgy a kis francia sem a régi már... (nem lehet a mező közepére kiállva steel wall + top gun medálokat gyűjteni, mint anno a bétában)

"Mi' csinálsz apa? Kapcsold ki a gépet!"

(#4677) Antonius1978 válasza vhw (#4645) üzenetére


Antonius1978
addikt

De mi van, ha az egész csapatban mindenkinek megvolt ez a pár hatástalan lövés és pont ezért nem fogyott el az ellen. (Szinte biztos vagyok benne, hogy az igen piros csapatoktól elszenvedett megszégyenítő vereségek jó részének hatterében ilyen anomáliák állnak, [másik részében persze benne lehet az elbízzuk magunkat effekt és olyan megmozdulásokat követünk el amiket egyébként nem szoktunk])

Valoszinuleg ebben rejlik az, amikor egy jobb osszetetelu csapat kikap egy gyengebbtol, mondjuk rafoghato meg kulonfele harcaszati bakikra is.

HUN-Dani : az M7-es tank egesz jo, en kedveltem (amugy a penzszorzoja is nagyon jo, 1.1), a gyors agyuval lehet szorakozni, de ha magasabb tierbe tesz, akkor mar gazosabb a helyzet.

(#4678) fsb1000 válasza Arpee78 (#4675) üzenetére


fsb1000
nagyúr

Lottóznod kéne, ha volt egymás után 10db nulla.....
----

Más: Eddig nem szerettem artyzni, csak a kötelező tanulási folyamat miatt használtam ezt a harcjármű osztályt.
Egy ideje azzal rontom a statom, hogy kipróbálom az alacsony tierű tankokat és az artykat is, mert az acc fejlesztéskor ezeket átléptem. Így lett az M37 az első olyan arty amivel nem csak kötelező köröket futottam, hanem kimondottan jó és élvezhető csatákban voltam vele.

Lehet ebben segít a mozgékonysága és a löveg extrém nagy horizontális kitéríthetősége. Az adatok szerint a 105-ös Howitzernek 410 az átlagos sebzése, de nagyobb tankokat csak 120 körül sebzi.
A másik jelölt t3 tankszinten a SU-26 volt, de azzal sokkal gyengébben muzsikálok és nem jó vele játszani. De... jártam olyan században ahol 6db T-28 mellet 5db SU-26 volt. Főleg bázist védtek az artyk, de azt nagyon hatékonyan. Ezen a szinten (max. t4 tank) azért lehet jobb a SU-26, mert nagyobb a penje, mint az M37-esé, és ha áthatolót sikerül lőni vele, akkor 200 körüli sebzést okoz.

Korábban vettem a t6 századozáshoz egy francia prém Önjáró löveget is, de senkinek sem ajánlom. Ez volt a legrosszab beruházásom a Wot-ban. Igaz ezzel is kellemes artyzni, de a Grille fullra fejlesztve sokkal hatékonyabb.

[ Szerkesztve ]

(#4679) Paul119


Paul119
addikt

jó lassan jön a 7.4 :(

Megnéztem volna Sámsont, ha nem rockernek nevelik, Rapperként a gettóban kopaszon mivel dicsekedik

(#4680) vhw válasza Paul119 (#4679) üzenetére


vhw
addikt

Nem is értem miért várod annyira... kell a rage a sok hiba miatt az eu-n/us-n is amit már az oroszok megízlelhettek?

"Mi' csinálsz apa? Kapcsold ki a gépet!"

(#4681) Paul119 válasza vhw (#4680) üzenetére


Paul119
addikt

nem várom. de muszáj le tölteni:)

Megnéztem volna Sámsont, ha nem rockernek nevelik, Rapperként a gettóban kopaszon mivel dicsekedik

(#4682) vhw válasza Paul119 (#4681) üzenetére


vhw
addikt

Mért nincs még tört szerver? :DDD

"Mi' csinálsz apa? Kapcsold ki a gépet!"

(#4683) Paul119 válasza vhw (#4682) üzenetére


Paul119
addikt

jó kérdés, de lehetne :D

Megnéztem volna Sámsont, ha nem rockernek nevelik, Rapperként a gettóban kopaszon mivel dicsekedik

(#4684) fsb1000 válasza Paul119 (#4681) üzenetére


fsb1000
nagyúr

Honnan töltöd azt a 7.4-et? US? RU? régi tesztszeró?

(#4685) Stauffenberg válasza [HUN]Dani (#4666) üzenetére


Stauffenberg
nagyúr

Nekem az egyik nagy kedvencem volt a sima M4 Sherman, az első volt amivel 100%-ra fejlesztettem a legénységet mert élvezet volt vele játszani. Szerintem a saját szintjén a lehető legjobb med tank. A KV-t is simán lyukasztja és nagyon csúnya találatokat lehet bevinni vele (főleg a 105mm-es csővel ami egyébként még az M4A3E8-on is egész jól teljesít). Ráadásul a random generátor is sokszor teszi olyan csatába ahol a felső 5 legjobb tank között van, szóval bőven lehet vele érvényesülni.

(#4686) [HUN]Dani válasza fsb1000 (#4684) üzenetére


[HUN]Dani
őstag

Valószínűleg amcsi szerver. katt

Stauffenberg: Elég sokan dicséritek, szóval lehet azt is kipróbálom. :))

[ Szerkesztve ]

magyarsrac

(#4687) jahrn


jahrn
senior tag

Hamar M4, topdog slaughter fest LINK
Mondjuk erdekes h keptelen vagyok atlepni a 9 kill hatart...

