- bitpork: Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- Yutani: Yutani Retró Hangkártyái: AdMOS AdWave 32
- user2: Kia Ceed Gold 160 1.5 T-GDI MY2024
- Kempingezés és sátrazás
- gerner1
-
LOGOUT
World of Tanks OFF topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
h1mpi
félisten
válasz
Enzolord #33198 üzenetére
Én se, de a második sort olvasd el
Added or updated the following SLI profiles:
Amúgy, ha megnézed a linkel képet a 780Ti és a 780Ti SLI esetében pl. van gyorsulás. 94 FPS ----> 115 FPS
Az SLI kezelést a játék és a driver együttesen szabja meg. Onnan lehet látni, hogy sokáig elér a keze a WG-nek, hogy külön foglalkozik ezzel az nV. -
h1mpi
félisten
válasz
Enzolord #33196 üzenetére
De kezeli, most jött hozzá az új driver. Külön ki van emelve a WoT SLI profil.
Application Profiles
Added or updated the following SLI profiles:
• Batman: Arkham Knight - set SLI profile to SLI-Single
• Devil May Cry 4 Special Edition - added DirectX 11 SLI profile
• FIFA 16 - added Single-SLI profile
• Gu Jian Qi Tan Online - added DirectX SLI profile
• Mad Max - improved SLI profile to fix flickering in new game build
• Maple Story 2 - added Single-SLI profile
• Rocket League - added DirectX 9 SLI profile
• World of Tanks - modified profile to fix corruption specific to Windows 10 -
jozefgucci1
addikt
-
h1mpi
félisten
Ezért nem érdemes SLI-t venni WoT-ra
Egy 980Ti is 115 FPS.
-
jozefgucci1
addikt
válasz
SoulReaver #33177 üzenetére
Lehet így ebben a formában nem kelett volna előadni és nem lett volna belőle semmi. Szerintem . Már rég túlléptem rajta. Amúgy nem értem mi volt ez , mert ilyet nem tapasztaltam azelőtt ! Úgy értem nem így ismertelek meg , pont fordítva. Lehet sok volt a krémes ?
-
emre
veterán
válasz
Cucuska2 #33178 üzenetére
A tank ikonok rondák, és nem is lehet látni őket rendesen, szerintem keress másikat fajtát.
Ja meg a minimap is szar.
És a videó végére meg tegyél be a csata eredmény képeket, szépen sorban, de ne csak épp felvillanjon, nem reakció teszt ez, hogy meg tudom-e az adott pillanatban állítani, hogy megnézzem az adatokat.
mod: a hitzone skin nekem tetszik, maradhat.
-
szbalogh
addikt
-
nyunyu
félisten
Eltartott egy darabig, mire leesett, hogy a meg hatralevo tankok szamat mutatja, a szokasos melyik oldalnak hany fragja van helyett
-
Enzolord
addikt
válasz
MinionFlasH #33186 üzenetére
de azt se feledd, hogy az 300-at sebez, és ugyanannyi van a tárban..
v
-
MinionFlasH
senior tag
Vesztettünk, de ki nem xxxxxxxx le mikor halad az ember a küldetéssel!
Csak, hogy legyenek pozitív hozzászólások, és dícsérjük meg a WG-t amikor megérdemlik, ne csak a szapulás menjen, ez a fasza küldetés!
50 100-on a 200penes 30seces löveg van, kecsegtető a másik (még nincs meg az xp) 232 pen, de nagyon riasztó az 50seces újratöltés, ki mivel használja?
-
rlazol
veterán
válasz
az killt akkor kapja meg az illető tank fulladásnál, ha ő nyomott be a víz alá. amúgy nem.
amúgy én is utálom, h az arty vízbe fojtja magát, hű de pipa lennék, ha emiatt menne el egy mission vagy top gun!
de a lényeg, h magadnak ártasz vele. egyrészt dezertálásnak minősül, és azt a WG nem szereti, kaphatsz büntit. Másrészt megfosztod megad attól a lehetőségtől, hogy némi hp lecsipegetésével (szerencsés lövés és/vagy ram) +XP-t kapj. én német ágon artyzom, tudom, milyen amikor rám nyomul 3-14-nél az összes ellen.... -
Enzolord
addikt
válasz
SoulReaver #33183 üzenetére
Sejtettem..
-
Enzolord
addikt
válasz
Én játszottam Veled párszor..
-
sp3cnaz
csendes tag
WZ-111 maraton (9.1-10.1) Apa kezdődik.
a fraglopás.
-
válasz
jozefgucci1 #33174 üzenetére
Ez itt milyen? Az a baj, hogy a kommentározáshoz nem tudok eleget, nem akarok butaságot mondani.
Szerk: 1080p 60 fps lesz, ha befejezi a feldolgozást.
-
SoulReaver
veterán
Bocs, hogy nem reagáltam rögtön a kérdésedre, de volt jobb dolgom is.
A fraget a csapat kapja meg, gondolom az xp-t szét osztja. Annyit tudok, hogy amikor megfullad a legénység, akkor egyel nő az ellenfél összesen kilőtt tankjai száma.
Ezzel most nagy bölcsességet írtál, le a kalappal
Egy kezemen meg tudnám számolni, hogy hányszor csináltam ilyet artyval. Ti most egy alkalom miatt vagytok úgy oda, emiatt elcsesztem sok ember játékát, lol...
nehogy már rajtam vezessétek már le, mert ebben a játékban sok az önző ember
Itt most tényleg egy alkalom miatt vagytok kiakadva?
Az már nem is baj, ha a csapat miatt 0:15, 3:15 vagy hasonló végkimenetelű csatákat vívunk...
Az nem baj, ha véletlenül neki mész valakinek, az meg beléd lő vagy kilő...
De az, hogy egy vesztett helyzetben utolsóként vagyok egy artyval, nem állok oda, hogy kilőhessenek.. emiatt szar alak lennék...És egy játékról beszélünk öcsém
HA tudnád, hogy hányszor van az, hogy rám jönnek a lightok és saját magamat kell megvédenem, mert a csapatot nem nagyon érdekli, hogy élek-e vagy halok, nem így beszélnétek rólam.
Sőt, egyikőtök sem ismer, hogy én hogy játszom, hányszor áldoztam fel magam, hogy nyerjük a csatát, pl: felfogott lövés és társai...
Itt akik fel vannak háborodva ezen az eseten, azok a képmutatók.
-
nyunyu
félisten
Meg par ilyen kor, aztan kesz a kinai
Tier6-ban most egesz jokat lehet menni.
-
Enzolord
addikt
válasz
SoulReaver #33147 üzenetére
Akkkor én is felnyomnálak..
Van artym, bár nem szeretem, és nem is megy olyan jól vele, de amikor az enemy clicker vízbe fojtja magát, azt nem csípem.. Ok, hogy ugyanannyi xp-t meg killt kap a csapat.. De az érzés, hogy visszanyal a fagyi.. Az az igazi bosszú a távolról lövöldözők ellen.. ÉÉs te ettől fosztod meg a népet.. -
válasz
jozefgucci1 #33167 üzenetére
Ha csinálok ilyen videót, bekerülhetek?
Szerk: jól nézünk ki, most jött patch, én meg már lefrissítettem.
Szerk2: Erről az oldalról tudtunk? Fantasztikus, ez kellett nekem!
-
Motyi
senior tag
válasz
Diarmand #33170 üzenetére
Gondolom a kérdéseimre is azért nem válaszol, mert mindegyikre NEM a válasz és ebből nagyon az jönne ki, hogy szándékosan kitol másokkal, ezt élvezi és büszke is rá. Pedig ilyet csak a férgek csinálnak.
Félreértések elkerülése végett nem minősítek konkrét személyt, csak leírom a véleményem: Mások játékát csak gerinctelen férgek teszik tönkre.
-
Diarmand
senior tag
válasz
SoulReaver #33165 üzenetére
Én a helyedben visszatolnám magam a házba.
Van képed nyúlgerincnek nevezni másokat, miután a parányi agyaddal odáig jutsz, hogy még büszke is vagy a chat banodra? El lehet képzelni, hogy miket írogattál másoknak, lesüllyedve ezzel a ő szintjükre. Aztán még te emlegeted nagy szomorúan, hogy nem tudsz visszaírni senkinek. Azt hiszed valaki kíváncsi arra, hogy kit küldenél gázkamrába? Nem. Senki. Talán fel kellene nőni és nem azzal levezetni a felgyülemlett feszültséget, hogy agyba-főbe szidnád a népet ha tehetnéd.
Ezen felül még attól is képes vagy megfosztani másokat, hogy kilőhessenek, mert az milyen jó és még vanképed, nem nem, van pofád idejönni és megint bevésni egy olyan baromságot, hogy kb mér lettem feljelentve.. magadnál vagy? Elolvasod amit leírsz? Jelen helyzetben egyetlen nyúlgerinc ember van és az kizárólag Te vagy.
Bármilyen problémád van, privátban keress meg. -
SoulReaver
veterán
válasz
csapee #33168 üzenetére
Lemmingeknek azokat a játékosokat nevezzük, akik egy oldalra mennek el többed magukkal.
Itt most mindenki szent és tisztességes, de tök felesleges a képmutatás. Mindenkinek meg van a saját sara, de én nem oltok le érte senkit.
Én már pár h.sz.-el ezelőtt befejeztem ezt a témát, tegyetek ti is így.
-
csapee
őstag
válasz
SoulReaver #33154 üzenetére
Valami bajod van ember, mert direkt a vizbe csak a lemmingek mennek.
Artyval van vagy 1500-2000 korom, de eszembe nem jutott a falnak fordulni oneshotolni vagy uszni. Ha nincs a vegen loszerem megprobalok rammolni. Eleg sok marha van aki lefejeli meg a Gwtigert is, az is sebzes nekem. -
jozefgucci1
addikt
válasz
SoulReaver #33165 üzenetére
Jogos ! Viszont azzal te is tisztában vagy , hogy ide gyakorlatilag sírni jönnek az emberek . Kicsit unalmas már . Néha néha valaki bedob egy jó végjátékról egy videót-képet ,de ez egyre ritkább. Gondolom , mert nincs visszajelzés . Pedig lehet egy jobb vidót be lehetne rakni pl az első hsz-be ezzel is kitüntetni az illetőt. Gondolok itt egy ügyes spotter videóra , amiből tényleg kevés van és tanulságos vagy , hogyan forgassunk E100-at csillió lepattanóval. Dieghonak volt ilyen videója , pont utóbbi tankal , hogy ott minden összejött.
-
Motyi
senior tag
válasz
SoulReaver #33161 üzenetére
Minden személyeskedés és bunkózás nélkül lenne pár kérdésem ezzel a vízbe ölöd magad az artyval témában.
Azt írtad az ellenséges csapatnak/játékosoknak ezzel nem okozol hátrányt, mert úgy veszi a játék mintha megöltek volna. Itt lenne egy pár kérdésem.
- Az ellenfél játékosa/játékosai ugyan annyi kreditet kapnak ilyenkor mintha tényleg kilőttek volna (a sebzés és a kill után)?
- Az ellenfél játékosa/játékosai ugyan annyi XP kapnak ilyenkor mintha tényleg kilőttek volna (a sebzés és a kill után)?
- Ha az egyik ellenfélnek 5 killje van akkor megkapja a top gunt?
- Ha egy küldetést csinál amiben artyt kell ölnie akkor teljesítettnek veszi a játék?
- Beleszámít a statisztikába mintha sebzett/megölt volna (pl. szeretné az 1-2-3 csíkot/csillagot/jelölést a tankján amibe főleg a sebzés és kill számít)? -
SoulReaver
veterán
válasz
jozefgucci1 #33164 üzenetére
Az jó. Majd akik sírni járnak ide, linkelem az új szabályt
Én nem sírtam, és gondoltam, mivel ez az off topic, beírom, hogy milyen nyúlgerinc emberek léteznek, ennyi.
Ha annyira baj, hogy beírtam, többet nem teszem, csak nem az ON topicba akartam írni ezt, habár ott a szabályzatok között, fel vagyok rá jogosítva..
"A topicban OFF-nak minősül, ezért az OFF topicba posztold
jónapom/rossznapom volt
káromkodás"(#33163) xAttilax
Ne emészd magad, nem haragszom. Bárkinek lehet rossz napja.
Chat bant amiatt lehet kapni, ha egy egész "nemzetet" elküldesz gázkamrába a közös chatben és az aktuális csatában 90%-ban olyanok voltak... ;-)
-
jozefgucci1
addikt
válasz
Töröltem a lenti posztot , mert trágár volt és személyeskedő ! XAttilax A személyeskedésért szeretnek büntetni , jogosan , így jó lenne ezt a jövőben elkerülni ! Valamint itt szeretnélek megkérni titeket , hogy ezt most lehetne fejezni .
Barett :. Lassan bekerül ide is , hogy a sírás Flame-nek minősül itt is ! Ez a benézek kicsit telesírom az oldalt ,sokakat nem érdekel és boldogít.
-
xAttilax
őstag
válasz
itt csak egy rész volt feltevés "személyeskedés" a másik kettő tény, de ha ezzel a lelkedbe gázoltam és megsértettem a topic szabályzatot akkor kérlek ne haragudj...
nem vagyok tisztességes és sokat szoktam rinyálni + írogatni is és ezért nem tudom elképzelni hogy mit kell tenni egy örök chat banért mikor én még egyet se kaptam.
nem érdekelnek az arty-k, mint ahogy a medek és a td-k se külön, és csak azt az artyt noobozom le akkor vízbe öli magát..
-
MinionFlasH
senior tag
válasz
SoulReaver #33154 üzenetére
Tudod, hogy mióta szakaszoztunk mesternek tekintelek, T71el írtál egy szép felderítőkört kiszedtek, erre vki beírta, hogy "tipikus magyar", erre Te: " minek szólsz be, egyáltalán minek játszol tök szar a statod!"
Ezen még most is jót röhögök!
Na szóval csak azt szeretném mondani, hogy 12k csatából 2-3 alkalommal mentett meg szövetséges arty, és kb. 150-250 alkalommal lőtt ki ugyszint szövetséges arty, többnyire végjátékban. Imádom kilőni őket, és nagyon rühellem mikor öngyik is lesznek, annyira utálom őket, hogy a napi 10 reportom rájuk szoktam nyomni, csupán azért mert engem lőtt...
Remélem nem haragszol meg, nem bactatni akarlak!
-
SoulReaver
veterán
válasz
xAttilax #33160 üzenetére
Ezt jól benézted..
Ne magadból indulj ki ember.
És, ha már személyeskedsz, kérem az illetékes topikgazdát, hogy intézkedjen ez ügyben.
Látom nagyon izgatja a kis fantáziád, hogy nekem chat banom van. Örülj neki, hogy te pro vagy és tisztességes
Én képzeld, nagyon együtt érző vagyok az artysokkal, mert tudom milyen vele egy kör, amikor megkapod a jó csapatot, szarik rád mindenki és magadra vagy utalva...
1. támogatni vagy, a csapatodat segíted.
2. hosszan töltesz, hosszan célzol.
3. kevés a hp-d, lomha vagy és könnyű célpont.Ezekkel legyél tisztában, amikor egy artysra rámész. Aztán még le is noobozod, amiért könnyen megölted...
-
woryz
senior tag
válasz
jozefgucci1 #33158 üzenetére
Köszönöm az infót, át fogom nézni azokat is!
-
woryz
senior tag
válasz
jozefgucci1 #33155 üzenetére
Szerencsére én nem szoktam vízbe ölni magam (direkt).
Nekem sajnos nincsen francia artim, csak a GW Panther, de valahogy nem az igazi... Bár találtam a délelőtt során belinkelt wiki-n egy leírást az arti lövésről, azszem azt át kell olvassam.
Más:
Ha van t10-ben E100, Maus, JPE100, IS4, IS7, akkor melyik ág felé menjek? Mit tanácsolnátok? Vannak / voltak próbálkozásaim megvan az ISU 152, Panther 2, és megvehetném az indian PZ-t. Esetleg felejtsem el ezeket és valami teljesen új ágba kezdjek? Jah, és megvolt a GW Tiger is (de nem biztos, hogy még1 ilyen lomha német 10-es tankot akarok.).
-
törölt tag
válasz
xAttilax #33153 üzenetére
Azért fáj, mert mindenki önző.
Az előbb egy fullhp-s tigris 2 és egy T-34 végignézte ahogy fullhp-ről kiszedi az Obj. 704-emet négy tár lőszerből egy 1 Hp-s SP I.C.
Biztos ami biztos, mindkettő még láncolt is, nehogy nagyon virgonc legyek.
Az indoklás: CAP mission, és persze én voltam a köcsög, aki majdnem elqrtam a csatájukat, mert kellett volna az a hatodik frag. -
jozefgucci1
addikt
Persze , hiszen sportszerűtlen magatartás ! Egy időben nem volt következménye neki ,de aztán ezen változtattak , hogy többet fizetsz és kapod az értesítést is ha csinálod ! Reportolom én is aki ilyet csinál . Nekem tegnap volt egy köröm T9 BC artyval . Láttam , hogy jön rám a t49 és ellőttem magam ami csak láncolta . Szerencsére ő is mellé lőtt és én hamarabb betöltöttem és elpukkantottam full hp-ról .
-
SoulReaver
veterán
válasz
xAttilax #33153 üzenetére
Jól van koma, menj inkább tankozni
Mint, ha a falnak beszélnék... és ilyenek játszanak pf...
Szerinted az arty, mivel kevés a hp-ja, csak arra való, hogy egy szemfüles játékos csak úgy kilője mi? Bezzeg mikor a csapatodba kerül egy, és megmenti az "életed" akkor meg sem köszönöd, mert az természetes
-
xAttilax
őstag
válasz
SoulReaver #33150 üzenetére
nem az artyzás a lényeg... hanem, hogy végén vízbe ölöd magad, az a GUSZTUSTALAN.
egyszerűen egy csicska dolog.... miért fáj neked, hogy a végén kilőnek és egy másik játékosnak lesz + sebzés meg 1 kill?
-
SoulReaver
veterán
válasz
xAttilax #33148 üzenetére
Látom megfogtad a lényeget
Mitől lenne gusztustalan? Van arty-d?
Tudod te mekkora szerencse kell, hogy eltalálj valaki abból a "sarokból"?
NA és, hogy senki nem véd, ergó magadra vagy utalva a csata alatt... Bejut egy med vagy light, az a kis hp-d van meg egy lövésed, ha nem talál, akkor annyi volt a játékod...
HA az egész csapatod totálisan agyhalottakból áll, és ott maradsz a végére egyedül, majd oda adod magad ingyen fragnek nem?
Ha már ennyire érted a chat banomat, én meg azt értem, hogy te félsz az artyktól, mert tipikusan az a fajta "játékos" vagy, aki nem érti a játék lényegét és nem tud elbújni előlük
ÉS a lényeg amit nem fogott fel ragyogó elméd, az az volt, hogy az öngyilkosságot is felszámolja a csapatnak olyankor....
-
xAttilax
őstag
válasz
SoulReaver #33147 üzenetére
meg is értem, én még 1 hét bant is adnék érte... a leggusztustalanabb dolgok egyike amit csináltál és minden normál játékos utálja.
mert könnyű dolog lődözni a sarokból a meccs alatt, viszont mikor azt a kevés hp-d oda kéne adni valakinek, meg a retkes kill-t akkor vízbe ölöd magad.
Gratulálok!!már értem az örök chat bannodat is... -
SoulReaver
veterán
Hát vicc ez a sok marha komolyan
Meglettem fenyítve valami BORG-os nyomi által, hogy az egész csapat feljelentett, sportszerűtlen játék miatt.
Még pedig azért voltam sportszerűtlen, amiért a vízbe hajtottam az artymmal, hogy ne az ellenség lőjön ki...
Ami ugye tök felesleges, mivel nekik számolja, mint KILL, és ugyan úgy fizetek érte... ÉS akkor az ilyen nyúlványok miatt van örök chat banom, mert felbuzdítják a csapatot a feljelentésre...
De persze a wg ezt kivizsgálja minden alkalommal, aha...
Még nem kaptam meg a banom, de már várom szeretettel
-
törölt tag
válasz
nyunyu #33141 üzenetére
Tegnap állok harmadmagammal a foglalókörben egy fullhps FV304-el, mellettem egy Fredi 100 körüli HP-n és egy IS 200 körüli HP-n
A csapat többbi része az ellen utolsó túlélő 230 HP-s Löwéjét vadászta, aki hősiesen úgy döntött, hogy resetel egy picit, mielőtt kiszedik.
Meg se lepődtem, hogy hármunk közül pont belém verte a goldskúlóját. -
csapee
őstag
válasz
nyunyu #33141 üzenetére
Csapatsebzesre nem resetelodik a normal csata (legalabbis ezt tapasztaltam
).
Bakker beeloztek, amugy volt szo a youtube videokrol. En onnan max jo hulldown helyeket nezek, amugy csak idotoltes. A minimappot kell kinagyitani es nezni. Szoktam nem odafigyelni ra es az tuti bukta. -
nyunyu
félisten
válasz
szbalogh #33137 üzenetére
Eddig az volt, hogy az utolsó tankot kergetőknek adtam esélyt a körben ki-be ugrálással, mert abban a tudatban voltam, hogy csak bent kell lenni a körben, de ezentúl ha esélyem sincs odaérni, akkor behúzok annyit amennyit csak lehet.
Tegnap pont volt egy ilyen meccsem, Westfielden vanszorogtam be ellott driveru IS-6-tal foglalni,
amikor mar csak 2 med/light ellen volt valahol a mi bazisunk kornyeken, ahol max az artyjaink voltak, mas sajat tank egyaltalan nem.~90% foglalasnal beirja a top Conqueror, hogy no cap, nyilvan nem foglalkoztam vele, mondvan a meccset a hidfonel vegigkempelo medunk ugysem kapja el az utolso tankot, ha mar olyan latvanyosan leszarta egesz meccsen.
Erre egyszercsak befigyel -500HP, meglott az idiotaja.
Szerencsere addigra pont elerte a mutato a 100%-ot, igy nem tudott resetelni...
-
woryz
senior tag
válasz
szbalogh #33137 üzenetére
Most akkor mi van? Kezdek még jobban összezavarodni...
Ha ez egyáltalán lehetséges.
Diarmand: Igazad van, mert amikor abbahagytam valamikor 1,5 éve akkor volt egyik napról a másikra a romlás. Azóta volt rendesen kihagyás épp azért, mert egyszerűen nem akartam felhúzni magam egy játékon. Pár hete valami isteni csoda folytán újra feltettem a játékot, első kb 200 csatán nem is húztam fel magam.
De ami az elmúlt napokban folyt... Nézegetem a videjókat, hogy ki hogy játszik nagyobb tankokkal, de valahogy nem láttam még olyan oktató videót, amikor a csapat 3/4-e a csata első 3 percében kinyúl... Lehet, hogy azért mert nekik ilyen nincs?
És sajnos nekem elég sokszor volt / van ilyen mostanság... Össze fogom írni, hogy 1) lássam, hogy túl dramatizálom-e a dolgokat, ha igen akkor 2) lássátok ti is.
-
szbalogh
addikt
válasz
Diarmand #33136 üzenetére
Én azért követem a dolgokat de ez a fos mindig változik, alig lehet naprakésznek maradni.
Lásd a lenti majdnemhülyeségetírtam példát...Eddig az volt, hogy az utolsó tankot kergetőknek adtam esélyt a körben ki-be ugrálással, mert abban a tudatban voltam, hogy csak bent kell lenni a körben, de ezentúl ha esélyem sincs odaérni, akkor behúzok annyit amennyit csak lehet.
-
Diarmand
senior tag
Szerencsére már nincs meg az a hozzászólásod, ahol emlegeted a manipulációt, de azért ne felejtsük már el, hogy ismét elhangzott itt egy igen durva ferdítés, miszerint egyik napról a másikra felejtesz el játszani, a szokásos manipulációval karöltve. Mint kiderült másfél évnyi kihagyásod volt
És az elmúlt majd két év alatt nem mentél ezer csatát, akkor miről beszélünk itt?
Szóval mielőtt égbekiáltó marhaságokat akarna valaki megint hallatni (ez mindenkinek szól), kicsit nézzen már szét a saját háza táján, mert keményen bele lehet bukni itt a rengeteg terjesztett hülyeségbe. Köszönjük. -
woryz
senior tag
válasz
szbalogh #33134 üzenetére
Értem, köszi az infót (még ha az alázó stílusban is született). Legközelebb nem megyek ilyenkor foglalni. Bár ezektől mind függetlenül nem értem volna oda az utolsó tankhoz. És most kiragadtatok egy csatát, amit biztos lehetett volna jobban csinálni, mint én, de sosem voltam epic játékos (és képességeim miatt nem is leszek), mindig van / volt mit tanuljak.
-
szbalogh
addikt
Olvasd el!
Beleszámít, de a foglalás pont nincs hatással az xp-re. Csak legyél a körben a meccs végén.Hoppá hoppá! Eléggé megváltoztak a szabályok! Ezek mikor kerültek be?
-
woryz
senior tag
Komolyan? Nemá'! Erre eddig nem is gonoltam.
Csak példaként a tegnapi story: Három ellenséges tank maradt, kettő a bázisuknál, egy a mi bázisunknál (kis gyors tankok közül csak a kettő az ő bázisuknál világított, a harmadik "eltűnt"). Elindultam a kettő felé, szépen annak rendje és módja szerint mindkettőbe sikerült egyet egyet beledurrantanom a kis kettes britt meddel (nem, nincsen olyan perverzióm, hogy nem lövöm ki az ellent, hanem a többiek bevégezték). Ekkor beálltam foglalni, a gyorsabb tankok elindultak kiszedni a harmadik megmaradt ellent, addigra értek oda, hogy a bázis foglallásom 90% volt. 95%-ra kilőtték. Nekem esélyem nem lett volna odaérni, és inkább beálltam foglalni, hátha kapok plussz xp-t érte. (egyébként az xp / kredit kapásba beleszámít a foglalás?)
- ez a csata nem volt rossz - szerintem - kettes med első csatájában 400 sebzés fölött osztottam. -
emre
veterán
Megpróbálhatnál két bázis foglalás között kicsit többet lőni az ellenfelet, mert ezekkel a gépekkel azt is lehet, és bizony az esetek többségében elengedhetetlenül szükséges a győzelemhez.
-
woryz
senior tag
válasz
rlazol #33126 üzenetére
Igen, az vagyok én.
Valóban volt egy kihagyásom, nem 20 hónap, többször volt pár hónap, legutoljára kb 6-8-12 hó (a fene se emléxik már rá...
). A kihagyás pont azért lett, mert elkezdtem zuhanni...
Játszok én már mindegyikkel, kicsivel / alacsonnyak, heavyvel / artival, de amikor az első 3 percben vagy a mi csapatunk hullik el (kb 70%-ban) vagy az ellen (kb 25%), egyik se épp segít rajtam. A böszme TD-vel el se érek lövő pozíciót és vége a csatának.
Most elkezdtem kis britt TD-kel játszani (5-ösöm van), hát ha épp a maradék 5%-ba sikerül betennie az MM-nek, akkor lehet vele jókat aprítani; valamint most már vettem egy britt kicsi medet is, de azzal még nem játszottam.
Az a baj, hogy a medek / könnyű tankok még annyira sem mennek, mint a HT-k...Meg alapból elég hülye a rendszer, hogy egy 6-os lighttal nagyobb pusztítást lehet végezni 10-es csatában mint Maussal (azalatt a kb max 4-5 lövés alatt amíg vége a csatának... mert ugye vagy mi hullunk el idő előtt vagy az ellen).jozefgucci1: A kolléga által belinkelt vagyok én, ott is woryz-ként futok.
csapee: Nem, nem booté, hanem az enyém...
Jó egy fos, mi?
-
Stigma.HC
senior tag
Én most inkább kimaradok belőle
-
rlazol
veterán
ez vagy te?
ha igen:
ezen az látszik, 2013 novemberéig nagyjából szinten voltál, 1274-1278 között. Utána kihagytál vagy 20 hónapot, és igen, mostanában egy pár százzal lejjebb ment a napi WN8, eredményeképp 12-vel az összesített. A korábbi kevés mozgás miatt csúnyán néz ki a grafikonon, de ez csak 1%-os esés.az is látszik, hogy sokat játszol magas tierben.
A kihagyott időben bejött egy csomó új pálya, változott egy rakat régi. Új tankok is vannak és új "szokások".
Szerintem menj vissza alacsony tierbe, hogy az ezeket megszokd, megtanuld és utána nem lesz gond. -
mikron
tag
válasz
Drenadar #33122 üzenetére
Nem kell foglalkozni a statisztikával, régen én is azon lovagoltam de már nem, voltam zöld, kék, lila wn8 szerint. Inkább a szórakozáson legyen a fő kérdés és nem agyaljon feleslegesen az ember.
Szakaszozzál barátokkal és érezd jól magad, szerintem ez lenne mindenki számára a lényeg.
-
woryz
senior tag
válasz
Drenadar #33122 üzenetére
Az nem érdekel(ne) ha sárga lennék / maradnék, de hogy az elmúlt 1,5k csata alatt mindig a szo... f... rossz oldalán álljak, az kicsit érdekes.
