Hirdetés

2024. május 10., péntek

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  Adattárolás  »  HDD probléma (nem adatmentés) (kiemelt téma)

Hozzászólások

(#45197) xq$px


xq$px
újonc

Sziasztok!

Most már szenvedtem annyit ezzel az üggyel, hogy gondoltam megkérdezem a nagyérdemű közösséget, hátha valakinek van ötlete.

Egy Samsung laptopom van. Ennek megflelően a HDD-n van egy 24GB-os Samsung Recovery partíció. Pár hónappal ezelőtt elkezdett a windows időnként (egyre gyakrabban) feldobálni egy hibaüzenetet {lentebb csatolom}, miszert hibás a gépben a merevlemez, ezért amint lehet mentsem az adataimat róla és cseréljem. Ekkor még nem tudtam erről a rejtett Samsung Recovery partícióról, de amikor az Eszközkezelőben megtaláltam (itt külön merevlemezként jelenik meg - sőt! SSD-ként!) és letiltottam, az üzenetek nem jöttek többé. Ettől függetlenül nem voltam megnyugodva, hogy a HDD-vel esetleg valami gáz lehet.

Mindenféle bíbelődés meg tesztelés után arra jutottam, hogy a legjobb lesz, ha valóban veszek egy új HDD-t, nehogy elússzon mindenem. Ez meg is történt és éppen most fejeztem be az eredeti HDD klónozását az újra. Első indítás... kapásból jön a windowstól ugyanaz a hibaüzenet... (nem volt letiltva a lemez/partíció)

A kérdés tehát: hogy lehetséges ez? Illetve lehetséges az, hogy az eredeti HDD-mnek sincs igazából semmi baja?

Előre is köszi az ötleteket, tippeket, észrevételeket stb...!

2016_09_02_20h57_51.png

Útvonal

Fórumok  »  Adattárolás  »  HDD probléma (nem adatmentés) (kiemelt téma)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.