Hirdetés

2024. április 28., vasárnap

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  Konzol játékok  »  Xbox 360 - Archívum I. (téma lezárva)

Hozzászólások

(#38034) breetai válasza Kephamos (#38026) üzenetére


breetai
aktív tag

Hi!
Remélem nem értettem félre a kérdésed! Ez a technikai része:

Általában ball "botocska" az alsótest, a jobb "botocska" a felsőtest/torzó mozgatásáért felelős. A tűz ill. alternatív tüzmod a két Triger gombhoz szokott társítva lenni. Ehez kapcsolódóan az újratölt ill. pl. a gránát dobás van kiosztva a 2 Solder gombra. (Ez a két gomb a "ravasz" gombok felett.)
Az X Y ill. A B gombok általában kevesebbszer használt dolgokért felelősek pl. közelharc, ... a Start általában pl. térkép meg ilyesmi, a Back a kilép.
Kb. így néz ki egy FPS irányítása és ez szerintem a jó vagy jobbik kiosztás. Persze egyes játékok akár teljesen szabadon (bármely gombra, bármit), mások kb. 3-x kiosztást engedélyeznek, értsd ezek közűl választhatsz.

Az elméleti:

Én kb. 1998 óta majdnem minden FPS-t játszottam PC-n még azt is amiről azt mondták sz@r pl. Will Rock, ami elmegy Pariah és olyat is ami nagy durranás volt csak nekem nem tetszett pl. Doom3 ... Szóval én is nagy PC-s FPS-es voltam (vagyok), DE egy éve lesz decemberben, hogy vettem egy Boxot és nem bántam meg. Eddig nem nagyon FPS-eztem mert azt én is csak egérrel tudtam elképzelni. DE! Jött a HALO3 ill. az ODST és csak ráéreztem az ízére.
Nem olyan mint PC-n ott fordulékonyabb vagy ill. pontosabb a célzás. A folrdulékonyság beli különbség nem az eltérő irányításból fakad, hanem abbol, hogy a PC-st szoktad meg ... A pontos célzás hiányát nem annyira fogod érezni mert más taktikákat kezdesz majd használni alapból, ahól nem fog hiányozni.

Bocs mindenkitől! De rajtam a szóf@sás mert ügyelek egyedűl és nincs hívás.

"Értem én, mert értem, hogy gőzgép. De mitől megy!?" XBL: Breetai HUN

Útvonal

Fórumok  »  Konzol játékok  »  Xbox 360 - Archívum I. (téma lezárva)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.