Hirdetés

2024. május 10., péntek

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  Diablo 3 (kiemelt téma)

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 05:03:45

LOGOUT.hu

Diablo 3 topik

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#103301) KubanitoS válasza szupermacs (#103300) üzenetére


KubanitoS
veterán

Egy remaster nyilván csak akkor lenne valóban komoly, akkor érné meg pénzt kiadni érte, ha érdemi fejlesztések történnének a játékban. Egy sima widescreen patch nem ez a kategória.

Mire is gondolnék egy D2 remaster esetében:

- jelentősen megnövelt ládaméret (plugy single player módban végtelen ládád van pl)
- többi karkatereddel megosztott láda (shared stash)
- újra lehessen osztani a szkilleket
- szebb, modernebb grafika

Ez persze csak álom marad, de te is beláthatod, hogy ilyen szintű fejlesztésekre megérné pénzt kiadni.

Nothing will stand in our way. I will finish what you started.

(#103302) szupermacs válasza KubanitoS (#103301) üzenetére


szupermacs
veterán

-ládaméretet single módban moddal lehet növelni
-skill pontokat újra lehet osztani egyébként is (végigjátszásonként 1x [összesen 3 alkalommal])
-grafikai modok is vannak single módhoz

Ezek olyan dolgok, amikért én csak akkor adnék ki pénzt, ha érdemben javítanák a szervereket és nem egy szeró lenne az eredeti játékkal, mert az egy vicc, amilyen állapotban vannak.
De ha már ennyi változtatást szeretnél, akkor neked a D3 való és nem a D2. Nekem a D2 Remastered egy megnövelt felbontás lenne, semmi más. Minden játékmechanikai változtatás fölösleges.
Ha ez nem elég, ott a TL, TL2, TQ, PoE, stb.

(#103303) WayneGace


WayneGace
őstag

Sziasztok! Obsidian Ring of the Zodiac cooldown csökkentése, akkor is működik, ha ezt használom?

BestSecret invitációt privátban adok.

(#103304) SQX_Barto válasza WayneGace (#103303) üzenetére


SQX_Barto
addikt

Szerintem nem. Mivel resource-ot kell koltened, ami itt ugye megszunik

If I were God, just for a day I would be guilty of letting the whole world slip away | Battlenet: bARTO#2309 | Steam: sqxbarto https://www.pathofexile.com/account/view-profile/bAR7O/characters

(#103305) Edge válasza szupermacs (#103300) üzenetére


Edge
veterán

egy valamiért lenne értelme és az tuti, az pedig a PvP, D2-ben az még mindig nagyon jó és a D3 egyáltalán nem körözte le abban.

Többékevésbé: éééééééééééé bbb

(#103306) szupermacs válasza Edge (#103305) üzenetére


szupermacs
veterán

Én inkább a D3-ban várom a D2 összes karakterét, illetve a karakter importálást (itemekkel, szintekkel és minden mással együtt). Nehéz lenne megoldani, de a Palámat szívesen vinném tovább. Még akkor is, ha mondjuk tényleg 90-es szinten valami unique karakter lenne, ami külön játékmódban lehetne elérhető (mint a D1 event, csak ez állandó jelleggel).
A PvP mindig is hiányzott a D3-ból, pre-made karakterekkel azonos szinteken nagyon jó lenne egy CTF játékmód vagy bármi más a WoW-ból átvéve. Természetesen PvP set cuccokkal, amiket egy új currency-ből lehet vásárolni. Na jó, ez már nagyon agymenés, de erre mindig is vágytam.

(#103307) kökény


kökény
aktív tag

Sziasztok, létrehoztam én egy rathma speed zbarbot, ez alapján: [link]
Kérdés, be tudok magyar játszótársakhoz csatlakozni, hogy egyáltalán kipróbáljam mire vagyok képes, én csak kis türelmet és segítséget kérek, hogy beletanuljak, be kell látni, hogy soloban megakad egy bizonyos szinten az emberfia, csapatban meg csak izgalmasabb az egész.Jah NS-ről lenne szó természetesen :)
Egy communityt találtam Rathma speedre keresve, de ott még nem sikerült csapatot összehozni, ha nektek van esetleg még ötletetek, hol lehet még betársulni, azt is megköszönöm, de nyilván magyarokkal sokkal jobb lenne, ott legalább értem, ha lebacnak ;) :R

(#103308) reelc válasza szupermacs (#103295) üzenetére


reelc
veterán

Persze, nem sokan tolnak egy 17,5 éves játékot, aminek a folytatása is már mindjárt 6 éves. :)
De rengeteg csalódott ember van, aki a D3-at abbahagyta (nem magánéleti dolgokra gondolok, hanem mert nem azt kapta a játéktól amit várt), nem tetszik nekik, hogy nem a D2 által kitaposott úton jár a játék (fejlődési rendszer, grafika, stb.). Nem tartja fenn a játék az érdeklődést - sok indok lehet.
Szerintem sokan megvennék a D2HD-t, persze az már más kérdés, mennyire fogná meg az embereket - akár a régi, akár az új játékosokat? Sok minőségi játék jött ki a műfajból az elmúlt években, a D nem egyeduralkodó, mint régen.
Ugyanúgy az SC1 Remakeről sincs infó, mennyien zizzentek rá.

(#103302) szupermacs: Azt ne feledd, hogy a moddolt verzióval nemigen tudnál a Bneten multizni, a remakevel igen - persze mod nélkül, de ha a felsorolt dolgokat megcsinálnák benne, nem is kellenének.

"Ezek olyan dolgok, amikért én csak akkor adnék ki pénzt, ha érdemben javítanák a szervereket és nem egy szeró lenne az eredeti játékkal, mert az egy vicc, amilyen állapotban vannak."
Biztos ölnének bele, de újra leírom, egy 17,5 éves játék szerverével nem vagy elégedett. Én elhiszem neked, hogy hulladék, de miért foglalkoznának komolyan vele, amikor az emberek már a D3-at vagy a konkurenciáit nyomják sok-sok éve? Ráadásul jön a D2HD nyilván arra koncentrálnak, nem a mostanira.
Igazából semmiről sincs adat, arról sem, hogy a Nekro tudott-e jelentős mennyiségben visszacsábítani embereket a D3-hoz, stb.

A D2-őt mindig egyedül nyomtam (eredteti példány volt), nem szerettem a multis dolgokat. Nem tudom milyen volt a multija, és mikortól nem jó.
De egyre inkább azt érzem, hogy bármilyen Diablot is hozzanak ki a közeljövőben, engem már nem érdekel.

Amúgy az utolsó aktív ismerősöm is mostanában adja fel a D3-at. P2500+, nemzetközi klán, magas GReket nyomott rengeteget, de már ő is elunta. Ha jól tudom a kezdetektől nyomta, előtte meg sok évig D2 multit játszott.

Én remélem, hogy a D2HD jó lesz, és azt is, hogy a D3-at értelmes módon életben tartják még egy ideg. Azért még sok ember szórakozása, hát szórakozzanak.

[ Szerkesztve ]

(#103309) KubanitoS válasza szupermacs (#103302) üzenetére


KubanitoS
veterán

Pedig egy remasternek manapság pontosan ezt kellene jelentenie, mint amit írtam. Te egy FHD javítást szeretnél, ami tulajdonképpen már létezik is, keress rá és lehet kockulni tovább.

Nothing will stand in our way. I will finish what you started.

(#103310) Pöttön válasza Edge (#103305) üzenetére


Pöttön
őstag

Na az valóban jól jönne a D3-ba!
De csak akkor, ha rendesen eltalálnák a balanszt...

A sport a legjobb kikapcsolódás...

(#103311) Cyberbeni válasza Pöttön (#103294) üzenetére


Cyberbeni
addikt

"pedig megjelenés óta nagyon sokat javult."

Azért ez erősen szubjektív. 3500 órányi játékból több, mint 2000 a kiegészítő előttről van és ilyen S3-4 óta szerintem totál élvezhetetlen, ha nem olyan csapattal tolod, akikkel egyébként is szoktál dumálni.

(#103312) Pöttön válasza Cyberbeni (#103311) üzenetére


Pöttön
őstag

Én itt leginkább a kezdeti botrányosan rossz legendary drop rate kijavítására, a pénzes ah bezárására és ilyesmikre gondolok.
Illetve most már azért van szerintem rendesen plusz tartalom benne, régebben sokkal repetitívebb volt a játékmenet, a story-t kinyomni normálon, hellen, és infernon, hogy fent legyél 60-on nem volt valami nagy durranás. (Tudom, ez a D2-be is így van)

A sport a legjobb kikapcsolódás...

(#103313) WayneGace válasza Pöttön (#103312) üzenetére


WayneGace
őstag

Szerintem az AH üde színfoltja volt a játéknak. A legendary meg adott, a ritkasága miatt, némi különlegességet. Most annyi a különbség, hogy nem sárga itemek vannak a karakteren, hanem barna, és legendaryt kiváltotta primal. Csakhogy kinézetre, leírásra ugyanaz, csak statisztikában más.

BestSecret invitációt privátban adok.

(#103314) Pöttön válasza WayneGace (#103313) üzenetére


Pöttön
őstag

A pénzes ah tényleg jó ötletnek indult, de sajnos a gyakorlati megvalósítása nem igazán lett jó.
Sokan pénzből gearelték fel a karijukat, ami már majdnem egyenlő a pay to win-el..

Azzal, hogy a legendás tárgyak ritkábban essenek, meg én is egyet értek, régen szerintem nem is ezzel volt a fő gond, hanem hogy egy kard tartó , vagy egy köcsög hamarabb dobott legendaryt, mint egy boss, egy kemény boss fight után... :)

A primallal meg pláne egyet értek, régen, ha esett a wd-nek egy starmetal kurki, a játékos még meg is könnyezte.
Most meg ha nem primal, vagy anci akkor egyből megy a zúzdába...

[ Szerkesztve ]

A sport a legjobb kikapcsolódás...

(#103315) szupermacs válasza reelc (#103308) üzenetére


szupermacs
veterán

Említettem is, hogy a modok single módban működnek, multiban nem.

(#103316) reelc válasza szupermacs (#103315) üzenetére


reelc
veterán

Igen, említetted, nem is vitattam. :)

(#103317) proci985 válasza KubanitoS (#103301) üzenetére


proci985
MODERÁTOR
LOGOUT blog

at kene alakitani a fel jatekdesignt, hogy mukodjon, a grafikus motort ujra kene irni nullarol ami miatt tippre az osszes assetet ujra kene generalni.

innentol ott vagyunk, hogy a remaster annyi melo lenne, mint a diablo4. es a kettonek par mechanikaja elegge elavult.

egyebkent a ketto eszmeletlenul valtozatos volt, bar ilyen szempontbol a haromnak se kell szegyenkeznie.

Don't dream it, be it. // Lagom amount.

(#103318) kökény


kökény
aktív tag

Én is kezdek rájönni, hogy igenis tud változatos lenni a D3, csak neked saját magadnak kell erre rátalálni.Én például, amikor nagyon megunom, akkor kitalálok valami újat, legyen az mondjuk egy általam nem preferált kari elindítása és felhúzása GR90-100 képesig (pl Crusi).Azt a részét nagyon élvezem még mindig, amikor kilootolom hozzá a seteket, felöltöztetem és az addig T3-5 szinten bukdácsoló kariból hirtelen T13-on pörgő tápos kari lesz, aztán meg lehet tovább nyomni GR 100 közelébe(kinek mi a cél).Na most ezt minden karinál megcsinálni- nyilván függ a rendelkezésre álló szabadidőtől- de engem leköt pár hónapra.
Próbáltam mostanában más játékokat(POE,GD) és rájöttem,hogy nekem az ismeretlen terep frusztráló, szenvedek és nem is akarom mélyebben megismerni azt a játékot, ehhez be kell valljam már öreg vagyok, olyankor feszt a D3-ra gondolok,h az mennyivel egyszerűbb játék, az említett játékok nekem kifejezetten nehéznek tűntek (főleg a GD), az hogy egy fehér mobot is több mp-ig kell ütnöm...áhhh nem való már nekem.
D2-vel dettó ez az érzésem én már nem mennék vissza, ha remastered lenne belőle, akkor sem, ez van, ez az én véleményem, viszont ebbe a D3-ba pakolhatnának még kihívásokat, tele vannak a fórumok jó ötletekkel, egy új kari már nem váltja meg a világot szerintem, de új pályák, új tárgyak, új küldetések (nem dungi) tudnának még vérfrissítést hozni ebbe a játékba.

(#103319) KubanitoS


KubanitoS
veterán

Ezt csak egy kis érdekességként.

Nothing will stand in our way. I will finish what you started.

(#103320) kökény válasza KubanitoS (#103319) üzenetére


kökény
aktív tag

Jól látom ez egy nem primal, anci fullos statokkal mégis, na ki lehet fogni anciban is tökéleteset, bár nagyon ritka ;)

(#103321) proci985 válasza kökény (#103320) üzenetére


proci985
MODERÁTOR
LOGOUT blog

res nem perfect rajta ;]

Don't dream it, be it. // Lagom amount.

(#103322) kökény válasza proci985 (#103321) üzenetére


kökény
aktív tag

váhhh tényleg ;] :D

(#103323) WayneGace válasza Pöttön (#103314) üzenetére


WayneGace
őstag

Nem tartom problémának a "pénzből gearelést". Ha az neki megéri, csinálja. Pay to win meg nem igazán lehet, hisz ez nem egy pvp játék, nincsenek versenyek. Az, hogy annak idején valaki nem 10 perc alatt ment végig valamin, hanem 2, mert vett 20 euróért valamit. Hát legyen. Ez engem nem zavar. Viszont, ha esett valami jó cuccod, de nem kellett neked, akkor el lehetett adni legalább. Cserébe goldban és pénzes AH-ban is lehetett venni néhány dolgot, amiért legalább nem kellett 100+ órát farmolnod.

[ Szerkesztve ]

BestSecret invitációt privátban adok.

(#103324) Bird válasza WayneGace (#103323) üzenetére


Bird
addikt

Szerencsére a drope rate nem kicsit javult azóta. ;) Szóval a helyzet közel sem annyira drámai. :R

[ Szerkesztve ]

.:A konzolozás körülbelül olyan, mint a Canon / Nikon: amelyiket előbb veszed a kezedbe, azt szokod meg.:.

(#103325) proci985 válasza Bird (#103324) üzenetére


proci985
MODERÁTOR
LOGOUT blog

jaja, bar az AH vege fele mar tenyleg kb az ment, hogy fel ora alatt egy masik kasztra ossze lehetett dobni a geart kiprobalni adott buildet, ez azert most kicsit tobb.

Don't dream it, be it. // Lagom amount.

(#103326) KubanitoS válasza proci985 (#103325) üzenetére


KubanitoS
veterán

Mert most nem ez megy, csak játék közben húzással? :DDD

Nothing will stand in our way. I will finish what you started.

(#103327) proci985 válasza KubanitoS (#103326) üzenetére


proci985
MODERÁTOR
LOGOUT blog

hat azert a slanderer + little rouge paros altalaban par percnel picit tobb ideig tart :)

Don't dream it, be it. // Lagom amount.

(#103328) Pöttön


Pöttön
őstag

A bul-krathos's wedding band gyűrű jó cuccnak számít?
Esett a hétvégén egy panci belőle.

A sport a legjobb kikapcsolódás...

(#103329) KubanitoS válasza Pöttön (#103328) üzenetére


KubanitoS
veterán

Az egyik a legjobb gyűrű. A kovács örülni fog neki.

Nothing will stand in our way. I will finish what you started.

(#103330) Pöttön válasza KubanitoS (#103329) üzenetére


Pöttön
őstag

Tüzeljem be? :D

A sport a legjobb kikapcsolódás...

(#103331) shotika válasza KubanitoS (#103319) üzenetére


shotika
őstag

Sajna nem ancient, de imádom:)

Shotiii#2629 Gainward GTX 3060TI 8GB, Corsair 2x16GB DDR4 3200mhz, i5-13600KF, Asus TUF B660M-D4, EVGA 750GQ

(#103332) _ocsisajt


_ocsisajt
őstag

gr103 13:43 juhúúú, iNpale :((( és végre nem csak EGY srájnot adott

komolyan megutáltam... tömegben mire "megtalálod" az elitet... elég frusztráló... szerintem most rágyúrok a natamarára, nem is rossz :P

ja és igen a legjobb az egészben, hogy cimborát lenyomtam :DDD (kicsit magasabb parával biciklizik)

tl;dr: ENFP-T :) | proud cat dad ^_^ | Loving ARPGs (preferring HC) | Epic genre and Psytrance forever! :)

(#103333) _ocsisajt válasza _ocsisajt (#103332) üzenetére


_ocsisajt
őstag

104 is megvan, 14.15 :B :B :B

tl;dr: ENFP-T :) | proud cat dad ^_^ | Loving ARPGs (preferring HC) | Epic genre and Psytrance forever! :)

(#103334) boygabi_


boygabi_
aktív tag

Építem a Dokimat. Első gyűrű ami Kanai kockából kijött: Compass Rose. :)
Van mellé egy Travellers Pledge amulett is.
Ezekbe kellene beletenni a legendary gemeket. De hogyan? Nincs socket a tárgyakban.

(#103335) kecsawi válasza boygabi_ (#103334) üzenetére


kecsawi
senior tag

Forgass rá lyukat. :K

(#103336) boygabi_ válasza kecsawi (#103335) üzenetére


boygabi_
aktív tag

Azt hol lehet?

(#103337) faragojof válasza boygabi_ (#103336) üzenetére


faragojof
senior tag

Mysticnél. Ott, ahol megváltoztathatod a rajtad levő felszerelés kinézetét és színét. Az első, ott a fegyverek, ruházat statisztikáit tudod megváltoztatni.

"Formicate Under Command of the King,,

(#103338) kecsawi válasza boygabi_ (#103336) üzenetére


kecsawi
senior tag

+1 faragojofnál, de ha van két azonos cuccod, a gyengébbnél érdemes Kanai kockában reforgeolni, úgy beadhat pl ancit is, csak sok kellék kell hozzá.

(#103339) boygabi_


boygabi_
aktív tag

Köszi. Utána ugyanúgy ki lehet majd vetetni a gemeket a cuccból mint a többinél?

(#103340) need válasza boygabi_ (#103339) üzenetére


need
addikt

van a játékban 3 karakter akik segítenek neked.. a Blacksmith..Mystic..Jeweler érdemes ezeket maxra felfejleszteni.. a Jeweler rakja neked össze a drága köveket és nála lehet kiszedni a gemeket is..a gyűrűből..
vagy akár ékszert is készít neked pl. hellfire amut és gyűrűt is..

[ Szerkesztve ]

D750+Tami 24-70..Nikon 70-200 f/2.8 vrII....Diablo3 Battletag: norennord#2734 Division 2 noren73

(#103341) Edge válasza need (#103340) üzenetére


Edge
veterán

Persze nem ingyen mert annyira nem segítőkészek ám :)

Többékevésbé: éééééééééééé bbb

(#103342) _ocsisajt


_ocsisajt
őstag

:DDD :DDD :DDD

tl;dr: ENFP-T :) | proud cat dad ^_^ | Loving ARPGs (preferring HC) | Epic genre and Psytrance forever! :)

(#103343) SQX_Barto válasza _ocsisajt (#103342) üzenetére


SQX_Barto
addikt

Én ilyeneket meg sem tartok :)
Talán tegnap esett egy primal BT chest, hamar lett belőle 15 FS.

If I were God, just for a day I would be guilty of letting the whole world slip away | Battlenet: bARTO#2309 | Steam: sqxbarto https://www.pathofexile.com/account/view-profile/bAR7O/characters

(#103344) boygabi_


boygabi_
aktív tag

Még egy kérdés srácok: Kanai kockában vannak a fegyverekhez tartozó bónuszok amit Legendary itemekről lehet leszedni. Ez minden karakternél más vagy akármelyikkel játszom mindnek ugyanezek lesznek?

Másik: Kellene nekem a Furnace nevezetű képesség. Akkor a tárgynak is ez lesz a neve amiről le kell majd szednem? Vagy hogyan találom ezt meg?

(#103345) Peppo válasza boygabi_ (#103344) üzenetére


Peppo
őstag

Igen, egy olyan tárgyról kell leszedni, amit a kis képen is látsz. Ebben az esetben a Furnace.

De nem minden karakternél tudod majd be is állítani. Pl. a Furnace demon hunternél nem választható a kockában, míg pl. barbárnál igen. És értelemszerűen pl. az íjakról leszedett képességeket meg nem tudja használni más, csak egy demon hunter.
De van elég sok olyan cucc is, amelyet minden karakter tud használni. Pl. Nemesis bracer.

(#103346) _ocsisajt válasza SQX_Barto (#103343) üzenetére


_ocsisajt
őstag

Ezt a BT szettet CSAKAZÉRTIS elraktam, már van 2 panci :DDD
(nem véletlen vagyok INFP :D örök idealista, hátha lesz belőle valami értelmes is :DDD)

tl;dr: ENFP-T :) | proud cat dad ^_^ | Loving ARPGs (preferring HC) | Epic genre and Psytrance forever! :)

(#103347) gdevil


gdevil
aktív tag

Melyik az build dh-nak, amelyikkel most viszonylag a legkönnyebben lehet magasabb gr-t is menni?
Eddig idegenkedtem a dh-tól, de most megtört a jég, indítok egyet. :)
Van olyan buildje amihez nem kell agyon gemezni, ancientezni es tud menni nagy gr-t?
Pár ötlet?

[ Szerkesztve ]

(#103348) Bird válasza gdevil (#103347) üzenetére


Bird
addikt

Shadow impale build. ;)

.:A konzolozás körülbelül olyan, mint a Canon / Nikon: amelyiket előbb veszed a kezedbe, azt szokod meg.:.

(#103349) Peppo válasza gdevil (#103347) üzenetére


Peppo
őstag

Attól függ, mit tekintesz nagy gr-nek. A shadow impale build viszonylag egyszerű és még alap cuccokban is 80-90 körül jól halad. Jobb cuccokban meg 100 fölé is mehetsz.

Érdemes mellette tartani egy multishotost is, mert 80-ig az is sima ügy (tud többet is, csak oda már kell pár jó cucc), és riftelni, bountyzni szerintem a legjobb mind közül.

(#103350) need


need
addikt

Sziasztok..

van egy érdekes dolog.. amit nem értek.. úgy gondoltam hogy jó lenne bountyzni publikban 160 játékost mutat..
amikor belépek akkor 1 szem játékos van..gondoltam hogy ez csak véletlen.. a 10 belépés után mindegyiken csak 1 játékos van...! ennyire elfogytak az emberek...?!

D750+Tami 24-70..Nikon 70-200 f/2.8 vrII....Diablo3 Battletag: norennord#2734 Division 2 noren73

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  Diablo 3 (kiemelt téma)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.