Hirdetés

2024. május 23., csütörtök

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  Tabletek, E-bookok  »  Androidos tablet topic (kiemelt téma)

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2024-05-14 18:50:17

LOGOUT.hu

▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2024. május

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#35489) z0d1AK válasza SkyLaci (#35488) üzenetére


z0d1AK
veterán

Ez azért nem teljesen.
A refurbished készülék az gyárilag újracsomagolt eszközt jelent. Ebbe több fejte "hiba" is beletartozik. Lehet, hogy a hibátlan tablet csomagolása sérült meg szállítás közben. Az is lehet, hogy a gyári teszt során találtak valamilyen hibát (mondjuk a kijelző volt gyári hibás), illetve az általad említett eset is felmerülhet, azaz hogy valaki megvette a tabletet, ami gyárilag hibás volt, vagy csak nem tetszett.

Az ilyen készülékek visszakerültek az ASUS feldolgozó üzemeibe, ahol újra átvizsgálták és lefuttatták a gyári teszteket. Ha ez megvolt és hibátlannak lett minősítve (mert az is volt, vagy mert megjavították), akkor utána újracsomagolják, amivel teljesen új, gyári állapotba kerül a tablet, mintha csak egy drágább, original készüléket vennél.

Ezeket a darabokat a gyártó nem adja el vadonatújnak, hanem ráírja, hogy refurbished, kevesebb garanciát ad rá, majd olcsóbban eladja. Igazából ezt az összes gyártó megteszi notebookkal, tablettel és más termékkel egyaránt is. Éppen csak ezek nagy kereskedelmi hálózatokba nem kerülnek be túl gyakran.
Általában a refurbished cuccokat kisebb, erre szakosodott kereskedelmi egységekben adják el, de például itt a Hardveraprón is nagyon sok újracsomagolt notebookot lehet fellelni.

| Nem én vagyok bezárva közétek. Ti vagytok összezárva velem. |

Útvonal

Fórumok  »  Tabletek, E-bookok  »  Androidos tablet topic (kiemelt téma)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.