Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- czundermák: Shikoku Henro #0: Mégis mi ez?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- laskr99: DFI és DFI Lanparty gyűjteményem
- Cifu: Űrhajózás 2025 - Összefoglaló írás
- Invázió egy novellában 3-4. (Update) +5. fejezet! (18+ nyelvezet)
-
LOGOUT
World of Tanks OFF topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tomi0703
addikt
válasz
AMD Power
üzenetére
Az eredeti jelentése az, hogy kezdő. De mára már minden játékban használják és nem csak a kezdőkre. Ha valaki ideges, mert hülye volt és előrerohant, hogy kilövesse magát akkor beírja a csetbe, hogy f*ck u noobs. Szóval már mindenre és mindenkire használják. Én is használom.

-
Dobi 562
addikt
Hehe, büdös artisták. Én vagyok a núb hogy nem megyek neki spottolni Malinovkán a dombra, egyedül mikor ott van fent 5 ellen + 4 arty az ellenfél oldalán.
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
Patrick76496
őstag
válasz
Patrick76496
üzenetére
*SEBZÉS-átlaggal
-
Patrick76496
őstag
válasz
fsb1000
üzenetére
Nálam azokra a medekre vagy heavy-kre, amelyek 2,3 sec-nél gyorsabban céloznak Venti, Rammer, VStab kerül, amelyik 2,3 sec felett, arra EGLD, Rammer, VStab.
(#6091) Tomi0703: Szeretem én is, megérte augusztus végén kisírni, hogy megvehessem.
Igazából annyira nem zavar, hogy ez a kör elveszett, meg sem fordult a fejemben, hogy feltegyem magamnak a kérdést: Mi lett volna ha nyer? Tök nyugisan elfogadtam, egy rossz szó el nem hagyta a számat. Azért nem para, mert legalább én agyonsebeztem magam, inkább, mint egy kevés sebzéses győzelem. Nagyon ritkán sebzek ennyit vereség esetén, általában én is elhalok a túlerő miatt a lemmingnek halála után. Persze mielőtt felraktam a ventit rá, azelőtt a jó kedvem miatt meg kellett szerelnem az egeret (valaki elrontotta, de már jó ismét). A mai nyerőág kb ez az 5-6 kört volt a Type-pal, a többi mind gyenge lett, de már csak annyit tudok mondani, hogy ismét csalódtam. T2-ben is próbálkoztam, hadd ne mondjam kb a köreim ~30%-a értékelhető. Nagyon szeretném ha jönne mára a teszt. Próbálom magam rávenni, hogy 8.6-ig egyetlen egy T9-10-es tankkal se játsszak.Úgy, mint a T32-nél, ennél a gépnél sem szeretni kell a tankot, hanem sebezni vele. Utóbbi sikerül:

Bár nem egy unicum(zwackszint, viszont nem akarok dicsekedni, de nem sok embert látok e körüli vagy feletti átlaggal (mégis tetszik nekik a tank).
)Más: Gay of the day:

-
AMD Power
titán
Megvettem a Churchil VII. Nem rossz kis gép.

-
Tomi0703
addikt

(#6087) Dr_Syrex: Ott van a kép alatt, de itt van, belinkelem megint.
Amúgy eléggé szerencsés kör volt, sőt...
Amúgy köszi. 
(#6088) patrikgtaivs: Ez igen... Mennyi xp a vereség ellenére. Nagyon balf@sz lehetett a csapatod... Egyébként szép. Nekem is kéne egy ilyen Type, de csak nyerni lehet már. Rá is kéne feküdnöm az ilyenekre.

(#6092) Dobi 562: Köszönöm.

-
fsb1000
nagyúr
válasz
Patrick76496
üzenetére
Nálam majdnem minden tankon ez a trio van.
-
fsb1000
nagyúr
Elmentem századozni.... hát persze hogy megint én lettem az artysta mert senki nem vállalja..
-
Djuree
félisten
válasz
Steelheart2
üzenetére
a heavy vonal is tetű a caernig. de legalább jól páncélozottak. vmit vmiért ugyebár

-
Tomi0703
addikt
Berakom ide is.
Mentem egy eléggé izgalamas kört az IS-3-al. A végén 6 v 1 volt (IS-7, Tiger 2, 4 arty) és sikerült megnyerni. Eléggé nagy mákom volt. 
A sebzés nem lett olyan brutál mennyiségű, de rohadtul jó érzés volt megnyerni. Bárcsak minden hétre jutna egy izgis csata.
-
fsb1000
nagyúr
válasz
Steelheart2
üzenetére
Hát nem könnyű vonal.
Kicsit tartok attól is hogy a TOP TD-vel úgy járok mint a JagdPZ100-al.
Tesztszerón jó köröket mentem vele, az első 10 köröm "élesben" szinte csodálatos volt.
Aztán jött a feketeleves....... -
fsb1000
nagyúr
Ingame valaki keresett. Bocsi, de megint csak tálcán voltam. 1 órával késöbb vettem észre, még válaszolni sem tudok, mert a fórumtárs kilépett azóta.
Igazából este éjjel vagyok aktív, és pár kört szívesen megyek bármely tierben.
(pár napja még negatív randomfaktorom sincs!) -
fsb1000
nagyúr
válasz
jano_77
üzenetére
Tényleg korrekt eladó, de 8K már szerintem kicsit sok.
Persze elfogytak a kuponok a többi hírdető meg ki lett takarítva a PH-ról.------
Most azon gondolkodom, hogy 5K gold kéne a t10-es angol TD-hez (130K xp). Olyan mintha egy Prémtankot vásárolnék. Cserébe megszabadulnék kb 180 csatányi teknősőzéstől. Ami néha jó móka... de a csaták többségét nem élvezem vele, mert nem arra való, hogy a fronton mozogjon, viszont ha hátulról operálok vele, akkor lassan gyűlik az XP és még a statom is rontja.
5500 gold 20EUR, kb 6K HUF. "hivatalosan", ha volna ennél jobb kondícióval akkor lecsapnék rá.
-
fsb1000
nagyúr
válasz
gzbotii
üzenetére
Gold-ot csak a WG-től. Csak így szabályos , illetve szerintem 99% átverés ha valaki direktbe goldot hírdet (ráteszi az accodra)
Promóciós anyagot viszont lehet vásárolni. Szabályos és minimális a rizikó.
Az utóbbi időben a legelterjedtebb a az NVIDIA kupon, de vannak más jellegű promókódok is.
A PH!-n betiltották ezek hirdetését. -
gzbotii
nagyúr
Nem direkt a WoT.eu weboldalrol torteno arany vasarlasrol tudnatok irni?
Mennyire biztonsagos, legalis, olcsobb, stb.. -
Tomi0703
addikt
válasz
Steelheart2
üzenetére
Nekem vert. stab. + töltésgyorsító van rajta. Ezt ajánlom rá. Harmadiknak meg átmehet valami az IS-ről, mondjuk venti.
(#6068) Dobi 562: Szép! Amúgy tényleg elég kevés ikszpét' adnak ott fent.

-
Dobi 562
addikt
Szűken mérik az XP-t 10-es szinten:
A löwénk és a T34-esünk nem értette miért nem kempelünk velük együtt és szidták a 10-eseket, azért mi kiosztottunk a T110E5-el 10K direkt sebzést + 5K spot sebzést. A hülye núb 10-esek...

-
fsb1000
nagyúr
Megy ez csak nyomni kell... meg bírni prém lősszerel.
A csata végén egy JagPzE100 leamortizált, de az utolsó esély nempublikus ficsör miatt maradt vagy 10HP-m, így ki tudtam lőni....
-
Patrick76496
őstag
válasz
Dobi 562
üzenetére
Kösz a tippeket!
Nekem az 59-16-on távcső, rammer és venti volt, de így is használtam mindhárom feladatra. Talán az aktív scout-olás volt a leggyengébb pontja, de ahogy a wiki írja, ne felejtsük el, ez nem egy scout! Ma erősen ráfeküdtem az 59-16-ra. Olyannyira, hogy egy nap alatt sikerül kigrindelni a maradék ~25k XP-t, free-t csak 100 alatt költöttem.Researched:
WZ-131 researched. Undistributed experience spent: 42936. Free Experience spent: 64.
Purchased:
'WZ-131' successfully purchased. - Credits: 1 350 000.Nagyon vártam már ezt a kis gépet, ennek végre tank formája van, nem úgy, mint az 59-16-nak. Az olyan játékautó kinézetű, ez viszont nagyon fain. Utolsó napra valahogy mégis ráéreztem a kis kínai 6-os light-ra, rengeteg jó kör sikerült vele. 59-16 best of: -Kép1- -Kép2- -Kép3- -Kép4- És ez lett a végeredmény. 564 átlagsebzés egy ilyen kis szutyokkal annyira szvsz nem rossz.
Közben elővettem a nagy 59-est is, kellett már egy kis OP tank feeling a sok T-62-es kör után. T9-es körben 18 találatot kaptam, 5000 bevett sebzés.

Más: Azt hittem, hogy már megoldották a sok light tankos problémát. Érdekes leosztás. Mindenki rusholt előre, defeat lett.
-
Steelheart2
őstag
Sziasztok.Is-3 ra milyn kiegészitöt rakjak?Venti,töltés és célzàsgyorsito mehet az IS röl? Köszönöm!
-
munnergep
senior tag
Egész este megy az arty party, kezd elegem lenni, hogy 50 meccsből 45 bukta és tank nem képes még súrolni sem, asse' tudják merről jön az áldás, de az arty állandóan kiszed. Márpedig nem hagyom abba, a cimborám a 48asok táborát gyarapítja és olyan jó meccseket kap mindig, artyt, 2 tierrel magasabb tankokat alig lát. Úgyhogy 54-ről megindulok 48-ra

-
fsb1000
nagyúr
válasz
Imilenni
üzenetére
Én nem írtam PzIVB-ről.
Egyébként erre reagáltam volna
"Hanem hogy vicces az, hogy a háború "elején" megépített tank harcol a játékban egy a háború "vége felé" megépített tankkal."******
Elég sok full T18században voltam, én úgy látom nem lehet ilyen leosztásban nyerni.
Full cromwelesben még nem voltam és nem is találkoztam ilyennel, de úgy gondolom nem lehet túl hatékony egy KV1s magra épülő századdal szemben. (a gyakorlatban lehet... le kéne tesztelni) -
törölt tag
No ez is megvan

Győzelem! (prémes)
Csata: Province 2013. május 28. 20:30:37
Jármű: Pz.Kpfw. I Ausf. C
Szerzett tapasztalat: 2 916 (2x szorzó a nap első győztes csatájáért)
Szerzett kredit: 24 736
Csatában elért Achievement: Elit lövész, Kiváló soför jelvény: "Tank ász" -
Dobi 562
addikt
válasz
fsb1000
üzenetére
Artyzni talán soha többet nem fogok, de mostanság biztos nem. Így is túl sokan vannak. Én is szoktam váltogatni a tiereket, de mára ennyit engedett az ingerküszöböm.

(#6059) gzbotii: úgy, hogy 1200 vele az átlagsebzése, ami nagyon kevés egy 10-es tankkal. 2000 sebzést szoktak általában mondani, hogy legalább annyit kéne velük összehozni átlagban, szerintem némelyikkel többet kell a pozitív győzelmi arányhoz.
Ő top tankként nagyon keveset sebez, ezzel negatívan befolyásolja a csatái jó részét.
-
-
törölt tag
-
remington2
senior tag
válasz
bullseye
üzenetére
"Részben tényleg annyira jó volt a technikájuk az elején."
Szerintem nem volt semmi ilyesmi. A Pz 1-esek meg 2-esek, elvétve pár 3-as, és még tarackos gyalogsági támogatásra használt 4-es? Még a 3-asok meg a 4-esek is (kezdeti állapotukban) kevesek voltak . . . Ez max. a lengyelek ellen volt elég, Franciaország ellen már csak éppenhogy, az oroszok ellen meg konkrétan semmi volt. A Tigrisek és Párducok tervezésének hatalmas lökést adott a 41-es orosz hadjárat fronttapasztalata, mint ahogy lényegében leamortizálta a Pz3-ast, és - fejlesztések után - kvázi alaptankká tette a pz4-est... Paradox, de a Tigris és a Párduc a legjobb fokmérője, milyen jók (és persze milyen sokan . . .) voltak a szovjet cuccok, hiszen ezek az azokra történő fejlesztési reagálások, reakciók voltak . . . -
törölt tag
válasz
fsb1000
üzenetére
Ez így szokott lenni

Nekem is volt jó artys kalandom ma... IS-8-al védek egyedül 1 oldalt (ahol az artyk vannak) szerencsére nekem segítettek (vagy nem szerencsére?).
Jött egy M103, T34, Tigris, meg még egy 8-as WZ.
M103, Tigris megvan, arty melyiket lövi, amelyik mellém áll, persze nem az halt meg hanem én... aztán az artyk... bukta... -
Dobi 562
addikt
válasz
Patrick76496
üzenetére
A felszerelés rajta: stabilizátor, töltésgyorsító, fejlesztett optika.
Én ha csak tehetem med/aktív scout szerepközben használom, de előfordul hogy a csata első felvonásában passzívan spottolom az ellen felvonulási útvonalát, szóval helyzetfüggő.
Passzív felderítésre nem tudom mennyire lenne alkalmas, akkor álcahálót + periszkópot tennék rá, de olyan jó kis ágyúja van hogy vétek lenne nem kihasználni.

-
fsb1000
nagyúr
-
Imilenni
addikt
válasz
fsb1000
üzenetére
Hát..T6 században inkább Cromwell, M18 és T-150
Szerintem....
Most ígyújrautánna olvasva a KV-1S-nek...eléggé kivan egyensúlyozva a játék. 1944-ben "mutatták" be a wikipedia szerint..KV-122 néven.
A Tiger-t 1942-ben vetették be..1941 körül mutatták be a prototípusát (36.01H)
Szóval kb 3 év van a típusok között..most ebből azt kellene leszűrnöm hogy a Németek haditechnikája ennyire fejlett lett volna?! -
fsb1000
nagyúr
válasz
Imilenni
üzenetére
T6 században a leggyakrabban használt tank a KV-1s. Amíg el nem kezdtem randomban használni 68%-os volt a winrátám ezzel a tankkal.
Én is úgy tapasztaltam, hogy 1/3-nál többször rak t8 csatába. Van 5 gold löszerem, abból 3-nak sebeznie kell, aztán lehet meghalni.
Egyébként mozgékony nagy sebzésű tank, a páncélja csak t6-ban elegendő. Randomban is elég gyakori, szerintem sokan kedvelik ezt a stílust. -
Patrick76496
őstag
válasz
Dobi 562
üzenetére
Köszi a replay-t, megnéztem. Nagyon jó kis gépnek tűnik, sokkal könnyebb vele, mint az 59-16-al.
Te mire használod? Passzív scout-ra, aktívra, vagy mednek? Ugyan ezt a kérdést feltenném az elődjére is. Aktívnak kicsit lassúnak érzem, nem elég gyors, hogy kikerülje az ellenség lövéseit. Annyit még, hogy milyen felszerelést használsz a WZ-n és aztán békén hagylak a kérdéseimmel.
Szépen dobálja a skúlókat, meg fog érződni az a +300 DPM.Wiki-ben írják:
If you haven't researched the 85mm gun and engine from the Type 58, then welcome to Chinese hell.
No de nekem volt, szóval a motor is megvan. Az a 85-ös meg nem lesz annyira vészes.
-
Dobi 562
addikt
-
Dobi 562
addikt
válasz
fsb1000
üzenetére
Tegnap rám is rám járt a rúd.
Kezdődött azzal, hogy egy Caernarvon csapattárs végignézte, hogy 2 ellenfél oldalról szarrá lő minket, nem merte kidugni a fejét a fedezékéből (~400 WN6).
Aztán ELC AMX behozott egy T18-at tier 9 csatába, mikor "megdicsértem", az ST-I top tankunk lehülyézett, mert az MM kisúlyozza szerinte a csapatokat és megdicsérte az ELC-t (csak első percében meghalt az ELC és a T18 is), ST-I 700 sebzéssel zárt top tankként (~600 WN6). A garázsban még folytatta az oktatást, majd elküldtem a picsába, ekkor riasztotta 4-5 hasonszőrű haverját akik írogattak nekem egyfolytában, nem különösebben foglalkoztam velük, aztán megunták. Egyébként 15:4-re kapott ki a kisúlyozott csapatunk.
Ezután egy 700 csatás AMX artista (magyar, ~400 WN6) szidott minket, azért megnyertük a csatát, Bradlyvel ketten 4000-4000 körüli sebzéssel tier 8-ban. Megkérdeztem mi baja volt, azt írta nem bírja az ilyen csordaszellemű játékosokat mint mi.
Volt még pár erőlködésünk tier 9-ben, ami nem is az artyk miatt volt most játszhatatlan hanem a 40%-os 0 sebző 10-es tankok miatt, úgyhogy ezt a tiert ráhagytuk.
A nap megkoronázásaként még egy magyar KV-5 játékos (KV-5-el 500 csata, 37% win) beállt mögém és blokkolt miközben én tili-toliztam, így kilőttek a picsába. Ő 0 sebzéssel zárt, összesen 5-öt lőtt csata alatt, 2 találata volt neki de az sem sebzett. Abszolút nem volt képben forgatta a tornyát össze-vissza meg kempelt különböző hülye helyeken.
20 csata alatt kaptam kb 3-4 csapatsebzést is ,de nem azért mert hirtelen belementem a tűzvonalba, egyszerűen annyira kellett nekik a frag, hogy bevállalták hogy ellőnek fölöttem....
------------------------------------------------------------------------------
Patrik: itt a visszajátszás a WZ csatáról, de semmi extra. -
Patrick76496
őstag
válasz
fsb1000
üzenetére
Annyit én is tudok alkotni a körök 80%-ában, hogy sebzek 2000+-ot M103-mal, de ha én T10-ben 4000 felé kerülök, az már nagy szó, azért tartom nagyon szépnek azt a 6 ezret. Bezzeg anno T32-vel csak úgy jöttek a 3-4k dmg-s körök, azzal nekem is ment a 6000 sebzés.
Átléptem haverom account-jába kicsit trollkodni arty-kkal. Elég siralmas, hogy kb 10-ből 2-t nyertünk, ez a lövés a nap befejeztét jeleni számomra:

-
fsb1000
nagyúr
válasz
Patrick76496
üzenetére
Ha nem tudnék "alkotni" magas tierben, akkor azt kéne gondoljam, hogy a többség jobban játszik mint én.
-
Patrick76496
őstag
válasz
fsb1000
üzenetére
999999999XP, ezen még meglepődsz? Amúgy grat, nagyon szép kör! Minden tiszteletem, hogy még ebben az elbaszott tier-ben is tudsz alkotni.
(#6008) Dobi 562: Remélem fényévekkel jobb lesz, mert ez egy használhatatlan ipari hulladék.
(#6021) Dobi 562: Te mit csinálsz azzal a tankkal, hogy a retkes fenébe sebzel annyit?

A mai napon azt hittem, hogy végre megtörik a 2 hetes
faszszopósorozatom, komolyan, olyan szépen ment M103-mal...Lelép a szakasztárs aludni, persze hogy kezdődik az egész előlről, mint mindig. Még egy kibszott T2-es tankkal SEM lehet jó kört menni bssza meg. Első PzII-es kör 15-0 nekünk, esélyem nem volt sebezni. A második T3, van FCM (persze az enyémet szerencsére CSAK T5-be dobálja), de mivel retardáltak voltak a csapattársak és kikaptuk az egyik legrosszabb pályát Prokhorovkát, persze, hogy nem lett belőle semmi. 59-16-ot meg sem említem, hogy még az 57 milissel sem üti át a VK2801-et (egyszer pattant, aztán egyből töltöttem goldra, nem érdekelt). De ez a legújabb, hogy miután kilőnek, és mutatná a játék, hogy ki lőtt ki, már csak a füstölgő roncsot látom. Ergo kilő az ellenség, és az az után lévő 1 másodpercben egyből meg is hal!
Utolsó körnek kaptam ezt naná, hogy ismét 656326323256x256315624351 arty volt csapatonként.

1600 sebzésig nagyon jól ment csak utána 4 felől megsoroztak az arty-k. Köszönöm WG, légyszíves menj a halál f*szába.Persze lelóg a cső (célkereszt), naná, hogy bugos hulladék:

És a játék is lefagy (nem csak kidob) töltés közben.Ezek után mivel menjek? IS-4, IS-7, T-62, M103, Type 59, IS-2, 59-16, AMX13F3AM, PzIII/IV, Churchill III, Valentine II, FCM 36 Pak 40, PzII, Cruiser III, T18, T1E6 Biztos én vagyok a retardált, azért 55% a win rate-em és 1374 a WN6-om.
-
fsb1000
nagyúr
Ilyen nincs csak a hülyék országában.
Hummel-el voltam és egy stuggal maradtunk a csata végére. Az ellenfél: 1 hummel, 1 grille.
Mondom menj spottolj, az utolsó lőszeremmel kilövök 1 artyt. Igy is lett.
Mondom most én spottolok, várj.. A grille beállt egy ficakba, tuti volt egy lövése.
Mondom a stugnak oda megyek, engem kilő, te pedig kilövöd, lesz 14 secced erre.
Neki is veselkedtünk... Szép lassan mentem, hogy jó pozicióba lőjön ki (kb 15 méterre lehettem tőle.)
Ki is lőtt, erre a stug el kezdett bénázni, nem tudott ráfordulni, de aztán megállt a grille előtt kb. 5 méterre és 3-ből 1x sebezte.A LILA (low effes) Grille kilőtte őt is a köv töltésnél..
Olyan csatát buktunk ahol 3000 felett volt a sebzésem 5 killel.... jó lett volna a tankász.
Asszem most először voltam mérges ilyen szintű bénázásért.
Persze ez csak egy játék.... de ez meghaladta az én ingerküszöbömet is. -
fsb1000
nagyúr
Na.. ilyet sem kaptam még:

-
Tomi0703
addikt
Egyik körben Karelián egyedül tartottam egy üres oldal felé IS-3-al, bőszen nyomogattam a az F7-et. Majd az egy arty írt, hogy segít ha spotolok. Meg is foktunk egy Lorrit, T-34-et, Type-59-et és egy IS-3-at. Majd megkérdezte, hogy nem-e megyünk egy párat szakaszban. Nem vagyok az ilyen random szakaszok híve, de beléptem. Ő S-51-el én IS-3-al.
Nem is lett rossz.
Meg is lehetett volna a 8 kill is, de figyelmetlen voltam és későn álltam rá az utolsó ellenre, elég kicsi látszódott ki belőle, nem is találtam el. Type mikor jött akkor bénáztam kicsit. 
-
besti
csendes tag
A kínai M5-öt annyira megszerettem, hogy kihúztam a hatodik érzéket, mielőtt átmentek volna a 59-12-be. Nagyon ritkán rakta be nagy tierbe, saját szintjén pedig (aki szereti a fürge, jó átütésű tankokat) csatát meghatározó tud lenni.
Más. Lehet amiatt, mert jön az arty változás és mindenki ki akarja húzni a nagyobb artit előtte, de a 4-5 arti per oldal tier 8-tól felfelé már garantált mostanában. Jó meccsek azok, főleg a kedvenc pályáikon, pl. El Halluf.
Ha jól tudom, a TD-k és az artyk a damage után járó XP-t kapták eddig csökkentve, nem általános XP-nerf volt nekik, de azért én már nem megyek TD-vel a 8.6-ig. Spot és spot damage eddig sem volt sok nekik, úgyhogy remélem érezhető lesz ez változás.
-
Antonius1978
addikt
válasz
Tomi0703
üzenetére
A kinai akcio miatt megint 2x tapasztalati pontot kap a legenyseg.
Atkepzes nelkul : mivel mind a 2 tank konnyu tank, a legenyseg -25% buntit kap.
Tehat a Csiha legenyei a Stuartba atteve igy neznek ki : Parancsnok 100-25=75. a legenyseg meg 100-25+8 = 83%, veszel meg a tankokra olcson (75 ezer penz asszem) ventit, igy a Csiha legenyei 88%on fognak muzsikalni a Stuartban.Az mar eleg nagyjabol... -
Tomi0703
addikt
válasz
bullseye
üzenetére
Hmm... Köszi. Akkor szerintem nyomom vele, úgysem próbáltam ki még ezt a scoutosdit. Ja, de mikor elkezdtem a játékot, Pz38nA-val, de hát az semmi nem volt.

Igen úgy tűnik mindenben jobb az amcsi Sztyuártnál.Anti: Van elég, meg tudom tartani. Ez mind okés, de dupla xp a legényeknek már csak ma van. Bár 50% plusz xp jön a legényeknek a valamilyen specialnak köszönhetően.
Viszont, hiába van nekem 100%-os legénységem pl. a Chi-Ha-ba, ha átteszem a Stuartba akkor azok 50%-on fognak muzsikálni átképzés nélkül nem?
Vagy valamit rosszul értelmezek/nem értem? -
fsb1000
nagyúr
válasz
Dobi 562
üzenetére
Néha vannak jó körök, de az eredményem átlagos ezzel a teknőssel.
A nagy löveg megvétele 60K XP volt, azóta megint van 60K XP-m, de egy örökkévalóságnak tünik elérni 230K-t. Gyakran megunom és megyek mással.(#6011) robogo81: Egy ilyen lassú tankkal elég nehéz spottolni. max sebesség 20km/h, lassan fordul és gyenge a camoja.
(#6010) ng0ofy, OK, semmi gond. Azért volt a felajánlásom, mert a másik topikban olvastam párszor hogy szeretnének PH klánt csinálni. Itt a lehetőség. De 2500-ért lehet újat alapítan is. Szerintem nem a gold hiányzik, hanem az elhatározás. Aki megalapítaná az új PH klánt vagy átvenné a régit az biztos reflektorfénybe kerülne.
-
Antonius1978
addikt
válasz
Tomi0703
üzenetére
Valamelyik nap azert kerdeztem, hogy mennyi garazshelyed van ?, mert azt javasolom, hogy tartsd meg a Chi-Ha-t, a Stuart mellett.Ennek 2 haszna van : A Chi-Ha ha elit, akkor megcsinalod a duplazos kort, es a 2x-es legenysegfejlesztes bonusz miatt 4x gyorsabban fejlodik (elmeletileg - remelem jol tudom).
Miutan megcsinaltad a szorzos kort, atteszed oket a Stuartba, es a 2x bonusz miatt annyi tapasztalatot kap a legenyseg, mintha a Stuartra at lenne kepezve, mellesleg a Stuarton no a tankra jellemzo TP, tehat kikutathatod a Type 34-et.
Ha jol emlekszem, en kb 80 kort mentem vele, de volt par kor pluszban is, miutan elit lett, mert igy 4x-es TP-t kapott a legenyseg a Chi-Ha-rol, + 2x-eset a Stuartrol.
Kb 120-150 csata alatt (Chi-Ha+Stuart) a legenyseg elerte a 100%ot, +30% kepzettseget.
Azt javasolom, hogy a parancsnoknak mentort tegyel, a tobbi legenyre alcat, ugyanis, ha atulteted oket a Type 34-re, ott kell vegyel 1 + legenyt, es a mentorral majd ugyanolyan szintre tudod feltornaszni ot is idovel, mint a legenyseg tobbi reszet.Az a legeny amit nem tudsz a Type 34-en hasznalni majd kelleni fog a Type 58-on szoval hagyd a barakkban. -
Tomi0703
addikt
Elkezdtem a kínai ágat húzni. Kérdésem az lenne, hogy a Stuarttal mennyi meccs kellett nektek, hogy kifejlesszétek a következő tankot? Érdemes lenne inkább freeből átugrani, vagy jó móka ez a scoutolás? Tudom, ahhoz nem agyatlan balfaszok kellenek, mert akkor hiábavaló az egész.
Másik kérdés: Mennyire jó ez scoutnak? Stat alapján nem tűnik rossznak, meg mindjárt megnézek pár replayt, de kíváncsi lennék a véleményetekre. -
robogo81
senior tag
-
Bingisz
addikt
válasz
Patrick76496
üzenetére
A klán aktív játékosai mennek a TEAM-ba, hogy össze tudjunk rakni, egy olyan csapatot, amivel Európába tudunk menni. Majd meglátjuk mi lesz. Amúgy viszonylag sok korábbi 1mp tag állt be valamelyik huszár egyesületbe.
-
Dobi 562
addikt
válasz
Patrick76496
üzenetére
Itt tartanak a fiúk:

A WZ nagy előnye az 59-16-al szemben, hogy neki már vannak egész komoly ágyúi, amivel sebezni is lehet nem csak puttyogtatni. Egyébként a T-34-2 sokkal kisebb mint a WZ-131.

----------------------------------------------------------------------------------
(#6007) fsb1000 : látom szépen haladsz a 10-es TD szörny felé. Minap találkoztunk eggyel, engem M103-ból 1300-1400 HP-val kilőtt, aztán szakasztársamat lorraine-el egylövésezte full hp-ról. -
fsb1000
nagyúr
válasz
Patrick76496
üzenetére
Maradjunk annyiban hogy én tudom átadni a parancsnokságot. A WoT-ban nem lehet klánt véglegesen megszüntetni vagy törölni. Bár azt nem tudom mi történne, ha az utolsó nick is kilépne vagy letiltanák. Talán ez esetben a WG tudna parancsnoki jogot adni, de valószinű, hogy azt mondaná csinálj másik klánt 2500 goldért.
Más:
Vajon mi kellhet a tankászhoz, ha ezért még az 1.osztályt sem kaptam meg:
-
Patrick76496
őstag
válasz
Dobi 562
üzenetére
Grat, szép kör egy ilyen kis light-tal. Én még mindig az 59-16-nál tartok, nekem is az 57-es löveg jött be jobban. 2 feltétellel lehet jó köröket menni: ha olyan a pálya, ahol van olyan hely, ahol le tudok állni sniperkedni/passzív spotolni (mert aktívra lassú) és ha olyan a csapat, sebeznek eleget, nem hagynak üresen flank-eket. Nos ebből a 2-ből szinte egyik sem szokott összejönni, bízok benne, hogy a WZ-vel könnyebb lesz, sokkal jobban megy a játék. Neked ebben a light-ban hol tart a legénységed?
(#6000) Runo: 6000.
A gold noob.
és (#6001) Dobi 562: A prémium noob. ![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Grat mindkettőtöknek.(#6002) Bingisz: Na akkor neked tök jó, mert nekem meg sebezni nincs lehetőségem, bár én azért 60%+ nyertem ma. Asszem lemondhatok róla, hogy M103-mal valaha 2200+-os legyek.
Amúgy rengeteg olyan pálya is van, ahol azt sem tudja az ember, mihez kezdjen...Most nézem pont ma (tegnap) kiléptél a klánodból, hogyhogy? Nézegettem a klánunk régebbi tagjainak korábbi klánjait, valakinél ráakadtam az -1MP--re, de téged nem találtalak benne.
(#6005) fsb1000: Egyébként, ha már nem a te kezedben van a PH! klán, akkor akár írhatnál is az on topic-ba, nem?
T-62 Patrol Dutyi (mákom volt, épp most van rá akció)

Szegénynek biztos nagyon rosszul megy a Tier 10

Dumbass of the day (persze, hogy az ellenségnél tudja leadni azt a 9000 spotolt sebzést)

-
fsb1000
nagyúr
Van/volt PH klán: [link], amit feloszlattam, de technikailag létezik. Azóta alapítottam új klánt, ezért a PH fórumtagok rendelkezésre bocsátom a PH klánt két feltétellel.
1. Legalább 5 embernek jeleznie kell belépési szándékát. Megállapodnak, vagy önként jelentkezik valaki klán vezetőnek. Ő kapja meg a commander státust, aztán a többi tagot felveheti.
2. A klánnal kapcsolatos tavalyi megállapodás felbontásához hozzájárul legalább 3 régi, de még aktív fórumtag és a hozzájárulóktól kevesebben ragaszkodnak a megállapodáshoz, melynek tartalma az volt, hogy az általam alapított PH klán vezetését úgy kaptam vissza, hogy cserébe vállaltam nem írok a WoT fórumba [link] . Eddig ezt be is tartottam.
-
ng0ofy
KORREKTOR
válasz
Bingisz
üzenetére
Pedig most ott járok épp, így két hónap játék után, hogy jó lenne valakikkel játszani, mert magamban nem mindig élvezem. Viszont a PH!-n lévő cikk után (nyomán) kezdtem neki és tetszik nagyon a játék, csak ehhez kellenek ismerősök, viszont senki sem akar tankozni
Csak a CS meg a jól bevált diablo (meg gyerek, család, stb
) JÓ lenne az a PH! klán... -
Bingisz
addikt
Ma akkora szopórolleren vagyok, hogy az valami hihetetlen. Sebezhetek annyit amennyit akarok, bukó bukó hátán...

Új hozzászólás Aktív témák
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Jogász topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- PlayStation 5
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Autós topik
- Motoros topic
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Abarth, Alfa Romeo, Fiat, Lancia topik
- További aktív témák...
- Szép! Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti "Golyóálló" Laptop 14" -50% i5-1135G7 4Mag 16GB/512GB FHD IPS
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 370 - i5-G7 I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I W11 I Cam I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 260 - i5-G6 I 8GB I 256SSD I 12,5" Touch I W11 I Cam I Gari!
- HP EliteBook 850 G8 Fémházas Tartós Laptop 15,6" -65% i7-1165G7 16/512 Iris Xe FHD
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X390: i5-G8 I 16GB I 256-1TSSD I 13,3" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gar
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Plus 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3355, 100% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 5 825GB SSD digital konzol garanciával hibátlan működéssel
- Xiaomi 13T 256GB,Átlagos,Dobozaval,12 hónap garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3853
- Playstation Portal 6 hó garancia, számlával!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Igazából annyira nem zavar, hogy ez a kör elveszett, meg sem fordult a fejemben, hogy feltegyem magamnak a kérdést: Mi lett volna ha nyer? Tök nyugisan elfogadtam, egy rossz szó el nem hagyta a számat. Azért nem para, mert legalább én agyonsebeztem magam, inkább, mint egy kevés sebzéses győzelem. Nagyon ritkán sebzek ennyit vereség esetén, általában én is elhalok a túlerő miatt a lemmingnek halála után. Persze mielőtt felraktam a ventit rá, azelőtt a jó kedvem miatt meg kellett szerelnem az egeret (valaki elrontotta, de már jó ismét). A mai nyerőág kb ez az 5-6 kört volt a Type-pal, a többi mind gyenge lett, de már csak annyit tudok mondani, hogy ismét csalódtam. T2-ben is próbálkoztam, hadd ne mondjam kb a köreim ~30%-a értékelhető. Nagyon szeretném ha jönne mára a teszt. Próbálom magam rávenni, hogy 8.6-ig egyetlen egy T9-10-es tankkal se játsszak.
)

Amúgy eléggé szerencsés kör volt, sőt...

Amúgy rengeteg olyan pálya is van, ahol azt sem tudja az ember, mihez kezdjen...