Hirdetés

2024. május 26., vasárnap

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  Diablo 3 (kiemelt téma)

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 05:03:45

LOGOUT.hu

Diablo 3 topik

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#75143) granini válasza Gorneck (#75141) üzenetére


granini
őstag

Rendben akkor utald a vilagot ha neked igy jobb.. people vs Gorni :D van Torcsod? Van.. szamit hogyan lett..? Hat kb nem.. ez kicsit olyan mint protekcioval bejutni az egyetemre. A balfasz ugyis kibukik a talent meg le fog diplomazni es akkor mar senkit nem fog erdekelni eredetileg hogy jutott be.. fogd a torcsod aztan go play monk es ne rinyalj.

Egyebkent igen, azert dobtam a monkot S2-ben mert az elso 10 napban nem esett ra semmi, es turelmetlen voltam, es valoban az M6 DH-k mar kes a vajban mentek amikor en meg T4 botladoztam. Ezt sose vitattam, sose tagadtam, ebben igazad van. De ha eleg kitarto lettem volna mint pl Cadi volt akkor meg lehet nezni most miben rohangal, es azt o maganak lootolta ossze.. es olyan bell monkja van hogy neha en is csak a lootot szedem utana T6-on.

A legnagyobb tanulsaga szamomra az S2-nek hogy nem kell szellel szembe possenteni. Uszni kell az arral.. azzal kell menni ami a populista. Monkkal kezdtem, nem ment, aztan egy delelott alatt lett DH-m, es azzal szenne farmoltam magam. Es mivel mellettem meg 3-4 DH volt nem volt nagy kihivas megszerezni a geart..

Mar semmiben nem szenvedek hianyt S2-ben. Egy karakterre kell koncentralni, es amikor mar faceroll a T6 (kinel mennyi ido, par nap, par het..) akkor lehet elgondolkodni azon hogy inditsunk-e meg mast is. Mostmar van nyersanyagom a monkkal szarakodni (persze nem fogok, nem szivatom magam..) de pl lehetne barbarom (majd lesz hotas 2.2.-ben :K )

A monk nehez ugy. Ezt vagy elfogadjuk vagy otthagyjuk.. En most eloszor 2012 ota otthagytam. Nem azert mert szar. Hanem mert valoban nehez kifarmolni ra a cuccot. De biztos vagyok benne hogy ha akkor par heten nem hagyom ott akkor azert mara lenne kb olyan monkom mint non-seasonben.. vagy nem.. ;)

<CotS> Children of the Skorn Clan | Uplay / Steam: PecoHUN78

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  Diablo 3 (kiemelt téma)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.