Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonkilencedik rész
- sziku69: Szólánc.
- balojazz: Szódakészítés üzembiztosan és olcsón! Figyelem, csak hardcore szódázóknak!
- Mr.Csizmás: Bestbuy travel, utazós, kirándulós topic - szállások, jegyek
- Ndruu: Segíts kereshetővé tenni a PH-s arcképeket!
-
LOGOUT
World of Tanks OFF topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
diegho
nagyúr
válasz
üzenetére
Már leírtam, hogy a hülyékből lehet meggazdagodni, ezt csinálja a WG. Azt hazudja az xvm, hogy átlagosak, jók stb és költenek a játékra. Volt róla szó, hogy tiltják az xvm-et, de mégsem tették. Szerinted miért? Mert nem virítana ott a csatában, hogy úúú sárga vagyok, akkor nincs semmi gond, költök még kicsit, hátha zöld leszek, a narancs meg na, aki jobb nálam csak goldot lő, ha én is lövök és sok prémet veszek, akkor sárga leszek én is.
Az is elég érdekes, hogy mindig a sárga/zöld kezdi el fikázni a narancsot/pirosat és nem a lila. Figyeld meg a csatákban. Az xy bot? kérdést mindig a zöld/sárga teszi fel, mert neki azt hazudja az xvm, hogy ők átlagosak, vagy jók, ezért, aki alattuk van az gyökér. Lehet itt problémázni ezen, de az is biztos véletlen van, hogy mindig a sárga/zöld nyihog minden szarért a fórumon is. Ez lenne az átlag? Ne vicceljetek már!Arról ne is beszéljünk, hogy az ilyen csalózó, fórumon nyihogó, csaták elején beszólogató biztosan nem élvezi a játékot, sikerélménye alig van, ezért inkább a többit kezdi cseszegetni. Csak azt nem értem, hogy ha a sikerélmény hiányában kezdi el ezt az egészet (másik lehetőség az intelligencia hiánya lehet), akkor addig miért nem jut el a tudata, hogy lehet nem is ő az átlag és az xvm hazudik?
Továbbá azt megint hogyan magyarázzátok meg, hogy ha adott egy pontszámítási rendszer, ahol 0 és mondjuk 5400 között vannak a játékosok rangsorolva, akkor a nagyjából 10% bot/afk/sarokban álló eredménye miért nincs kivéve? Ja mert akkor az átlag feltolódna és máris jönne az, amiről beszéltem?
-
Diarmand
senior tag
válasz
diegho
üzenetére
Jaj papi ne már.
Amin te lovagolsz az az, hogy egy-egy embert hasonlítunk a legjobbhoz. Stimt. Amit mi írunk, hogy ha az átlagot nézzük, amibe az 1 Wn8 (ajánlom mindenkinek megnézni eddi42-t, nemrég mentem vele...) és a 4000 is beletartozik, akkor sehogy sem jön ki 2500-ra az átlag, elnézve a játékosok mennyiségét és minőségét.Megjegyzem itt most nem velünk vitatkozol, hanem a matematika alapjának mész neki, miszerint hogyan határozzuk meg az átlagot

-
törölt tag
válasz
diegho
üzenetére
És akkor az élversenyzőknek is leesne vagy 1000-et a WN8-a, mert ha a játékosok döntő többsége lesebzi a saját HP-ját, mindkét oldalon, akkor már nem lehetne akkorát hentelni .
Arról nem is beszélve, hogy a játékot eltartók többsége ezek közé a nyomik közé tartozik, akik szerinted fölöslegesek.A végére egy (nagyon okos) idézet tőled:

"keresik azt, hogy mikor mondhatják meg a szintjüknek megfelelő (másnak szánalmas) okosságot, hogy a másik miért jobb"
-
diegho
nagyúr
válasz
üzenetére
Ha megnézel egy tesztet a PH-n egy új hardverről mi érdekel? Az, hogy menyivel gyorsabb az átlagosnál (ami hardver téren kb egy fos) vagy az, hogy mennyivel gyengébb a legjobbnál?
Ha nézel egy bármilyen versenyt. az érdekel, hogy az összes befutó átlagosan milyen időt ment, vagy az, hogy egy adott versenyző mennyivel lassabb a legjobbnál?
Matematikailag átlagos focista lenne az is, aki megye2-ben játszik, hiszen ha az összes embert, aki focizott már életében átlagoljuk, akkor kb ott lenne a közép, de ez kit érdekel?
Mindenben, ahol győzelemről és vereségről szól a történet, mindig a legjobbhoz hasonlítanak mindent. Ez a játék pont erről szól.
Az xvm pedig azért hazudik, mert, ha azt mondaná, hogy az 1400WN-es piros, akkor rengetegen abbahagynák a játékot, mert nem tudnák elviselni, hogy szarok. -
emre
veterán
-
diegho
nagyúr
válasz
Lipton
üzenetére
Ha 1400 WN-el valaki abban a tévhitben él az xvm alapján, hogy ő jó játékos, közben a tankokkal a saját hp-ját sem tudja kisebezni, az normális? 2500WN-nél van az kb, hogy többet sebzel egy kicsivel, mint a saját hp-d, innentől beszélhetünk átlagos játékosról, mert semmi extrát nem csinál, csak kiosztja átlagban a tankja hp-ját. Ez a játéktudás alapján mérhető átlag. Az, hogy a játékosok 99,9%-a ezt a szintet nem üti meg, az teljesen más dologra vezethető vissza.
-
Lipton
őstag
válasz
grizlisandor
üzenetére
Nyilvan nem lehet annyi az atlag de igy jobban erzed hogy mekkora bena vagy egy ilyen asz mellett

-
diegho
nagyúr
Már leírtam, ha a legjobb 5000+, akkor az átlag 2500 felett van tudás alapján és ez számít, átlagos játéktudással 2500 körül lehet elérni. Mindenhol a legjobbhoz kell hasonlítani, különben mi értelme az egésznek?
-
válasz
diegho
üzenetére
Egy átlag wot játékos 2500 wn8 értékeléssel rendelkezik. Ezt valami statisztikában mondta a WG, vagy milyen forrásból származik ez az állítás?
Attól, hogy valaki jól játszik még nem ad okot a csalásra, de könnyebb csalónak titulálni a jobb játékost. Ez minden multis játékban megvan.
-
diegho
nagyúr
Mostanában sok átlag alatti játékos (2500 alatti WN-es) azt kezdte fel, hogy aki unicum, az mod cheater! Megint melyik barom találta ezt ki? Ugyan mit lehet csalni egy moddal? Megmondom én mi a baj, ők se moddal, se anélkül nem tudnak játszani, csak vergődnek a játékban és keresik azt, hogy mikor mondhatják meg a szintjüknek megfelelő (másnak szánalmas) okosságot, hogy a másik miért jobb. Ennyire elcsicskultak már a játékosok? El nem tudom képzelni melyik moddal lehetne ebben csalni, de biztos igazuk van.
-
jr1994
addikt
válasz
Diarmand
üzenetére
Jaaj, ez nagyon igaz! Velem is előfordul heti egy-kétszer a véletlen lőszerváltás

Viszont a második felében tényleg Bingisznek van igaza, a nagy tűzoltóval is lehullik az első csepp HP, én úgy értettem hogy kicsivel nagyon nehéz olyan gyorsan eloltani, inkább 2 adag szokott azzal veszni.Szerk, (#31283) Diarmand: szerintem ha elég gyors az ember, megoldható hogy ugyanúgy egyszer veszítsen hp-t kis tűzoltóval mint naggyal, csak nehéz megoldani.
(#31279) zozyk: i know that feel bro... ez is tipikus agyfasz a játékban.
ALL: a próba CDC-t pontosan 72 órára kapjuk akkor is ha az utolsó pillanatban lesz meg hozzá a küldi, ugye? Csak hétfőn tudom megcsinálni, most nem vagyok otthon.
-
válasz
MinionFlasH
üzenetére
Tessék sírni pár napot, hogy szar és ászt kapsz a tankra.

-
MinionFlasH
senior tag
Ez így nagyon elvetemült CDC-be?

-
zozyk
addikt
T-54
1. 4k dmg vereség
2. 3k dmg döntetlen
3. 680dmg win
Fuck -
Diarmand
senior tag
válasz
jr1994
üzenetére
Én úgy szoktam járni, hogy a nagy izgalomban összevissza nyomkodom a számokat mikor csak a láncot kéne felrakni és véletlenül lőszert váltok. Aztán meg "de faszán visz minden ez a superpershing!" Persze, mert aranyra váltottam vagy ugyanez, hogy "mér sebzek hatvanat egy light tankba???" HE fíling?

No persze azért nem nyomok nagyon gyakran félre, de előferdül
jr1994 Régebben már, de bevezették, hogy a kis tűzoltó nem olt azonnal, hiába nyomkodod a gombot szinte azonnal a gyújtás után, egy kicsi mindig leég az emberről. Pont azért álltak át erre, mert mindenki egyből tudta nyomkodni a neki megfelelő gombot és így nem annyira volt értelme a nagy tűzoltónak (eltekintve a csökkentett esélytől). Nem egyszer haltam már amiatt, hogy pont annyi égett le rólam, amit a nagy oltó megfogott volna és így buktam a meccset.
-
Drenadar
veterán
válasz
MinionFlasH
üzenetére
hát sajna sosem a pontosságról volt híres...

-
jr1994
addikt
válasz
Tomi0703
üzenetére
Úgy értettem, hogy én max pár századmásodperccel lassabban rakom fel a láncot 4-5 kombinációval, mint más dupla 4-gyel, mert annyira megszoktam hogy már jön magától. Középső ujj, aztán rögtön utána mutatóval az 5-ösre. Talán még gyorsabb is mint egy ujjal a négyest kétszer lenyomni. És nem szoktam eltéveszteni. Sőt, szerintem a láncot kisjavítóval majdnem olyan gyorsan felrakom mint naggyal. Inkább az a baj hogy ha egyszerre két modult ellőnek, néha már fent is a lánc, és még fel sem fogtam hogy esetleg elment a motor vagy az ammorack is
Kellemetlen amikor utána veszem észre hogy lett volna idő megvárni a lánc felrakását mert nincs akkora veszély, viszont mostantól lassan megyek lassan töltök stb 
Tűzoltó témához:
Kis tűzoltót alig használok (tier6 fölött szinte sose, pedig nem is szoktam automatát venni, de ilyen-olyan küldetésekből jelenleg is 250+ van raktáron), space-szel oltok, tényleg jó. Q az nálam a TS beszéd
Satuféket meg nem használom, az gáz? 
(#31273) Ukeve: kis tűzoltóval nagyon gyorsnak kell lenni hogy csak egyet égj, nekem azzal két sebződés szokott jönni általában. A damage logban látszik, az animáció nálam úgy le van butítva hogy nem is nagyon szoktam látni hogy fizikailag ég a tank, ha arra gondolsz

-
Ukeve
tag
Én már 3-4 ezer csata óta minden tankomon automatát használok. Szerintem simán megéri azt a 10 ezer kreditet, ha leárazásnál veszed. És nem csak abban segít ugye, hogy gyorsabban oltja el a tüzet, hanem ugye 10%-kal csökkenti az esélyét is. Nem tudom, hogy kinek tűnt fel, de régebben amikor manuálist használtam és kigyújtottak, gyorsan reflexből eloltottam, de még égett tovább a tank
Ez a jelenség még most is fönn áll? -
-
h1mpi
félisten
Automata tűzoltót nem szoktam használni, de lehet, ahogy egyre jobban gyűlnek a 9-10-es tankok átszokok rá. A skilleket azóta újra osztottam, megkapta a BIA-t. A pontossága nagyon rng függő, sajnos ez ilyen. Ha mindig betalálna az csalás lenne már

Első körben mondom kipróbálom a goldot mit üt?! T34 kirakta a tornyát és -1000 bele ahogy volt
jött a FU noob 
-
Tomi0703
addikt
válasz
jr1994
üzenetére
A par szazad azert tulzas, az a tav F1-be fel auto. Szvsz olyan 1 masodperc amit veszitesz. Nekem amugy a 4es az otomata tuzolto, 5 a lanc (erre mar koran rajottem, hogy igy tenyleg hasznos), 6os az eu. Annak mondjuk nehe felre nyomok.

(#31265) Diarmand: en azt anno a spacere tettem mert lehetetlen felrenyomni. Mondjuk nekem a sok fps utan a huvelykujjam meg mindig ott van a space felett.

-
Diarmand
senior tag
Diegho-t egészíteném ki annyival, hogy aki nem használna automata tűzoltót, az tegye a manuálist a Q gombra. Amint gyújtanak egyből lehet nyomkodni és nem kell a hatost keresni.
-
törölt tag
válasz
Gyuri27
üzenetére
VK36.01H-ban húzom a legényeket, akiket majd át akarok ültetni a tigerbe, ha meg lesz a bia mindenkinek. Addig is gyűjtögetem a freexp-t, hogy meg legyen a top löveg is.
Tegnap ezzel a tankkal vagy 8 csatát "vívtam" meg ezen a páyán és mind a 8 csata T8-ban volt. Ja nem, egy volt T7-ben.wwenigma egyem a kis szívedet, többet nem káromkodom írásban!

-
Drenadar
veterán
válasz
MinionFlasH
üzenetére
pedig nem rossz az csak ne találják be az oldalát HE-vel... sztem nagyon jó az ágyúja (csak ritkán lő), de az az átütés nagyon bejön
plusz szemből kicsit forgatva a páncélja is okés 
-
-
diegho
nagyúr
Csak egy kis érdekesség a fogyócikkek elhelyezéséről.
Én így használom:
4-es med kit
5-ös repair
6-os automata tűzoltóSok tankon már csak a nagy csomagokat használom, megveszek belőlük 500-500 darabot akciózásnál és nem foglalkozok vele, de ez a sorrend nem véletlenül van.
Kétszer 4-es gomb, megjavítódott a driver
Kétszer 5-ös gomb, fent van a lánc
Ez a két legfontosabb dolog, amik kb azonnal szoktak kelleni. -
törölt tag
Napifail rovat.

Mindezt 10 lövésből hoztam össze.
-
zodo
nagyúr
Hihetetlen de mostanában, előbb mindig szívók aztán ér valami jóság.
Tegnap délután (nekem reggel) toltam 16 csatát a szokásos KV-1 és Stug III G párossal de többségében csak vereség. Meló hajnalig aztán mostanáig még plusz 20 csata és az utolsóban, KV-1 -el összejött a 6 ölés egy csatában ill. az első I. osztály ami persze nem ász de majdcsak összejön pár éven belül.
-
wwenigma
Jómunkásember
Nem lehetne pl. inkabb a karomkodasokat szűrni, a helyett hogy egy OFF topikban sirnank az OFF miatt?

-
törölt tag
válasz
Gyuri27
üzenetére
Ez volt a baj, hogy rengeteg arty volt. Meg messziről jól fel tudott spotolni az ellenfél. Valahogy nem érzem ezt a pályát. Egyikkel sincs különösebb bajom. Még murovankával sem, pedig azt sem szerettem sokáig. Viszont egy pár hete megtaláltam rajta a kedvenc dombom és néha elég jó csatákat tolok rajta. De itt, a homoktengerben...
Itt csak szenvedek. 
-
törölt tag
mondtam ma már, hogy rühellem a sand rivert?

rohadt anyjába, most mentem ezen a kibaszott pályán 8x ma! -
Emu
őstag
válasz
grizlisandor
üzenetére
Mikor belépsz a játékba, és feljön az XVM baromsága a jobb alsó sarokban akkor kiírja, majd utána az üzenetközpontban látod is.
-
válasz
isti101
üzenetére
Eu2 megy, Eu1-re csatlakozni nem sikerült nekem...
Más: Ha aktiválok egy bónusz kódot, honnan tudom mit kaptam érte? Kiírta, hogy ok, pár perc múlva feldolgozzák...
Más2: 2300+ wn8al rendelkező ellenségnek nem tetszett, hogy a tomato 1250+ wn8ammal kilőttem... Meg szerencsés is vagyok.

-
isti101
tag
a szerverhez való csatlakozás sikertelen
nektek megy a játék? -
Because
őstag
szovla ez az off topik és akkor itt panaszkodhatod teljesen nyugodtan... mert én se értem miért nem hagyok fel a játékkal

Sürgősen fejezd be a trollkodást, ha akarsz valamit a jövőben a topicban.
[ Módosította: Bingisz ]
-
törölt tag
Utálom ezt a kurva send rivert!

-
Tomi0703
addikt
válasz
MinionFlasH
üzenetére
Hát akkor még a dobogót sem érném el...

(#31229) jozefgucci1: Én egyedül az FCM-mel tolom szóval én azzal.
Kéne úgyis most 7-8 milla. -
MinionFlasH
senior tag
válasz
jozefgucci1
üzenetére
Az E100 az a tank amit nem mertem megvenni, sok embert láttam játszani vele, néztem replayeket is(rosszpénz), de nem nekem való.
Most a Bulldoggal csapatom, lehet összejön vele egy jó karika, bár hozzáteszem az eddigiekhez nem volt elég XP-m, ami felveszi a versenyt a beküldöttekkel.
Tomi Te egyedül nevezhetsz X-es tankkal is, az apróbetűs rész csupán ennyi: only IS7, no gold!
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
válasz
Kean_Sorbo
üzenetére
Jól hangzik a dolog. Ki mivel ugrik neki a dolognak vagy inkább úgy kérdezem , hogy mivel nincs konkrét tank kikötve mivel érdemes nekiindulni ? A Typ-al amúgy is pénzt kell farmolnom hétvégén , hátha beüt valami jó kör .
-
Kean_Sorbo
őstag
Újabb PH event:
Időtartam: 2015.07.25 07:00 - 2015.08.09 24:00 (csakhogy legyen mindenkinek ideje játszani)
Nyeremény: 2500 arany
Feltételek:
Bármilyen tier 6-8 tank.
TankAce vagy 1 osztályú csata.
A csata pontszáma a következőképpen kerül kiszámításra: alap XP + kiosztott sebzés + sebzés hozzájárulás (assistance) + felfogott sebzés.
Nevezési határidő: 2015.08.11. 24:00
Kérnék szépen mindenkit, hogy csak egy linket (tehát képet ne!), és az elért eredményt tegye bele a hozzászólásba, és jelezze egy mondat erejéig, hogy a versenyre nevezte a csatát.
Értelemszerűen a legtöbb pontot érő csata lesz a nyertes.
Csak az vehet részt, aki a kiírás előtt regisztrált a PH-ra.Sok szerencsét uraim!

-
Tomi0703
addikt
válasz
Kean_Sorbo
üzenetére
Valószínűleg az lesz, amúgy...
A fos statomat fel kell vele javítani. A gond ott van, hogy az IS-4 legényeit kéne átképeznem bele. Az IS-4-et viszont nagyon szeretem. 
Aranyvadászat: Van. Ne zárjuk ki a prémtankokat, ami tierlimites az nem véletlenül az.
Jah... és én T8ba csak FCM-mel tolom. ![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
-
Tomi0703
addikt
-
h1mpi
félisten
válasz
jozefgucci1
üzenetére
Úgy volt
Nekem T32-vel lett meg múlt héten 
-
Tegnap viszonylag könnyen meglett végre a HT15 küldim (T28HTC ) csak sajna befoglalt az ellen így nem kitüntetéssel . Eddig is úgy volt , hogy a páncél által felfogott sebzésbe a lelőtt HP is beletartozott ? Ez az E100 is annyira random ( vagy az én kezem ) , hogy egyszer bead mindent E4-JPZE100 egyből átmegy a következő csatában pedig a T54Llt -t ami 254 HP-n van nem ütöm be kétszer egymás után sima lőszerrel
. Direkt középre céloztam , be volt forgatva és egyszer láncot adott , utána pedig lepattant . Mindegy a lehetőség viszont ott van ebben a HT-ben csak néha túlforgatom vagy a másik véglet amikor mindenki köpi rám a goldot . -
Kean_Sorbo
őstag
Szerintem 14 napos intervallumot néz, ha pedig többet mész száz meccsnél, akkor csak az utolsó százat veszi figyelembe.
A számításnál pedig úgy veszi, hogy pl. mentél 40 karikát azt átlagban 1000 sebzéssel+ 500 átlag spot, ehhez hozzácsapja a maradék hatvanat nullásra, aztán ebből számít egy átlagot.
Az biztos, hogy ha egy tankkal folyamatosan játszik az ember akkor jobban lehet ezt a százalékot húzni.Bár ez is csak találgatás.
-
Veatta
aktív tag
Csinálom a T55 heavy küldetéseket: foglalj/resetelj 30 %-ot sebezz 3000-et. Csata első 30 másodpercében az ellen lightja belémver egy laza 500-at, majd még egy lövésre van ideje elsőként elhullik. Vezetünk szinte végig, majd megfordul a hadiszerencse, ez lett a vége:

Bónusz:
Aki nem szúrta volna ki az ellen lighját, az nézze meg a képet mégegyszer.
-
diegho
nagyúr
válasz
ddt500hu
üzenetére
És ez akkor mit is jelent szerintetek?
Hogy 100 csatát figyel, mert kevesebb, mint 100 csatával is lehet 1 csillagot szerezni? Ha azt mondom, hogy 27 csatával 1 csillagom van, az mégis mit jelent? Ha csak az utolsó 100 csatát figyelné, akkor lenne jó, de nem azt csinálja.
-
Bingisz
addikt
Nem kell ez ide.
-
ddt500hu
veterán
válasz
Kean_Sorbo
üzenetére
-
Kakumix
senior tag
válasz
Kakumix
üzenetére
Talán az utolsó hozzászólásom lesz az E5-tel kapcsolatosan - eddig sem zavart sok vizet
- , mert ma úgy ébredtem, hogy "szuperül" tudok vele játszani.
8 csatából 5x a csapat legtöbbet sebzője (3x a csatáé) és a másik három csata sem volt rossz. 3299 átlagsebzés és 3616 WN8.
Nem néztem replay-eket, nem meditáltam, nem csinálok másként semmit, mint tegnap. Csak nem kapok folyamatosan agyhalott csapatokat, az ellenfélhez viszont epic med szakaszokat, az artyk is csak egy már "eleve" vesztes csatában kaptak el 2x, ott viszont a saját hibámból (eleve vesztes: Prokhorovkán nálunk 8 HT, 2 MT (hátul kempeltek a bokorban), 2 TD és 3 SPG az ellennél 3 HT, 6 MT (arty támogatással áttolták a hegyet), 3 TD és 3 SPG plusz jelentős skill többlet
). -
A Wotinfo-n lehet találni igazi gyöngyszemeket néha .:
"Az orosz játékosok élvezik azt hogy az FV21(A45) prémium nincs bent az EU szerveren. "
Ez vajon hogyan zajlik?
Az orosz jatekos ul a gepe elott, nezi a tankot a garazsban (vagy a wot weboldalan), es kozben elvez???
Vagy eleg, ha csak ragondol, akar az utcan, es akkor elvez ??? Mert ez azert eleg kellemetlen lehet. " -
lacibacsi
addikt
Nyilván a mestereknek nem nagy dolog, amit most írok, de nekem, kis
zöldsárgafülűnek mégis csak az. A friss szerzeményemmel öt rettenet rossz csata után hatodikra ez született:(szerk: nem akarja a képet feltölteni, de a wotreplays-en megtekinthatő...
)http://www.kephost.com/image/SJuO
Nem volt egy oktatási tananyagnak való menet, de ha valaki nem tud mit csinálni a szabadidejével, annak ITT van a replay.
-
Kean_Sorbo
őstag
Nem kell 100 csata sem. Nekem a T37-en körülbelül a 80. csatánál rajta volt az egy csillag, szutykos 500 átlagsebzéssel. Viszont a a WR 55-56% körüli volt, lehet, hogy ezt is beszámítja.
-
diegho
nagyúr
válasz
MinionFlasH
üzenetére
Nálam 103 csata és 1539 átlag. Ugyanúgy 2 csillagom van, mégis óriási a különbség.
Láttam már 3 csillagos T57-et, megnéztem, több, mint 800-al magasabb volt az átlagsebzésem, mint neki, csak én majdnem 1000 csatát a csillagos időszak előtt toltam, ő meg 2000+ csatát utána.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Számtech boltosok memoárjai, azaz amikor kiborulunk...
- LEGO klub
- Diablo IV
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- OLED TV topic
- Samsung Galaxy Watch8 és Watch8 Classic – lelkes hiperaktivitás
- Fotók, videók mobillal
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Powerbank topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- További aktív témák...
- RITKASÁG!!! 32GB (2x16) Crucial Ballistix 3200MHz CL16 SODIMM 2031-ig ALZA GAR!
- MSI RTX 3060 Ti 8GB GDDR6 VENTUS 2X Eladó!
- Latitude 5340 27% 13.3" FHD IPS érintő i5-1345U 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Asus ROG STRIX Z890-A GAMING WIFI - GARANCIA: 2028.12.16 - FirstShop
- Gamer PC, RGB ház, i5-8500, 16GB DDR4, RTX-2060 6GB
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Gamer PC-Számítógép! Felsőkategória! R7 9800X3D / RX 9070XT / 32GB DDR5 / 2TB SSD / Noctua !
- iPhone 13 512GB 100% (1év Garancia)- ÚJ EREDETI AKKUMULÁTOR - AKCIÓ
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- USB Switch 2IN 4OUT KVM kapcsoló
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Mondjuk mindenki azt néz amit akar.

Fuck

Ez a jelenség még most is fönn áll?
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

Itt csak szenvedek.

Nekem T32-vel lett meg múlt héten