Hirdetés

2024. május 11., szombat

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  Tabletek, E-bookok  »  Androidos tablet topic (kiemelt téma)

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2024-05-10 11:35:50

LOGOUT.hu

▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2024. május

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#26977) hun_gery válasza tvamos (#26967) üzenetére


hun_gery
aktív tag

Szenvednek a népek az rk3066-al? Hmmm...

Nem akarok vitát gerjeszteni, de az rk3066-al kb tizedannyi probléma sincs, mint az AML-szériákkal. (nem folyik le a processzor a nyákról a saját maga által termelt, elvezetetlen hőtől, nem dobálja el a wifi-t a tróger módon megoldott antenna miatt, nem telefonba való touch-sensor van benne, stb)

Az én N70-em a legelső gyári romtól kezdve hibátlanul teszi a dolgát, 2 perc alatt rootoltam, még egy perc volt a build.prop átírása, innentől nincs kompatibilitási gondom, megy minden, ahogy kell.

A képernyő 4%-on van, ha olvasok, 25-50-en, ha filmet nézek, 100%-on kiégeti a retinámat. :)
Lehet, hogy a nexus 2,37 mp-el gyorsabban tölti be valamelyik izmosabb játékot, de onnantól nem szégyenkezik az n70 sem.

A fogyasztása lehet, hogy magasabb, de: az n70-et, ha akarom, hdmi-n kilököm TV-re, microsd-n van plusz 32 gigám, és a nexus árából veszek még egy n70-et, (az asszonynak, vagy tartalékba) meg egy 10.000 mAh-s powerbank-ot, ha az 4-5-6 órás filmnézés után enni kérne, és sehol sincs egy szivargyújtó, vagy egy konnektor.

Szóval nem bántásképp, de ha előbb olvasol, VÁRSZ a felhasználói tapasztalatokra, slatedroid-on körülnézel, nem veszel első szériát bétatesztre drágán, majd utána körültekintően választasz, akkor nem biztos, hogy ez a kép alakult volna ki benned a kínai táblákról.
És mielőtt azt mondod, hogy nincs pénzem jobbra (ami nem volna ciki akkor sem, ha igaz lenne), de van/lenne.

(mostanában így voltam: rápörögtem a ramos w17-re, ott eltántorított az lcd, aztán az el2-re, ott a fenti hibk, aztán a pipo s1-re, ott a gyatra akkuidő, aztán jött az n70, ami most van, és bejön. Most hogy lennék, ha rögtön beleugrok valamibe? Sírnék a képernyő/hardverhibák/akkuidő miatt, és minden kínai cucc szemétdomb, meg mindenki hülye lenne, csak én lennék gyalogkakukk)

Én még herotab-bal kezdtem, ha ez mond valamit, illetve volt nexus7 nálam egy hétig, nyüstöltem rendesen, de ANNYIRA nem ájultam el tőle. Rendben van, össze van rakva rendesen, de az sem a szent grál, meg lehet akasztani azt is, ha akarod.
----
Az érvelésed pedig, hogy gyűjtsön a 30-35000-s tábla árához valaki még ugyanennyit, ne haragudj, de ez önmagában is vicces. Valószínűleg azért ebben az árban nézelődik, mert ennyit akar/tud rászánni, de szeretne egy ilyen vackot magának.

szerk:
ON: 35-ért ez a prestigio cucc hazai garival igen jó vétel lehet. Kb annyi, mint egy n70, vagy egyéb ugyanilyen rk3066+ips-es cucc, ha bukik a vámon. (vagy vámmentesen +30usd dhl felárral a gyorsaság miatt.)

[ Szerkesztve ]

Jiayu G4 tesztem: http://logout.hu/cikk/jiayu_g4_ujabb_tronkovetelo/bevezeto.html

Útvonal

Fórumok  »  Tabletek, E-bookok  »  Androidos tablet topic (kiemelt téma)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.