Hirdetés

2024. április 30., kedd

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  Okostelefonok  »  Milyen okostelefont vegyek? (kiemelt téma)

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-04 10:31:59

LOGOUT.hu

Fontos: aki HAGYOMÁNYOS telefont szeretne, kérem, fáradjon át ide: [link]!
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves!
Aktuális: Karácsonyi telefonajánló 2023 (cikk), Milyen telefont vegyek 2023-ban karácsonyra? (videó)

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#57001) pit stop válasza #73596160 (#56993) üzenetére


pit stop
addikt

(&56994):
Összefoglalójában nem épp örömódákat olvastam új KK-ról, de ha sikerült is összerakni szerinted meddig fogják még támogatni? Egy egy éve közép-felső kategóriás készüléket ajánlasz, egy friss közép-felső és egy friss felső helyett - ez szerinted normális? Az egy dolog, hogy elfogult vagy a saját készüléked iránt, de akkor ez nem a te topikod.

Oroszlánszívű Richárd - az első szívátültetés.

(#57002) s4tch válasza pit stop (#57001) üzenetére


s4tch
veterán

Én is azt ajánlom, pedig nem vagyok tulaj. Ár-érték arányban nagyságrendekkel jobb, mint a másik két telefon. Már azt is leírtam, miért, de megismétlem:
- bár a Z1c hardvere nagyon erős, a kijelző a házmérethez képest kicsi, a ház vastag és kimondottan érzékeny a karcokra (hölgynek lesz, a táskában nem kevés szirszarral fog keveredni a telefon), a Sony szoftvereiről nem zengnek ódákat (ha már topikra hivatkozol, olvass bele a Z1c topikba), és mindemellett egy igen drága telefonról van szó;
- a One Mini 2-ben meg középgyenge hardver van, de legalább embertelen drágán adják.

Ezzel szemben a P6 öregecske, de legalább szép, jó, gyors, tartós, stabil, és jelentősen olcsóbb a másik kettőnél. Ja, és a MIUI-t függetlenül a gyártótól frissítik, javítják; a visszajelzések egyértelműen pozitívak, baromi jól szalad a telefonon.

Részemről lezárva, ill. annyit tennék hozzá, hogy a hölgyek jellemzően dizájn alapján döntenek, ergo vélhetően fölöslegesen osztjuk itt az észt.

(#57003) norbert1998 válasza Dyingsoul (#57000) üzenetére


norbert1998
veterán

azt a programot inkább hanyagold. akkor inkább tiltsd le a felesleget, de a task killer csak ront a helyzeten, általában, főleg gyenge telefonnál
ace 2 vagy xperia m(inkább ez) alá ne add lehetőleg, mert még a net sem lesz vele jó

(#57004) Dyingsoul válasza norbert1998 (#57003) üzenetére


Dyingsoul
veterán

Mondtam, hogy anyámnak kell. :DDD Neki mobilnete sincs, nem fog netezni rajta én telepítek csak elő néhány alkalmazást. Nokia 3110-t használ jelenleg, szóval nem hiszem, hogy bármi is zavarná ezen a telefonon. :DDD

- Szakmai kérdésekre privátban nem válaszolok, mivel másoknak is hasznos lehet. Erre való a szakmai fórum! -- YT: youtube.com/dyingsoulgaming -- FB: facebook.com/DyingsoulGaming/ Stream: http://twitch.tv/dyingsoul

(#57005) pit stop válasza s4tch (#57002) üzenetére


pit stop
addikt

Az ár nem volt szempont - kérdező nem írta, hogy az lenne (gondolom szíve hölgyének mindent :) ) - ezért nem tartom jogosnak sorrendet. Ha hosszú távra tervez vele, akkor P6 saját gyártású processzor, valamint azért mert már több mint 1 éve kint van fenntartom hogy nem jó, egy tömegesen előállított Snapi 400-assal, és/vagy egy csúcsvassal szemben.
Többet én sem írnék, mivel a téma off-topik részében többiek leírták, hogy miért racionálisabb másik két telefon, amivel teljesen egyetértek - nem ismételném.
Utolsóval részben egyetértek, de akkor alap kérdésfeltevés is felesleges :U

Oroszlánszívű Richárd - az első szívátültetés.

