- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Chosen: Canon 5D II - portrézás 2025-ben
- Kempingezés és sátrazás
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Doky586: Helyreállítási partíció létrehozása (javítása)
- Gurulunk, WAZE?!
-
LOGOUT
World of Tanks OFF topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
Luperator
tag
Nálam a sturer Emil a nagy mumus. Nemrég vettem, de megmondom őszintén, nem találom vele a helyem. Kellene kredit is, meg persze a borsig is majd.. Pihentetem azt hiszem kicsit.
Köszönöm a válaszokat, megpróbálom amit tanácsoltatok, mert attól lesz kikapcsolódás ez is, ha legalább sebzésben hozom amit tervezek.
-
rlazol
veterán
zodo: nem számonkérésnek írtam, és most nem nagyon van időm megnézni a replay-t csak, h esetleg kioktassalak a végén. galervin93 - szokás szerint - tökéletesen megfogalmazta a mondandóm. Nem szeretem azokat a posztokat, amikben valaki azon prüntyög, h top sebző volt egy vereségben, és "mit csináltak a többiek". A "meddő sebzés" kiváló kifejezés, jól mutatja, hogy replay nélkül pusztán a sebzés érték nem mutatja meg az illető erőfeszítéseit a győzelem felé. Nyilván sokszor van, h a magas sebzés jókor és jó helyen lett leadva és mégis a csapat elbukta a meccset, de nem ritka a másik véglet sem. Ahogy kchryss is írta, a csatáknak vannak kulcspillanatai, amikor a megfelelő sebzés bevitele a megfelelő tankba lényegében eldönti a csatát. Ezt nem mindig neked kell bevinni, de fontos, h tudd, mi az adott csatában a Te feladatod és h elláttad-e, vagy csak loholtál a front után/elől.
jano_77 - egyetértek veled, pár napja írtam is, hogy azonos stílusú tankokkal menést javaslom - ezt tőled tanultam és jónak is tartom. Csak ne mindig ugyanazzal. De mondjuk csak spotterrel vagy sniper-meddel, abból viszont legyen pár darab, amit egy napon belül váltogatsz
Amúgy, jah, most a napi küldi erejéig játszogatok megint, jól is esik. Az ON-ra egyelőre nem megyek, nincs kedvem követni, ott rengeteg a felesleges poszt és az újra előkerülő kérdés/vitatéma; hiába van 10-12 ember letiltva, így is túl sok a napi oszt mennyiség -
kchryss
veterán
Nem ennyire fekete vagy fehér hogy milyen tankkal mit kell csinálni. Minden csata más. Az biztos hogy a csata elején leadott sok sebzés nagyban növeli a győzelmi esélyeket főleg ha ez killel is párosul. Ugyanakkor azt is figyelembe kell venni, hogy nagyon sokat ér a skoda ágyúja így nem szabad feleslegesen meghalnod. Nekem még nincsen meg a 9-es és 10-es skoda, de azt tapasztalom hogy a 10-es simán tartja a lépést mozgásban a bc-tel, a 9-es kicsit lassabb, de statok alapján azért annak is jó a sebessége a szintjén. Ha egy ilyen tankkal elsőnek érsz a pálya kulcspozíciójába és azelőtt tudsz kitárazni hogy az ellenfél odaért volna az nagyon sokat számít. Például malinovkán a hegyre vagy elhallufon a tornyozós domb.
Passzív agresszívként kell használni a skodákat. Meg kell találni a szituációt amikor kevés veszteséggel tudsz sok tankot lesebezni/megölni és közben mindig meg kell tervezni hogy merre tudsz elmenekülni. Könnyű a skodával a többi 9-es medhez képest jó átlag sebzést és győzelmi arányt hozni, de nehéz vele igazán jól játszani.
Ami a wn8-at illeti az elég csalóka. A 9-es skoda messze a legjobb 9-es med és az új wn8 rendszerben minden 9-es mednek ugyanannyi az elvárt sebzése, így elég könnyű vele jó wn8-at produkálni.indulók az induló többes száma - indulok az ige amit használni szerettél volna
tanulók a tanuló többes száma - tanulok az ige amit használni szerettél volna -
galervin93
addikt
Félreértetted amit írt. Nem "kell" a meccs elején sokat sebezni, ugyanakkor ha azt a végén, már eldőlt helyzetben teszed (mondjuk 3v8-nál), akkor az a sebzés meddő, statisztikában ugyan jól mutat, de a csata kimenetelét ezzel már nem befolyásolod. Erre mondta, hogy "jókor" kell bevinni a sebzést (a jó tankba - ezt meg én teszem hozzá).
Nem csak vereségnél, győzelem esetén is lehet meddő a sebzés, ha mondjuk a csapat kvázi "nélküled" nyer, te meg mondjuk egy futrinkával levadászod az utolsó tankokat. Sebzésed van, győztetek - de nem a te érdemedből.
(a replayed nem láttam, telefonról vagyok, szóval attól függetlenül, általánosságban írtam a fentieket) -
rlazol
veterán
zodo - hogy lehet ilyen csodásakat kiérdemelni? Nekem vörösnoob koromban is alig-alig jöttek, amióta meg világoszöld vagyok, szinte senki nem szól be.
Még ha 0-t sebzek se.
A minap egy csatában Bélával elcsesztem a végét. Nagyon, rajtam ment el a csata és egy FV TDnek a Top Gun. A végén rám írt, de ő se volt bunkó, csak elmondta, hol csesztem el. Amúgy kék játékos volt és jól is tolta.
Yofej75 - NEM.
Az MM egyik furcsasága, hogy figyeli az utolsó időszak WR-ét, és ez is befolyásolja a csapatösszetételt. Aki az utóbbi időben túl sokat vesztett, azt olyanok közé rakja, aki aki sokat nyert és fordítva. Így próbálja kiegyenlíteni kicsit a csapatokat, h ne menjen el a noob kedve folyamatos vereségtől. Ez azt jelenti, hogy pokoli nehéz 55% fölött vagy 45% alatt tartani a WR-t, hiszen ha az szélsőségesen jó/rossz, akkor kapsz ellen/hátszelet.
Ha valakinek ennek ellenére 20k+ csata után 43% az sokat elmond. Lényegében azt jelenti, hogy a csapata pályától és tanktól függetlenül eleve 0-1ről indul. De a helyzet igazából ennél is rosszabb, mert a társak azt hiszik, ott van egy X tank, és az Y dolgot tesz majd (pl 50mp-ig feltartóztatja az ellenfelet vagy leszed róla 400 hp-t) de ez nem valósul meg, és emiatt borul az amúgy nyertes taktika. A 23k 43% WR-es tank lényegében nincs ott.
Példa: Cliffen az ellenfél Bulldogja felment a világítótoronyhoz egy BT9-es, kiegyenlített, kemény csatában. A mi részünkről egy Pilot ment fel, játszottak egymással az épület fedezékében. Kb azonos, 500 körüli hp-juk volt, a bulldog spotja nagyon ártott nekünk, de a Pilot nem mert rámenni, érthető módon, így odanéztem a GW Tiger-rel, nagyjából 7-7 körüli állásnál.. Odacsűrtem, a bulldog lement 100 hp alá. Gondoltam, most már csak elboldogul vele, elfordultam. Kicsivel később látom, hogy a Pilot az ő oldalukról ment be a bulldog elé, ki is lőtték a kempelő TD-k mielőtt rászagolhatott volna a szpotterre, aki tovább szívatott minket, csak innentől nem is láttuk. A csatát végül vhogy lehoztuk, de típusosan az a helyzet volt, ahol a csapattárs jelenléte még ártott is, hiszen számítottunk tőle valamire, ezért nem ment fel más, ezért fordultam el én is egy lövés után.
Következésképp, az olyan játékos, aki a fenti MM algoritmus ellenére 43%-os WR-rel bír halmozott hátrány a csapatának.Szerk.: ami a taktikát illeti: nekem az vált be, hogy egyszerre azonos stílusú tankokat nyomok. Csak tárasokat vagy csak jól páncélozott heavy-ket vagy csak hull-down stílusút stb. Nekem így jobban rááll a kezem arra, mit kell csinálni.
-
e-newsee
addikt
Siberia 200-am van otthon. Nagyon jó füles szerintem. Szépen szólnak a pukk-pukkok rajta, és haverok elmondása szerint szép tisztán hallani a hangomat, mindenféle zajtól mentesen. Szerintem nem lőttél mellé vele.
Yofej75:
"Nem mindegy, hogy az ember csak gondol vagy gondolkodik is..."Vagy ahogy vezetés oktatóm szokta kérdezni:
"Te látsz is, vagy csak nézel?" -
LZs?!
aktív tag
@zodo
Ugyan 'főállásban' valami TV/mozi kombóra kitalált Sennheiser HD quality csillámpónit használok, de amikor ritkán kell a mikrofonos füles a játék miatt, akkor a céges headset-et teszem fel: Plantronics Blackwire 500 C520-M.
Könnyű, ritka kényelmes hosszútávon is (több órás conf-callok...pff) és rendkívül tisztán és érthetően szól, mind a hangszóró, mind a mikrofon. Meló közben néha ezen hallgatok zenét is...
Nem fültakarós, de mégsem hallatszik be szinte semmi (és a fül sem pálik be...); értsd: amikor az irodában vagyok, néha fent szoktam hagyni hang nélkül, hogy a T. Kollégák kívül maradjanak.
Mondjuk nem gémer...
-
rlazol
veterán
Sok évvel ezelőtt végighallgattam jópár fülest éspedig hangstúdióban, de sajnos az én fülem nem jelzett akkora különbséget, hogy megérjen bármelyik is ennyivel több pénzt.
Tény, én Skype-ra, am. focimeccs nézésre és WOT-ra használom, zenét nem hallgatok a gépről, filmet is csak nagyon ritkán nézek, akkor se fülessel. Nekem az első-második-harmadik szempont a kényelem. -
galervin93
addikt
Elmúlt 400 csata majdnem 53% wr, mi ezzel a baj? Ilyen tized-század ingadozások meg... Hagyjuk már...
Nincs ezzel semmi gond. Az összesített stat nem mond semmit, ne azt nézd...
Az 58%-os solo wr-hez meg szimplán jobb teljesítmény kell (nem lenézésből mondom vagy bármi, egyszerűen tény). -
notika77
senior tag
Nem lövöldözöl össze-vissza, hanem olyan célpontokat keresel, amiket van esélyed belőni és azokat beszűkülve lövöd el. Ha még egyszer ennyi lövésed bemegy a 3x ennyiből, talán lehetett volna más az eredmény, mert az 2-3 tank mínuszt jelenthetett volna az ellennél. Akkor a csapattársaid sem hullanak el ilyen gyorsan és talán ők is kilőnek még párat amíg élnek. Persze ez egyáltalán nem biztos.
-
benvolio
őstag
Volt már korábban róla szó itt és én hitetlenkedtem, ezért tettem egy próbát, hogy ha akarom összejöhet nekem is. Fontos a "kedvenc" tank, azért is írtam, mert jelenleg heavy-vel szerintem nekem nem menne vagy rá kéne találnom arra a típusra ami kézre állna nekem is, de messze vagyok attól, hogy mindet sikerüljön megszerezni. De ha lesz olyan, nem kizárt, hogy akkor azzal is menne. Viszont most ezzel a kis görcs light-al nagyon tudom sz@patni a népet.
-
kchryss
veterán
Pedig ez a sebzés már a nerf utáni, régebben nagyobbat lőtt.
Ennek a td-nek egyébként kb ez az egyetlen jó tulajdonsága, hogy néha nagyot üt. Nekem nincs vele különösebb bajom, de abban igazat adok, hogy nincs ilyen nagyot sebző tankokra szükség a játékban.(#49741) @zodo:
Ez a b2 hegymászás már randomban is kiborított többször is. Egyszer egy svéd td, egyszer meg egy 10-es light ment fel oda az ellenféltől és mindkettő csatát buktuk is miatta. No persze nem azért buktuk mert felmentek oda, hanem mert nem reagálta le jól a csapat. Mindkét esetben felmentek f3-ba a hegyre lőni miközben ez a hegyi kecske szedte az oldalukat, feneküket. Ahelyett, hogy repesszel kibányászták volna őket. Ez volt egyébként az első eset hogy keveseltem az 5 repeszt a leo1-ben. Ha lett volna még 2 akkor pont kiszedem a svéd td-t és nyerünk ... -
zodo
nagyúr
Na csak nem bírtam magammal és gondoltam a 7 órás kutyasétáltatás előtt tolok pár rangsoroltat ha már tegnap sikerült 2* -ig eljutnom.
Rang elveszítve 8 xp hiányzik a top 3-hoz.
Sráf elveszítve 19 xp hiányzik a top 3-hoz.
Vesztes csata éppen top 3 na de milyen körrel már megint. Kb. személyes kampány küldetés 15. feladatát is megütné a teljesítmény.Nyilván én is hibáztam de végére egy narancs E100 -al egy lőszer nélküli artyval maradtam míg az ellenél a láthatatlan hegymászó Svéd Strv 103B td figyelt.
E100-unk kisétált elé pedig előtte már tuti kapott tőle, Type heavy még majdnem full hp-n és artyról semmi infó.
TD engem is kicsinált Cliff B2 térkép szélén lévő hegy tetejéről miután kiszedtem az IS-7-et.de majd most visszavágok a maradék másfél órában.
-
Papooo
senior tag
Az se korrekt, amikor ugyanez az FV fél perc töltés és precíz célzás után belever valakibe 400-at, márpedig ez is benne van a pakliban.
Ezért is pihentetem már jóideje.A negatív rekordom 11 lövésből 3000 körüli sebzés, mert annyira gyengén adta a rendszer.
A pozitív rekord valami 3000 sebzés egy lövésből, amiből nem csak a célpont, hanem a két szorosan hozzátapadó cimbije is kapott. -
KisApám
addikt
Nekem meg mér e mellett a másik bajom az, hogy:
1. a pályák kicsik: 800x800 meg 1000x1000 méteres pályák. Jó pár tankocska jön 400 méteres látótávval... és alig mozdulsz meg, már SPOTon vagy...
2. nem hogy kicsik a pályák, hanem jó párnál előfordul az is, hogy az 1/3-a használhatatlan! Úgy értem, hogy DOMB vagy HEGY, vagy VÍZfelület van rajta, ahol semmit sem tudsz csinálni. A pálya ahol voltál, szép példa, körbe jó "vastagon" hegy... minek??? Ha fel is tud mászni valaki oda fel, még mindig sok, használhatatlan része van a pályának.
3. Még az is zavar, hogy az elmúlt időszakban pár pályát úgymond kisimítottak, lapítottak... ott is egyből használhatatlan lett a pálya egy része. Még light-al sem lehet végigrohanni rajta úgy, hogy ne vegyenek észre hamar.Legutóbb nekem ezen a pályán volt, hogy felmentek a dombra (piros kör), és onnan persze már sok mindent látni.
-
rlazol
veterán
1 mp foglalási körben töltött időért kapsz 1 pontot (Encounter módban 2,5mp után jár 1 pont). A körben álló összes tank foglalási pontja összeadódik, amikor ez eléri a százat, akkor jár le az idő. Egy mp alatt max 3 pontot lehet szerezni, vagyis 3-nál több tank felesleges a körben. Ha ez egyik sebzést szenved el (akárcsak, ha láncolják) akkor az ő pontjai nullázódnak, így az össz érték is csökken. De a többié nem változik!
PL
Első tank beáll, számláló indul 0=0/100
10mp-vel később beáll a második tank. 10+0=10/100
újabb 20 mp-vel később beáll egy harmadik 30+20=50/100
eltelik 15 mp, megjelensz: 40+30+10= 80/100
Lelövöd az utolsóról, lesz 40+30+0=70/100
Töltesz 5mp-et, ez alatt pörögnek a pontok: 45+35+5=85/100
Rálősz a másodikra: 45+0+5=50/100
Töltesz: 50+5+10=65/100
Eddig szereztél 10+35=45 pontot, az összidő mégis csak 15-öt esett. Láthatod, hogy ha csak az első kettőt lövöd (mert pl a 3-ra nem látsz rá, attól még a harmadik simán behúzza!
Wiki -
kchryss
veterán
Időarányosan annyi esik vissza amennyit az a tank foglalt amelyiket reseteltél. T-34 volt, nem skoda. Valószínűleg ő állt be utoljára, mert az első resetnél is csak 7 mp-et esett vissza. Miután őt resetelted pedig már kár volt rálőnöd, mert akkor neki szinte 0 foglalása volt míg a másik kettőnek egyre több. Ha 1-1-1-et belelősz mindháromba akkor simán megvan. Vagy ugye ha lenne repeszed akkor nem pattantál volna az ARL-ről amikor fontos resetelni.
Ha megnézed a csatajelentőt, bázisfoglalási pontok:
ARL: 59
Covenanter: 39
T-34: 2Minden tankot resetelni kell különben akár 1 tank is behúzhatja a bázist ha nem lövik. Hiába resetelik a többit, az az egy szép lassan eléri a 100 foglalási pontot.
