Hirdetés

2024. május 10., péntek

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  Diablo 3 (kiemelt téma)

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 05:03:45

LOGOUT.hu

Diablo 3 topik

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#35045) sto1911 válasza granini (#35042) üzenetére


sto1911
veterán

Nekem mostanaban ez a legnagyobb elmenyem a jatekkal kapcsolatban, tippelgetni, hogy mi lesz :DD
Fellepek 2-3 naponta, tolok 2-3 kort, mostanaban ubereztem mp4-5-on, megkraftoltam par hellfire-t (nyilvan kuka volt mind)

De ugy legyen, hogy jo legyen mindenkinek, nekem is, aki nem tud naponta tobb orat elotte ulni :)
Emlekszem, amikor kiesett az elso par legendarym kozul egy tegez, ami pont jo volt nekem, eszemben sem jutott elAHzni, csak kesobb, de akkor lattam, hogy er vagy 100k-t :D

Az AB cuccokat en is tamogatom, csak valoszinunek tartom, hogy a hozzam hasonlonak egy-ket enchantra lesz penze. :) Az elmult 1 ev alatt osszesen volt 100M aranyam, abbol kb. 70 mostanaban folyt be ennyi jatek mellett. Ha sok lesz az enchant, akkor egyszeruen nem enchantolni fogok, hanem a regi top itemeket megvenni :)

Amugy nem azt mondom, hogy konnyu legyen elerni valamilyen szintet, hanem azt, hogy legyen cel, legyen mit kituzni es elerni.

A D2-ben nekem az nem tetszett, hogy tul sok volt a kis bizbasz amit gyujteni lehetett (a runak pl.), es nekem eselyem sem volt egy komolyabbat kirakni :)

Es ha elorendelve nem is lesz, de megveve biztosan, mert neha csak rajon az emberre a diablozhatnek, es akkor hiaba ott a Torchlight meg a PoE (amik sok ember szerint jobbak), valahogy megis Diablo lesz belole :DD

[ Szerkesztve ]

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  Diablo 3 (kiemelt téma)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.