- Gurulunk, WAZE?!
- bambano: Bambanő háza tája
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- Chosen: Canon 5D II - portrézás 2025-ben
- Kempingezés és sátrazás
-
LOGOUT
World of Tanks OFF topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
ooloo
őstag
válasz
szbalogh #52550 üzenetére
Utólagos engedelmeddel kipróbáltam azt a felszerelés kombinációt , amit Te is használsz . Egy szóval brutális .... csak az a szépséghibája , hogy alig lövik azokat , akiket menetből felvillantok . Ha bokorból , tehát álló helyzetben , akkor jóval több a felderítésemből származó sebzés .
Ha nem lennének a kerekes fostalicskák a rohadt célzásrásegítésükkel és a hihetetlen sebességükkel , fordulékonyságukkal , akkor lenne csak jó világ a könnyű tankoknak . -
-
rlazol
veterán
-
galervin93
addikt
válasz
szbalogh #48735 üzenetére
Már csak 11 nap. :-)
Engem nem vesz rá a lélek a farmolásra, egyszerűen sem kedvem nincs, illetve ha mégis prém gépbe ülök, elfelejtek játszani. Úgy meg nem jön a lé sajnos. Mondjuk sok mindent nem kell most vennem, IS-2 begurul akciósan a hétvégén, meg majd valamikor a T-34-100, más egyelőre nincs tervben a közeljövőben. -
-
emre
veterán
-
jozefgucci1
addikt
válasz
szbalogh #45430 üzenetére
Jah ez így van és elnézésedet is kérem e miatt. Vol pár nap kihagyásom és arról nem is beszélve , hogy két klán is beolvadt hozzánk az utóbbi időben így az esti aktivitás megugrott 40-60 főre egy időben . Most az a gond , hogy nincs elég FC . Napi három cw-és négy SH csapat megy egy időben és így is van aki nem fér be , tehát nem tudtalak behívni.
-
jano_77
nagyúr
-
Atlantis
veterán
válasz
szbalogh #45396 üzenetére
Azért a kupola és a géppuskafészek belőhető rajta szemből is, ha meg valami mellé/mögé kerül, gyorsan vége a mókának, mert a kicsit megfontoltan mozog/fordul.
Persze a szokásos "hasa alját lőjük" technika ennél valóban nem vezet eredményre.
Egyébként szerethető gép szerintem is, kicsit talán lomha, de az ágyúja megbízható. Nemrég adtam el, aztán hogy mikor lesz Maus helyette, az a jövő zenéje, ha meg is lesz a kredit rá valaha, inkább szerintem mást veszek meg helyette.
-
csapee
őstag
válasz
szbalogh #45396 üzenetére
Artyval sem elmeny loni szembol, 3-400-at szokott beleadni. Mondjuk a segge nagyon fincsi, oda max is be tud menni.
Ki a wlele?
Tegnap ugy rohogtem mikor ellenfelnek tette be(artyban gondoltam ra, de tul nagy rokalab volt a tankjan). A magyar E100 platoonunk meg ugy berusholt az ellenfelre hogy osszesen lottek 2000dmg-et 3-an. HGB vagy mi a szosz seriffnevelde volt a nevuk. -
lacibacsi
addikt
válasz
szbalogh #45346 üzenetére
Biztosan lenúboztok, de nekem már pénteken este meg volt...
Megszámoltam: 76 csata kellett hozzá...
(#45350) nwa5000: Nekem is volt néhány ilyen. Nem blind shot, nem halott parancsnok. Lövés után felspotolódtam és jött az áldás (nem 3 mp múlva, hanem több), de a lámpa nem jelzett. Aslain modpack-ből van a Sauron téma beállítva (bár ez irreleváns szerintem)
Egyébként 6 csata után abbahagytam az esti játékot. Akkora lagok vannak, mint ide Lacháza... Volt, hogy 12,29-nél indult el a játék (értsd: mozdultak meg a tankok). Érdekes módon a chat működött, a WG-sek anyukái pedig csuklottak...
-
rlazol
veterán
válasz
szbalogh #45203 üzenetére
hogy nem unjátok még ezeknek "szuper" csapatoknak a belinkelését? (költői kérdés) mindenkinek jut ilyen mindennap bőven... sokszor az az érzésem, sima hsz gyűjtés. lényegében minden leosztásba bele lehet kötni és minden vesztes csatában akad bőven top tier kevés/0 sebzéssel.
-
törölt tag
válasz
szbalogh #45203 üzenetére
Tegnap linkeltem egy képet, kb. ugyanilyen OP csapatom volt nekem is. Aztán egy másik képet is elmentettem, ahol megismétlődött ugyanez. Amióta van ez a hétvégi küldetéses baszás, azóta a wr-em a béka segge alatt két méterrel. Szerencsére a wn8-am szigoruan monoton emelkedik, de már nem sokáig szerintem, mert lassan elérem a pályám csúcsát.
Nem használok semmilyen módot, így fogalmam sincs, milyen játékosokkal vagyok egy csapatban. Megnézegettem kíváncsiságból egyenként őket a wontinfo.net-en. Hát, majdnem én voltam a leggyengébb az 1200-as wn-al, mind unikum, de legalább 1800-2000 wn8-al rendelkező játékos alkodta a csapatot. Mégis, 15:5-re kaptunk ki 6 perc alatt.
-
Patrick76496
őstag
válasz
szbalogh #44816 üzenetére
Akkor rosszul emlékeztem. Hát te tudod.
Ha kellett a pénz, akkor megértem.
(#44817) csapee: Kár.
Múltkor hasonló stílusú Yamaan streamet linkelt valaki TS-en. Szegény srác annyira kiütötte magát, hogy a lakótársainak kellett leállítani a twitchet.
(#44859) mcwolf79: Ja amúgy, a WoT sokkal szebb és optimalizáltabb is. Részben azért sem játszok vele, mert még max textúrán sem néznek ki olyan jól a tankok, mint a WoT HD modellek.
(#44915) +SoulRiever-: Ámen, én az ilyeneket amputálásra küldöm el általában.
(#44950) +SoulRiever-: Most volt Armored Patrol-on egy kérdőív, hogy ki mit csinálna a gold ammoval. A legtöbb ember azt szavazta, hogy 25%-ra legyen korlátozva a hordozható mennyiség, ez is tűnik a legértelmesebb megoldásnak. A kis átütésű stock tankokban az is elég, olyan tankkal meg úgy sem játszok hosszú távon, amiben spammelni kell. Többet nem szoktam hordani, vagy ha hordok is, a felét sem használom el, csak ritkán.
-
Patrick76496
őstag
válasz
szbalogh #44800 üzenetére
Hogyhogy ilyen keveset kaptál érte? Úgy rémlik, hogy neked több 10-es tankod is volt, meg talán egy Type 59-ed is.
(#44813) mcwolf79: Az a gép egy álom, szerintem az egyik (ha nem a legjobb) T9-es heavy. Maga a sebessége nem túl jó, viszont hulldown nagyon nehezen ütik be, és a legjobb dolog benne a löveg. Nincs még egy ilyen heavy T9-ben, amivel ilyen pontosan lehet lőni úgy, hogy alig megy szét a célkereszt és még gyorsan is céloz. Egyetlen baja az, hogy viszonylag gyakran kap ammo racket, de túl lehet élni. Egy élmény volt vele a játék.
Majd fogok feltölteni róla videókat 1-2 kiemelkedő körről, amit még tavaly ilyenkor mentem, ha érdekel, majd belinkelem őket. Addig itt van egy ízelítőnek a pontosságáról.(#44814) csapee: Hallottam róla, hogy szokott ilyeneket is nyomatni.
Tudnál linkelni egy visszanézhető streamet, ha megint lesz? Kíváncsi vagyok, milyen.
- - - - - - - - - - - - - - -- Ritkán megyek kiemelkedő kört (főleg 10-esekkel), ez viszont most összejött. E-50M 7300 dmg. Nagyon jó ez a tank.
- 4 évnyi játék után végre elértem az unicum szintet.Azt hiszem elértem, amit szerettem volna, innentől nem érdekel, ha nem nő tovább a WN8. Csak az átlagsebzések legyenek meg.
-
-
Antonius1978
addikt
válasz
szbalogh #44782 üzenetére
Na ezt mar szeretem, nem hiaba kertelek fel, hogy lepj be a klanba
Amugy ez a tank nekem is az egyik kedvencem, regebb asszem ezzel vezettem a statisztikamban a legtobb csata/kilott tank aranyt.Majd ha kepes leszek jatszani - a laptop ossze van dobva, csak baj van a grafikai kartyaval, valami inkompatibilitas, es kell egy masik kartyat szerezzek - akkor majd megyunk ketten ezzel a tankkal, vagy jon valaki 3-iknak is.UI : priviben meg tudod irni, hogy hogyan kell gulyast kesziteni ? a roman tarsam szereti, es szeretne kesziteni, de nem igazan tudjuk, hogy hogyan kell.
-
galervin93
addikt
válasz
szbalogh #44422 üzenetére
Yep, ma két ilyen lövésem volt: 13 90-nel 200 méterre 50-nel repesztve valami puha td-be, meg T29-cel full gázon, siemka piroska módjára oldalra "nyilazva" sok száz méterre lévő 13 90-et telibe, talán motort is lőttem neki,mert csörömpölt lövés után. :-) Persze ezek mellett volt egy rakat, ami nem talált, de evvan.
-
h1mpi
félisten
válasz
szbalogh #44422 üzenetére
Igen elég pontatlan messzire, ugye nekem nincs angol medem a B-t csak azért vettem meg, mert sokan dícsérik, hogy jobb, mint a "sima". Nem mondom, hogy rossz lenne, de a lámpa kell rá, illetve tényleg egy új stílus, kb olyan, mint amit az SPI C-vel kell játszani, csak itt nem kell elmenekülni a 3 lövés után.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- IKEA Format lámpák eladóak (Egyben kedvezménnyel vihető!)
- Samsung Galaxy S10+ 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 825GB SSD digital konzol garanciával, hibátlan működéssel
- Apple Macbook Pro 13 2020 - M1 - 8GB/256GB SSD - Touch Bar - 102 Ciklus - 99% Akku - Ezüst - MAGYAR
- BESZÁMÍTÁS! Nintendo Switch 32GB V2 játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged