Hirdetés

2024. május 20., hétfő

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  TV & Audió  »  Milyen asztali médialejátszót? (kiemelt téma)

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2013-03-19 12:57:36

LOGOUT.hu

Tisztelt topiclakók! Tudomásunkra jutott, hogy néhány fórumozó anyagi érdek(eltség)ei szerint tesz hozzászólásokat a topicban. Nyomatékosan kérem őket, hogy e tevékenységüket azonnal és végérvényesen hagyják abba, mert ahogy eddig, úgy ez után is független, érdekektől nem vezérelt és szakszerű hozzászólásokat szeretnénk látni a topicban, hiszen ez szolgálja a közösséget.

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#55241) Technoman válasza bghistvan (#55238) üzenetére


Technoman
őstag

A helyedbe, ha fixre helyre veszed a vinyót (azaz, arra csak filmeket teszel, amit csak a MED-hez teszed. Nem rohangálsz vele Pisti/Géza/Jenő nevű haverokhoz "tőőtögetnI":) akkor inkább 3,5"-os, külső tápos vinyót vegyél.
HA mégis 2,5"-os a szíved vágya, akkor internetes vásárlással vedd, ott van 14 napos elállási jogod (mondanom sem kell, hogy a 14 napos elállási jogodat mo.-i vásárlással tudod a legzökkenőmentesebben megoldani)

Most jutott az eszembe a bátyámnak is ilyen cuccosa van. Ő egy 500GB-os Samuval hajtja.

Beni: nem tudom, te hogy vagy vele, de a sok fórumos panaszkodás miatt, én a kezdetektől fogva már csak "készre szerelt" USB-s vinyókat veszek (amúgy árilag eltérés eközött és az "összelegozott" vinyók között, annyira nem sok, inkább veszem a szereltet, min hogy koppanjak)

Homályosan emlékszem, hogy volt nekem is "legos" korszakom, de azokkal sem volt soha gondom.

[ Szerkesztve ]

Útvonal

Fórumok  »  TV & Audió  »  Milyen asztali médialejátszót? (kiemelt téma)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.