Hirdetés
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- BerserkGuts: 9800X3D Hitvallás, Dogma megcáfolása egy RTX5080+12600K-val
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonkilencedik rész
- balojazz: Szódakészítés üzembiztosan és olcsón! Figyelem, csak hardcore szódázóknak!
-
LOGOUT
World of Tanks OFF topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
MinionFlasH
üzenetére
Érdekes nekem 650 csatával van 936 DMG-em átlagban és még nem adta be
Majd most hétvégén ráfekszem a témára . Remélhetőleg az utolsó HT-küldit megcsinálom és akkor indulhatok a T55A-ért . -
MinionFlasH
senior tag
válasz
jozefgucci1
üzenetére
Köszi!
878 az átlag dmg-em, 515 kört futottam. -
válasz
MinionFlasH
üzenetére
Gratula szép eredmény ! Sajnos én mikor 85 közelébe értem a spotolós küldik miatt szépen lehúztam alá , most kedvet kaptam megint tolni vele. Hatalmas fun ! Mennyi vele az átlag DMG és mennyi csatára adta be ?
Amit Diegho is írt azt már én is néztem nem egy embernél . Tegnap is T150 játékos 1100 WN8 három csillag a csövön , na mondom ez jó lesz . Annyira fogalmatlan volt , hogy szétszedték hamar aztán láttam ,hogy majd 1000 csatát ment már azzal a tankal a 4K-ból
-
zolika15
tag
válasz
MinionFlasH
üzenetére
Mibol gondolod?? Most meg csak a masodik jon, de nem igazan megyek vele mostansag es a heavy kuldiket kene csinalnom azt probalom eroltetni kicsit.

-
lacibacsi
addikt
Szolgálati közlemény:
Stug IV áll a garázsomban!
Az iménti hozzászólásom talán meghallották az égiek, mert Pz. IV H-val Siegfried Line-ra tett védekezni, s jutott TD is 7 db. Nem voltam ugyan top tier, de sikerült jól helyezkednem és egy lopott killel (bocsánat!), meg egy keményen megharcolttal sikerült a két TD megsemmisítése. Mivel abszolút nyerésre álltunk, ezek után egyszerűen elbújtam, ami gyáva dolog, de a cél érdekében mindent... Jelentkezzen, aki nem így tett volna! (Diegho nevűek nem jelentkezhetnek!
)Sajnos leányom csak 4 van, mert az LT-15-tel nem boldogulok. Chaffee és T37 kimaxolva, 2 skilles legényekkel sem adja, a Bulldogom pedig szinte a köldökzsinóron lóg, annyira maszületett bárányka. Nem baj vagy 100 csata és meg lesz rajta a táras ágyú jó motorral, oszt lesz majd "jónapot".
Na. Jóéjt mindenkinek!
-
bigobert
tag
válasz
diegho
üzenetére
Szia!
Úgy látom 4013 átlag kell jelenleg a T57 3. csillagjához. Szerintem rövid időintervallumban kell nagyon jó szériát hozni *viszonylag sok csatával.
Itt csak az addictra feltöltő felhasználók vannak. Bent lennél az első oldalon dmg alapján. Persze azt nem tudni, hogy hány jó játékos van, aki nem tölti fel magát ide.
*tudom, a listában vannak, akik nagyon kevés csatát mentek a géppel, de ez esetben nem is a MoE állás a lényeg -
lacibacsi
addikt
Sziasztok!
Stug MT-15-re milyen tankot javasoltok? TIV-TVII medekkel próbálom megcsinálni, de "ezer" próbából csak egyszer sikerült (M3 Lee-vel). Sajnos a másodlagos nem jött akkor össze...
Szóval melyik lenne az a tank, amelyiket szereti az RNG és ahol jó eséllyel ad az ellenfélnél kettő (vagy több) TD-t? Mert vagy 0-1 db van, vagy low tier vagyok és esélyem sincs (gold-dal sem) a nagyok ellen.
Tudom, "türelem". Én is mondtam már másnak ezt, de most lassan ked elfogyóban lenni...
Köszi
-
diegho
nagyúr
válasz
MinionFlasH
üzenetére
Nem ilyen egyszerű. Először az volt a tévhit, hogy 100 csatát néz, de az biztosan nem igaz. 80 csatával IS-8-al 92%-on álltam, 100 csatával szintén 92%-on, pedig az átlagsebzésem +-100-on belül mozgott, aztán 160 csatával 95,72%-on vagyok. Ha csak az utolsó x csatát nézné, akkor nem lehetne olyan változás, mint volt nálam többször, 92%-ról 85 alá visszaesés 1 olyan csata után, ahol 4k felett sebeztem E5-el.
Ott a T57-em, 3863 átlagsebzéssel és 88%-on állok vele! Ne magyarázd már meg nekem, hogy a T57 játékosok 12%-a többet sebez 3863 átlagnál vele?! Gyakorlatilag szerintem nincs 20-nál több játékos, aki többet átlagol vele, az pedig biztos, hogy 400-nál többen játsszák a tankot.
Láttam olyan játékosokat 3 csillaggal, hogy biztosan nem az átlaguk miatt kapták. Mondok példát. O140 2600 átlagos játékos 3 csillaggal. A 3 csillag szintje úgy 3500 átlag körül lehet. Ha tegyük fel 200 csatát néz a rendszer, akkor is lehetetlen, hogy egy 2600-ot átlagoló játékos 200 egymást követő csatában 3500 átlagot toljon ki csak úgy varázsütésre. Ennek valami köze van ahhoz, hogy adott időn belül mennyi csatát tolsz le azzal a tankkal. Az említett O140-es játékos tudta, hogy ő nem jó azzal a tankkal, de volt vele 1200 csatája és egy időben csak azzal játszott, akkor lett meg neki a 3 csillag, de 1200 csatával már csak 84%-on áll a mutató nála. -
MinionFlasH
senior tag
válasz
üzenetére
Köszi! Hát azért az már nagyon nem rossz, csak így tovább!
Mindenkinek más tank jön be, ezt Neked kell kitapasztalni, tuti recept szerintem nincs, nekem a T54E1, és T34-85 a best.(#31184) diegho!
Szerintem utolsó x csatát vesz figyelembe nem az egészet. (nem tudom pontosan mennyit)
-
diegho
nagyúr
válasz
MinionFlasH
üzenetére
Valami nagyon nincsen jól ezzel a csillag rendszerrel... borzasztóan keveset sebzel vele átlagban és mégis megadja a 2 csillagot, mert már 500 kört toltál vele.
-
törölt tag
válasz
MinionFlasH
üzenetére
Ügyes vagy!

A tegnapi katasztrófális este után ma jobban ment a játék. A wn8-aim 1000 fölöttiek voltak átlagban.
tudom, hogy ez tomato, nekem mégis egy jó kis fejlődés. 
Lassan ezt a VK36.01H-t jobban kezdem kedvelni, mint a T29-et. Az előbbivel szinte mindig 800 körül sebzek mostanság (bár az átlagsebzésem sokkal rosszabb és sajnos minden 4.-5. csata csak, amikor lesebzem a saját hp-m), mégis élvezem a játékot nagyon!

A T29-el meg néha megyek zseniális köröket (magamhoz képest), máskor meg szenvedek, mint disznó a jégen.
-
zolika15
tag
válasz
MinionFlasH
üzenetére
Szép én is már 82%-nál járok, de mostanában nem mentem vele inkább az SP I C-t húzom most.

-
Kakumix
senior tag
válasz
Kakumix
üzenetére
Ez tragédia amit a T110E5-tel produkálok! Még a 2000 sebzés is csak ritkán jön össze, nemhogy a 6600 pattintás, mert még a felverődő kavicsok is beütik!
A nem túl acélos 2000 körüli sebzésátlagomat is 1900 alá rontottam 25 csatával. 4x sikerült 2000 fölött sebeznem (3x simán nullát + 2x kifagyás és 999ping miatt), de a 3000-et egyszer sem értem el és egyszer volt 1960 pattintásom, az átlag kevesebb mint 800. 8 csatában volt legalább 4 arty és ezek túl sokszor meg is lőttek. Több csatában nem is kaptam normál lőszeres találatot csak prémium vagy HE. Sorozatban jöttek a <30% esélyes csaták, amiket persze el is buktunk.Tudna valaki linkelni olyan T110E5 visszajátszásokat amiből tanulni lehet? Nem olyan kell amikor iszonyatos mákja van, mert nekem olyanom nincs ezzel a tankkal. Szimplán csak jó csatákról, ahol jól helyezkednek a tankkal, arra használják amire kell. Visszanéztem a saját csatáimat és még csak nem is látom mit hibáztam el, amit azért észre szoktam venni legalább a visszajátszásokból.
Leírom, mi van a tankon és milyen a legénység.
Tank:
- töltésgyorsító
- vertikális stabilizátor
- nedves lőszerrekesz (ezt levettem következő körben 3 rámszaladó orosz med 4 lövéssel röpítette a tornyomat és azóta még egyszer pedig javítom, ha sérül)
- célzásgyorsító (ez ment fel a lőszerrekesz helyett, mert nagyon lassan céloz és pontatlan, gondoltam majd ez segít, gondolkodom hogy ventire cserélem, mert nem lett jobb, de a BIA-n is gondolkodom hogy leszedem a legénységről és akkor meg a ventit nem javasolják magában)
- 20 AP, 25 HEAT és 5 HE lőszer (CW kiosztás és még egyszer sem lőttem el a 20 AP-t szóval nem zavar a sok HEAT)
- nagy fogyócikkek
Legénység:
Parancsnok: BIA, 6. érzék, javítás, recon (Situational awereness-t teszek a többi tankra, de ez már régi kiosztás és kicsi a különbség köztük)
Lövész: BIA, Deadeye, Snapshot, javítás
Vezető: BIA, sima utazás, kuplungégető, javítás
Töltő: BIA, biztonságos elhelyezés, javítás, előérzet (az M103-on a két töltővel nézegettem ezt a skillt és onnan maradt)
Mivel a parancsnokot több csatában is a gyógyítás után újra kilőtték a BIA leszedését fontolgatom, jól teszem?ui.: Ha esetleg úgy tűnik hogy sírok, az nem véletlen
. Nagyon elkeserítő, hogy 8-as és 9-es - akár még nem is fullos - tankokkal nagyobb sebzéseket értem el a napokban, mint ezzel.ui.2: gyakorlós meghívást is szívesen fogadok, ha valaki szánna rám időt

-
Bingisz
addikt
-
mrszitya
senior tag
válasz
MinionFlasH
üzenetére
A sok/állandó/vége-láthatalan mennyiségű "nyüszítés" miatt tökéletesen megértem a viselkedését. Persze nyilván a saját személyisége is vastagon benne van a dologban. De ha nem tetszik, majd Diegho átveszi a helyét nemsoká.
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Mondom, azért vegyük figyelembe ezek a kiollózott infómorzsák a fórumról nem a WG marketingosztálya által közölt promóciós anyag részei... Igazából örülni kéne, hogy ennyi mindent kiszivárogtatnak, kommunikálnak a hardcore réteggel is.
Néha nagyon nevetséges és rettentően gyerekes, ahogy például a Wotinfo-n is reagálnak a fórumozók a hírcsokorra. De egyesek így oldják biztosan a feszültségüket.
-
szbalogh
addikt
válasz
MinionFlasH
üzenetére
A küldetések miatt kezdtem artyzni. Meg voltam győződve, hogy egyszerűbb minden ágon megcsinálni az elsődlegest, mint mind a négyen a másodlagossal szívni. Kilencesnél tartok az elsővel, de már nem is kell nagy arty az obj-hez

-
MinionFlasH
senior tag
válasz
jozefgucci1
üzenetére
A lekezelő iróniát én Serb-Storm-ra értettem, ,mert Szbalog védi őket, hogy mi pénzeljük őket, meg nem is olyanok stb.... Máshogy látjuk, felesleges ragozni.
ui.: azért arra számíts, ha összefut velünk randomba 1-1 ammorackünk nem lesz véletlen!

huhh bazz szbalogh artyzol????

-
válasz
MinionFlasH
üzenetére
Nem bántani akartam ,de ezt szerintem ő is tudja ,csak a másik oldalról közelítettem meg.
Amúgy sajna már csak 10 nap felhasználható szabim maradt az évre így marad az esti próbálkozás . Ettől függetlenül jól hangzik a dolog , megpróbálom.
-
MinionFlasH
senior tag
válasz
jozefgucci1
üzenetére
Lekezelő irónia?
Na váltsunk témát, rohadtul várom az FV 204-et, remélem jó kis tank lesz, és hasonlít majd a Cent mk1-re nehéz változatban T7-ben. Igazából rohadt jók ezek a küldetések, tök értelmet adnak a játéknak, és kijelölt célt tűzhet ki az ember.
Mondjuk napi 15k xp egy dupla mentes vesztés sorozatban húzós lesz annak aki dolgozik.
Most pedig tegye fel a kezét aki szabit vesz ki a 8nap 200k xp FV-vel miatt!
-
-
MinionFlasH
senior tag
válasz
szbalogh
üzenetére
Jaja így már értem, ez teljesen igaz, sok értelmetlen-sértő kérdés van(mennyit keres xy, stb.)!
Azt én se értem miért lázonganak össze vissza az emberek, vannak bugok, de mindig játszható volt a játék, nincs összehasonlítási alapom más online játékkal, de talán ami a legjobban zavar mikor kijön a frissítés, és lassan jön le a szerver terhelés miatt (bagatell).
-
szbalogh
addikt
válasz
MinionFlasH
üzenetére
Nem kell interjút olvasni.
Vagy csak a tényekre kell figyelni.Nem a WoT-ot hasonlítottam össze a egy repülőgép-katasztrófával... Pont ez a lényeg. Ott ahol emberek halnak meg érthető a felháborodás egy hiba miatt, de egy ingyenes játéknál.... Tök értelmetlen volt a kérdés amit feltettek neki. Nem is tudom ez miért került bele az interjúba. Jobb helyeken ezt nem is hozzák nyilvánosságra vagy az interjút adónak van joga töröltetni.
-
MinionFlasH
senior tag
-
szbalogh
addikt
válasz
MinionFlasH
üzenetére
Szerintem ebben nincs semmi lekezelő. 1. eleve máshogy fordítják (az angolban teljesen hétköznapi a "shit happens"
) Ha nem tetszik a személye, csaj magunkat okolhatjuk, hogy felhúztuk őket ilyen magas pozícióba. 2. teljesen igaza van, nyilván ha tudtak volna róla nem adják ki. Azért ebben mi is hibásak vagyunk, hogy nem jeleztük a tesztszerver alatt. Amíg ingyen van nincs mit követelni rajtuk. Emberek nem halnak meg a hibák miatta, mint a NASA vagy Boeing hibák miatt. Amúgy meg milyen hiba? Nálam teljesen jól megy a játék. Az az egy hiba volt, amikor mókoltam a beállításokkal. Nekem is radeonom van és minden rendben van. -
MinionFlasH
senior tag
-
rlazol
veterán
válasz
jozefgucci1
üzenetére
nagyjából egy éve épp ezért csináltam előtanulmányt egy Budapest központú térképről, ha emléxel még rá.

-
mrszitya
senior tag
válasz
MinionFlasH
üzenetére
Én viszont bírom a stílusát...
Miért kellene mindig, mindenkinek finomkodni az emberekkel? Pláne, hogy ez a háttérben zajló diskurzus csak. -
-
rlazol
veterán
válasz
jr1994
üzenetére
elég macerás lenne magyar tankokból 10tiernyit kiszenvedni. A csúcsnak számító magyar ágyú (amiből készült is prototípus) tudtommal 75mm-es volt, ez max T7-esbe rkható be, bár a tigrisnek már itt is 105-öse van. Bizonyára lappang még 1-2 álom valahol, de kétlem, h 1 T-nél többet ki lehet belőle hozni.
A T9-10 már többnyire világháború utáni modellek, nekünk ilyen egyáltalán nincs.
A meglévő modellek svéd, csehszlovák vagy olasz licensz alapján készültek, illetve a fejlesztés is ezekre alapozódik. Logikusabbnak és egyszerűbbnek tűnik ennek megfelelően a fenti nemzetek fáiba beépíteni a magyar változatot mint pl az Indien-Panzer.Globális hadtörténeti szempontból a magyar részvétel a II. vh-ban elhanyagolható. Kis létszámú, max közepesen felszerelt csapataink sehol nem voltak egyenrangú ellenfelei a szovjet szárazföldi illetve az amerikai légi csapatoknak. A magyar területen vívott jelentősebb csaták közül egyedül Bp ostromában alkotta a tengelyhatalmak erőinek jelentős részét magyar sereg, akkor is német parancsnokság alatt. A többit lényegében német csapatok vívták szovjetekkel, magyar földön. Se ezek a csaták, se a magyar részvétellel vívott összes többi, a háború kimenetét érdemben nem befolyásolták.
Részarányosan tekintve Mo. a németekéhez mérhető, közepes veszteségeket szenvedett (6-7%), de ennek kétharmadát civilek alkotják - részben a bombázások és a megszállás, nagyobb részben a holocaust miatt.
Ezen felül az ország játékosállománya kis létszámú, kétes hírnevű (mind képesség mind viselkedés szempontjából) és fizetőképessége gyenge és szomszédaink körében közutálatnak örvend.
Következésképp nem hiszem, h VALAHA lesz magyar vonal. Egy térkép a legtöbb, amiben reménykedhetünk. -
Diarmand
senior tag
válasz
jozefgucci1
üzenetére
A Foch valószínűleg kap egy alpha nerfet.
Nem elég, hogy szerencsétlen Foch fos, legyen ultrafos

-
jr1994
addikt
válasz
Linkin
üzenetére
OK köszi!

(#31152) jozefgucci1: ami minket érint, az inkább ez:
"Annak ellenére, amit néhány forrás mond, (általában ez a WG RU marketingesei és gyártói,) nem lesz olyan, hogy "Európai Fa" vagy "Európai Fejlesztési ág". Lényegében az ágak nemzetekre lesznek bontva. A következő a csehszlovák lesz, amit valószínűleg a svéd tankok fognak követni."
Vagyis kb előbb szűnik meg a játék mint hogy a magyar tankok bekerüljenek

-
MinionFlasH
senior tag
válasz
jozefgucci1
üzenetére
Én azt nem értem, hogy ilyen embert(ket), miért hagynak "nyilatkozni" ???
Annyira komolytalan, hogy a sarki vegyesbe nem alkalmaznám eladónak, max hátul pakolhatná a rekeszeket, elkülönítve a vásárlóktól... -
A legjobban ez tetszett .: " Úgy véled, hogy normális kiadni egy ilyen javítást két súlyos hibával a live szerverekre ilyen játékosszám mellett?" V (Storm): "Nem, nem az, de szar dolgok megtörténnek. Rakéták leesnek, repülők lezuhannak, űrszondák eltűnnek, még a nagyon védett rendszerek is összeomlanak."
Elég vicces , hogy a wG-BigWorld -t egy NASA-Boing szerű céghez hasonlítani
Egy ekkora multinál ilyen hibák miatt embereket szoktak elküldeni . -
bogarfx
aktív tag
Lehet érdekel valakit, most 5 ezerért lehet hozzájutni a kuponos Jagdtigerhez, ennyiért ajándék. Én az imént vettem egyet, 5 perc alatt megvolt a kód.

-
Tarill
őstag
hello! is-8-ra a nagy ágyú lánctalp nélkül nem rakható fel? :S:S:S ez egy kibaszott vicc hogy 7 kiló kell
-
jr1994
addikt
válasz
Flatron710
üzenetére
Nagyon igaz, és a szar net/fps problémát most én is tapasztalom. Nem otthonról játszok, ráadásul a gyengécske laptopomról, az imént is az első 3 percben afkoltam mert elment a net. Szerencsére nem egy füstölgő roncsot találtam, de lőnivaló így sem maradt már

-
mrszitya
senior tag
válasz
Flatron710
üzenetére
+1

-
MinionFlasH
senior tag
válasz
Flatron710
üzenetére
HATALMAS!
Ez nagyon tetszett! 
-
Flatron710
tag
Ma beszéltük pár ismerőssel, miszerint az új elméletem, hogy az MM szinte 95%-ban tökéletesen működik, csak annyira megváltozott a játékos állomány, hogy nincs miből gazdálkodni, ha éppen jó csatát vársz az MM-től. Ezért vannak a 3:15-ös és a 15:3-as sorozatok!!!
Tutira veheted random csatában, hogy a csapatodból:
- 1-2 ember valami tudatmódosító hatása alatt játszik és azért vakegér...
- 1-2 fő acc-ján a haver, asszony, mama, kistesó játszik és lövése sincs a játékról...
- 1-2 fő a jobb játékosok közül már annyiszor találkozott az adott napon az előbb felsoroltakkal, hogy már az idegtől nem tud játszani vagy éppen kockáztat, öleti le magát, vagy éppen rush-ol egyedül. ( mert elege van )
- 1 fő biztosan többet fog gépelni a chat-re, mint a másik 29 fő összesen, így ezért nem tud a játékra koncentrálni...
- 2-3 embernek vagy 10 FPS-e van, ezért még ha akarna sem tudna semmit eltalálni, vagy éppen 600 ms LAG-ja van és ezért nem talál el semmit... Vagy a kettő kombinációja.
- 1-2 fő az adott személyes küldetését csinálja és tojik a csapatra...
- 1 fő biztosan stock tankkal van jelen - amit közöl is a csata elején - majd nem csinál semmit, mivel neki most ez jutott...
- 1-3 fő talán megpróbálja a játékot rendesen játszani, helyezkedni, védekezni, stb... De az előbb felsoroltak miatt nem tudja megoldani.
-
h1mpi
félisten
Valaki mondta az SP IC-t, hogy milyen jó, valamit húztak a csúszkán, mert only tier 10-ben vagyok...
-
törölt tag
Meglett a 3000. csatám! Ez az utolsó sűrű k...vaany...zással telt.

75 m-ről teljesen beszűkült célkörrel úgy mellé durrantottam a SU 100Y-nak, hogy csak úgy füstölt. És ez ma jellemző volt, hogy 5-hől 2 mellé megy, amikor benne van a célkörben. Vagy elfelejtettek lőni a tüzéreim, vagy én felejtettem el mindent.Csak kellene az az aimbot.

-
jr1994
addikt
válasz
szbalogh
üzenetére
Tény hogy a T-54 light jó tank, gyönyörű szép, élvezet vele amx-eket meg egyéb pehelysúlyúakat rammolni de én valahogy nem érzem. Csak 1150 vele az átlagsebzésem, míg Bulldoggal 1250. De amivel nagyon béna vagyok az a RU, nem szeretem nem is nagyon megyek vele pedig abból akarok a Leo-ra menni

-
szbalogh
addikt
Ha igazán jó felderítőt akarsz, akkor a kínai a legjobb. Könnyebb kihúzni rajtuk a rádiósnak a látótáv skillt, mint a többi nemzetnél mert nem a commander a rádiós. Ráadásul van hozzá 6-os prémtank, ami nagyon jó SH-ra és CW-re is így gyorsan lehet húzni bele a legénységet. Főleg ha van Type-62 tankod is

A RU is nagyon jó, a T-55A küldiket angyrészt ezzel csináltam.
Mostanában meg a T-54 light tetszett meg... több csatában is láttam, hogy 3-4k sebzéseket osztottak ki vele. -
galervin93
addikt
A Chaffe jó lesz passzívra is, álca+háló+bia+ventivel legalábbis jó volt erre is. De erre sokkal jobb az ELC ilyen szinten. Nekem a kis franciák nincs hatodik érzék, de nem is kell - úgysem vesznek észre. :-D Örök darab, gyors és elképesztő camoval rendelkező TD. :-) Az amcsi vonal meg inkább a rambós, de itt sincs gond az álcával, menet közben is 150-200 méterről vesznek észre kb.
-
-
Emu
őstag
válasz
jozefgucci1
üzenetére
Akkor jól megszívattam magam
Francia ág még abszolút nincs elkezdve, nem is tervezem. Nincs valami oldal, ahol össze lehet hasonlítani a camokat? -
szbalogh
addikt
Meg az a SPIC is mekkora egy nagy bug már! 180-as átütés tier 7-ben egy könnyűtanknak? Ráadásul táras? 240-es alfa? A 8-as medek rémálma komolyan! Arról nem is beszélve, hogy az ágyú fölött nincs neki semmi, találjam el mi? Ő meg vígan puffogtat a szikla mögül.... Mostanában nem nehéztankoztam de gondolom azok is reszketve hagyják el a kezdőkört ...
Meg olvasom, hogy az E3-at már nem változtatják tovább... miért csináltak vele megint valamit?
Ez jól esett

-
törölt tag
Nekem ezek a 30x, 40x stb. zoom csodák nem jöttek be. Próbálkoztam velük és számomra zavaróak.
Hazamegyek a strandról, nyomok is egy pár karistot. Két napja nem játszottam és elvonási tüneteim vannak.
-
válasz
szbalogh
üzenetére
Na igen meg tudom érteni az utálatod. Ha sikerült elkapnom tele tárral egy ilyen hátsó tornyos csodát valami kicsit is dombos terepen vége is volt . Kapta a láncot és következett a " nézz az ég felé című szám " aztán garázsmenet

Emu .: Most lehet kicsit elkeserítelek ,de a Buldog nem a legjobb a spotolásra , mármint a passzívra. Ezeket a küldiket én inkább 1390-el csináltam meg , mert sokkal alkalmasabb rá .
-
h1mpi
félisten
Nekem az SP IC seggéről pattant a T28 Proto
örülhetett neki 
-
Emu
őstag
válasz
jozefgucci1
üzenetére
Köszönöm! Jelenleg M5 Stuartnál vagyok, és 10-ből 8 csatát T6-T7ben töltöttem tegnap. Pont a táras ágyú az LTTB-hez képest jó csőlehajlás és a jó camo miatt kellene a Bulldog. LTTB-vel nagyon nehéz statikusan spottolni, és szenvedek ezzel a küldetéssel. Egyébként M5-tel felemelő érzés egy koplett tárat beleengedni AMX M4 45 fenekébe, miközben mással van elfoglalva
csak ezen a szinten egy lövés vagyok bárkinek. -
szbalogh
addikt
válasz
jozefgucci1
üzenetére
Hű de rühellem ezeket a Bulldog - T49 futrinkákat! Obj 416-al esélyem se volt ellenük. De nem baj, nemsokára igazi lighthunter leszek az obj 430 II-vel
Ezek miatt nem a CDC-t hanem a T-54 proto-t fogom megvenni. -
Attól függ , hogy hol tartasz az ágon. A T37 az nálam elég sokat volt T8 ban ,de ott is el lehet vele pötyögni . A buldog pedig többet van T9-ben mint alatta és párszor azért bekerül T10 be is . A buldog ha ráérzel nagyon jó a táras ágyuval. Az az ágyu ami van rajta az félelmetes . Sajnos szeret elpukkanni így nekem eddig minden 20. csatára jutott egy toronyrepülés . A minap viszont szemből pattintottam egy E4-et aki csak pislogott , mint az az e100 is aki popsinlőtt és szintén lepattant.
A T49-et viszont nem vettem meg , mint az már sokszor leírtam. Persze egy jó játékos kezében lásd Diego igazi fegyver ,de nézegettem róla átlagos játékosoktól videókat és nagyon random . -
Emu
őstag
Tegnap nagyon nem ment a játék magasabb tierben. Vagy rossz MM-t kaptam (mire beértem T28protoval kedvenc bokromba 1-7 volt az állás), vagy ha kicsit jobban kezdtem, akkor elbíztam magam és kimentem arty safe-ből saját káromra tanulni
ezért elkezdtem az amcsi light ágat M41 Bulldogért. Engem szívat csak az MM vagy ilyen sokat mennek +2, +3tierbe? -
MinionFlasH
senior tag
Reggel sikerült a spotolj és sebezz két clicckert, igaz megmurdáltam így a másodlagos ugrott, de legalább megvan. Tegnap sikerült volna, de egy snob fricc Ru-t hidegen hagyta, hogy milyen küldit csinálok, és előttem 2 méterrel felspotolta az élősködőket.
Az összes angolban általam ismert szitokszóval megszórtam az árját, nyaka nyúlna meg! 
-
kchryss
veterán
Majdnem meglett a stug lt-15-ös küldetés az ELC-vel. 3200-at spotoltam. De csak 600-at lőttem. 1 lövés hiányzott hozzá

Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Digitális Állampolgárság Program DÁP
- Kutya topik
- Elektromos cigaretta 🔞
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Filmvilág
- Pixel plus ultra: teszten a 6K-s LG UltraFine monitor
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- További aktív témák...
- BONTATLAN Új iPhone 17 PRO 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Bomba ár! HP ProBook 430 G3 - i5-6GEN I 4GB I 500GB I HDMI I 13,3" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo Tablet 10 - Intel N4100 I 8GB I 128SSD I 10,1" WUXGA I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Eladó egy Xiaomi k50 ultra (Xiaomi 12t pro) snapdragon cpu
- Bomba ár! Dell Latitude 3500 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" HD I Cam I W11 I Gar!
- ÚJ AKKU! Ár/ÉRTÉK BAJNOK! Dell Latitude 5330 i3-1215U 6mag! 16GB 512GB 13.3" FHD 1 év gar
- Lenovo ThinkStation P330 Gen 2 Tower i7 / Xeon workstation /számla- garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- iPhone 14 Pro Max 256GB 100% (1év Garancia)
- Okosóra felvásárlás!! Apple Watch Series 9/Apple Watch Ultra/Apple Watch Ultra 2
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Majd most hétvégén ráfekszem a témára . Remélhetőleg az utolsó HT-küldit megcsinálom és akkor indulhatok a T55A-ért .
878 az átlag dmg-em, 515 kört futottam.

ebből KV-1 -el zsinórban 7 vereség kezdetnek de a vége 9/1 míg a Stug III G -el 5/4
)
) lett meg, de azt nem éltem túl.

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

Miért kellene mindig, mindenkinek finomkodni az emberekkel? Pláne, hogy ez a háttérben zajló diskurzus csak.

ezért elkezdtem az amcsi light ágat M41 Bulldogért. Engem szívat csak az MM vagy ilyen sokat mennek +2, +3tierbe?