(#57006) ZavaBalazs


ZavaBalazs
őstag

helló!

elég sürgős, úgyhogy itt is megkérdezem:
SOS mobilvásárlásra szorulok a jelek szerint, maradnék a nokia-windows kombónál, kérdésem: megéri a lumia 630 a kb 10-12k felárat az 520-hoz képest?

illetve nem nagyon vagyok otthon boltokban sem, ha valaki tudna linkelni egy megbízható boltot, ahol olcsóbban megkapom, mint a vodánál (42990 + 3000 feltöltés kötelező jelleggel), azt megköszönném.

wir haben pflichtmitten unter heimblatt - savanyú káposzta van a bőrgatyámban

(#57007) s4tch válasza pit stop (#57005) üzenetére


s4tch
veterán

Oké, akkor a konkrét példától függetlenül néhány megjegyzés, amit azért nyugodtan lehet a konkrét esethez kapcsolni:
- a saját processzor nem feltétlenül hátrány, amennyiben akár a gyártó, akár egy fejlesztői közösség beáll a telefon mögé. A P6 mögött még ott a gyártó, mellette a MIUI-t készítő banda.
- Egy telefonnak hiába van kurrens, fejlesztők körében ismert hardvere, ha a gyártó kiheréli a főzött ROM-ok használatának lehetőségét. Soha többet szolgáltatói - zárt bootloaderes - Sonyt. A Sony gyári támogatása egy kalap szar. A szememben a Z1c-n a márkajelzés kapásból levon 30%-ot a tartósságból, és akkor a karcolódási hajlamról még nem is beszéltünk.
- A gyártók a kis példányban eladott telefonokat könnyebben magára hagyják. Ez előfordult már Sonynál, Samsungnál, HTC-nél. Gyanús, hogy a One Mini 2-t az ára kinyírja, én is inkább One-t vennék helyette.
- Hölgyek nem frissítgetnek, magasról és szagosan nem érdekli őket a szoftveres támogatás. Működjön. A P6 gyári ROM-mal és MIUI-val is működik, akár évekig.
- Én racionális vásárló vagyok. Akkor is figyelembe veszem az ár-érték arányt, ha ez esetleg a kérdezőt adott pillanatban nem zavarja. Ezzel elkerülhetők a "kiadtam ezé' a szaré' egy valag pénzt, és karcolódik!" jellegű visszajelzések, akár az ajándékozótól, akár az ajándékozott részéről. Számomra a Z1c az anyagminőség miatt erősen nem ajánlott kategória, és 60 rongyért is az lenne.

(#57008) Mat86 válasza oncsi (#56997) üzenetére


Mat86
csendes tag

F1 mentségére szóljon, hogy 2 hete használom és én nem érzem lassúnak. Lehet nekem alacsonyak az igényeim, de egy teljesen használható/jó telefon :)

(#57009) norbert1998 válasza Dyingsoul (#57004) üzenetére


norbert1998
veterán

tudom, tudom, de akkor is. vagy esetleg lumia 520? 24 ezer körül van. azzal még jobban jár, mint az ace 2-vel. kifejezetten jó és sikeres telefon, neki is tetszene. bár már nem tudom, volt-e szó wp-ről.

[ Szerkesztve ]

(#57010) quailstorm válasza Dyingsoul (#57000) üzenetére


quailstorm
nagyúr

Nagyon 0 a színvonal a topicban már egy ideje, meg kell szokni, a kérdezőnek is szűrni kell :(((
Én fél giga ramos, egymagos 4+ éves telót használok 4.4.4-gyel. i9000. Mellesleg S8500-ban ugyanez a HW csak 256RAM.
El lehet vele lenni, amivel baj van azok a szarjátékok borzasztó ramigénye (unity engine...) és a blink és webkit motorok irtó nagy ramigénye. De az 1-2 tab azokkal is elmegy értelmes váltási sebességgel, Opera 12.10 meg már nem elég mindenre.

