Hirdetés

2024. április 27., szombat

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  Lokál  »  Eredeti játékok OFF topik (kiemelt téma)

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2015-02-27 09:59:50

LOGOUT.hu
Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#84901) djculture válasza Samus (#84899) üzenetére


djculture
félisten

Az hát rólunk az utolsó bőrt is lekell húzni..

(#84902) cskamacska válasza ollie (#84856) üzenetére


cskamacska
addikt

Akkor a Hány vélemény kell egy játék megvételéhez? listához hozzá lehet tűzni:
- Ollie a Borderlands 2-t ajánlja. Akkor is, ha vonat szimulátort kerestél. ;]

i2k: ŐTéBéségének már a Borderlands 2 sem tetszett igazán, Presequel meg pláne. Your argument is invalid. :P

eami: Mert a cucc egy FPS nézetű akció-rpg.(azaz Diablo klón) Ha bejön a 20 kutyalábat begyűjtés egy +10-es fegyverért statikus NPC-k számára, akkor tetszeni fog, ha idegen az átlag MMO-k koncepciója, akkor felejtős. Én is inkább háromszor végigjátszom a Crysis sorozatot, minthogy egyszer végigszenvedném a második Borederlands részt. :)

"Para mis amigos todo, para mis enemigos la ley"

(#84903) eami válasza cskamacska (#84902) üzenetére


eami
addikt

én szeretem az MMO-t, szeretem a diabló/jellegű játékokat is, de ez annyira nem jön be. Amúgy nem tragédia, akad még jó pár amivel nem játszottam :)

(#84904) sittes79


sittes79
addikt

(#84905) tomsolo válasza sittes79 (#84904) üzenetére


tomsolo
őstag

tricky

a cjd kulcsbót csinál hasonlót, hát érdekes...

Uplay: tom.solo | Steam: tomsolo | Hivatásos zsákbamacska-nyerészkedő

(#84906) BasketWink válasza sittes79 (#84904) üzenetére


BasketWink
csendes tag

vót 1 ódalassal korábban

(#84907) eami válasza BasketWink (#84906) üzenetére


eami
addikt

annyit nem kell vissza menni. nálam az oldal alján még google play movies a téma :))

(#84908) BasketWink válasza eami (#84907) üzenetére


BasketWink
csendes tag

akkor majdnem xD úgy emlékeztem azóta lapoztam már :D

(#84909) djculture


djculture
félisten

3780 pénz a witcher 3 orosz originen, szerintem még nyelvmókolással is megér ennyit..

[ Szerkesztve ]

(#84910) eami válasza djculture (#84909) üzenetére


eami
addikt

ez olyan megpattintasz egy lapostévét a bótbó' de azért ott hagysz érte pár ezrest hozzáállás, csak hogy lássák kivel van dolguk :U

(#84911) tomsolo válasza djculture (#84909) üzenetére


tomsolo
őstag

hol van még június!:)

Uplay: tom.solo | Steam: tomsolo | Hivatásos zsákbamacska-nyerészkedő

(#84912) djculture válasza tomsolo (#84911) üzenetére


djculture
félisten

Pont azért kell ilyenkor megvenni, a unity és far cry 4 is fél évvel előtte 3500ft volt ugyanitt, köszöni szépen mindekettő működik asszonnyal nyomjuk :) Teljes árát nem adtam volna ki érte. Amíg rokonok vannak kint nekem Munkács-on én nem fogom magam zavartatni ha így veszek meg valamit.

[ Szerkesztve ]

(#84913) dejaris válasza djculture (#84912) üzenetére


dejaris
addikt

Oh, szoval akkor megse ajandekba kaptad?

(#84914) djculture válasza dejaris (#84913) üzenetére


djculture
félisten

Is is mert azt nem én fizettem, amúgy nfs pro street, alice madness meg még jópár régebbi cim 89 rubelbe van most. Pro streetbe van magyar is.

[ Szerkesztve ]

(#84915) Frod válasza djculture (#84909) üzenetére


Frod
addikt

Az itthoni béremből kb pont ez az a kategóriájú ár amiket kiadnék bármilyen friss címért. (kivéve Division azért 10 fölött is) Az Isolation-t, és a Mordor-t is majd akkor veszem meg ha mindenestül ennyibe lesznek :D

Do you see the white shadow?

(#84916) djculture válasza Frod (#84915) üzenetére


djculture
félisten

A mi fizetési szintünkön ilyen áraknak is kellene lenni, se most az van hogy burzsuj eu-hoz sorolnak közben meg a legrosszabb fizetési szintű görögökhöz képest itthon hatod annyi a fizetés. Romániában is sokkal olcsóbb minden dobozos game pl. Minket szivatnak a kiadók. Jövőre meg kiváncsi leszek hogy pl a steam a 12-27% áfa közötti különbséget kifizetteti e velünk. Ha igen szerintem én csinálok egy ukrán fiókot és szépen a másik gépemröl fogok proxin játszani, kell igazolom is hogy ott van anyai nagyanyám után félházam.

[ Szerkesztve ]

(#84917) Agyzuzo válasza eami (#84910) üzenetére


Agyzuzo
addikt

Hogy ez mennyire nem igaz és baromira nem szeretem mikor valaki ezt gondolja...

Az EU-s árakhoz ami ránk is vonatkozik EU-s fizetési színvonal kéne hogy párosuljon. 3000 EUR-os fizuval leszarja az ember az 50 EUR-t, húgom mióta kint él Amsterdamban 0-day bevásárol mindent ami érdekli, mert nem tétel (rengeteg mindent giftel amúgy nekem, mert megteheti). A magyar bérszínvonal a balkánhoz közelít erősen, viszont konkrétan pont a mi régiónk a legdrágább, még az USA-ban élők is alacsonyabb áron tudnak vásárolni, holott ott az átlag fizetés közel ötszöröse a magyarénak. Ez egy kib*szott rossz vicc és mi nyeltük be a leginkább, szóval nincs ebben semmi meglepő. Én inkább azon csodálkozom, hogy ennek ellenére valaki hajlandó kókányolni egy kiadni 4 ezret valamiért és nem warezolja le. Ez inkább becsülendő hozzáállás, mintsem elítélendő, szerintem.

Listen up, maggots. You are not special. You are not a beautiful or unique snowflake. You're the same decaying organic matter as everything else. ::: http://meatytears.hu :::

(#84918) section9 válasza eami (#84910) üzenetére


section9
őstag

Nem, ez olyan mintha elutaznál Oroszországba megvenni, csak létezik az internet ezért nem kell fizikailag elutaznod. :)

(#84919) Crytek válasza Agyzuzo (#84917) üzenetére


Crytek
veterán

Magyarországban olyan hogy fogyasztói társadalmon nincs nem létezik soha nem is volt. Legalábbis olyan szintű nem mint kint ahol szaré-hugyé dobálják ezeket.
Kint azért adják olcsón mert veszik ezermilliárdan. Itt meg szép hogy drágán adják amikor alig veszik páran a cuccokat.

A magyar ember amit vesz görcsöl vele javíttatja foltozgatja stb. Kin meg kikurják a szemétbe és vesznek újat= ezért olcsó ott minden mert veszik fogy.

Kint a szifon 6-ot kb egy kávé mellé adják csak az előfizut kell fizetned amit kb le is beszélsz itt meg elkérik érte a fél életed.

Ez van ha nem tetszik ki lehet vonulni innen :DDD

[ Szerkesztve ]

Next PC Upgrade: 2022

(#84920) eami válasza Agyzuzo (#84917) üzenetére


eami
addikt

azért álljon meg a menet... na nehogymár a steam tehessen arról hogy egy EU országban a világon (!) a legmagasabb áfa van és hogy a polgárai nincsenek megfizetve... most ilyen alapon random még kevésbé szerencsés helyzetben lévő országban meg 10 forintért kellene adni a játékokat csak mert ott még alacsonyabb az átlag fizetés?

amúgy meg amire én céloztam (és igaz már millió egyszer át lett beszélve), hogy belenyúlni egy játékba ilyen szinten illegális. warezolni ugyebár szintén illegális. akkor most van kicsit kevésbé illegál meg nagyon illegál ezen a vonalon? ha csak orosz nyelvű verziót vesz és hozzápattintja az angol nyelvet, az pont ugyanolyan mintha a fagyizóban kifizeti a fagyit de azért még rálopja az amúgy fizetős cukormázat. De ezt lehet, mert nem fizetnek neki annyit hogy megengedhesse magának? jah persze...

eredeti játékok topikba szerintem nagyon nem fér el az ilyen.

[ Szerkesztve ]

(#84921) djculture válasza Crytek (#84919) üzenetére


djculture
félisten

Én a telefonomat is kintröl hozattam csak egy Huawei Ascend P6 -os itthon 2 évet kellett volna aláirnom isten tudja hány ezeres előfizetésre ugyhogy hagytam a fenébe, egyik ismerős hozott 30k-ért független újat a a sógoroktól

eami: Igen az origin meg az uplay igy is teszi nem minden ország van megkülönböztetve de a szegényebb országokban igenis negyed hatod annyi minden cím.
A mi országunk mondjuk ott is a burzsuj szériában van meg a steam-en is

De mindegy hagyjuk ezt a témát mert végeláthatatlan off tenger lesz megint. Nem akartam ezt generálni, egyszerüen csak megmutattam hogy ott ebbe van a witcher 3.

[ Szerkesztve ]

(#84922) Agyzuzo válasza eami (#84920) üzenetére


Agyzuzo
addikt

Megvásárolja a szoftvert, nincs ebben semmi illegális. Az, hogy utána rádob egy angol nyelvi peccset semmiben nem különbözik egy grafikai tuning mod-tól. Ezzel az erővel az én szarrá moddolt Skyrim-on Steam-en is full illegális. :D

Listen up, maggots. You are not special. You are not a beautiful or unique snowflake. You're the same decaying organic matter as everything else. ::: http://meatytears.hu :::

(#84923) eami válasza Agyzuzo (#84922) üzenetére


eami
addikt

könnyen előfordulhat, olvasd el az a EULAt :DDD

[ Szerkesztve ]

(#84924) Dilikutya válasza Agyzuzo (#84922) üzenetére


Dilikutya
félisten

Nem egészen. Ha rátelepítesz egy grafikai modot, ott a mod teljesen legális, egyes játékok kimondottan támogatják is, míg az orosz nyelvű játékod mellé az angol/magyar nyelvi fájlokat nem tudod legálisan beszerezni, csak magával a játékkal a mi régiónkban, ergo fölösleges az orosz. A Skyrim ráadásul alapból támogatja a modokat, nem tudom, az is elképzelhető, hogy a játék fájljain nem is változtat. Pl. a Quake széria is ilyen volt, a mod ment külön mappába. Amikor már új engine van a Quake 1 alatt, az más kérdés, de igazából talán ott se írsz felül semmit a telepítéskor.

[ Szerkesztve ]

Nem vagyok perverz, csak haladok a korral. (Még mindig: Rock&roll feeling baby, rock&roll feeling.....)

(#84925) zone


zone
őstag

Bioshock Infinite £2.91

YouTube - https://goo.gl/bCKFYP

(#84926) Riccsiz_h válasza eami (#84920) üzenetére


Riccsiz_h
aktív tag

Nem tudom, lehet rosszul emlékszem de valahol olvastam hogy kicsiny országunk azért nem kapott külön árazást meg kevesen vagyunk és ezért beosztottak minket is az EU régióhoz
Tehát csak arra gondolok ha 10 M ember helyett lenne 50-60 M magyar (csak elvi alapon, mert tudom akkor sok minden máshogyan működne stb.) akkor kapnák saját árlistát a gazdasági helyzethez igazítva saját régió árakkal (mondjuk lehet csak "Hungary only" kulcsokat szórnának persze), de sajnos a 10 M (abból azért elég kevés aktív) nem tétel, így maradnak az EU árak, annak ellenére hogy nincs Dajcsland színvonal

[ Szerkesztve ]

Üdv. Riccsiz

(#84927) maross válasza Riccsiz_h (#84926) üzenetére


maross
veterán

Nem saját kene, hanem masik regioba sorolas (nem akarok sokat mondani, mondjuk amerikai megtenné gesztusnak). De ok is latjak hogy itt duborog a gazdasag, oruljunk hogy a hanyatlo nyugattal egy regioban vagyunk, es nem csinalnak egy drágábbat csak nekunk ;] .

eladó 100+ új/használt társasjátékom: https://tinyurl.com/tarsasjatekok

(#84928) FollowTheORI válasza Riccsiz_h (#84926) üzenetére


FollowTheORI
nagyúr

Alapvetően szerintem ez nem így ment... ha megnézzük a régiók felosztását, ez inkább VAT körök mentén ment már anno is.
Mi az északi régióba kerültünk ahol Dánok, Swédek, Finnek.. stb vannak. Ezek mind 24-25% áfás országok, csakúgy mint mi voltunk/vagyunk (25% majd 27%).

És van egy nyugat EU régió ahol meg a 20% körüli áfások vannak.

Mellesleg az egész keleteurópai régió nem 10M ember lenne... pl a legyelek elég sokan vannak. Mégsem kaptunk velük együtt sem külön árazást.

[ Szerkesztve ]

Steam/Origin/Uplay/PSN/Xbox: FollowTheORI / BF Discord server: https://discord.gg/9ezkK3m

(#84929) Csapoati válasza maross (#84927) üzenetére


Csapoati
nagyúr

Lehetne egy unortodox regio nekunk. :D Amugy az en yuplay-rol vett MoH: Warfighterem is illegalis lenne? Engedte megvenni sajat cimmel, annyi volt, hogy orosz nyelvu valtozat, ami ala hegesztettem angolt. Meg csak fajlt se nagyon kellett modositani, mindossze egy ru-t atirni en-re, meg persze bemasolni a fajlokat. En nem ereztem rosszul magam tole.

tehát a két csoportból a lassabbik legjobb idővel rendelkezőben lévők közül az ötödik legjobb időt futó indul majd a poleból.

(#84930) e=mc² válasza Csapoati (#84929) üzenetére


e=mc²
őstag

Sokan nem erzik magukat rosszul attol sem, hogy letoltik az internetet is.

Riccsiz_h

Ezert kell abbahagyni a jatekot, es az asszonnyal kell jaccani. Sokasodjatok, Gabe latja, hogy az jo.

Ambulimax Provider

(#84931) lafaty80


lafaty80
őstag

Jó reggelt zenészek! :D

Itt van pár játék amiket a Mikulás hagyott nálam és be kellene váltani, mert ma lejár az aktiválási idejük. Humble-s gift linkek, szóval remélem jók így belinkelve:

GRID
GRID 2
Euro Truck Simulator 2

Sok sikert hozzá, Pacific Time 9am-ig lehet beváltani.

Cuccaim: https://kit.co/lafaty

(#84932) ZS3NI válasza lafaty80 (#84931) üzenetére


ZS3NI
őstag

Gird2-ért hálás köszönet. :R

IDDQD ( ͡° ͜ʖ ͡°)

(#84933) e=mc² válasza ZS3NI (#84932) üzenetére


e=mc²
őstag

Lemaradtam :(

Jo jatekot!

Ambulimax Provider

(#84934) gmx9 válasza lafaty80 (#84931) üzenetére


gmx9
aktív tag

Én a sima Grid-et vittem, nagyon szépen köszönjük. :R

- Az, hogy maga átölel, nekem nem ad okot semmiféle izgalomra. - Sajnálom szivi, többre jelenleg nincs idő!

(#84935) bobalazs válasza lafaty80 (#84931) üzenetére


bobalazs
nagyúr
LOGOUT blog (1)

Hálás köszi a Euro Truckért.

(#84936) SenorGrande válasza lafaty80 (#84931) üzenetére


SenorGrande
senior tag

Ezeknek miért járna le a beváltási idejük?

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – (Kérjük ennél a vonalnál levágni!)

(#84937) bullseye válasza e=mc² (#84930) üzenetére


bullseye
addikt

Sokasodjunk? Ezeknek? :P

'Micsoda nyűg" by Rest (FA Brotherhood) │ Szarkazmus valószínűsége: 70%

(#84938) cikasz válasza djculture (#84921) üzenetére


cikasz
őstag

Nem tudsz még egyet hozatni? :P

https://www.facebook.com/groups/775784742804666

(#84939) Hunbeast87 válasza lafaty80 (#84931) üzenetére


Hunbeast87
senior tag

Mint ahogy SenorGrande is írta (csak részletesebben) : ezeknek nem jár le a beváltási idejük, csak az Insurgency játékoknak.

http://steamcommunity.com/id/mapkoo87/

(#84941) Dilikutya válasza maddionmax (#84940) üzenetére


Dilikutya
félisten

Ez lenne a konzolokszervize balhé? Elég amatőr. :)

Nem vagyok perverz, csak haladok a korral. (Még mindig: Rock&roll feeling baby, rock&roll feeling.....)

(#84942) Lackki válasza Dilikutya (#84941) üzenetére


Lackki
senior tag

van még mit tanulni :D edigital már jobban tolja

mondjuk a 67millió lefoglaltból, hogy jön ki a 2.5 milliárdos csalás? :D

[ Szerkesztve ]

Privátot hamarabb észreveszem

(#84943) djculture válasza Lackki (#84942) üzenetére


djculture
félisten

Ugy ahogy egy letöltött filmböl 10 millió károkozás

(#84944) Lackki válasza djculture (#84943) üzenetére


Lackki
senior tag

de ez adócsalás... itt csak az adóval számolnak, mi köze lenne itt a jogdíjaknak???
a 2.5 milliárdos adócsaláshoz meg 10milliárdos forgalom kéne nem? :D

[ Szerkesztve ]

Privátot hamarabb észreveszem

(#84945) micafighter válasza Lackki (#84944) üzenetére


micafighter
nagyúr

Attól függ hányszor igénylik vissza a be nem fizetett áfát. A lefoglalt konzolok száma és értéke nem jelent egyébként semmit, papíron akármennyi termék mozoghat és igényelhetik vissza rá az áfát ezzel anyagi kárt okozva az államnak.

[ Szerkesztve ]

(#84946) Darth_Revan válasza maddionmax (#84940) üzenetére


Darth_Revan
veterán

"a bűnszervezetben szereplő cégek és könyvelőik székhelyein"

Tehát a NAV szerint a KSZ egy bűnszervezet tagja?! Ejj...

[ Szerkesztve ]

(#84947) djculture válasza Lackki (#84944) üzenetére


djculture
félisten

Van mert azt hallani hogy okosítottak is.

(#84948) Lackki válasza djculture (#84947) üzenetére


Lackki
senior tag

attól még a 2.5milliárd viccesen soknak hangzik :D
ekkora összeghez 100.000 db konzol eladás kell :) és ezt mind elcsalni? :D erre még edigital sem képes

[ Szerkesztve ]

Privátot hamarabb észreveszem

(#84949) micafighter válasza Darth_Revan (#84946) üzenetére


micafighter
nagyúr

Egy ilyen áfa csalasnal általában sok céggel megy a körhinta, az már bűnszervezet.

(#84950) echterion válasza Lackki (#84948) üzenetére


echterion
nagyúr

Ahogy azt írták is, nem tegnap kezdték, nem csak azzal a pár konzollal tették ezt, amit lefoglaltak. Az csak azért annyi, mert ennyit találtak összesen a raktárakban.
Értelmezni kellene először rendesen, amit írtak, nem pedig alapból rosszindulatúan állni az adóhatóság dolgaihoz. :U

**********

Útvonal

Fórumok  »  Lokál  »  Eredeti játékok OFF topik (kiemelt téma)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.