-
rlazol
veterán
A replayt most nem tudom megnézni, de attól függ, mióta foglal. Az általa begyűjtött foglalási pontoknak megfelelő mp kerül vissza az órára. 32 védelmi pontod van, ez azért több, mint 2 mp. Amúgy ilyen esetben inkább célszerű mindegyikbe egyet-egyet belelőni, minthogy az egyiket kilőni, a többi meg közben befoglal.
-
e-newsee
addikt
Mondjuk én nem szoktam semmi egyedit beállítgatni az xvm-ben, csak letöltöm, bemásolom a helyére, oszt jóvan.
Viszont nálam nem változott semmi, csak annyi, hogy az az egy soros tevékenységi lista (össz dmg, support dmg, felfogott, spot db) felülre költözött a hitlog fölé. Van óra mindenhol, megvannak a körök, minden a szokásos.Viszont van egy másik észrevételem. Meg akartam nézni egy tegnapi meccsemet, de a 9.18 már nem játsza le. Feldob egy figyelmeztetést, hogy nem kompatibilis, biztosan folytatom-e, aztán az ok után kilép.
Lehet, hogy ez eddig is így volt a nagyobb update-ek után, nem tudom, a 9.17-nél nem próbáltam.
Viszont most semmilyen régi replayt nem hajlandó lejátszani. Letöltöttem találomra egyet, de ugyanaz az eredmény.
-
rlazol
veterán
Nem.
A cég a jelek szerint eleget tesz, mert vannak bőven, akik fizetnek. És nyereséges.
Ezt is leírtam már sokszor: ha fizetnének az emberek akkor is, ha a játékban szürke téglatestek szimbolizálnák a tankokat, akkor nem lenne SD modell se, nemhogy HD.
Nem az a lényeg, h minden igényt kielégítsenek és tökéletes játékot csináljanak. Az a lényeg, h megtalálják a fejlesztésbe ölt pénz mennyiség optimumát.
Vagyis, amikor még eleget költenek ahhoz, hogy legyen sok bevétel, de maradjon is nekik nyereség sok.
Ha nem költenek eleget, elpártolnak a userek.
Ha túl sokat költenek, nem lesz nyereség.
Nyilván folyamatosan elemeznek és optimalizálnak, hogy épp minek a fejlesztése milyen hatást vált ki - lásd a mai kérdőív pl.
Vsz úgy látják, hogy a mostani teszthez elég kevesebb user is.
Nem biztos, persze, hogy igazuk van, de az elmúlt évek őket igazolják, meg az is, h minden áldott nap ide (vagy az ON ba) jön valaki és megkérdezi, hogy milyen tankot vegyen?szerk.: jah, és a tesztszerve nem arról szól, h Te tesztelhess, hanem arról, hogy ŐK teszteljenek. Az a része meg működik.
-
notika77
senior tag
Sokkal kisebbet sebeznek. A GWE100 pl. 2000-es átlag helyett 1100-at (lőszerre írt érték), kb. fele akkora átütéssel és elvették az AP/HEAT lőszereket az artyktól, amik általában a páncélos tankok egy lövéses megsemmisítéséért feleltek, de egy Borsigot talán most is egyből a garázsba tud küldeni egy T10-es (!!!) arty.
Kárpótlásként kaptak kicsit gyorsabb töltést, kicsit jobb pontosságot, gyorsabb szűkülést és sokkal nagyobb területen (GWE100 2x sugarú kör) sebeznek, így több tankot tudnak láncolni. Szerintem ez lesz a legzavaróbb az új artykban, de legalább a prémium lőszer csak kicsivel sebez nagyobb területen (GWE100 12,6m sugarú kör alap lőszerrel és 13,9m prémiummal).Kapták még ezt a kábítást, ami szerintem csak kábítás. Az átlag user max. annyit fog észrevenni belőle, hogy kicsit lassabban tölt, a legtöbben ezt is csak a táras tankoknál. Ez a kábítás a GWE100 esetében 14-31 másodperc közti érték, ami a sebzés mértékétől (vagy találat közelségétől?) és a felszerelhető repeszpáncéltól függ és amit az újratöltődő gyógyítócsomaggal azonnal meg lehet szüntetni.
A BC arty 4-es tárából egy lövést elvettek, ezért már csak 52 másodpercig tölt. Továbbá a lövések közt eddig mintha 7mp lett volna, most már 10mp lesz. Ennyi idő alatt még egy kábított legénység is felteszi a láncot (T10-ben alap, hogy már van javítás skill).
Gyakorlatban ez úgy néz ki, hogy Mineson északról indulva felmentem a dombra a tízes Skodával és beálltam feljáró déli oldalára, ahonnan jól oldalba lehet szedni szikla körül harcolókat. Ide általában nem megyek, ha van arty az ellenfélnél, mert garantált az anális szórakoztatás. Most csak a próba miatt meg is álltam ott közelségivel felderítve. Jött is a T92-től az üdvözlet, de még a második találó (!) lövést is túléltem 3-500HP-val. Ez a jelenlegi T92-vel garázsmenet lett volna már az első lövés után. Már lighttal sem kell rettegni, mikor fél HP-val mész utolsó artykra, mert esélytelenek. Simán ki lehet állni eléjük és bekapni a lövést.
ui.: További látótávot vettek el az artyktól, szóval még kevesebb esélyük van hamarabb meglátni téged.
-
zodo
nagyúr
Na de komolyan máá ...
Ezzel a tetves bázis körnél, földet lövő bottal harmadjára kerülők egy csapatba szeptember óta.Tudnék angolul, venném a fáradságot akár egy videó report erejéig hogy megemlítsem a jó édes a...át.
Aztán lehet hogy eltolok nekik egy ilyet:Dear WG!
What is this?
Please delete the player account!
Thank you for the cooperation!Talán még esélyünk is lett volna ha ....
Lehet csak én érzem így de valahogy mindig úgy alakul hogy az ellen artyjai jócskán jobbak a mieinknél.
Ellenfél: 3 arty = 8 kill az 5 perc 21 mp-es csatában.Szerk:
Mielőtt azt hinné valaki, ez most nem arty fu.
Higway lentről indulva, bátor voltam és hittem hogy el mehetünk a városon keresztül.
E4 nem kempel szintén a bázis körnél akkor talán sima ügy.
Szóval én, kivételesen nem arty-tól haltam. -
lacibacsi
addikt
-
4580693
senior tag
Tegnap nekem is volt szerencsém az artykhoz. Szegényem skorpion g-m egylövésezte néhány alkalommal. Ilyenkor mormolok a fogam alatt egy kurvaanyádat, aztán megyek egy újabb kanyart abban bízva, fordul majd a kocka.
Lehet tudni, kb. mikor várható 35-ös free xp-vé váltás?
Van egy pár százezer felhalmozott xp-m. -
galervin93
addikt
A splash bizony ugyanúgy működik, mint az artyknál, simán előfordul, hogy a nagyobb robbanási sugarúval egy fedezék mellé odalövök, ha tudom, hogy van ott valaki. Nem egyszer csináltam ilyet, pláne papír gépek ellen.
Angol med vonal nagy barát, a Cent AX oldala sima lőszerrel lőhető (Sacred Valley, felvonuló medek, hm... Ha látom hogy van köztük angol, akkor megvárom, kezdtem már így 900+-szal meccset.)
És igen, néha mindent bead, néha meg semmit sem - mint a többi géppel. Csak sokkal "drámaibb" a hatás... :-) -
Emu
őstag
Nekem van T49-el Tank Sniper medálom is, ahol több mint 3k sebzést vittem be 300+ méter távolságból. Oldalanként 10 td volt, és egyik oldal sem akart közelebb menni a másikhoz. Az a tank full az rng-ről szól. Ha úgy van mindent eltalálsz vele, ha nem akkor E5 mögött állva 50m-ről is mellémegy...
-
kchryss
veterán
t49 alap repesz : 76 átütés 910 sebzés 3,66m robbanási sugár
m44 arty repesz: 78 átütés 700 sebzés 3,78m robbanási sugárNagyjából olyan lőszer van benne, mint a 6-os, 7-es artykéban. Ha az arty melléd lő akkor is sebződsz így értelemszerűen a t49-nek is elég melléd lőnie hozzá. A Centurion oldala nagyon vékony és a tank modulérzékeny.
Lehet hogy melléd lőtt, de a 300 körüli sebzésből az is lehet hogy kilógott a tornyod valahol és ott talált el. -
csapee
őstag
Ha hagysz neki időt hogy becélozzon meg is érdemled.
Amúgy csak a Maus ellenfél neki, mert abba rendszeresen 100 körül sebez szemből.Ki van fejlesztve neked? Mert ki is próbálhatnád mielőtt ekéznéd, nem az a pontegyszerűségű tank, de nagyon nagy móka. A legszebb mikor E5 oldalába 900-at bepukkant
-
galervin93
addikt
Sidescrapelő heavyk ellen nem rossz, kellemetlen tud lenni olyan gépeknél, ahol oldalt van a rekesz például. De ha csak track-kel a lövés sokszor az is elég, lehet hogy pont annyira marad kint, hogy egy weakspotra már rálátnak a csapattársak. Szóval szeressük a T49-et. :-)
-
emre
veterán
a log helyzete az alábbi a a betűméret meg asszem ez
"log": {
"x": 240,
"y": -23,De ha nem teszel fel külön damage panel modot akkor az xvm-ben levőt nem valószínű hogy a mod értékeire át tudod állítani.
Igazából még mindig nem tudom mit akarsz. A problémád szempontjából számomra ennyi derült ki:
"ennek a betűméreteit, stb szeretném testre szabni" Az összes többi nem releváns.
Esetleg próbáld ki a linkelt Gambitert, hátha abban könnyebb állítgatni a dolgokat. -
emre
veterán
A piros keretes gyári számlálót nem tudom hogyan lehet mozgatni, nekem eddig jó volt ott ahol volt, illetve mivel nem xvm cucc, abban hiába is keresed a megoldását.
Ha Gambiter-szerű damage log-ot szeretnél akkor használd azt.
[0.9.17.0.3] The damage panel from GambitER (DamageLog) English v0.4.2Mozgatni, átírni bizonyos értékeit a damageLog.xc-ben lehet. Én a helyedben inkább keresnék olyan mod-ot ami megfelel az igényeimnek.Példul ezt.
Ja, ha damage panel mod.--ot használsz annak megint máshol van a beállítása.
Gambiter: res_mods / configs / damagelog
KopiBDW: res_mods / configs / xvmDe ha elárulod, hogy konkrétan mit szeretnél lehet mindannyian jobban járnánk.
-
emre
veterán
Mit tettél még fel? Mert a 7100-es nightly xvm nálam ilyen, úgy hogy az xvm-en kívül semmi más nincs fenn.
-
infectedmann
őstag
Piros keretes négyest lehet mozgatni ha igen melyik .xc ben és melyik sorokban?
damageLog.xc
disabledDetailStats legyen false
disabledSummaryStats szintén legyen false"log": {
"x":Az x értékét írd át 340-re.
hogyan tudnám a zöld keretes, korábbi Gambiter féle stílusúra varázsolni mint pl mozgatni, betűtípust vagy épp annak méret változtatni?
Ez már kicsit keményebb xvm konfigolás, ebben sajnos nem tudok segíteni
-
kchryss
veterán
Csak trollkodásnak írtam a 300m-es dolgot, ne vedd komolyan. Nem kell mindig előre rohanni és a replay-t sem láttam még akkor.
Ami a tiger2-t illeti, igen nálad is ugyanaz volt a szitu.
Első lövésnél világít a tank sziluettje és a páncélvastagságmérő modom is mutatja a vastagságot. Ahogy a ruszki tankoknál szokott lenni be is adta az rng a lövést pont a hasába.
Második lövésnél rajta van a tankon a célzód közepe mégsem világít a sziluettje és a páncélmérő modom sem ír semmit. Mivel itt valójában a szikla láthatatlan részét céloztad előtted.Egyébként még szerencséd, hogy nem t49-cel voltál, mert azzal ilyenkor magadat lőnéd pofán repesszel.
Ez az egyik legbosszantóbb bug a játékban. Vannak tereptárgyak amik nagyobbak mint amilyennek látod és ezért belelősz vagy nekimész és vannak olyanok amik kisebbek és ezért azt hiszed fedezék mögött vagy aztán jól bekapod a lövést. Mivel nem azt látod ami valójában ott van így védekezni sem lehet ellene, ráadásul ezek patch-ről patch-re változnak. Az erlenbergesről sem tudtam eddig és ahogy nézem csak a 9.17 óta írnak róla, szóval most kerülhetett be a bug.
Amik ismertebbek voltak azok ruinberg halálutca és elhallouf bal felső sarok, mert oda gyakran szoktak menni tornyozni és valami gubanc volt mindkettőnél a sziklákkal, törmelékekkel. Nem tudom javították-e már őket.
Azt se szeretem ha egy hegymászós részt láthatatlan fallal zárnak le. Láttam már olyat amit egy igen ronda sziklatömbbel oldottak meg, de az még mindig jobb, mint ha mennél a szokott helyre aztán a láthatatlan fal miatt fejre áll a tankod. -
KisApám
addikt
OK, elnézést. Akkor most véletlenül úgy közeledtél az ellenfélhez, hogy minden sebzésed 300 méteren túlról történt, és nem kempeltél. Rossz napod volt.
RespectA TIGER II-re leadott lövéshez:
ehhez hasonlót kchryss jól leírt ITT.
Röviden kchryss után: "hibás a" sziklafal "modellje ott. Nem egyezik a vizuális modell a ténylegessel, láthatatlan fal van ott. Sok helyen van a játékban láthatatlan fal ami elég szemét dolog szerintem." -
KisApám
addikt
Talán az, hogy:
1. hátul kempeltél heavy tankkal, és minden lövésed 300 méteren túlról adtad le?
2. vagy az a gond, hogy az OROSZ T-10-es heavy tank 0,36 pontosságával, talán mindegyik lövésed több mint 300 méterről leadva, 11 lövésből csak 6 talált? Mert ez nem hiba. Olyan távolságra már szép nagy szórása van a lövedékeknek.Maradjunk az 1-esnél. Már onnan hibás az egész
Amúgy tényleg jó pattintós tornya van, DE gondolom min. 300 méterről lőttek rád, odáig már a lövedékek átütése is csökken.
Respect! -
zodo
nagyúr
Tettem vettem aztán újra leültem .... kár volt => 0/7
Második über fasza leosztás, alsó hatos ugyan most kicsit jobb az előzőnél.
Sand River - Véd meg a bázist
Össz. teljesítmény: 12 lövés, 4 találat, 0 sebzésVan még 3 nap prém fiók de ezzel elérte a WG hogy szerény adományommal se gyarapítsam tovább a bukszájukat mert ez nem kompenzáció, se semmi. Off
-
jozefgucci1
addikt
Tegnap T10 csatában Proharovkán voltunk szakaszban és 15-0 ra nyertünk úgy , hogy az ellennél volt 4 db T10 TD aki nem sebzett és még másik három tank ! Mindenki a sarokban állt tőlük így spot nélkül voltak és mi pedig szétszedtük őket egy pillanat alatt. Rengeteg az agyhalott bot .
-
robogo81
senior tag
Parancssorba beírod hogy pathping "ide a cél neve,idéző nélkül" és enter.
Végigmegy a géptől a célig az állomásokon,kilistázza és utána végigteszteli a célállomásokat egyesével,végén kilistázza a pinget meg a statisztikát.
Lehet akár 5-6 perc is nálam a 92.223.1.92-el 18 útválasztót ír 450 másodpercel.Ja hogy a ruterben,add meg a próbák számát többe mint az alap 4,hadd dolgozzon.
-
bigobert
tag
A D-Link routerem szakadozott rendszeresen. Elvesztette egy pillanatra a kapcsolatot, és percekbe telt, mire magára talált. A játékon belüli jelző hónapok óta piros-zölden villogott. Sokáig azt hittem, az Invitel a hibás, de nem. Lecseréltem egy másik routerre (Asus): egy árva piros villanás nem volt azóta, folyamatos a kapcsolat. Állítólag a nagy meleget nem bírták a tranzisztorai, vagy ilyesmi. Azóta szolgáltatót is váltottam, az ő routerük is renden van (Huawei).
Szóval lehet, hogy a tied is elhasználódott? Nekem a szakadáson kívül csomagvesztést is okozott a router. Azt ellenőrizted?
*Csak most látom, hogy lemaradtam a topicban. Már nem aktuális
-
szallasi007
őstag
-
Papooo
senior tag
Láttam már hasonlót, de ott elektromos probléma volt, és amikor a gép kikapcsolt valamiféle elektromos zavart okozott.
A cégnél ahol melózom pontosan tudom hogy mikor kapcsolják le a három helyiséggel távolabb lévő raktár világítását, mert a sok monitor közül ami előttem van, az egyik egy pillanatra elsőtétül.Lehet hogy nálad a router kap egy pillanatnyi taslit, amikor a másik gép leáll.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Macron betiltatná az EU-ban a közösségi médiát a 15 év alattiaknak
- Milyen videókártyát?
- TCL LCD és LED TV-k
- Reklámblokkolók topikja
- OTP Bank topic
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- Google Pixel topik
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! HP EliteBook 830 G5 - i5-8G I 8GB I 256GB SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest