Hirdetés

2024. május 3., péntek

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  Lokál  »  Eredeti játékok OFF topik (kiemelt téma)

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2015-02-27 09:59:50

LOGOUT.hu
Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#93768) cskamacska válasza Frod (#93764) üzenetére


cskamacska
addikt

Keddi kiadáskor még egyáltalán nem volt biztos ez az ócósított EU2-es ár, és az EU2-es 6 pack is az EU1 régió 135 eurós árán állott.

Én nem bánom a Killing Floor 2-re vert 5994 forintot(pláne hogy az akkori információk szerint lehetett volna az 27€ is ha sokat tökölök ;] ), abszolút méltó utóda a KF1-nek, kifejezetten jól néz ki(ha azt mondják rá hogy UE4 simán elhiszem), jók a hanghatások, stílusos a zene(metál.. :D ), jópofák a karakterek közötti automatikus helyzet alapú csacsogások és beszólások, és rettenet jól érezni a fegyverek erejét. Gyakorlatilag a KF1 megkapta azokat a simításokat amitől igazi AAA kategóriás játék vált belőle a régi modból kikupálódott indie imázs helyett.
Per pillanat kevés még a tartalom, de a teljes moddolhatóságnak hála ez nem fog sokáig így maradni. :R No meg a karakter kinézetét is jobban testre lehet szabni, szóval a nagy rakás sapka DLC-nek már nincs akadálya. :DDD Vagy akár fizetős modnak, mert..


Egyébként Skyrim leárazás és ingyenes hétvége van Steamen, meg ahogy rajta kezdték a hivatalos Steam Workshopolást, úgy most ő lesz a fizetős modok állatorvosi lova is.
Hát nem csodálatos, annyira hiányzott az életünkből a túlárazott lópáncél, hogy most már más nem is lesz a Workshopban.

[ Szerkesztve ]

"Para mis amigos todo, para mis enemigos la ley"

Útvonal

Fórumok  »  Lokál  »  Eredeti játékok OFF topik (kiemelt téma)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.