Hirdetés

2024. június 3., hétfő

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  Tabletek, E-bookok  »  Androidos tablet topic (kiemelt téma)

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2024-05-14 18:50:17

LOGOUT.hu

▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2024. május

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#11446) AXisBOLD


AXisBOLD
addikt

ConCorde tab 7015

egy kis verdikt, pár nap nyomkodás után:

-a sebességre nincs panasz, menü animációk gyorsak, nem akad a rendszer. 3D-s játékokat nem nagyon volt alkalmam tesztelni, mert nem sok ilyet lát marketen, play-en. CHAOS nevű helis játék szépen fut, dead space(ezt látta, le is szedte, telepítette, de mikor az ea szerverről akarta leszedni a fileket szerver errorral leállt :F :F ), modern combat 3 nem látható. a játékok betöltése zavaróan hosszabb egy kicsit, mint pl nexus s esetében.

-wifi, net nagyon gyors és ott is talál jelet ahol más eszközeim nem(nexus s, PSP, PS3, pc), ebben a legerősebb szerintem.

-a hang egy ilyen eszköztől az elvárható szintet hozza, kicsit többet is, szépen szól. skype valamiért nem akart eddig tökételesen menni. nem láttak rendesen és a hangom is akadt, de fordítva minden jó volt.

-a hozzá kapott füles tényleg kritikán aluli, inkább ne is adtak volna.

-kamera kicsit el van csúszva a jobbra, így videótelefonálásnál nem teljesen középen kell tartani az eszközt, de ez nem zavar.

-anyaghasználat, összeszerelés tényleg minőségi érzetet ad. nincsenek illesztési hibák, nem kopogós műanyag, a tapintás is jó. a jobb oldalán a hátlap picit recsegett, de ez egyszeri összenyomásra elmúlt.

-giroszenzor jó, láttam már gyorsabbat, de ebben legalább van :). oprendszert szépen forgatja. játékoknál tökéletesen működik.

-a hozzá vásárolt billentyűzet factory reset után gond nélkül működik.

-a kijelzőt annyira nem firtatnám, 35k, ezt tudja, a célnak megfelel. fényerő ok, színek ok, betekintés 0, felbontás meg nem egy New iPad-é, de az ára sem. 7"-on a 800x480 így néz ki. abszolút használható, de nem hi-def.

-az érintés érzékenység kicsit szokatlan. kapacitív létére erősebben, vagy inkább határozottabban kell megnyomni, mert a finomabb érintésre az előzőleg megérintet pontot fogja újra "megnyomni". de ez ritkán jött elő.

-akksi jól bírja, napi ~8 óra wifi, játék, böngészés. csütörtök hajnal óta megy telepről, most fogom tölteni. 2 nap szerintem korrekt.

-pc-re kötve egyből felismerte a belső és az sd tárhelyet is. patent, ezzel sincs gond. 150MB-ot kevesebb mint 1perc alatt másolt fel. 1,5GB-re 26 percet írt...azért megoldotta 10perc alatt :).
ja és tölti is usb-n keresztül. valahol olvastam, hogy csak a saját töltőjével megoldható, mert több kell neki, mint amit usb-n fel tud venni, de lehet hogy ezt már keverem másik tablettel.

-film, MoboPlayer, avi, blueray rip: folyamatos lejátszás, kép, hang ok. jobb is mint amit elvártam. fülessel nagyon szépen szól. nem a sajátjával :), pana agybadugós.

-zene, PowerAMP, mp3: eszméletlen jól szól, persze fülessel, hangszóró zenénél nálam nem jön számításba, de háttérzajnak így is megfelelő.

-ami kicsit zavar, hogy Paly nem 100%-os, de ezt is könnyen orvosolni lehet :).

-egyetlen ami nem tetszett és igazából zavar is, hogy ha akárhol megnyomom a kijelzőt, illetve a hátlapot, akkor az lcd 3 ponton "benyomódik". nehéz leírni...olyan kis körökben, mint a mozgó vizes háttérkép. alig lehet látni, de engem zavar.

ezen utolsót leszámítva 35k-ért még többet is kaptam, mint amit elvártam.

de pont ehhez kapcsolódik egy kérdésem:

ez a későbbiekben nem fog problémát okozni, illetve mitől van ez? garanciába belefér?

+még egy kérdés az akkuhoz: írja hogy első 2 töltés 10-10 óra legyen, csakis a saját töltőjével! első 10 megvolt, de most hogy rádugtam pc-re az usb-vel elkezdte tölteni. 15%-on volt, így a merítettséggel nincs gond, de ez így most jó, vagy lehúzzam és tegyem rá saját töltőjére? hogy okozok kevesebb kárt?

[ Szerkesztve ]

Aurea mediocritas

Útvonal

Fórumok  »  Tabletek, E-bookok  »  Androidos tablet topic (kiemelt téma)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.