Hirdetés

2024. május 19., vasárnap

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  TV & Audió  »  Milyen asztali médialejátszót? (kiemelt téma)

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2013-03-19 12:57:36

LOGOUT.hu

Tisztelt topiclakók! Tudomásunkra jutott, hogy néhány fórumozó anyagi érdek(eltség)ei szerint tesz hozzászólásokat a topicban. Nyomatékosan kérem őket, hogy e tevékenységüket azonnal és végérvényesen hagyják abba, mert ahogy eddig, úgy ez után is független, érdekektől nem vezérelt és szakszerű hozzászólásokat szeretnénk látni a topicban, hiszen ez szolgálja a közösséget.

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#76351) Imi1981


Imi1981
veterán

Miért erőltetitek nagybálintra amit nem akar? Sosem értettem ezt. Kérdezett valamit és egész mást ajánlotok neki össze vissza! Nem csoda ha már azt se tudja miről írtok. Ő egy lejátszót akart amire hdd-t rádugva tud zenét hallgatni akár tv bekapcsolása nélkül. Ennyi nem több!

nagybálint én nem használok így tv boxot úgyhogy nem tudom lehet e valamelyik alkalmazással de szerenintem biztosan lehet. Youtube az tuti működik így de saját zenékre is lehet ilyen alkalmazás. Érdeklődj kodi fórumon, hogy van e ilyen kiegészítő és ha van azzal meg tudod oldani. Vagy érdeklődj az Android alkalmazások fórumon ( van ilyen is itt) hogy android tv os-re van e ilyen alkalmazás. Ott talán többen tudnak segíteni.

Útvonal

Fórumok  »  TV & Audió  »  Milyen asztali médialejátszót? (kiemelt téma)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.