-
LOGOUT.hu
World of Tanks OFF topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
emre
veterán
A löveg kicsit franciásan lassan szűkül, de még így is jobb mint a többi eddig és még csak a középső cső van rajta, a nagy szerintem jobb lesz nem is kicsit. Mobilitás, ágyú oldalirányú kitéríthetőség, front páncél jó, gun depression nincs. Persze ha nem teljesen hülye az ellenfél a kupolát itt is belövik, de kellő távolságból kicsi riszával sokat bír. Ebben a csatában is 2840-et pattintott. Alig várom a nagy csövet, hogy komolyabban is oda tudjam tenni magam, mert ezzel 1400 körül tudok csak átlagban sebezni, és nem merek kiállni a nagyobb vasakkal, mert ha 300 alatt lövök beléjük nem vesznek komolyan.
[ Szerkesztve ]
-
KisApám
addikt
válasz
Tomi0703 #14086 üzenetére
Mondd meg akkor, mit húzzak???
A javítást ki is hagyhatod már most, felesleges ezen.
GOLD-ot meg nem akarok költetni, a SKILLek "átváltásakor",
creditet sem, mert akkor mehetek megint min. 100-200 csatát,
hogy az átváltáskor elvesztett %-okat visszatornázzam, ezt NEM akarom.
És látod, még így is sikeres a gép.
(A legfontosabb ezen a tankon az ÁLCA és a 6. érzék.
Átlag 15 km/h sebesség, max. 24, de eddig dombon lefele találkoztam vele,
dombon felfelé 5 km/h.
A JPZ100 hasít hozzá képest.)(#14091) Dr_Syrex
Valamibe bele kell kötniük. Sokat játszottak már azzal a tankkal, tudják, mi kell neki.(#14096) sith7
Köszi, neked is.[ Szerkesztve ]
-
Hát még mindig ronda a 9.0.....
Tudom, hogy az elavult videokarim az oka de ez így borzalmas. Sokkal szebb nekem a 8.11.
Hála istennek FPS csökkenést egyáltalán nem tapasztaltam (sőt) de iszonyat rút a megjelenítés. Kéne vennem valami karit... össze kell kaparnom a cuccra a lét mert így nem túl élvezetes. -
KisApám
addikt
ÉS TE tisztában vagy azzal, hogy ez egy LASSÚ tank, arty mágnes,
és az elsődleges az álca és a 6. érzék???
Nem költöm a kreditemet ara, hogy átmahináljam a SKILLeket most, feleselgesen.
Így is lehet aratni.
És igen, tudom, a BIA csak akkor műxik, ha mindenkinél 100%.
Majd a parancsnoknál átrakom a legvégén az álcát BIA-ra, ha a többieknél 100%.
Javítás felesleges rá, 100-ból 2-szer van átlagban pl. lelánctalpazás.Köszönöm, hogy engem tudatlant, íly kedvesen felvilágosítasz, és megmagyaráztad,
hogy ezen a tankon mi a legfontosabb.[ Szerkesztve ]
-
emre
veterán
A legjobb löveg még nincs meg, de nemsokára....
replay
Győzelem!
Karelia 2014.03.24. 9:16:08
AMX AC mle. 48
Bevétel: 6 060 (x3)
Mérleg: 124 890
Nagy kaliber, Top Gun, Kiváló Lövész, Kaszás, Kiváló sofőr jelvény: "1. osztály"[ Szerkesztve ]
-
Dr_Syrex
senior tag
válasz
Tomi0703 #14086 üzenetére
Mindenki másképp csinálja, ugye. Ennél a felállásnál lehetne jóval haszontalanabb is.
Ha BIA-t szeretne minimális skill reset alakalmazásával, akkor nemsokára meg is lesz neki. Tény, hogy lett volna más módja is a képességek elosztásának, de emiatt ne kössünk már bele. -
Midway
senior tag
mit jelent a 3 vagy 4 jegyű szám középen? pl 1112 - 928
[ Szerkesztve ]
-
sith7
félisten
válasz
KisApám #14078 üzenetére
szerintem ne nevettesd ki magad még jobban ...
egy példa OBJ704
papíron 120 mm a páncélja, ennek ellenére tier X - es tankok lőszereit, akár gold - ot is képes pattintani ... akkor azokkal mind kicseszik a WG ?
szerk:
Ahogy nézem, nincs beállítva, sajna... beikszelem...ezen senki nem lepődött most meg ...
[ Szerkesztve ]
-
KisApám
addikt
Pl. VK 36.01H - elölről, tisztán a Pz Sfl. V - mit csinál?
PATTOG... többször, CSAK PATTOG...100 mm páncélzat versus 173-289 mm átütés... jaaaa, ÚGY VAN!!!
Köszönöm WoT...
Ma szó szerint a "kedvemben" jár. 35 csata - 33% már.
Abba kellett volna hagyni rég ma, az első 5 meccs után lehetett érezni,
hogy nesze nekem, eldöntetett mára.[ Szerkesztve ]
-
KisApám
addikt
Csúcsot döntök ma:
hiába vagyok 90%-ban az első 3-ban, megteszem, amit megtudok, de
35% ma a WinRate... és persze sok-sok lánctalp lövés, MI MÁS???
Sebzés? Ááááááá... dehogy! Köszönöm WoT -
Dobi 562
addikt
Másnaposan nem a legjobb WoT-ozni, olyan hülyeségeket csinálok, hogy ihaj! Bár ahogy a csapattársak játékát figyelem, olyan mintha ők is másnaposak lennének.
-
Bingisz
addikt
válasz
mefistofeles #14061 üzenetére
Előttem 4000-ren. Addig tolok egy kis CS:Go-t
-
scyllarus
veterán
válasz
mefistofeles #14061 üzenetére
Reggel előttem 3-an álltak, vártam vagy 5 másodpercet
-
-
Bingisz
addikt
válasz
mefistofeles #14059 üzenetére
Sorba kell állni. Ez mindig is így volt.
-
Lehetetlen feljutni a tesztszeróra........
-
mcwolf79
veterán
válasz
Patrick76496 #14056 üzenetére
Esélytelenek a "Legszarabb tank" versenyen, ha a DW2 indul
-
Patrick76496
őstag
válasz
Mister_X #14012 üzenetére
Pedig komolyan gondoltam.
Régebben Car Town-nal játszottam Facebook-on, gondoltam ezt is kipróbálom. Amúgy nem nagyon érdekelnek az ilyen játékok.
(#14015) Bingisz: Ja csak éppen nem mindenki szeretne kiadni érte 10-15 ezer forintot. Az meg a másik, hogy az nem csak tankos játék. Ezzel az a baj, hogy marha nehéz tankot szerezni, legalábbis BF - P4F-ben mindig elvitték őket a spawn pontról...
(#14031) mcwolf79: Ezek szerint nem hallottál még a SAu 40-ről, az Uralmash-1-ről, a Chi-Ri-ről és az 50 Foch-ról.
(#14040) scyllarus: Haveromnak is nagy kedvence volt, lényegében a löveg kivételével tényleg nincs semmi baj vele. Piszok mozgékony (20 hp/t körül van a fajlagos teljesítménye, 48°/másodperces fordulás), nagy a max sebessége, ebben a tierben erősen kiemelkedő a látóhatára és a gun depression is viselhető. Viszont lehet hogy a normális cső hiánya rontja el.
(#14052) Dobi 562: [link]
- - - - - - - - - - - - - -
Csak mert szeretjük a KV-2-t: -
-
-
Magany
tag
Köszi szépen a válaszokat,van egy letöltési link cimem a tesztszervere.Gondoltam ki rakom ha valakit érdekel de nem tudom ide bemásolni.........erre futja
-
J.J. András
őstag
válasz
mefistofeles #14046 üzenetére
jaj, sajna ez van , .... akkor a 17:00-ás egyszeri aranyomnak is örülök...
KÖSZI azért minden berakott kódért !
-
válasz
Magany #14047 üzenetére
Majd a profik elmondják, de nem rossz. Kipróbálhatod a verzió újdonságait, szabadon vehetsz gépeket (rengeteg ingyen XP és kredit áll a rendelkezésedre) szóval mindent kipróbálhatsz. Azt ne felejtsd csak el, hogy semmiféle átjárás nincs a "valódi" accountod és a teszt között. Amit ott szerzel az ott is marad a teszt végeztével.
-
-
Magany
tag
Szokott valaki a tesztszerveren játszani,érdemes letöltenem?
-
válasz
J.J. András #14045 üzenetére
Már reggel be lett rakva ide is és a másik topicba is. Ha te minden nap csak 17 órakor kerülsz gépközelbe akkor szinte esélytelen vagy. (ha csak nem dobnak ki valami kódot délután)
-
J.J. András
őstag
válasz
mefistofeles #14038 üzenetére
ide is írjátok be kérem mindig az aktuális kódokat.
Eddig EGYET sikerült aktiválnom
50 arany, az is jó
-
Magany
tag
-
Magany
tag
Megjött a 9.0-s patchről szóló ASAP videó [link]
-
Dobi 562
addikt
válasz
mefistofeles #14035 üzenetére
Hétvégén mindig ez van, ilyenkor lehet a "legérdekesebb" dolgokat látni.
-
válasz
J.J. András #14036 üzenetére
Iszonyat mit ráugranak az emberek. Persze potyaarany kinek nem jó...
Az április 6-ig tartó akcióban eddig hármat kaptam el...A 100K kód 4-6 óra alatt elmegy.....
-
AMD Power
titán
Tököm tele van ezzel a játékkal. Ma kb 40 csatából kb 30 vereség volt.
-
Nem győzöm hangsúlyozni, hogy én is noob vagyok de még hozzám képest is olyan alakokkal csap össze az MM, hogy ááááh!
A szintén dús inteligenciájú ellenfél a bázisunk közelében egy üres bokrot lő folyamatosan!Megy a puffogás, porzik a föld stb. A csapattárs, mint egy indián felderítő, bokortól bokorig osonva megközelíti az előbb említett, zárótűz alatt tartott kis földdarabot, aztán BELEÁLL! ...és megvárja míg a vaktában pufogtató ellen kilövi...... nem hiszem, hogy ezt lehet űberelni.
-
Dobi 562
addikt
Én is így csinálom, ezen az ágon az M5 Stuartnál szálltam be a "buliba", az a tank nagyon tetszett, ez az M7 viszont tűzre való szerintem.
Az amcsi TD vonalon elmentem az elejétől a T28 proto-ig, ott tetszett az összes, még a sokak által lenézett T25/2 is.
------------------------------------------------------------------
(#14031) mcwolf79 : azzal nem játszottam, szerintem nem is fogok. -
Dobi 562
addikt
Atyaég ez az M7 mennyire nem fekszik nekem... Nagy test, puha, lassan céloz, pontatlan, nem üt át semmit. Szerencsére csak 28K xp a T21...
Megy a képzeletbeli "legrosszabb tankok" polcára az AMX M4 45 mellé.
-
bullseye
addikt
válasz
mefistofeles #14028 üzenetére
FB írta ki, de lehet, hogy NA...akkor bocsi.
-
-
bullseye
addikt
MOst éppen ezt írták ki, de nekem timed out...
WGLGRANDF1NALROLLSOUTONFB -
csoki
senior tag
új kód: (ingyen 50 arany)
TWEETSTANKSWGLGRANDFINAL
-
Djuree
félisten
kicsit elegem lett megint a wotból, napok óta szopat a játék, 50% feletti esély nincs a győzelemre. tegnap is minden körben legalább 2000-et sebeztem T-54-el, persze azt dupláztuk ahol 300-at sebeztem.
scyllarus: nekünk csak jó lesz, mégegy versenyző, mégtöbb maradásra csábító akció a wot-ban. meg ez modern tankos lesz.
[ Szerkesztve ]
-
scyllarus
veterán
Ehhez mit szóltok?
[Új versenyző] -
Mister_X
nagyúr
válasz
Patrick76496 #14011 üzenetére
Kerekíti az értéket az XVM, ő még nem lépte át a 20.000 csatát - ő még csak 19600-at ment, te meg 20150-et (kerekítek én is kicsit).
A TankVille-es meg remélem nem volt komoly
-
Patrick76496
őstag
válasz
Gaz 78 #13932 üzenetére
Köszi!
Reggel indulás előtt megérte egy pillantást vetni PH!-ra.
(#13951) dfsz34: Azért az tényleg nagyon durva, el nem tudom képzelni mit csinál azzal a tankkal a srác. Azért a ~1500 sebzés még T6-os tankkal is az unicum szint felett van (nekem a legjobb Cromwellel volt, 1350). Nem hiszem el, hogy neki nincsenek olyan csatái, ahol a csapat ledarálja az ellent és neki semmi sem marad.
(#13965) emre: Szerintem az egyik legjobb T7-es med, és ami azzá teszi az: az erősen kiemelkedő gun depressionje; a jó DPM-je; a pontossága; a fürgesége és a látótávja. Mondjuk T9-ben szopás (bár melyik T7-es tank nem az ott). Nekem folyamatosan jöttek vele a 3-4k sebzéses körök.
(#13986) Mister_X: Ez Facebookon van? Mert amikor rámennék, az írja, hogy az alkalmazás még nem támogatja a HTTPS-t.
- - - - - - - - - - - - - -
T-34 OP kör. Azért bírtam, hogy miközben lőttem az AT-2-t (az OP G3-mas kis lukon keresztül), addig a KV-1-ünk kiment meghalni elé, de természetesen semmit sem sebzett belé. Komolyan, mintha direkt akarta volna blokkolni a lövésem, ha nem megy ki elé, sokkal hamarabb meghalt volna a TD.Érdekes. Haveromnak és nekem is 20k csatám van, őt mégis kékkel, engem meg lilával jelöl az xvm:
-
KisApám
addikt
válasz
Mister_X #14004 üzenetére
Jajajaja - MAJD. A 6. érzék tuti.
Viszont az ÁLCA nagyon fontos. Lassú tank, nem jó, ha meglátnak...Amúgy 4 ilyen vereségem volt ma a következők alapján:
amikor foglalták a bázisunkat, közelről csesztek visszajönni, mentek tovább az ellen felé...
valamint nem a fehér zászló felé mentek, amikor az ellenség foglalta, és előnyben voltunk, nagyban vezettünk, hanem az ellenfél kiinduló bázisa felé...[ Szerkesztve ]
-
Magany
tag
-
Joe.36
addikt
Hello mindenkinek,
Kaptam egy plusz kódot (az új játékosok csak!) EU szerver (a T2LT, 3 napos prémium és 1000 arany)
FRY73-MCXT8-SSE9K
[ Szerkesztve ]
-
Gaz 78
aktív tag
válasz
Dobi 562 #14001 üzenetére
..jajj hiszen ők szakaszban vannak az ő szavuk a szent,jobban értenek hozzá hiszen szakaszban vannak
..tessék rájuk hallgatni és ha valakinek más az elképzelése és nem lehet a nézőpontjukat arra a játékosra ráerőltetni akkor bizony lelövik - elég az is hozzá ha nem arrafelé indulnak el amerre ők elképzelték ..így viselkednek a gyerekek .. a hülye gyerekek
[ Szerkesztve ]
-
Dobi 562
addikt
Képzeljétek előbb volt a csatában egy félőrült WZ. Ilyenekkel hergelte az ellenfelet: "Wow! I see you all!" A sajátokat meg: "what a good spotter", "we are lucky we have a pro scout!"
Szegények 30-40 méterről nem szúrtak ki. Hogy utálhattak.
---------------------------------------------------------------------
(#14000) Gaz 78: Kin vagy min vesznek elégtételt azzal, hogy szakaszban bejönnek egy csatába és kilőnek 1-1 sajátot majd nem csinálnak semmit? Értem, hogy ha valaki frusztrált lesz a sok csalódástól, de ezért miért kell szájbasz@rni egy egész csapatot?[ Szerkesztve ]