- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Ndruu: Segíts kereshetővé tenni a PH-s arcképeket!
- Gurulunk, WAZE?!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Meggyi001: Nyilvános wc-k.....még mindig hiánypótló...
- Meggyi001: Anya, tudsz segíteni a matekban?....Nem érek rá kisfiam, majd segít a ChatGPT...
- KRTLPC: Ki és hogyan élt túl? Volt ám fennakadás
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
LOGOUT
World of Tanks OFF topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
KisApám
addikt
Arty mentes csata OK (de ez ritka), vagy házak mögött, mellett, tippelve és nézve, hol lehet az arty, hova lőhet be. De ez bármilyen tankra igaz. Bár a lassúakra még jobban, mint a Jagdtiger 8.8. Egy buff jól esne neki sebesség és forgás tekintetében... bár lehet, hogy ki is fogják venni, ha megjön az új patch-ban az új német TIER VIII TD.
No az jobb volna. Kár, hogy nem lehet kicserélni rá. Gyors, jobb álca, bár páncélja nincs, és lassabban lő, de akkor is, van esélyed elmenekülni, no meg nem forog körbe senki könnyedén.
-
Bingisz
addikt
Ha átmenne személyeskedésbe a dolog az ON-ban, akkor nyugodtan keressetek majd modit. Kényes téma az ami ott megy, kitartást a higgadt válaszokhoz.
-
törölt tag
válasz
MinionFlasH #30793 üzenetére
Megnéztem és át is jött.
De ha a jóval tapasztaltabb játékosoknak is rémálom a játék, akkor mit szóljak én?
Persze az arany meg garázs hely elfér. Mondjuk megveszem, megvan az arany, aztán meg eladom azt a vackot.
Lehet, mégis veszek egy-kettőt!
Baszki, meggyőztél! -
-
h1mpi
félisten
válasz
KisApám #30791 üzenetére
Igen. Ok, hogy elrejted az alját, de lősz egyet 240 dmg és felspotolódsz. Majd a meccsenkénti 2-3 arty szétszed mintha ott se lennél. A Sima Jagdtigerrel odapakolok egy 600-at és kb. fele annyiszor spotlódok fel.
Ugyanaz a legénység van benne és minden álca egyéb dolog megegyezik.(#30792) meunier:Én már csak gyors tankot vennék. Nem rossz a Löwe, ha sok a láma pattanak a tornyáról és 2K dmg-nél már sokat hoz, de borzasztó lassú. FCM 50t-ben gondolkozz. Igaz, hogy papír, de jó pen, 6 seces reload és gyors mozgékony.
-
törölt tag
Akkor nem ölök bele a 8.8-as jagdtigerbe. A Löwéről mi a vélemény? Megéri azt a 13000 forintot?
Illetve most lenne egy láma kérdésem, az E 50M-et a játékon belül, amikor kifejlesztettem csak aranyért tudom megvásározni? -
KisApám
addikt
Nekem is megvan a Jagdtiger 8.8.
Nagyjából olyan TD, hogy kiszemelsz egy közeli helyet - helyzetváltoztatás akár 100 méterre is kínkeserves, ahol lecövekelsz, mert NEM érsz el máshová, annyira lassú.
És nem csak lassú, DE legalább lassan is forog...Pénzt elég jól hoz, ha már elértél 1500 sebzést.
(#30788) MinionFlasH
Már 3 alkalommal vettem. Gondolkodom a 4.-en. KEVESEBB, mint fele pénzért lehet hozzájutni GOLD-hoz+prémnapok
Bőőőőőven megéri.
-
Stigma.HC
senior tag
Én még néha most is előveszem, igaz ellátmányt pakoltam bele tűzoltó helyett.
-
-
h1mpi
félisten
válasz
#84221696 #30783 üzenetére
Minden csatában kiveséznek az artyk. Ha nem megyek annyira előre nem lövök csak 1K-t, ami meg semmi.
A jagtigernek jobb a camója, mert ezt mindenhol kiszúrják, azt nem nem. Pozíciót változtatni nem tudsz, mert lassú, mint egy tetű. kb. minden 10. csata élvezetes vele... -
h1mpi
félisten
Ez a Jagdtiger 8.8 még mindig egy hulladék tank. Szerintem lassabb, mint a JgPz E100
-
zozyk
addikt
Végre meglett a T28 HTC,jó leosztást kaptam a CDC-vel,csak medek és TD-k voltak T8-ban mindkét csapatban,simán meglett a 2k dmg,aztán csak menekültem a túlélésért..
-
Gyuri27
félisten
válasz
Stigma.HC #30770 üzenetére
Van benne igazság.
De mondom másként. Egy átlagos játékosnak a 25 % rng nagyon sok.
Amihez hozzá veszed, hogy nem tudod hogyan és miért működik. Pl mikor az ellenfélen rajta hagy néhány hp-t. Mikor vannak napok mikor pattogsz (sőt csatánként változik, vagy elfelejtesz célozni). Lehet mondani, hogy nem így van. Rudi streamjeit szoktam nézni. Nagyon jól látszik miről beszélek. Viszont ő lila és lila szakasszal megy. Ők tudnak kompenzálni.
Az mm is elvileg rng. Viszont mikor 2 második csata abból áll, hogy a csapatból 10 tank elindul az egyik oldalra lemingezni. Majd ott lökdösik egymást meg faszolnak mert szemben 3 tank. Nehéz elmagyarázni, hogy ez nem szándékos. Persze nem az. Viszont szerencsétlen az mm. Írhatnék saját tapasztalatot, de többen leírták azt a jelenséget, hogy a csaták háromnegye vagy több alázás (vagy ide, vagy oda, mindegy is). -
rlazol
veterán
én kérek elnézést
-
Stigma.HC
senior tag
Jaj istenem kész komédia az on topic, főleg az utolsó hozzászólás
Csodálkoznak az emberek, hogy ennyi hülye van a játékban, fórumot se kímélik.
-
MinionFlasH
senior tag
válasz
diegho #30765 üzenetére
Pár körrel ezelőtt egy magyar srác elmagyarázta, hogy azért buktuk a kört, mert én nem mentem rá, a 700hpmal (házak között) az E-75-re mivel simán körbe tudtam volna táncolni.... Visszaírtam, hogy azért buktuk, mert ő meghalt, és csak az ő hibája!
Tényleg jó tank, ha a tornya pattint, én átlag 1500WN8-at tudok belőle kicsikarni, itt áll meg a "tudomány".
-
diegho
nagyúr
válasz
MinionFlasH #30764 üzenetére
Az egy nagyon jó tank. Nem mediumként kell használni, de ha tudod hogyan kell, akkor az egyik legjobb T9-es lesz.
-
MinionFlasH
senior tag
Tipikus
Köszi
-
fradi81
veterán
válasz
MinionFlasH #30760 üzenetére
mod. klikk a lakatra kinyílik
-
Stigma.HC
senior tag
válasz
MinionFlasH #30760 üzenetére
Katt a lakatra
-
MinionFlasH
senior tag
Ezmiez? Akarok venni prém napot, erre ez fogad, hogy lehet kinyitni?
-
joergie
őstag
Nagyon keresek tier7es artykat(2-3at), akiknek teljesítenie kell egy titkos küldetést(obj260 spg-11). További részleteket pm-ben megbeszéljük. A cél nemes, az eszköz...nem feltétlen legális de kapja be a WG.
-
mcwolf79
veterán
válasz
KisApám #30753 üzenetére
Kedvezmények
2X-ES LEGÉNYSÉGI XP MINDEN CSATÁBAN
50% KEDVEZMÉNY A FOGYÓESZKÖZÖK ÁRÁBÓL
25% KEDVEZMÉNY A FELSZERELÉSEK ÁRÁBÓL
KüldetésekI Want My Booster #1CélNyerj meg 15 csatát úgy, hogy a top 10 (alap)XP szerző közt végzel a csapatodbanJutalom
3 db Nagy javítókészlet
Elérhetővé válik a #2-es küldetés
Korlátozás
Normál (random) csatában
Tier V+ járműben ülve
1x teljesíthető
I Want My Booster #2CélGyűjt össze 15.000 XP-t úgy, hogy a top 10 (alap)XP szerző közt végzel a csapatodbanJutalom
3 db Nagy elsősegélycsomag
Elérhetővé válik az "It Is Mine!" küldetés
Korlátozás
Normál (random) csatában
Tier V+ járműben ülve
1x teljesíthető
It Is Mine!CélNyerj meg egy csatát úgy, hogy a top 5 (alap)XP szerző közt végzel a csapatodbanJutalom Személyes tartalék: +50% free XP (felhasználható szeptember 1-ig)Korlátozás
Normál (random) csatában
Tier V+ járműben ülve
2x teljesíthető -
KisApám
addikt
A hétvégi ajánlatot meg tudná valaki mondani?
A melóhelyről le van tiltva minden olyan oldal (pl. wotinfo.hu, worldoftanks.eu - a wothungary.hu-t meg hagyjuk...), amit nézni szoktam, meg tudnám lesni.
-
h1mpi
félisten
a WG valamit elállított napok óta a Löwe-nél. Csak tier X-be rak...
-
diegho
nagyúr
válasz
szbalogh #30747 üzenetére
Nem a wz tetszik, hanem az, hogy milyen gyorsan lehet legénységet húzni és még a kredit is jön. Ma első skill nem volt 100-as az IS-7 töltőjén és volt 2,9M kreditem, mentem másfél órát IS-6 és WZ-vel, második skill 66% és 4,6M kredit. Ez baromi gyorsan megy, tudom dupla xp van, de még erre rádob 10%-ot a prém tank is.
-
diegho
nagyúr
Aki kitalálta, hogy karácsonykor ingyen T8 prémeket kapjunk, megérdemel egy komoly elismerést. Remélem idén is lesz hasonló akció valamilyen mozgékony géppel.
-
MinionFlasH
senior tag
Na azért a mai 7/1 xp farm jobban tetszik!
-
KaLeun
senior tag
Szóval itt és az ON-ban már van topikgazda? Azta! De aratnak éppen a topikföldön? Mert jelenleg nem látszik a tevékenységük.
Mondtam már, hogy amikor néhányaknak mindent szabad az tiszta jele az elhévéesvéesedésnek... Pedig most nagy a happy, nincs senki aki úgy őszintén beolvas, ja bocs.. Provokál, vagy a legújabb netes zsargonban "toxic" szöveget tol.
Ez az oldal is csak azért létezik, mint a WoT, mert nincs alternatívája.
-
h1mpi
félisten
válasz
MinionFlasH #30724 üzenetére
ja csak hitem volt
-
MinionFlasH
senior tag
Jó ilyen nekem is van, de bazz, tök menő dolog, nem ijedtél meg, ha meg összejön Te vagy a menő, VOLT HITED ENNYI!!!
Mikor hasonlót csinálok tier X-ben:
1. K: Why? V: lelkiállapottól függően, sry, but
2. Nézheted, hogy kap agyvérzést egy pro, mert látatlanban habzik a szája a gép elött, úgy szid, magyaráz, klikkelget a minimapon. -
h1mpi
félisten
válasz
MinionFlasH #30717 üzenetére
Nyertünk nem tudom, mert csak alul a kis ikont mutatta a részleteset nem. Vannak olyan napok, mint a mai amikor olyan dolgokat csinálok, hogy én se értem. Kimegyek a T57 HT elé, amikor tudom, hogy be van tárazva....
-
h1mpi
félisten
Mai első meccsen visszaszámlàlás---->áramszünet GG
-
h1mpi
félisten
válasz
MinionFlasH #30708 üzenetére
Tegnap egy kék a Pattonból szivatott ki, annyira jól használta, hogy ott abban a szituban kikaptam Tőle rendesen. Az RNG is vele volt, mert pattantam a hasáról a 218 pennel...
-
h1mpi
félisten
válasz
MinionFlasH #30706 üzenetére
Én nem szeretem ellenfélként, kemény dió tud lenni, ha jól játszanak vele.
-
MinionFlasH
senior tag
Tegnap óta még jobban utálom a 7/1-det, amit észrevettem viszont érdemes spotolni vele(dombon fedezékből), a 16skilles legénységgel ellátott 2000% álcás prokon kívül eléggé kiszúr mindenkit.
-
h1mpi
félisten
válasz
galervin93 #30703 üzenetére
Pontosan ez a legnagyobb baja a randomnak. Vagy játsz 3-as szakaszban és akkor legalább van egy kis taktika vagy ne mérgelődj rajta, próbálj sebezni és fragelni.
-
zolika15
tag
válasz
galervin93 #30703 üzenetére
Tegnapi napom teljesen ugyan ilyen volt, akarmit csinalhattam vesztettunk, sebzes neha jott azert, de nagyon szopo volt igy jatszani mar az elejen ki kellett volna lepnem csak remenykedtem h par meccs lesz ilyen...
-
galervin93
addikt
Játszhatatlan. Játszhatatlan ma. 15:6, 15:3, vagy nyerünk foglalással három perc után... Sebezni sem tudok, vége a meccsnek. Egyre kevésbé izgalmas a játék. Csak hangyakukinyit jobb a kedvem, ha legalább sebezni tudok. Taktika nulla, gondolkodás nulla, élvezet nulla. Pár napra félreteszem azt hiszem, kicsit besokalltam, elég egy időre.
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 3***(X) "Zen 2" (AM4)
- Melyik tápegységet vegyem?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- A YouTube-ot is betiltják a gyereknél az ausztrálok
- Ndruu: Segíts kereshetővé tenni a PH-s arcképeket!
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung LCD és LED TV-k
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Milyen okostelefont vegyek?
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- Eladó Ryzen 9 5900X RTX 3070 TI Számítógép.
- DDR5 RAMOK
- OHH! Dell Precision 7560 Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" i7-11850H 32/1TB NVIDIA A3000 6GB FHD
- Ohh Lenovo ThinkPad P15 G2 Tervező Vágó Laptop -75% 15,6" i5-11500H 32/1TB RTX A2000 4GB /1 Millió/
- LÉZEREZÉS! külföldi billentyűzet magyarra kb. 20-30p alatt!
- NYÁRI BOMBA AKCIÓK! PSN, STEAM, UBISOFT CONNECT, EA APP, XBOX EREDETI KULCSOK 100% GARANCIA
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- 15,6" Dell Latitude laptopok: E6540, E5550, E5570, 5580, 5590, 5500, 5501, 5510/ SZÁMLA + GARANCIA
- DDR5 8/ 16/ 32GB 4800-5600MHz SODIMM laptop RAM, több db- számla, garancia
- Bomba ár! Dell Latitude 5495 - Ryzen 5 I 16GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Radeon I Cam I W10 I Gari