Úgyhogy én azt mondom ha szoftveresen rendben van, optimalizált és stabil, anyád el lesz a fél gigával simán. Bár ettől még nem foglaljuk aranyba azt a telót. Csak annyiért ezt kapod...
Ace2-vel nem tudom mi a bajod, kinézett modellnél jobb. Bár a szoftverébe azonnal bele kell nyúlni mert az tróger. Csak ugye strapabírás 0. De szép kijelző több RAM, CM11 támogatás van.

Taskmanagert meg 4.x droid alatt FELEJTSD EL. Hosszú home-os menüben ki lehet őket szedni a ramból, normálisabb telókon van is egy mindent öl gomb. Pl Ace2-őn. Meg CM-ben.
Amit írsz, azzal csak annyit érnél el hogy a telefon forró és kibaszott lassú lenne. Ugyanis az android nem arra való hogy használjad, vagy működjön. Hanem minden egyes eleme, meg aztán az utólag telepített appok adatot gyűjtenek rólad, elküldik feldolgozásra és értékesítik.
Ez nekem mint fél giga ramos telefonnal rendelkezőnek nem tetszik. Főleg linux és symbian után.
De a taskkilertől jó ha 10mp-re bekussolnak. Nyílik újra. Greenify kell ide meg root és hibrenáció. Akkor nagyobb eséllyel fog kussolni míg akarsz valamit. Meg jól meg kell választani mit raksz fel a telóra. És a play automata frissítés se árt ha ki van nyomva.
Utálom hogy 4-5 óra szünet után ha kéne a telefon, mindent csinál csak azt nem amit akarok.

L520 alapvetően nem rossz ötlet, de az se strapa, és a gyári hibás darabok száma IGEN MAGAS.

[ Szerkesztve ]

(#57011) #73596160 válasza pit stop (#57001) üzenetére


#73596160
törölt tag

Az 511-es KK-val pont nagyon elégedettek. :)
Volt olyan LG telefonom, amihez egyáltalán nem volt gyári frissítés, pedig felső kategóriás volt.

Ha egy picit figyelmesebben elolvasod, amit írtam, akkor láthatod, hogy pont nem ajánlottam. Ez az egyik készülékem jelenleg a háromból. Éppen a dobozában pihen. Nem vagyok elfogult, csak te vagy figyelmetlen. :D

(#57012) RA541


RA541
csendes tag

Sziasztok

Melyiket választanátok és miért?
-huawei ascend g6
vagy
-lg g2 mini

[ Szerkesztve ]

(#57013) #73596160 válasza Dyingsoul (#57000) üzenetére


#73596160
törölt tag

Lehet, hogy nem fogja kivárni azt a 20mp-et, amíg felfűz a tárcsázó, hanem kidobja a fenébe.
De te jobban tudod, vedd meg! :DD :C

(#57014) Dyingsoul válasza quailstorm (#57010) üzenetére


Dyingsoul
veterán

Üzemidőben is jobb az ace 2? Task managert meg 4.x android felett írtam. Alapból írtam,hogy ilyen rendszert keresek. Romolásban sajnos nincs tapasztalatom (Első droidom a THL W8S és erre nem jött ki semmi értelmes rom, néztem xda-n is.)

(#57013) Gabreal: te ismered/utána olvastál már annak a telefonnak vagy csak az van a fejedben, hogy kínai szar? Csak mert ahogy írtam is neked én 3-4 órát töltöttem el eddig vélemények olvasásával.

[ Szerkesztve ]

- Szakmai kérdésekre privátban nem válaszolok, mivel másoknak is hasznos lehet. Erre való a szakmai fórum! -- YT: youtube.com/dyingsoulgaming -- FB: facebook.com/DyingsoulGaming/ Stream: http://twitch.tv/dyingsoul

(#57015) quailstorm válasza Dyingsoul (#57014) üzenetére


quailstorm
nagyúr

Ace2-nél nem tanulhatatlan, nem veszélyes és van fóruma.

Nem tudok az üzemidőről érdemben nyilatkozni, 1-2 nap HASZNÁLVA. (barátomé a teló, nehezen tanul de megtanulta romolni)

Tudom hogy mire írtad a task managert. NE TEDD.

[ Szerkesztve ]

(#57016) Dyingsoul válasza quailstorm (#57015) üzenetére


Dyingsoul
veterán

Nem, nem tudod mire értem: Vannak alkalmazások, amik a vissza gombbal nem lépnek ki csak minimalizálják magukat. Persze home gomb hosszan és kilőni. De az nem task manager, ott csupán az utoljára inditott alkalmazások vannak. Ha ezzel lövöd ki az alkalmazásokat akkor a ramod ugyanugy nem szabadul fel, beállításokban is ott van a futó alkalmazások között. Ha viszont az általam írt szoftverrel lövöd ki, eltűnik a memóriából. ÉS nem arra gondoltam, hogy ráteszem, hogy mindent folyamatosan lőjön ki, bár be lehet olyat is tenni, hogy óránként vagy más időközönként killeljen mindent. Ez megakadályozza a nagyobb memzabáló progik állandó futását (például ha véletlenül indítanak el valamit rajta és nem zárják be).

- Szakmai kérdésekre privátban nem válaszolok, mivel másoknak is hasznos lehet. Erre való a szakmai fórum! -- YT: youtube.com/dyingsoulgaming -- FB: facebook.com/DyingsoulGaming/ Stream: http://twitch.tv/dyingsoul

(#57020) #73596160 válasza Dyingsoul (#57014) üzenetére


#73596160
törölt tag

Csak egy éve foglalkozom kínai "szar" telefonokkal és a fórumaival. Nekem jelenleg 3 kínai "szar" telefonom van. :DD
Csak így tovább! :C

(#57022) ginola válasza #73596160 (#57020) üzenetére


ginola
addikt

Melyek azok?:)

(#57023) norbert1998 válasza Dyingsoul (#57016) üzenetére


norbert1998
veterán

ugyanúgy újra fog nyílni :U 90%-uk

(#57024) #73596160 válasza ginola (#57022) üzenetére


#73596160
törölt tag

Huawei P6, Doogee Pixels DG350, Lenovo A760. (A Lenovo már csak pár napig.)
Úton van egy Cubot GT99 és egy Cubot One.
Ja, és egy Cube U39GT Tablet. (Ez már itt van a postán)

[ Szerkesztve ]

(#57025) tataralp


tataralp
újonc

Sziasztok!
Egy 4" körüli (kisebb kézben is kényelmesen használható) megbízható, minőségi telót keresek. Esteleg ips-el, nagy belső tárhellyel, meg h. ne kelljen várni egy fél évet h. megnyíljon egy-egy app. Lehetőleg jó kamerával és akksival.
- Árkategória. - 100e körül
- Használt vagy új - új
- Hol vennéd meg? - Függetlenül (esetleg előfizetéshez)
- Hosszú vagy rövid távra tervezel, a legjobbat keresed, vagy az éppen best-buy telefont? - több évre (3+), a lehető legjobbat
- Mire használnád? - normál felhasználás, fontos a multimédia (főleg fotózás!, videózás, zenehallgatás, filmnézés) netezgetés, csevegők, mail
- Ragaszkodsz valamelyik nyílt operációs rendszerhez, vagy jó neked a zárt is? - inkább android
Eddig Sonyban gondolkodtam (de nem akarok rögtön kizárni minden mást).

(#57026) quailstorm válasza tataralp (#57025) üzenetére


quailstorm
nagyúr

Xperia Z1compact-tal nagy újdonságot nem árulunk el.
HTC One mini meg már tavalyi. 4 col és normális teló az most csak iPhone-ban létezik.

(#57027) Geresics


Geresics
addikt

Sziasztok!
Egy gyors kérdés: Lenovo A820 vagy Lenovo S650 a jobb, ha árban nincs különbség?
Köszi!

*MOTOROS CSATORNA* youtube.com/MotorosVandor

(#57028) GaborGh válasza pit stop (#56988) üzenetére


GaborGh
őstag

(#56994) Gabreal
(#57002) s4tch
(#57005) pit stop

Köszi srácok még egyszer a válaszokat :)

(#57029) #73596160 válasza Geresics (#57027) üzenetére


#73596160
törölt tag

Ha csak a két telefon közül lehet választani, akkor én a 650-re szavaznék.
8GB ROM, kisebb méret mellett nagyobb kijelző.
De ennyiért már HD kijelzővel is kapsz telefont.

(#57030) norbert1998 válasza tataralp (#57025) üzenetére


norbert1998
veterán

z1c

(#57031) Misk15


Misk15
csendes tag

Sziasztok nem tudtam, hogy hol tegyem fel a kérdésem szóval előre is bocsánat. Szeretnék rendelni Ebay-ről egy LCD-t a telefonomra körübelül Kínából vagy az Egyesült Királyságból mennyi idő mire Magyarországra ér? :)

[ Szerkesztve ]

Alcatel OT-990 ---> Alcatel OT-C ---> Xperia GO ---> Lg OG—> Iphone 5–> Iphone SE—> Iphone 6S—> Iphone 7

(#57032) #73596160 válasza Misk15 (#57031) üzenetére


#73596160
törölt tag

Kínából kaptam már sima postával 1 hét alatt és 2 hónap alatt is csomagot. Angliából 4-8 nap volt.

(#57033) oncsi válasza Dyingsoul (#57000) üzenetére


oncsi
őstag

Jól döntöttél.
Nem olyan fontos az a +512MB RAM.
Fő a minőség, meg a gyártó hírneve.
Sony vagy Samsug az mind őskövület. A jövő a kinaiaké.
Már a neve is jól cseng. 30e-ért Sony-t 2év garival, (amit magyarországon bárhol érvnyesithetsz) mikőzben ezt a csodát is lehet kapni?

Kinek csak kalapácsa van, mindent szögnek vél

(#57034) MurdR válasza Dyingsoul (#57000) üzenetére


MurdR
veterán

Task manager az akkor kellett, amikor 256mega ram volt a telefonokban. Ma már nem ajánlott, 512ram mellett sem.

[ Szerkesztve ]

MacBook Air 2020 - iPhone SE 2020 - iPad 8

(#57035) Over567


Over567
aktív tag

Sziasztok!

Érintőképernyős telefont szeretnék venni a közeljövőben nem igazán van konkrét fogalmam a dolgokról. Valami jót szeretnék kb 45.000 ft körül. Sony ZTE Huawei HTC ezek jobban tetszenek de igazából bármi ajánlatot megnézek.

Előre is köszönöm a fáradtságot!

Xbox Tag: TheStevie / Origin: SirHedge / Uplay: Sir_Hedge / Steam: Sir_Hedge

(#57036) maajsz


maajsz
senior tag

Gyári rommal, mindenfél hekkelés nélkül nexus 4 vagy moto g javasolt? Alternatíva is érdekelne, személy szerint moto x-et vennék, de 2x ennyit mégsem ér meg számomra. Méretben ez lenne a max, inkább minőségileg legyen ott, tiszta hang hívás közben, gps alkalmanként kellene, ill. értékelhető fotót tegyen el (persze nem profi szinten :) ). Játék stb benchmark részemről nem érdekes. 80k-ig gondoltam.

(#57037) oncsi


oncsi
őstag

Ez egy 2GB RAM-os Galaxy bekapcsolás után, nulla betöltött programmal, gyári 4.1.2 soft-al.
kép
4.3-al is pont ennyi.
Ehhez jöhet egy böngésző a maga 100-250MB-al, meg pár apró, mindennap használt program, és máris 1GB felett van.
Szóval az 512MB RAM az nagyon korlátozó körülmény.

Kinek csak kalapácsa van, mindent szögnek vél

(#57038) PRDZsolesz


PRDZsolesz
aktív tag

Sziasztok!

A közeljövőben szeretnék telefont vásárolni, Telekomnál, 2 év előfizuval részletre. Négy készüléket néztem ki, mégpedig: Galaxy S3 LTE 70k, Galaxy S4 mini 70k, G2 mini 40k és Xperia SP 38k. Fontos a kamera és ne akadjon be mindennapi használat közben a telefon. Folyamatos szinkronizálás, Viber, Messenger, Instagram, pár gagyibb játék és kb ennyi amit folyamatosan használok. Jó lenne ha minimum az elkövetkező 2 évet bírná! Melyik lenne a 4 közül a best buy? Előre is köszönöm a válaszokat! :R

[ Szerkesztve ]

(#57039) zozek


zozek
tag

Sziasztok,

2 készülék közül melyik lenne jobb?
Lg F6 vagy Lg L90?
Vagy hasonló àrban függetlenül ami jó?

(#57040) quailstorm válasza MurdR (#57034) üzenetére


quailstorm
nagyúr

Task manager a droid memória(nem)kezelése, meg a gyári lehetőség hiánya miatt kellett. Nem tudtál bezárni appokat, csak ha az OS úgy gondolta. Ha valami befagyott (ami a korai időkre jobban volt jellemző) és szívta az akkut, taskkiller nélkül, akkor szoptad.
Erre ugye volt a Samsung egész pofás megoldása a TouchWiz3-ban, meg pl az Advanced task killer ami jól el is terjedt.
De ICS óta az elhúzás kiveszi RAMból, serviceket meg nem érdemes megölni, mint pl billentyűzet, mert egyrészt újraindul, másrészt belaggoltatja és lassítja a telót.
Mondjuk én is láttam olyan rossz ramkezelést hogy az app el se indult hanem kevés ram miatt kifagyott, és úgy lehetett elindítani, hogy kifagyasztottad, tehát bekerült az előző appok közé.
slava-féle komolyabb taskmanagerrel mint kilőni, android felületen a taskmanagert kilőni, és vissza az appba.
De ez béna kernellel volt 4.4.2-őn. Most ugyan kevesebbnek látszik a RAM de simán megoldja. Nameg a play games is frissült előnyére...

Aztán a másik baj hogy 4.x előtti rendszerre nincs greenify, és hibernálni, dehibernálni az appokat elég macera használat előtt-után.
De ezen az időn túl vagyunk. Pénzhiányból, kalandvágyból lehet még 2.3-ba bukkanni. Ami ARMv7-es és min 512RAM arra általában normális CM9-10 is létezik.

(#57037) oncsi: és ez még takarékos. Láttam már meredekebbet is. SGS3 LTE 1GB instantba... De a simán is 800mega eltűnik, azért laggol alapból mint állat...

(#57039) zozek: F6 erősebb

[ Szerkesztve ]

(#57041) norbert1998 válasza zozek (#57039) üzenetére


norbert1998
veterán

akörül az f6 a legerősebb, és az l9 ii a legerősebb hd kijelző mellett

(#57042) Angelotti válasza w333 (#56945) üzenetére


Angelotti
tag

Szia!
Az összes kép n4-el készült?
Nem nagyon látszik, hogy gyenge az a kamera, bár gondolom beltérben már kijönnek a hibái nagyon.
Üdv, Z

(*)(*)

(#57043) zozek


zozek
tag

köszönöm a válaszokat akkor F6 lesz :R

(#57044) bobby_30


bobby_30
tag

Sziasztok! Ismét a véleményetekre lennék kíváncsi. Az általam kinézett telefonok közül szerintetek melyik lenne számomra a legmegfelelőbb. Lumia 625, vagy 630. Igazából egy kutya, mellettük szól az áruk, illetve az hogy ezek is kiszolgálnák az én minimális igényeim. Lumia 820. A Telekomnál most meg tudnám venni 56-ért amit nem tudok hogy megéri-e. A több ram hosszútávon értékállóbbá teszi, valamint egy kicsit komolyabb telefonnak tűnik mint az előbb említettek. Illetve még gondolkodok a 925-ön is, ami már valóban komoly telónak mondható, viszont én nem biztos hogy tudnék élni a benne rejlő lehetőségekkel, főleg úgy hogy az ára 90-felett állna meg. Nekem igazán csak az akadásmentes futás fontos, amit szerintem vígan hoznak a 6-os szériák is. Viszont a 820-ba rakott több ram talán hosszútávon még kifizetődhet, illetve tetszik is nagyon. A 925 talán már túlzás volna, de mivel nem cserélgetem a készülékeimet havonta, indokolt esetben beruháznék rá. A kérdésem a következő lenne, szerintetek melyik a legjobb ár érték arányú készülék? Ezek közül van-e olyan amit kifejezetten nem ajánlotok? Ti melyiket választanátok a helyemben?

(#57045) szaki26a válasza bobby_30 (#57044) üzenetére


szaki26a
aktív tag

Fotózni is akarsz akkor 925, ha nem akkor 820 az 1GB ram miatt.

(#57046) Jamboo529


Jamboo529
senior tag

Úgy esett, hogy hozzájutottam egy 40K-s ajándékutalványhoz az Edigitalban. Becserélném valami okostelefonra. Max egy 10-est vagyok hajlandó még hozzátenni. Melyik a best buy a mostani kínálatban? Érdemes-e várni (max fél évet) egy újabb készülékre a kínálatban?
Ami igényem volna:
~4,5" kijelző IPS?
Gorilla glass
előlapi kamera
flash
hátsó legalább 5mp
proc 1,2 ghz legalább 2 mag
memória min.4 de inkább 8 gb
droid vagy wp
minél nagyobb akksi
Amire használnám a telefonáláson, sms-en kívül: net wifin, néha navig, bár nem túl fontos, esetleg játék, film

Első körben ezt az LG-t néztem ki. Vélemények?

Ja, és hosszú távra gondoltam a használatot illetően.

[ Szerkesztve ]

(#57048) EnergyCoke


EnergyCoke
tag

Max 60e-ért milyen okostelót vegyek? (használtan)
Inkább csak játékra kéne :)

[ Szerkesztve ]

Xbox One,Huawei P9 lite 2017

(#57049) oncsi válasza Dyingsoul (#57047) üzenetére


oncsi
őstag

Pl. Ez?

Kinek csak kalapácsa van, mindent szögnek vél

(#57050) Dyingsoul válasza oncsi (#57049) üzenetére


Dyingsoul
veterán

webshop ár tehát jön rá még szállitás. ezen felül nem tudnék mit kezdeni egy tmobil függő telefonnal telenorosként.

közben kosárba is próbáltam tenni de "hiba történt a feldolgozás közben".

[ Szerkesztve ]

- Szakmai kérdésekre privátban nem válaszolok, mivel másoknak is hasznos lehet. Erre való a szakmai fórum! -- YT: youtube.com/dyingsoulgaming -- FB: facebook.com/DyingsoulGaming/ Stream: http://twitch.tv/dyingsoul

Útvonal

Fórumok  »  Okostelefonok  »  Milyen okostelefont vegyek? (kiemelt téma)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.