Ha valamit elbaszok, az beismerem, próbálok is rajta változtatni, de ha 10 csatából 9-en kikapunk 15:2-re az nem feltétlenül rajtam múlik (bár majd Bingisz elmagyarázza, hogy lehet ezt s megnyerni.). Amiben meg nyerünk, az meg ugyanaz, csak fordítva. - ha nem összeesküvés elmélet akkor mi? Szerencse? Több hónapon keresztűl több száz csatában szerencsétlenül sorsol az MM?
Viszont a leszarom tablettát hol lehet megvenni?
-
Drenadar
veterán
Esetleg ha csak játszanál és néha kicsit gondolkoznál a játékok alatt... ha nem egy stat miatt aggódnál, hanem próbálnád élvezni a játékot, hidd el jobban is menne plusz nem is érdekelne már...
Persze könnyebb mindenütt összeesküvés elméletet gyártani és mást hibáztatni.
A lejátszott csaták száma nincs összefüggésben a teljesítménnyel, mint ami elvárható lenne... én is 15k felett járok asszem és épphogy sárga vagyok, vagy valami...
-
rlazol
veterán
bocsánat, tudom, h csak első osztály, de az eddigi legjobb eredményem a tankkal - csak tegnap lett fullos. Amire büszke vagyok, hogy az obj 704-et sikerült láncon tartanom és az én 935-ömön felül ezalatt további 663 dmg-et kapott. Rám viszont ő nem tudott lőni.
replayt nem tettem fel, mert annyira nem nagy szám, ha valakit nagyon érdekel, megmutatom szívesen.
-
törölt tag
Ííííí!
Ezen betojtam!
-
rlazol
veterán
ez a kiváló isu-152 HE lövésekkel frusztrálta a Centimet 5-14-es állásnál. Miután leláncolt, le akart szemből rammolni, ez neki -150 hp volt, nekem -50. Ezután facehuggolt, persze így is belőttem, de a többi társa így nem tudott lőni. Ekkorra töltött be újra és lőtt a rám egy HE-t. Ami persze nem ütött át, nekem nem okozott sérülést, viszont a robbanás megölte őt....
-
Hokus pokus czary mary,
Fiat panda to twoj stary.
Egyik nap láttam wotban, a STRONK klán srácaitól. -
grizlisandor
veterán
Az érzés, mikor a GW.Panther frontját a T-43 144mm átütés nem viszi be és nem tudod, hogy betöltött-e már.
-
Diarmand
senior tag
válasz
xAttilax #33100 üzenetére
Nekem biztosan nem
Amennyire ajánlották, annyira utáltam, mert pontatlan és lassan szűkül, pedig ez a gép részben a mozgás közbeni lövöldözésre lett kitalálva. Nekem sokkal jobban tetszett a mindenki által fikázott Comet
Jah, nincs Cromwell B-m, csak simám volt, de a kettő közt alig van különbség.(#33104) Stigma.HC OP vagy papi
-
Stigma.HC
senior tag
válasz
jozefgucci1 #33070 üzenetére
Van figyelmeztetésem
-
h1mpi
félisten
válasz
jozefgucci1 #33102 üzenetére
Nem lehet, akkor is a BIA az első, de 0.-nak számít xp szempontjából.
-
h1mpi
félisten
válasz
jozefgucci1 #33099 üzenetére
Csak a BIA, a 6. érzék nincs és nagyon hozzá vagyok szokva.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- bitpork: Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- Milyen légkondit a lakásba?
- One mobilszolgáltatások
- Synology NAS
- Hobby elektronika
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Autós topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- További aktív témák...
- Hibátlan Apple iPhone 15 Pro - Kártyafüggetlen - 128GB Fekete Titán (87% Akku)
- Apple iPhone 14 Pro, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 11 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HP Probook 640 G2 (14/i3-G6/8GB/256SSD/Magyar/Win11) - Szép!
- HYNIX 2GB DDR3 RAM eladó
- Bomba ár! Dell Inspiron 7400 - i7-1165G7 I 8GB I 512SSD I 14,5" 2K I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- Beszámítás! Apple iPad 11 2025 128GB WiFi tablet garanciával hibátlan működéssel
- Apple Watch SE 2 44mm, Újszerű, 1 Év Garanciával
- Realme 8i 64GB / Normál állapotban / 12 hónap jótállással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest