Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Mr.Csizmás: Bestbuy travel, utazós, kirándulós topic - szállások, jegyek
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Ndruu: Segíts kereshetővé tenni a PH-s arcképeket!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Doky586: SecureBoot kulcsok frissítése (2026 nyara)
- potyautas: Olyan valóságosnak tűnt
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése kontra MS/Zintel korlátozásai
- Hieronymus: Az igaz barátság kezdete
-
LOGOUT
World of Tanks OFF topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
sith7
félisten
válasz
unravel
üzenetére
Értem, ha a stílus nem tetszik , akkor 2 lehetőséged van
1. Nem olvasod el amit ír
2. Ha elolvasod, akkor lásd meg a szavak mögött a tartalmat, mert akárhogy is mondja, van benne mondanivaló, tartalom, amire érdemes odafigyelnipl.
Panasz:Elmentem a nagy hegy mellett, erre kilőtt a kemper köcsög TD, mit lehet tenni ?
Válasz 1
Nem kellene arra menni, nagyon sok magas álcával rendelkező dupla bokor van arra, ami jó fedezéket nyújt az ellenfél csapatának TD - i számára, és nagy a tér, ahol nincs sok fedezék. Én a helyedben a másik utat választanám, ahol nincs nagy tér, több szikla, kisebb ház is megtalálható , amik mögött el lehet menni, ott nagyobb a túlélési esély, valószínűleg kevesebb az álcázott TD
Válasz 2
Balf@sz, aki arra megy
Ez utóbbi 4 szóban ugyanaz van benn, mint a felette lévő sorokban
Végül egy jótanács, így 38 évesen, 2 gyerekkel a hátam mögött
Ne mérd magadat , szeretteidet, értékeidet máshoz/máséhoz, mert azzal megkeserítheted a magad, és mások életét is; örülj annak , amid van, amit el tudsz, vagy el tudtál érni.
Az irigységet már a Biblia is a 7 főbűn közé sorolja, ne élj vele, ne tápláld
-
bullseye
addikt
A titkos accomon 15000 a WN8am, úgyhogy mind bekaphatyátok!

-
sith7
félisten
válasz
unravel
üzenetére
Valamelyik balfék kitalálhatta, hogy egy játékosnak csak akkor lehet igaza, ha felmutat egy lila színű accountot.
Ilyet én még sosem olvastam itt, az én statom se lila, de még csak kék sem ... mégse osztottak ki soha.
Ha kérdeztem valamit, készségesen válaszoltak, itt a 2 fórumon is, és privátban isAz is szóba került, hogy tomato vagyok
Ilyet se mondtam nekedDe ne érdekeljen már a fiókom! Csakis belekötnivalót keresnél rajta
Megkérdeztem tőled, hogy mi nem tetszik neked ?
A teljesítmény, vagy a stílusErre te írtad, hogy ne minősítsem a teljesítményed - holott nem is tettem - , mert nem is tudom milyen az, ebből az jön le nekem, hogy a teljesítménybeli különbség az , ami fájó pont neked
Ekkor kértem a nicked, te nem adtad meg; ergo lehet, hogy igazam van ?
-
unravel
őstag
válasz
diegho
üzenetére
Valaki írta régebben a búcsúzom "végleg" kirohanásod után, hogy már az sg fórumon is próbálod osztani az észt és próbálod eljátszani hogy te vagy a <moderálva>.

(#16084) sith7: Valamelyik balfék kitalálhatta, hogy egy játékosnak csak akkor lehet igaza, ha felmutat egy lila színű accountot. lol. Ezzel nem értek egyet.
Az is szóba került, hogy tomato vagyok. Ez sem igaz.
De ne érdekeljen már a fiókom! Csakis belekötnivalót keresnél rajta. lol -
TESCO-Zsömle
titán
válasz
unravel
üzenetére
[irony]Ez egy WoT-os topic. Itt az Acc -és az arról leolvasható játékbeli teljesítmény- határozza meg, hogy ki vagy. Ha nem vagy minimum kék vagy lila, ki se merd nyitni a szádat komolyabb hangvételű témákban, mert egyszerűen átnéznek rajtad, vagy rosszabb esetben le is hurrognak, amiért hülyeségeket beszélsz.
A józan ész, a jó modor semmit sem számít.[/irony]
-
törölt tag
"azt, hogy valaki őszintén, a dolgok nyers - néha fájó valójában - megfogalmazza a véleményét."
Ezzel szerintem semmi gond nincs, mert ezt egy normális ember nem veszi zokonA gond ott kezdődik, ha valaki (a vélt) felsőbbrendűsége teljes tudatában tahómód ledorongolja a másikat.
Van aki ebben is super unicum. -
Bingisz
addikt
Csúnya gonosz unicum playererek!
Nélkülük sokkal jobb lenne a játék!!4!négy!!44! -
diegho
nagyúr
válasz
unravel
üzenetére
Nem írtam, de mivel szinte folyamatosan téma voltam... nem 1 törölt hsz-ben szerepelt a nevem. Persze jobbára csak a "profi rinyálók" emlegettek... úgy gondoltam az off topikba elfér pár hozzászólásom, de mivel már nem játszok aktívan, ezért csak néha nézek be ide és az aktuális témához ha van hozzászólásom, akkor leírom.
-
unravel
őstag
válasz
diegho
üzenetére
"Írtam azóta a WOT fórumba? Keress rá!"
Igen, utána egy jó darabig egyik helyre sem írtál. Az jó volt
Francba. én úgy értelmeztem, hogy végleg eltűnsz ... mindenhonnan.(#16059) Drenadar: ahol ez az alak feltűnik, ott előbb utóbb valaki leírja azt a szót, hogy bunkó. véletlen?

-
diegho
nagyúr
válasz
unravel
üzenetére
Írtam azóta a WOT fórumba? Keress rá! Ez az off topic, de látom már itt is nőnek a barlangiak.
Amúgy erre az egészre van egy érdekes életbeli helyzet éppen most. Egyik kollégám a másiknak azt mondta, hogy "te hülye vagy", mert valamit ötödszörre sem értett meg. A "sértett" fél úgy gondolta, hogy ezért hadjáratot indít és mindenkinek azt terjeszti, hogy az "elkövető" egy büdös bunkó, pedig elég sok igazság volt abban, amit a fejéhez vágtak! Most már ott tartunk, hogy a "sértett" mindenkibe beleköt, aki nem az ő véleményén van és generálja a feszültséget. Az elkövető pedig igen jókat röhög az egészen.
-
dfsz34
őstag
-
unravel
őstag
"Miért takarod ki a nickneved?"
A fórumszabályzat nem tiltja a nicktörlést a wotos képekről."hiába játszott már 10-20-30 akárhány ezer csatát, nem mer felmenni magasabb szintre"
Legközelebb majd kérdezze meg a többieket, hogy melyik szinten, melyik tankkal szeret játszani!
"Sok sikert mindenkinek a játékban én búcsúzom, immár végleg!"
végleg
végleg
VÉGLEG!!!!
márc. 20 [link] -
TESCO-Zsömle
titán
válasz
Cucuska2
üzenetére
Ezek szerint én sem létezem... Pedig rajta vagyok ám a fészbúkon...
Ez egy parttalan vita.
Végül is ki a bunkó? Aki nyersen fogalmazva mondja meg a másiknak, hogy mennyire inkompetens, vagy aki a képébe mondja a nyers úrnak, hogy egy bunkó? Mert mindkettejüknek igaza van, és mindkettejük önérzetét sérti a másik véleménye.
Érted...
-
Cucuska2
addikt
válasz
TESCO-Zsömle
üzenetére
Kétféle ember létezik: akinek jó a statja, és aki utálja dieghot.
-
diegho
nagyúr
válasz
mefistofeles
üzenetére
A WOT-ban hatványozottan érvényes, hogy mindig az a rossz (bunkó, köcsög stb, ahogy jobban tetszik), aki kimondja az igazságot

-
scyllarus
veterán
Valaki nem tudja, a replayek lejátszásához telepített teljes wot kell, vagy elég csak a wot.exe?
-
Flayer
senior tag
válasz
mefistofeles
üzenetére
Szia!
Egy pár szót még mondanék és részemről ejtem a témát!
Tényleg csak kíváncsi voltam miért takarod ki a neved!
A másik dolog nick név nyilván nem az életbeli önmagadra értettem hanem csak a játékon belül!De úgy látom te ezt a dolgot kicsit felfújtad!
Ennyit akartam részemről a téma lezárva! -
Bingisz
addikt
28/4=7. Akkor ezt is megtudtuk.
-
Nos köszönöm a tagság megtisztelő érdeklődését irányomban de azért néhány dologban szeretném felhomályosítani az "okosokat".
Kedves Flayer! Köszömön, hogy nem akarsz kötekedni és csak a "tudományos kíváncsiság" vezet de, hogy miért takarom ki a nickem azt nem mondom el.... mint Cucuska2 is megjegyezte ha valakinek annyira csikarja az oldalát kinyomozhatja! Egyébként te tényleg úgy gondolod, hogy a wotos nickem az egyenlő "önmagammal"? Nos, korántsem. Bingisz! Megtisztelsz, irányomban tanusított (bár roppant pontatlan) érdeklődésedet de el kell mondjam az eddigi (több már biztos nem lesz) accok száma is kb. a negyede az általad említettnek! Diegho! Tisztelem játéktudásodat, kár, hogy egyéb emberi tulajdonságaid ennek nyomába sem érnek! Nem szégyenlem a nickem és ahogy megjegyezted ez egy játék! Baromira nem lényeges számomra, hogy hanyas tierben játszok! Ami nem megy nem erőltetem. Van amivel jó vagyok (közepes a te értékrendedben) van amivel siralmas. Az utóbbiakat szívfájdalom nélkül ott hagyom, és új ágat kezdek. Többek között ezért is tartok még mindig (húúú de szégyenletes!) csak 6. tiernél!
Tomi0703! Örülj, hogy neked jobb a statod. (kinek is fontos itt a stat???) Az utána odabiggyesztett böffenetedet viszont kikérem magamnak! "Persze, tudom... a balfasz csapattársak mindig" Gyanírtom, hogy az itt említett userek mindegyike többször szidta a csapattársait mint én. Egy időben tényleg sokat panaszkodtam de ezek túlnyomó többsége a játék szerkezetével, rendszerével volt kapcsolatban!...Bingisz: ...bocsánat, lányos zavaromban rosszúl számoltam, inkább az ötöde mint a negyede......
-
Stigma.HC
senior tag
(#16040) Cucuska2 akkor semmi

Van úgy, hogy átsiklom hozzászólások felett -
Flayer
senior tag
-
diegho
nagyúr
válasz
Flayer
üzenetére
Keress tőle képet, amin tier8+ tankkal volt. Nem találsz, hiába játszott már 10-20-30 akárhány ezer csatát, nem mer felmenni magasabb szintre, mert tudja, hogy ott nem lenne sikerélménye, hiszen kevesebb a 0k csatás kezdő. Ezt le is írta... ezzel nincs is baj, de a névtakargatásból az jön le, hogy szégyenli ezt a dolgot, pedig csak egy játékról beszélünk.
-
Flayer
senior tag
válasz
mefistofeles
üzenetére
Szia!
Nem kötekedni akarok csak a tudományos kíváncsiság miatt!
Miért takarod ki a nickneved?
Én is ezt csináltam egy darabig de rájöttem nincs értelme!
Elég aktív tagja vagy a fórumnak nem értem a kitakarás okát!? -
Enzolord
addikt
válasz
Patrick76496
üzenetére
Igazuk van, árulók ezt érdemlik...

Zill-től mit kaptatok volna..
-
zozyk
addikt
Egy kis bénázás az E-100-al,de tank ász lett,és még mindig nem használok gold ammo-t.

Semmi extra nincs benne szerintem...a végén csodálkoztam is az "TankÁsz" plecsni miatt. -
válasz
dfsz34
üzenetére
A saját nickemet töröltem ki nem az övét

Oké, de te legalább az idióta csapatra akadtál ki. Ez a véglény még semmit sem tudott a csapatról (még azt se, hogy gyakorlatilag ő a legszarabb)
Amúgy ha az idióta csaták után szitkozódnék, akkor nonstop ban lenne szerintem.
Ma is pl. eddig öt csata, öt vereség, úgy, hogy háromban voltam low tieres, minden csatában volt killem és minden csatában többet sebeztem mint a HP-m. Szóval nem nagy szám, de szerintem nem rajtam mentek el a meccsek..... -
dfsz34
őstag
válasz
mefistofeles
üzenetére
Kitörölted a nevét, de alul a chat-ben meg ott van

Ha rendszeresen ezt nyomja az illető, akkor durva, de néha ki kell engedni a fáradt gőzt.
Ma én is eleresztettem egy ilyen kedves szöveget, annyira ki voltam akadva a kivételesen idióta csapatra. Nem szép, de legalább nem mindenki érti a magyart, bár utána angolul is megköszöntem nekik a "szép" játékot.
-
-
Olvatsam már sokatoknál, hogy micsoda parasztokkal játszotok néha de én szerencsére nem (vagy nem figyeltem) szoktam ilyenekbe futni.
Most viszont nem állhatom meg, hogy névszerint ne említsem meg egy hazánk fiát aki valami döbbenetes tahóságról és szellemi leépültségről tett tanubizonyságot.
Szóval ez a yura6666 nevezetü egyén a visszaszámoláskor már "A JÓ KURVA ANYÁTOK" felszólítással köszöntötte az ellenfeleket (sajnos csapattárs volt ez a véglény) aztán (még mindig nem kezdődött el a csata) olyan gusztustalan ocsmányságokat írt amit inkább nem idéznék. Sajnos screenshotot nem csináltam annyira ledöbbentett. Komolyan én égtem miatta! Persze elvesztettük a csatát (79 Hp sebbzéssel vérzett el) de igazából az most nem is érdekelt...... -
scyllarus
veterán
válasz
Patrick76496
üzenetére
Az utóbbi időben nekem is feltűnt, hogy rendszeresen nyerünk 40-%-os és vesztünk 60+%-os csatákat. Persze eddig is elő-előfordult, nem volt szentírás a jóslat, de az utóbbi időben jóval gyakoribb.
-
sith7
félisten
válasz
Patrick76496
üzenetére
SP - vel csak gold - ot lőttél ?
-
Patrick76496
őstag
A múlt hét jobbféle körei és kirakásra érdemes képei:
- SU-122-44 4400+ sebzés ÉS vereség
- SU-152 tank ász, már a második körre. Asszem szeretni fogom ezt a gépet.
- Super Pershing 4000+1100 dmg tank ász, amúgy semmi különös.
- WZ-111 5600+ sebzés, persze vereségAz ilyen köröknél igazán elgondolkodhatnának a medálok kritériumainak alkotói, hogy kinek adják a High Caliber-t. Értem én, hogy az ellenséges fürdőkád többet sebzett, de neki mi szüksége rá? Megnyerte a meccset, megkapja a győzelemért járó XP-t. Én viszont vesztek, az autista csapattársaimnál jelentősen többet sebzek és mégsem kapok semmit.
Jóakarók az ellenséges oldalon. Ennek ellenére még így is ők nyertek, mert amíg mi Szecskával rámentünk volna egy T29-re, addig a csapattársai ránk jöttek (persze volt köztük troll ágyús Tiger P is...), a mieink meg basztak segíteni.
Egyre gyakrabban érzem, hogy szart sem ér az xvm statisztika része. Hiába vannak a csapatunkban sárga és/vagy zöld játékosok, mégis néha szart sem csinálnak (tisztelet a kivételnek). Az ellenséges vörösök/narancsok pedig megrépáznak minket, meg komolyan olyan dolgokat csinálnak, amit a mi sárgáinktól még álmaimban sem merek elvárni.Három kérdés:
1. Flankelés, sidescraper, ezek honnan ismerik ezeket?
2. A mi csapattársaink ezeket miért nem tudják?
3. Jól látom, hogy a képen a T29-ünkön 76 milis cső van?
Más:
Researched:
Centurioff Mk. 7/1 researched.
Undistributed experience spent: 165000.
Free Experience spent: 0.Jó volt ez az Mk. I-es, szerencsére sikerült ezzel is 1930 felé vinni az átlagsebzést. Bár mostanában csak néztem, mik be nem lövik a tornyát, régen ez erősebb volt (és még eztán lesz HD modell => páncél nerf). Amit bírtam, hogy a Mark of Excellene-hez ennyi kellett volna.

-
diegho
nagyúr
Kb másfél hét kihagyás után ma felnéztem, hogy toljak egy kört...
Victory!Map: Mines
Vehicle: T57 Heavy Tank
Exp: 4 026 (x2 for the first victory each day) Credits: 104 566
Battle achievements: 2 Marks of Excellence, Top Gun, High Caliber, Tank Sniper, Mastery Badge: "Ace Tanker"
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A23 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S21 Ultra 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Thinkpad T14s Gen3 14" FHD+ IPS i7-1260P 16GB 512GB NVMe ujjolv IR kam gar
- Philips Sonicare 9900 Prestige elektromos fogkefe
- GAMER PC! i5-13500 / RTX 3070 Ti / 16GB DDR / 512GB NVMe / 650w!
- Apple iPhone 15 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 9060XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol extra kontrollerrel garanciával
- Akció! Csere-Beszámítás! Asus ROG G614J! I7 13650HX / RTX 4060 / 16GB DDR5 / 1TB Nvme SSD
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Viszlát 

Az a baj, hogy én egyedi arcképet szeretnék cserélni.