Es igazat kell adnom, M4 talan a tier 5 legnagyobb fun faktor-javal rendelkezo badogdoboza.

[ Szerkesztve ]

(#4688) Paul119 válasza fsb1000 (#4684) üzenetére


Paul119
addikt

usa :K, hát kevés a nagy tierü csata , mindenki francia td meg spg:(

[ Szerkesztve ]

Megnéztem volna Sámsont, ha nem rockernek nevelik, Rapperként a gettóban kopaszon mivel dicsekedik

(#4689) [HUN]Dani válasza jahrn (#4687) üzenetére


[HUN]Dani
őstag

Szép kis replay meg kell hagyni. :K

magyarsrac

(#4690) jahrn válasza [HUN]Dani (#4689) üzenetére


jahrn
senior tag

Nem igazan szep, mivel az ellenfelek nalam gyengebbek voltak.
Anno amikor elkezdem M4-el garazdalkodni nagyobb moka volt, rovid 105mm-el zuztam es majdhogynem mindegy volt milyen csataba kerulok. A HE nerf ota marad a 75mm hasznalata, azota az eff sem olyan jo vele - 1500 ala esett mig a PzIV stabilan 1500 folott van.
De mindettol fuggetlenul nagyobb moka mint a PzIV, es igazabol csak ez szamit.

[ Szerkesztve ]

(#4691) Paul119


Paul119
addikt

:(,t44 ellen 330 hpval mentem neki ( t44nek 1000 volt) sikerült róla 620 életet le puffogtatni,de aztán csak ő nyert :O

[ Szerkesztve ]

Megnéztem volna Sámsont, ha nem rockernek nevelik, Rapperként a gettóban kopaszon mivel dicsekedik

(#4692) diegho


diegho
nagyúr

Azért a f*ckchat is adja még:

Victory!
Battle: Karelia 2012. június 20. 14:47:42
Vehicle: Bat Chatillon 25 t
Experience received: 2 061
Credits received: 68 617
Battle Achievements: Sniper, Top Gun

mondjuk nem szeretem, de kelleni fog 10-esen, ezért szépen rárakok egy 100k-t mire 10-es lesz, hogy legyen miből fejleszteni.

(#4693) Snakeiboy


Snakeiboy
aktív tag

Sziasztok, Valakinek valami jo kis tank skin gyujtemeny German tankokra? Egyszer lattam linkelve valakitol Tigris 2esre egy gyonyoru skint, sotetzold festessel es az agyucsovon feher kis csikok egymas melett. Tudna valaki segiteni abban hogy hol talalom ezeket? Elore is koszonom :)

Miert?????

(#4694) diegho


diegho
nagyúr

Na egy újabb érdekes Batchat kör (xp nem sok, de tanulságos), az elején beszélgettem azért álltam meg a töltésen többször is, de van ott egy szitu, amikor ki vagyok tárazva és egy rakás tank jön rám, na ott őszintén mondja meg mindenki, mennyi esélyt látott arra, hogy én azt túlélem? [link]

(#4695) Fel


Fel
addikt

Ez a T30 tényleg ennyire jó volt..? :(((

Vehicle Model Changes and Rebalance:

Т30:
- turning speed reduced by 2 degrees per second;
- 105mm AT Gun T5E1 gun reloading time increased from 7.8 to 8.2 sec;
- 120mm AT Gun T53 gun reloading time increased from 7.8 to 8.2 sec;
- 155mm AT Gun T7 gun reloading time increased from 20 to 20.3 sec;
- 155mm AT Gun T7 gun aiming time increased by 0.1 sec;
- influence of turret rotation on gun dispersion increased on 20%.

És ezt hogy kell érteni? Függőleges kitéríthetősgre kapott +/-3°-ot?

KV-4:
- Angles of vertical aiming of 107 mm ZIS-24 gun on top turret increased by 6 degrees.

[ Szerkesztve ]

(#4696) Paul119


Paul119
addikt

Victory!
Battle: Sand River 2012. június 20. 15:23:50
Vehicle: PzKpfw V Panther
Experience received: 1 228
Credits received: 32 220
Battle Achievements: Sniper, Mastery Badge: "Ace Tanker"
nem prémiumos kör:))

Megnéztem volna Sámsont, ha nem rockernek nevelik, Rapperként a gettóban kopaszon mivel dicsekedik

(#4697) vhw válasza Fel (#4695) üzenetére


vhw
addikt

"- influence of turret rotation on gun dispersion increased on 20%."

Mármint ez?
Szerintem 20%-ra modosult a toronyforgatás közbeni célzókör-szétesés eddigi értéke. (ezelőtt mennyi volt?)

"Mi' csinálsz apa? Kapcsold ki a gépet!"

(#4698) Paul119 válasza vhw (#4697) üzenetére


Paul119
addikt

20%al jobban szét megy kör szerintem

Megnéztem volna Sámsont, ha nem rockernek nevelik, Rapperként a gettóban kopaszon mivel dicsekedik

(#4699) Gyusza91


Gyusza91
csendes tag

Milyen szögben érdemes az M103-at beforgatni, hogy nehezebben lőjék keresztül?

unQL-Gyusza91

(#4700) Paul119 válasza Gyusza91 (#4699) üzenetére


Paul119
addikt

android telefonra van egy jó program amivel lehet ilyen számításokat csinálni és te állítod be hogy pl honnan jöjjön a lövés és ki írja hogy hány % lesz az át ütés stb

Megnéztem volna Sámsont, ha nem rockernek nevelik, Rapperként a gettóban kopaszon mivel dicsekedik

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  World of Tanks - MMO (téma lezárva)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.