Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- sziku69: Szólánc.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
-
LOGOUT
World of Tanks OFF topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
Cucuska2
addikt
Sziasztok!
Rég jártam erre. Egy rövid sztori: Pearl River, én 50 120-ban ülök, egy SU-152 mellettem jön, beírja, hogy takarodjak, én úgy voltam vele, hogy most mi történhet, beírtam, hogy baromarcú, erre belém lőtt heattel, ő pattant, én kitáraztam, majd kaptam egy óra banánt. Abszolút megérte, nekem egy kék játékos ne mondja meg, hogy mit csináljak egy két tierrel nagyobb tankban, öreg vagyok én már ahhoz!
-
bigobert
tag
Igen, ez nagy előnye. Rákényszrít, hogy valamennyire kövesd a csapattársakat, és ehhez van sebessége is. Ugyanakkor a korlátolt hatótáv nagyobb pontossággal ispárosul. Csipegetni lehet vele. Nagy varázslás nincs amúgy sem az artykkal, mert ha jól is tudsz velük lőni (2-3sec-kel előre gondolkozni), még akkor is ott az rng. Én a stugnál pl úgy lettem top sebző az m41-el, hogy szar volt a csapatunk, így elég volt 2 találat. Abból 1 önvédelem. Szóval csak szerencse és türelem.
-
mtade
aktív tag
-
-
Szepi1979
senior tag
válasz
grizlisandor
üzenetére
Nálam is ez volt, a wot főkönyvtárába kellett másolni.
Arany is fogyott mert elfogyott a normál. -
h1mpi
félisten
válasz
grizlisandor
üzenetére
Keresni a nagy átütésű prém tankokkal kell

-
-
h1mpi
félisten
T54E1 tesztszerveren: Full 10-es csak én 9-es. Ez eddig az összes csatában. Nyugtassatok meg, hogy normál szerveren nem ilyen

-
mtade
aktív tag
Stug küldikből a tüzér küldik hiányoznak. A legnagyobb arty, amit meg tudtam venni, az az az M41 hmc, ezen fogok megtanulni artyzni... Bishop is van, de azzal tuti nem fogom a 4x küldit megcsinálni. Pontatlanságával 75%os legénységgel lehet valamit kezdeni? Célzásgyorsító van rajta.
Köszi a válaszokat előre is! -
bigobert
tag
válasz
Szepi1979
üzenetére
Szia!
Gratula a meccshez! A WoT gyökérbe mentsd át a megnézendő replayt.
Pár napja (s/n)incs okom a panaszra.
A kis barátom még mindig adja. Spot és sebzés összesen 5k
A T25/2-őt nem gondoltam volna, hogy megszeretem.
Persze van hogy igényli tőlem prémium lőszert.Ez meg még mindig jó vétel volt Valentin napi akcióban.
Lett is belőle egy kis beszélgetés. Szerintem okos enged alapon inkább rám hagyta.
kép1És ha már poszt. Ezért szeretem a WZ-132-őt.
-
Szepi1979
senior tag
Nem sírás, e-penis, még mindig reszketek olyan jó kis meccs volt. Az ilyenekért játszik az ember:
Megnézné valaki hogy lejátsza-e a replayt mert nálam valami gond van, nem indul el és megnézném mi történt mert csata közben nem igazás voltam képben.
Nincs most verseny?

-
törölt tag
Ez tiszta sor, de 15s alatt? Azért ez kicsit vicces.

Nincs xvm-em, így nem tudom, milyen piroska csapatba kerülök (jobb is talán), de ami a mostani meccsen volt, hát.... A marha T32-es forgatja a tornyát, majd beleesik a tengerbe a szakadékból, mert hátrafelé néz miközben előtefelé halad!

Nem leszólni akarom a pirosokat, mert én is kőkeményen az vagyok, de ilyet már rég láttam. -
törölt tag
Ez nekem egy picit magas: Ensk! Kezdés után 15 másodpercel egy majom cromwel felspotol és belémbasz egy csomót meg aki még lát. Én el sem mozdultam! Ez hogy a lópöcsbe lehetséges?
-
törölt tag
válasz
szallasi007
üzenetére
Most próbálom leszoktatni a repeszröl.
Ő nem goldnoob, hanem repesznoob, mert az legalább sebez.
Nincs is annál szebb látvány, amikor topként is-3-mal 300 méterről a többiek háta mögül nekiáll csipegetni egy kv-2-t vagy egy tigrist.
Nem merek nagyon balhézni vele, mert ha mellémüt is az intenzívre megyek, attól függetlenül hogy 190 centi fölött vagyok .
-
törölt tag
-
zozyk
addikt
Ez az "ember" mit élvez ebben a játékban?
Persze velem volt,szopok a tegnapi 90% WR miatt..
-
törölt tag
Na, még mindig én vagyok!

Tiger II-vel mennyit kell sebezni legalább egy 1. osztályhoz? Most sebeztem 3000 fölött és csak 3. osztályt kaptam.
-
törölt tag
Mintha mostanában sűrűbben tünnének el a skúlók.

Ez muris volt. Csücsülök a Tiger II-ben. Egyszer csak jön szembe velem ez E100, egy JPZ E100 meg egy Obj. 268.. Jajj mamám, hova is bújjak?

-
törölt tag
válasz
MinionFlasH
üzenetére
Magamtól nem várok csodát.
Már régen nem. 
Abból lett elegem most hirtelen, tiger 2-vel a mai nap egyszer sebeztem 1000 fölött, többnyire inkább 900 körül. A wr meg a béka segge alatt. 5 meccs kellett, hogy leduplázzam. Az utána következő 5 meccs meg bukta. De legalább meglett a kisebbik 10.5-es ágyú.
Kicsit pihentettem, majd mentem a T32-vel meg a Tiger 1-el. Ezekkel már jobban ment. A kistigrist nagyon szeretem.
Tegnap kezdtem a Tiger II-vel játszani. A top torony meg lett hamar, mert volt annyi free xp-m. Sajna a top löveg meg odébb lesz még.
fradi81 ezen betojtam!

jr1994 nem stresszeltem be. De köszi a tippet. Meg is néztem néhány south park epizódot.

-
MinionFlasH
senior tag
válasz
üzenetére
Jó most szerinted ezzel a VK medtalicskával nekem, hogy megy? 635 az átlagsebzésem rohadtul nem élvezem, de Véká Bélázni akarok. Amikor mélypontra kerülök előveszek olyan tankokat amikkel jól megy, ezért is írtam a BT-7 a.-t mert ott nincs stressz.
Meg azért stockosként, 75%-os legényekkel+ 2 tierrel, arany nélkül nem könnyű, ezt Te is tudod csodát ne várj magadtól.
Na tessék mi a .... csináljak egy crom-T34-85 párossal mindkettő halálra alázza ezt a talicskát.
-
törölt tag
válasz
MinionFlasH
üzenetére
Mentem vele. Valóban nagy móka.

Az a helyzet, hogy ehhez a játékhoz nagyon nagy barom vagyok. Nincs mit szépíteni. Nálam csak a vakok meg a kéznélküliek haszontalanabbak.
-
törölt tag
Sírás on
Elképesztő mi van ma. Ilyen gyenge meccseket is régen játszottam már. Azt hiszem, egy hét remeteségbe kell vonulnom. Át kell gondolonom a wotos pályafutásom, aztán meg kell hoznom a megfelelő döntést: wot uninstall. Vagy vissza a t1-be. Úgy látom, az való nekem!

Sírás off
-
LZs?!
aktív tag
válasz
Diarmand
üzenetére
@Diarmand
[...] ezek mellé mikor fér be a camo? És leginkább miért?
Azon a vonalon a camo önmagában sokat nem ér; ugyanakkor én az E50 legénységemen a 3. skillsor után puffer skillként camo tettem mindig. Lassan jön a 6. sor (5. -> 88%) és a camo-t a legutóbbi reset akcióban dobtam el.
Igazából csak a "view range game"-ben hasznos: jelenleg van 470 méter látótávom (de alapból is 440 optics-szel bárkinek). Amikor mozogsz, számíthatsz rá, hogy ~400m range esetén az ellenfelet te látod meg előbb, főleg ha közben lő vagy mozog is; illetve ugyanez igaz a peek-spot-ra is.
Amikor lőni kell, ott a célzásra szánt időt növelheti meg, de utána tipli fedezékbe.
-
LZs?!
aktív tag
válasz
MinionFlasH
üzenetére
@MinionFlasH
Mekkora egy retek tank ez a VK 3001(P). Azon gondolkoztam, hogy mik az előnyei, de csak hátrányt tudok mondani...
- mobilitás
- DPM / alfa
- tierjében troll gun mantletKülön-külön egyik sem kiemelkedő, de együtt lehet velük operálni.
Egyáltalán nem erős tank, de nem is rossz.
-
MinionFlasH
senior tag
Mekkora egy retek tank ez a VK 3001(P). Azon gondolkoztam, hogy mik az előnyei, de csak hátrányt tudok mondani...
-
Tomi0703
addikt
válasz
Vigneau
üzenetére
Nem engem kérdeztél, de én venti, célzásgyorsító és periszkóppal használom. 2 nő ül eddig benne. Parancsnoknak 6. érzék + camo eddig, lövésznek camo + pillanatkép, vezető camo + sima utazás. Én nagyon nem spotolgatok vele, az elején max egy tiszteletkör. Spotolós pályákon azért beállok a helyekre, ha nincs light spam. Amúgy meg tunkolom a goldot...

-
zozyk
addikt
Bárcsak minden nap így menne...

Jó kis gép ez az AMX 30
-
Vigneau
félisten
válasz
grizlisandor
üzenetére
Nekem az a bajom vele, hogy nem annyira fordulékony. Ennek ellenére aktívabb scoutként használom, bár néha leállok vele a bokrok rejtekében is. Te meg aktív/passzívban, ahogy elnézem. Olvastam ilyenről is, de még nem alkalmaztam.
-
-
zolika15
tag
A t28 HTC nél ha megcsinálom az lt a ht a td és a mt mind a 15 küldetését akkor meg kéne kapjam a tankot nem most megcsináltam de tankot nem kaptam sajnos....
-
Vigneau
félisten
válasz
grizlisandor
üzenetére
Nálam is csajok nyomják a francia LT vonalt, de még csak T6-ban. Milyen skilleket és felszereléseket használsz? Aktív vagy passzív üzemben nyomulsz?
-
Diarmand
senior tag
válasz
xAttilax
üzenetére
Sajna azon a tényen nem változtat, hogy így is neki van a legrosszabb a camoja. Ha lő, akkor az esetek jó részében meglátják és mivel nem tudsz mindig sűrű erdőben rohangálni, már a nyolcas tankok is képesek kispottolni az E50-edből ha négyszáz méteren belül vagy nekik. Másrészt meg rengeteg hasznos skill/perk van a medeknek, Pillanatkép, Sima Utazás, Felderítő, Helyzetfelismerés, Offroad vezetés, Kuplung égető, Mesterlövész, Hatodik Érzék, full javítás, BiA akinek kell, Biztonságos Elhelyezés, külön az E50-nek Irányított Ütközés, ezek mellé mikor fér be a camo? És leginkább miért?
Még megérteném itt az érveléseket, ha az E50 az a tank lenne, amivel viszonylag könnyű lenne elbújni, ami a hatalmas mérete és ebből kifolyólag szar camoja miatt kicsit nehéz, ellenben van egy 400 méteres látótávja, páncél is akad rajta, nem mellesleg lehet vele rammolni, ami a többi medről nehezen mondható el. Szal valaki magyarázza már el nekem, hogy miért éri meg egy tank nagy hátrányait picivel csökkenteni, mintsem a meglévő előnyeire rágyúrni?
-
Végre!

Még 1 ilyen kör és 3 csaj ül a 1375-ben...![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Köszönöm a csillagok együtt állásának és a csodavideónak(katt).
-
xAttilax
őstag
válasz
Diarmand
üzenetére
én simán nyomok rá álcát.
E50:állva: simán: 9.06, tank festéssel: 12.06, +full camo: 19.44 és ha van bia meg venti akkor még plusz egy pont.
menet közben: simán:6.78 tank festéssel: 9.78, +full camo: 15.30 és ha van bia meg venti akkor még plusz egy pont.
Igaz, hogy nem e legjobb értékek de azért nem is annyira rossz fullosan.
-
Diarmand
senior tag
válasz
stork13
üzenetére
Valamiért egybevettem h1mpi Pantheres és a Te vbaddictos hozzászólásodat, most olvasom

Lényegében ez h1mpinek ment volna, bocs benéztem
Btw igen, aki a fa végén jár, annak már valóban megvan a harmadik/negyedik skillsor és oda már esetleg befér az álca, de csak akkor ha már minden más fontosabb megvan. Szvsz nekem E50-re nem kéne álca. -
stork13
aktív tag
válasz
Diarmand
üzenetére
Bármennyire hihetetlen, tisztában vagyok ezzel.
Én csak jeleztem, hogy egy nagyobb statisztikai oldalt használók adatai alapján mi a helyzet.
Valamint E50-ről beszéltünk és pölö egy 7/1-hez képest ott már nincs nagy különbség camoban.
Illetve ha valaki már T9-be van, ott a 3. skill is lassan kiér illetve a 4. is van valamennyire így már belefér a camo is. -
zodo
nagyúr
válasz
fradi81
üzenetére
Ne má, komolyan kérdezem

Belépek a fiókomba, Invite Friend alatt max egy üzenetet tudok küldeni de kódot sehol nem látok.
Email megérkezett a meghívásról de abban sem szerepel semmilyen kód.
Meglévő fiókban a meghívó állapota, megtekintés-re változott.Szóval érdekelne hogy miként tudom magam meghívni?
-
zodo
nagyúr
Invite kódot hol találom?
-
Diarmand
senior tag
válasz
stork13
üzenetére
Tegyük fel, hogy így van, ahogy írod. Akkor elárulom, hogy a hetes közepes tankok közül (10 van a prémekkel együtt) a Párducnak van messze a legszarabb álcafaktora. Olyannyira, hogy az említett Párducon és a másik kettő dobogós helyezetten kívül (Panther M10 - meglepő... és a Chi-Ri), a többinek menetből jobb az álcája, mint a Panthernek álló helyzetben. És ugyanez igaz a Panther 2-re is.
Most akkor tényleg megéri szerinted az álcára gyúrni? Vagy esetleg azokat kéne nyomni a tankon, amik alapból az erősségei, teszem azt, a célzásjavító skillek
Mert lehet itt jönni az álcafaktorral a Párducon, de szarból várat építeni kicsit nehéz... és értelmetlen.
Tegyen rá álcát aki akar, de vannak ennél fontosabb skillek is az első két-három körben. -
zolika15
tag
Szörnyen nem lehet játszani megint.....nem hiszem el,
hogy pár jó nap után hatszor akkora szopás jön... -
stork13
aktív tag
Ettől függetlenül a vbaddict-on az E50-en és az E50M-en a 3. leghasználtabb skill a repair és a BIA után. Még unikumok körében is.
-
Tomi0703
addikt
Nemrég értem haza, gondoltam tolok pár kört. Aha... Lófaszt.
1 kör, 13 75 Lakeville, megyek középre a bokorba, egy kicsi lagg már nyomom az S-t mint egy barom, de késő. Úszás.
2. kör, FCM, ezt a kört valóban én basztam el, na meg a 900-at belémverő rhm. 0 dmg 700 spot legalább.
3. kör, O140, Lakeville, ugyancsak megyek középre, tempomat benyom, majd abban a elszállt a összeomlik a VGA illesztőprogi... Úszás, természetesen 0 dmg.Ha ez nem velem történik el sem hiszem...

Még valami utolsó fail csatámat keddről beleszámolja (abban sebeztem azt a 857-et
), azért van ilyen sok wn8. 
(#32621) zolika15: Ugye?
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
fradi81
veterán
Jó köröket mentünk zozykkal, ebből egy E100 ace lett.

replay -
mcwolf79
veterán
Napi patkánykodós Tank ász,kár hogy bukta lett:

[replay, ha esetleg érdekel valakit]
Nem kell köpködni, csak azért nyomattam a prémlőszert, mert sanszos volt, hogy meg tudom csinálni az egyik küldetést (1 kill + sebzés). Egyszer majdnem sikerült, de a 2. T49 túlélte

-
Vigneau
félisten
Sziasztok!
A nagy CPU guruktól kérdezem, hogy a WoT továbbra is csak max. 2 magon ténykedik? Valamint G3258 vagy i5-4570, ha ebből lehet választani? Eddig 4GHz-en szaladgáló i7-2600 non-K-m volt, de az már a múlté és keresnék egy jó kis megoldást, mert a 4gen i7 még eléggé zsebbenyúlós produkció a számomra.
A józan paraszti eszem azt diktálná, hogy ha csak 2 mag továbbra is a koncepció a játék fejlesztőitől, akkor a húzható G3258 bőven elegendő, főleg 4.2GHz fölé rántva.
Válaszokat előre is köszönöm!

Vigi
-
Gyuri27
félisten
válasz
jozefgucci1
üzenetére
A zsoldosok mit csinálnak a pokolban?
-
edari
őstag
válasz
jozefgucci1
üzenetére
Én!

-
Tegnap le kelett mondanom a top klánokról ,de ma felvillant a fény , mert .: "A Zsoldos Hadsereg a Pokolban klán felvételt hirdet kinyitotta kapuit smile hangulatjel "
Ki akar még csatlakozni ?

-
Tomi0703
addikt
válasz
jozefgucci1
üzenetére
Neeem, en csak egy kis noob kek vagyok.
meg vagy 300 pont a tenyleges lilasag.
30 heat, 15 ap, 5 he nalam a felosztas. Nagyon sok tankra eleg az ap, de a biztos sebzesre kell menni.![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Új hozzászólás Aktív témák
- Telefon tokok, telefon fóliák kedvezményes áron!
- Dell latitude 5330 i5-12.gen/8gb ddr4/250gb ssd/magyar Bill./új akku (Esztétikai hibás)
- Erőmű Magyar! Lenovo P16 ( Core I9 12950HX 32Gb DDR4 512Gb SSD Nvidia RTX 4Gb video) laptop!
- SONY PLAYSTATION 5 PRO KONZOL, 2TB
- Bivaly Lenovo T14 gen5 (Core Ultra 7 32Gb DDR5 1 Tb SSD) laptopom eladó 29 hónap gyártói garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Acer Predator Helios Neo 16 PHN16 notebook-i9 13900HX 16GB DDR5 1TB SSD RTX 4060 8GB W11
- Keresünk Galaxy S22/S22+/S22 Ultra
- Samsung Galaxy S20 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Vásárlunk iPhone 12/12 Mini/12 Pro/12 Pro Max
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 8700K / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Melyik map volt az?

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)