- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Okos Otthon kezdőknek
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- hcl: Döglött tabletből wifis kijelző kókány
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Aktív témák
-
Sickboy25
addikt
-
p_milan
aktív tag
Én most vettem 4db 2700mAh Uniross aksit töltővel 3800ért. Azt mondta a sráv, hogy első töltéskor csak kb 1Ah vesznek fel, de így is megy már kb 20órája. Úgyhogy nekem eddig tetszenek. Tökéletesen passzoltak a joyba, nem szorulnak picit sem, mint ahogy azt itt páran leírták.
Úgyhogy szerintem megért annyi pénzt, "itt vettem a PH" egyébként.
-
eddie17
addikt
Üdv a GoW2-sök táborában. Majd lehet neten nyomni ezerrel
De először vidd végig, nekem még hátra van pár chapter, de nagyon-nagyon jó a sztori szerintem.
Kasza08: Nem, viszont keményen tolták a street fighter-t élőszereplősen
Hamár lassan itt az SF4 -
lvnt
őstag
Én a helyedben (persze csak, ha nincs pénzed tv-re) mindenképp egy 16:9-s 1920X1080 felbontású fullhd monitort vennék, mert az nem torzítja/vágja meg a képet box-ra kötve.
Itt van pár. Nem találtam hirtelen jobbat az Iponnál...Ajánlom figyelmedbe ezt az oldalt, elég korrekten leírja az ezzel kapcsolatos dolgokat.
-
asbi_
tag
bár ár alapján vacsi új, szóval tárgytalan
másik ami eszembejutott: asszem itt olvastam, hogy valaki megrendelte cdgalaxisban a játékot interneten és be akart sétálni az üzletbe. ezt így lehet, vagy csak haluztam?
szerk.: gyakrabban kéne frissíteni
eladósrácot akkor klónozzuk és saját eladóhadseregünk lesz
-
OddMan
őstag
Nekem ugyan annyi helyem van, mint "asbi_"-nek és 3 játék mentése, az új dashboard és az mpeg4 codec update is fent van.
Új 60GB-os merevlemez 24e ft., a 120GB-os pedig 27e ft. körül van, ha boltból veszed. Interneten ennél pár ezerrel lehet olcsóbban is venni, külföldről talán meg még olcsóbban.
Amúgy én nemrég rendeltem egy 120GB-os merevlemezt, szerintem 60-ast nem éri meg venni, mert minimális az árkülönbség. -
Coyote2000
őstag
A semleges értékeléseinél látható, hogy volt azért pár "félreértése" már. Mindkettőtöknek igaza van, szerintem szándékos félrevezetés, de aki nem ész nélkül vág bele egy ilyen összegű vásárlásba, azt úgysem verik át. Azért biztosan lesz akit igen, de aki hülye az így jár.
-
p_milan
aktív tag
Most miért verne át bárkit is? Ha valaki nem olvas utána, illetve nem néz szét egy két helyen, hogy pontosan mit is vesz, annak tök mindegy, hogy arcade vagy premium...
Aki meg tudja, hogy mit szeretne, azt nem lehet "átbaszni". Szerintem semmi probléma nem volt ezzel, nem dőlt össze a világ
Aktív témák
- Friss videón az Industria II
- Windows 11
- Viccrovat
- Battlefield 6 - Bemutatkozik a többjátékos mód
- Elemlámpa, zseblámpa
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Helldivers 2 (PC, PS5)
- Milyen processzort vegyek?
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- További aktív témák...
- Nintendo switch OLED
- Playstation 5 Slim (Garanciás+Sok ajándék)
- Tomb Raider I-II-III Remastered Deluxe Edition / Bontatlan/ Számla /
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX One S 512GB lemezes játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- LG 65C4 - 65" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - 1000 Nits
- Azonnali készpénzes INTEL CPU NVIDIA VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Xiaomi Redmi 9 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo, Dell, HP, Panasonic Getac üzleti és ütésálló katonai laptopok + Ipad 6-13. gneráció
- Bezámítás! Lenovo IdaPad Gaming 3 Gamer notebook - R5 7535HS 16GB DDR5 512GB SSD RTX 3050 6GBB WIN11
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest