- Gurulunk, WAZE?!
- bambano: Bambanő háza tája
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- Chosen: Canon 5D II - portrézás 2025-ben
- Kempingezés és sátrazás
-
LOGOUT
World of Tanks OFF topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
e-newsee
addikt
válasz
csapee #48851 üzenetére
Ebben is van igazság, de csak félig. Az tény, hogy aki többet sebez (tiert is figyelembe véve), az jó eséllyel jobb játékos, így a ki-ki meccseket nagyobb eséllyel hozza le. De ez csak akkor áll, ha valaki nagyobb részt olyan tankokkal játszik, ahol sok lövés kell a sok sebzéshez. Ha sokat artyzik, már bukott az elmélet. Ha sokat TD-zik, szintén necces, mert azok nagyot sebeznek. De tény, nagy átlagban van némi korreláció a sebzés és a győzelem között. De attól még kijelenteni, hogy ez így van, túlzás. Láttam már nem egy kék-zöld emberkét, akinek a winrate-je 45-46% volt huszonezer meccs után. És fordítva is.
-
Papooo
senior tag
-
notika77
senior tag
-
zodo
nagyúr
válasz
csapee #48653 üzenetére
és SoulReaver, jr1994
Igaz akár ki is mehettem volna de szinte soha nem mentem le még a beach-re, legtöbben elmentek a 9-0 sorra míg T-54-el próbáltuk riogatni a bázisnál lévő grillét akit képtelenség eltalálni.
Ekkor legurult a bc és T-54 is csak egyet tudott bevágni aztán eliszkolt mert akkor már csak egy lövéses volt.
Nem látszik az egér korzur de első találatomkor a hátsó középkék részen találtam el ami 0 sebzést eredményezett.
tanks.gg képNem, nem nyertünk.
Végére a light és td-ink maradtak az arty-al aki utolsóként maradt és feljött k 8-ba ahol előtte magát a Grillére aztán meghalt ő is.Amúgy nem sírásnak szántam csak valahol ez nem fer hogy egy baki (erős kérdőjel) és vége.
Talán az elmúlt napok negatív játékélménye is hozzájárult mert max annak örülhettem hogy eközben, főként a Mutz-al 1 millát összekapartam 1 játékidő alatt ami nálam már nagy szó. -
4580693
senior tag
válasz
csapee #47930 üzenetére
Valóban user error lesz. Majd képzem magam.
Gyuri27
Az e5-el az első jó pár csatám egész jó lett (magamhoz képest). Simán lesebeztem a saját hp-m (ezzel már meg vagyok elégedve). De valami történt az utóbbi hónapokban, mert meredeken zuhanok lefelé minden statisztikai mutatóban. -
lacibacsi
addikt
válasz
csapee #47208 üzenetére
Ha retard pl. egy light, akkor én is szoktam figyelmeztetni. Mondjuk artyval nem, mert annyit nem ér a töltésidő hossza miatt, de amikor TD-vel beállok vadlesre, a scout meg beáll mögém, akkor két chat-béli figyelmeztetés után simán odadurrantok neki. Mivel mostanában a kredit farm miatt sokat megyek a Skorpiómmal, nem egyszer előfordul, hogy az első figyelmeztető lövés, egyben a végét is jelenti szegénynek, de nem sajnálom az ilyeneket egyáltalán.
-
lacibacsi
addikt
válasz
csapee #47103 üzenetére
Mondjuk, ha a csata végkimenetele függ attól, hogy lehetőleg minden lövés betaláljon, akkor én is gold-ot töltök még a két szinttel kisebb papír TD-kre is. Nincs annál rosszabb, mint amikor 1v1-ben bennhagysz 1 lövésnyi HP-t az enemyben, mert az a nyavalyás RNG az egyik lövésedet "nem sebző" (szopó)ágra teszi...
-
e-newsee
addikt
válasz
csapee #46851 üzenetére
Nyugi, tudom, hogy bőven a noob kategóriába tartozom. És nem is arról van szó, hogy nem szeretnék fejlődni. De sajnos jelenleg nem tudok rászánni annyi időt, amennyi az érdemi fejlődéshez kellene. Még lenne is ismerősöm, aki a haverjaival T7-9 szinten vannak, és hobbiból van egy klánjuk. Néha be is ugrottam hozzájuk egy-egy körre, de azt nem tudnám megtenni, hogy 2-3 órát nyomjam naponta, plusz a hétvége. Van, amikor napokig a gép sincs bekapcsolva, mert a meló után nem akarok több monitort látni.
Szóval nincs harag részemről, csak nem szeretem, amikor a kezdő rögtön leoltást kap. Én sem teszem ezt másokkal olyan területen, ahol én számítok profibbnak.
Ha mondjuk a legutóbbi válaszoddal nyitsz, egész máshogy érzem magam ebben a topicban.
OFF vége. -
Enzolord
addikt
-
lacibacsi
addikt
válasz
csapee #46063 üzenetére
"Lehet hogy 10 melle megy,..."
Magasabb tier-ben itt hal meg a dolog. Mondjuk egy 45 másodperces töltésidőnél 10 lövés már 7,5 perc, de ekkor még nem céloztál, csak lenyomva tartod a bal egérgombot. Sok csata nem tart eddig, így igen csak meg kell gondolni, hogy mire lövöldözöl.
-
rlazol
veterán
válasz
csapee #45882 üzenetére
dehogynem, csakhát szegény ember vízzel főz.
a kolléga, akinek válaszoltam azt írta, csak egy szál 6os fr. LT-ja van. Azt nem fogja tízesbe rakni, hacsak nem csinál troll szakaszt, és akkor se garantálja semmi a jó pályát.
Amikor a stug küldit csináltam, nekem is csak a LEO volt. Azt feldobálja ugyan 8asig, de mégis egy 6os csatában lett meg az LT15.
persze azóta megvan a RU meg a Bulldog, és T10 ben jött össza a T55A LT15-je, de az se volt piskóta. Igaz, ezekkel a 4k sokszor megvan. -
jozefgucci1
addikt
válasz
csapee #45772 üzenetére
Nem ez KV4 , mégpedig ez [KV4-Kreslavsky]
-
woryz
senior tag
válasz
csapee #45625 üzenetére
Hát igen, ha tudtam volna, hogy az a cél, hogy 2 perc legyen egy meccs, akkor biztos nem megyek abba az irányba amerre mentem (német szarok pl)... Mivel szerettem játszani: TD / Heavy / Arty... Egyiket sem támogatja a jelenlegi felállás, nem is értem, miért nem veszik ki ezeket a "tankokat"... Milyen már, hogy egy 8-as heavy-t egy hatos light szemből ott nem lő át, ahol nem akar...
(#45626) rlazol: Igen, valóban nincsen sok tízes kifejlesztve, ennek prózaian annyi oka van, hogy évente / féléves kihagyásaim vannak. Amikor meg ritkán felrakom, akkor nem megy, és nem gondoltam, hogy csak azokkal a tankokkal lehet játszani, amik újonnan bekerültek. Először úgy voltam, hogy nem fogok franciákkal játszani, de ezt az elvemet (is) felrúgtam, és van pár kisebb francia csodám.
Ahogy újra letoltam pár csatát, meg nézegetem a fórumot ismét érlelődik bennem az elhatározás, hogy sose többet ilyen mmo-nak hívott fostalicskát. + a supportnak írtam löwe ügyben, mert a múltkor lehagyott egy E100... És az a 12k aranyas szar tank, de azért creditért nem akarom eladni.
-
woryz
senior tag
-
jano_77
nagyúr
válasz
csapee #45539 üzenetére
Ezzel arra célzol, hogy esetleg mainuplálják a játékot, mondjuk akár az MM-et!? Miért mondasz ilyet, hiszen ezt már oly sokszor "megcáfolták" itt a fórumon!
Márpedig kizártnak tartom, hogy nem nyúlnak bele! Aki ezt állítja, azt szemen "köpném".
Mert ne mondja nekem senki, hogy az véletlen csupán, hogy amikor a spot-os küldit toltam, akkor a light-okkal folyamatosan városi pályákat kaptam, most amikor a nagy dög heavykkel megyek a pattintás miatt, szinte csak nyitott pályák jönnek - Fire Sylent, Prohorovka, Malinovka, Sand River, stb! Biztosan véletlen ugye!?
Na hagyjuk a hülyeséget igen T. Uraim! -
jozefgucci1
addikt
-
jano_77
nagyúr
válasz
csapee #45365 üzenetére
Igazából ha a drága jó medek nem a heavy gócra mentek volna, hanem a tenger parti részen átrohantunk volna, akkor simán be lehetett volna foglalni és nyerni. De persze tudom, hogy a dmg adja a sok XP-t, de azért nem lenne rossz nyerni is. Szerintem rajtuk nagyon is sok ment el, mert 3 nem sebeztek annyit, mint E75-ünk. Ez véleményem szerint mindenképp szánalmas egy ilyen szakasztól! De biztos én látok vmit rosszul.
(#45366) rlazol: Laci ez azért is fura, mert a Csabi és Kori is ugyan azt a modpackot használja velem együtt, mint amit Te és Nekik is van ez a jelenség illetve láttam már több csatában is a chatbe beírva, hogy mi lehet ez, hogy csak 00:00 látnak!?
-
-
diegho
nagyúr
válasz
csapee #44947 üzenetére
Ma én is majdnem így döntöttem. M48-al akartam menni, de akkor váltottam rá, amikor a csatának vége lett, amiből kiléptem és egy pillanatra megállt a kép. Rányomtam battle-re és naná, hogy az előző tank maradt kiválasztva... ilyenkor simán szoktam menni egy spot kört W-vel és kész, most valamiért maradtam, elég izgalmas meccs lett, megérte maradni.
-
diegho
nagyúr
válasz
csapee #44840 üzenetére
Ha érdekelne a WN8 lenne kb 10k köröm a Pershing, T37, IS, BDR négyessel és 5k körül lennék gold spam nélkül, golddal jóval feljebb. Ráadásul olyan tankokkal játszanék, amiket szeretek is, de akkor híres lennék, az pedig nem hiányzik (mondjuk így is a legmagasabb WN8-as nem spammer vagyok az eu szerveren, de az nem tűnik ki a sok spammer között). Most már annyira nem érdekel a WN8, hogy hetek óta azokat a tankokat toltam (kivéve most 50b-t, mert kell húzni a legnységet) amiket nem annyira szeretek viszont 9x % körül volt bennük a legénység és felhúztam őket (E5, E4, 113)
-
-
lacibacsi
addikt
válasz
csapee #44320 üzenetére
Kevés? A győzelem 5k, a gólpassz és a gól 7,5k darabonként. Ha győzöl, gólt rúgsz és gólpasszt is adsz, akkor kapsz 20k-t egy körre. 10k/meccs az teljesen átlagos. (Nekem, mert én noob vagyok
)
(#44317) kchryss: Egyszerűen megkerestem a replays mappában az összes T62ASport csatámat és megszámoltam...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Asustor NAS
- Sweet.tv - internetes TV
- Gurulunk, WAZE?!
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- Nyaralás topik
- Macska topik
- bambano: Bambanő háza tája
- Macron betiltatná az EU-ban a közösségi médiát a 15 év alattiaknak
- Nem várt platformon a OnePlus Nord 5
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- AKCIÓ! AMD Ryzen 7 3800X 8mag 16szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Eladó szép állapotban levő Huawei P30 Pro kék 6/128GB 12 hónap jótállással!
- 4 év gari - magyar bill. - Lenovo ThinkPad Z13 G1 - AMD Ryzen R7 Pro 6850U, 13.3" 2.8K OGS érintő
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H310CM i5 8400 16GB DDR4 256GB SSD 1TB HDD GTX 1060 3GB Rampage SHIVA TT 500W
- Apple iPhone 14 Pro Max / 256 GB / 88% akkumulátor / 1év Garanciával / Gyári Független
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest