Hirdetés

2024. május 24., péntek

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  Diablo 3 (kiemelt téma)

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 05:03:45

LOGOUT.hu

Diablo 3 topik

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#40538) Sirandrish válasza Gyuri27 (#40536) üzenetére


Sirandrish
legenda

Mi is megcsináljuk a mai napig ha útba esik.
Mellesleg még bőőőőven a "bevásárlás" előtt haladtunk ACT3on ..hja és az a nagy bevásárlás az talán 20M volt amit Gorni vett..huhaa..még ma is azt forgatja visszafele :DDD
Flippelni meg kb sose flippelt egyikünk se...persze voltak jó vételeink amit aztán drágábban eladtunk, de külön sose kerestünk eladásra szánt motyókra. Plusz amiről én beszélek az fényévekkel a "flippek" előtt voltak..

Milyen rizsa? Mondom hogy full actokat toltunk és ment a dolog. Aztán jöttek az Alkaizerek de az már bőven játék megjelenése után jött ugyebár.

De amúgy nem kell messzire menni..nézd meg a profilomat..sose flippeltem (nem volt türelmem az AH-hoz), sose vettem goldot, sőőőt, és mégis van 5 karakterem amiből 3 vígan elvan MPL10en a másik 2-vel meg még nem próbáltam (WD-DH) de MPL6+on azok is ziher hogy mennek..

Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  Diablo 3 (kiemelt téma)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.