- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Chosen: Canon 5D II - portrézás 2025-ben
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Kempingezés és sátrazás
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- Doky586: Helyreállítási partíció létrehozása (javítása)
- Gurulunk, WAZE?!
- bitpork: Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
-
LOGOUT
World of Tanks OFF topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dobi 562
addikt
válasz
szallasi007 #51950 üzenetére
Nem kell cegvezetonek lenni hozza, legtobb jatekos hozzaallasa ilyen sajnos. Hanyszor, de hanyszor probaltam meg segiteni valakinek mikor lattam csata kozben, hogy nincs tisztaban a jatekalapokkal. Csata utan normalis hangnemben probaltam (volna) elmagyarazni, hogy mukodik a spot rendszer, heat loszer, dupla bokor, stb. Legtobbszor csak el lettem kuldve a fenebe, meg elkezdtek sertegetni, anyamat szidni, stb... ilyen az emberi ego, hogy mindig masban keresi a hibat, mert az sokkal konyebb mint megtalalni magunkban es energiat/idot olni a sajat fejlodesunkbe.
Ez meg a tegnapi posztomhoz kapcsolodik. Az ellenfel IS-3-a a sarokbol vegignezte, hogy a Lowe daralja a tier 6-7 heavy-jeiket... Az ilyen jatekosok nagy szama az egyik oka a turbo-csataknak...
-
peterson79
őstag
válasz
szallasi007 #51950 üzenetére
Ezen besírtamn
-
kchryss
veterán
válasz
szallasi007 #51877 üzenetére
Ez kapcsolódik a Carrybarry és wr témához: [13:31-től]
Jót röhögtem rajta. Fejlődik a szarkasztikus humora.
"Look at his pathetic 76% of the winrate" -
kchryss
veterán
válasz
szallasi007 #51877 üzenetére
Mostanában egész sokat streamel Barry aminek örülök mert szeretem nézni a játékát. Ráadásul sokszor hajnalban játszik amikor ráérek nézni. Emilia is akkor szokott játszani, ma hajnal 5kor is láttam játszani.
A korona vírus miatt többet játszanak.
-
kchryss
veterán
válasz
szallasi007 #51871 üzenetére
Előző 1000 csatádban 1900 wn8-hoz van 55,5% wr-ed ami tökéletesen megfelel a táblázatnak vagyis igazolást kapsz tőlem hogy nem vagy kemper.
Barry-nek 4600 wn8-ra van 71,5% wr-je recentben ami szerintem teljesen rendben van és azért azt jelzi, hogy hiába panaszkodik néha, kifizetődik az agresszív játék. Szólóban ennél magasabb wr nem nagyon érhető el.
260-at fizetős vendégnek markolja vagy elírtad és a 279e-t csinálja, mert úgy látom azzal játszott sokat. Amivel egyébként szintén 71% wr-je van az előző 150 csatában. -
Dobi 562
addikt
válasz
szallasi007 #51871 üzenetére
O is spammeli a goldot rendesen, ugyhogy csak ne sirjon miatta.
Amit viszont a heavykrol irtsz, hogy egyedul van elol es a tobbiek vegignezik mig o harcol azt en is tapasztalom.
-
e-newsee
addikt
válasz
szallasi007 #51490 üzenetére
Az 1.7-tel jött be erre a mapra az encounter mód, és épp pár hete filóztam rajta az ON topikban, hogy vajon ott lesz-e a bázis, mint a konzolos verzióban, vagy itt fent, ahol aztán lett is. Így utólag, ennek jobban örülök, nehezebb bevédeni, mert több oldalról is lehet támadni a foglalókat.
-
válasz
szallasi007 #51490 üzenetére
1-2 hete kapott ütközet módot az a map.
-
Dobi 562
addikt
válasz
szallasi007 #50997 üzenetére
Koszi! Nem szakaszozok mostanaban mert elegge ossze-vissza idopontban jatszok de eszben tartom a felajanlast.
-
Dobi 562
addikt
válasz
szallasi007 #50994 üzenetére
Kesz van az osszes olyan kuldetes...
-
e-newsee
addikt
válasz
szallasi007 #50994 üzenetére
Topkomment!
-
ooloo
őstag
válasz
szallasi007 #50736 üzenetére
Nem is értem , hogy minek raknak be a játékba ilyen "baszógépeket" ... ki kell venni , mint ahogyan kivették a Német Waffenträger auf E 100 . Vagy visszarakni , mert így már van létjogosultsága . Ja... hogy az Német . Elnézést !
-
h1mpi
félisten
válasz
szallasi007 #50736 üzenetére
Azt én se értettem
-
SoulReaver
veterán
válasz
szallasi007 #50728 üzenetére
Úgy, ahogy mondod
-
ooloo
őstag
válasz
szallasi007 #50728 üzenetére
Ez jó..
könnyesre röhögtem magam .
-
törölt tag
válasz
szallasi007 #50676 üzenetére
Köszönöm a tippet.
Viszont akkor nem értem a minap hogy történhetett, hogy artyval dupla bokor mögött álltam, és egyszer csak JÖTT egy light, ami meglátott, majd el is kezdett lőni, de én még akkor sem láttam, csak amikor már kinyírt.
Artyval nem lőttem vagy fél perce, és még töltöttem, és nem mozdultam.... -
törölt tag
válasz
szallasi007 #50652 üzenetére
Az volt, csak jólesik kiadni magából az embernek!
-
h1mpi
félisten
válasz
szallasi007 #50648 üzenetére
Szerintem ezzel mindeki így van, 10-ben ha hibázol sokszor a következő pillanatban garázsba vagy...
Alacsonyabb tierben többet lehet hibázni -
jano_77
nagyúr
válasz
szallasi007 #50646 üzenetére
Nem lehet, hogy azért, mert eddig nem erőltetted a tier10-et, hanem a tankok fejlesztésére koncentráltál?
Én pl így vagyok, ezért hiába van most már nagyon sok 10-es tankom, legtöbbjükkel alig-alig van csatám, amit meg is szoktam kapni, mikor összetűzésbe kerülök vmi retardálttal csata után, hogy mit jár a szám,miikor X és Y 10-es tankkal, milyen béna vagyok. És tényleg.
De eddig nem erőltettem a 10-eket, mert a fejlesztendő tankokra figyeltem. Most, hogy már az összes olyan ág, ami érdekelt, ki van fejlesztve - kerekes 10-et most fogom elérni - és nincs más, ami érdekelne, elkezdtem a 10-ekkel is menni, de nagyon szoknom kell őket. Meghát a retardált alja népség sajnos már ide is elért elég rendesen, tehát az sem igaz már, mint régen, hogy ha jót akarsz játszani, menj tier 10-el. -
törölt tag
válasz
szallasi007 #50569 üzenetére
Ez konkrétan az 5. ilyen hosszú banán!
Sajnos a hétvégén csupa olyan játékos van fent, akinek én nem hiányoznék, mert nekik úgy is jó, ha veszítenek, mert a heavy az arty mellett kempel, meg ilyenek!
Próbáltam noszogatni a szerencsétlen top heavynket, de a 2. lövéstől már repültem, pedig kék sem vagyok!Mondjuk most egész sokáig bírtam, igaz, ez annak is köszönhető, hogy feltettem egy olyan modot, ami megakadályozza a csapattársra lövést!
-
Yofej75
aktív tag
válasz
szallasi007 #49911 üzenetére
Nem meggyőzni szeretnélek, csak azt mondom, hogy a győzelmi arány (WR) az nagyban függ a másik 29 játékos tudásától, a személyes értékelés (Personal Rating) pedig csak kismértékben. Nincs és nem is lesz olyan mérőszám ami objektív módon jellemzi egy játékos mindenkori tudását.
-
Yofej75
aktív tag
válasz
szallasi007 #49908 üzenetére
A WR a másik 14 tankoson is múlik minden egyes meccs során...vagy nem jól érzékelem?
-
Midway
senior tag
válasz
szallasi007 #49580 üzenetére
Nem ezt halál komolyan írtam.
-------------------------
Papooo
A zsemle nem töltődik vissza.Pl: Van egy pohár vízed.
Megiszod.... Majd teletöltöd újra...... Akkor van vízed, pedig megittad. -
Midway
senior tag
válasz
szallasi007 #49542 üzenetére
Nem értelek. Nem attól lesz valaki "unicum" játékos ,hogy fizet. Ezt honnan veszed?
Én úgy látom, hogy egy zöld (xvm) szintet simán lehet tartani , kicsit ügyesebben kék szintet is , pénz nélkül.A lila szintet free acc-al , szerintem , nem lehet vagy csak egyedi eset.
A jobb reflexet meg simán felülírja a sok bug meg az rng.
-
jozefgucci1
addikt
válasz
szallasi007 #49547 üzenetére
Egy superUnicum megcsinálja ez biztos . A másik pedig , hogy szép és nemes az ajánlat ,de egy jó játékosnak ez elég kevés. akinek van egy pici esze az nem a saját accontját húzza ,hanem másnak farmol és ESL-re jár. Egy jó csapattal már simán összejön a havi prémre való .
-
benvolio
őstag
válasz
szallasi007 #49542 üzenetére
Szerintem egy super unicumot kéne megkérni arra, hogy egy teljesen új free account-al induljon el azon az egy ágon ami végén a kedvenc 10-es tankja van. Ha így free-ként a lila szintet eléri, elhinném, hogy ingyen is lehet az ember unájkum és nem kell pénz a "jó" játékhoz, de szerintem erre semmi esély nincs.
-
Midway
senior tag
válasz
szallasi007 #49538 üzenetére
Nem kell venned. Nincs is 10-es tankom és nem is kapkodok utánna.
-
Emu
őstag
válasz
szallasi007 #49458 üzenetére
Egy pillanatra azt hittem magaddal beszélgetsz...
-
notika77
senior tag
válasz
szallasi007 #49456 üzenetére
Csak azokra, amik a fejlesztési fában szerepelnek. Az új tankokat még nem tették be a fába, ezért a válasz nem.
-
h1mpi
félisten
válasz
szallasi007 #49149 üzenetére
tessék [link]
-
kchryss
veterán
válasz
szallasi007 #49095 üzenetére
Nem is konkrétan erre a küldetésre gondoltam. Nekem is meglett 18 körből. De volt azért több olyan ami tankállománytól fügetlenül több időt vett igénybe, főleg a win-es küldetések. Az meg hogy 4 token hiányzik majd a végén vagy 6, tök mindegy.
-
lacibacsi
addikt
válasz
szallasi007 #48774 üzenetére
Köszi. Kitartás van, de jön a nyár, így idő az kevesebb lesz... De az ötvenedik szülinapomra megcsinálom az Objectet, ha törik, ha szakad. Az még két és fél év...
(#48775) emre : Köszi. Azért a WOT halhatatlanjai közé még nem hiszem, hogy felvesznek...
(#48781) 4580693: Az Aladár engem négy csata alatt meggyőzött, hogy ugorjam át.
-
bigobert
tag
válasz
szallasi007 #48518 üzenetére
Köszönöm a tanácsot. Letöltöttem egy ingyenes verziót, de egyelőre csak a gépem hal meg tőle
Win10, kék képernyő szkennelés közben, másodjára
-
lacibacsi
addikt
válasz
szallasi007 #48268 üzenetére
A FAME éppen kiürülő félben van...
Most éppen 31 tagja van, de délután 18-an voltak...
-
jr1994
addikt
válasz
szallasi007 #48268 üzenetére
MBZ-ben mindig van felvétel
Másik: le szoktuk csillagozni a svédeket, most az 5-ösnél tartunk, ezzel is összejött egy jobb kör.
Mondhatjuk, hogy hagyott minket érvényesülni a csapat
A végén elkerültük az artyt, de szerencsére visszaértem és ki is tudtam szedni. Ja, és egy rövid vélemény a tankról: eszméletlen. Ez a lövegsüllyedés, az alfa, az átütése is jó, sebessége korrekt, mi kell még? Várom a hatost
-
jr1994
addikt
válasz
szallasi007 #48229 üzenetére
Több száz cw csatát játszottam de nem emlékszem full BC setupra. Nem szokott működni. Amúgy a VSOP finn klán.
emre: elküldtem
landing volt, utána a terület csatán a V-TER ellen is győztünk. Amúgy oda ment a klánunk legjobb artisa, játszott ellenünk és ki is szedte az fc-nket 1500-ról
-
szbalogh
addikt
válasz
szallasi007 #48220 üzenetére
Akkor nem marad más, mint kizárólag artizni
-
rlazol
veterán
válasz
szallasi007 #47759 üzenetére
nálam elég szar minőségű a felvétel, megállapíthatatlan, hogy mennyi ment mellé, mennyi ment át.
-
galervin93
addikt
válasz
szallasi007 #47646 üzenetére
Így van, a Grillével nagyon könnyű, örülök hogy még a nerf előtt megcsináltam vele én is, már csak heavykkel kellene alkotnom, hogy begurulhasson a garázsba a T55.
Grat amúgy! -
galervin93
addikt
válasz
szallasi007 #46993 üzenetére
Tessék. Abszolút semmi nagy dolog, nem volt egy különösebben izgalmas meccs szpot szempontjából, nem volt bokorról-bokorra ugrálás, sunnyogás, okos játék, csak szerencsés passzív szpot E4-ből egy impotens ellenfél ellen. De azért leírom, hogy azt a kevés dolgot miért csináltam, amit. Például rögtön a helyválasztás. Mehettem volna előrébb is, de van két gépük, ami gyors és jó az álcája, nevezetesen a 13 90 és a Batchat. Kellemetlen tud lenni mindkettő, és ha előrébb megyek valószínűleg ki is szpottolnak. Balra ugye akad még egy-kettő bokor, amik ugye a tó felől takarnak, de szemből/jobbról a házak felől nem, és ha esetleg ott aktiválódik egy periszkóp, könnyen gyors búcsú lehetett volna... Ezért jó ez a bokor, mert nagy, minden irányból rejthető a tank. 13:55 körül a tó túlpartján jött a 13 90, ott forogtam össze-vissza, hogy az utolsó görgőt is elrejtsem, mert necces volt a helyzet, szerencsére nem vet észre. Én ilyenkor amúgy a saját lövegirányjelzőmet nézem, az ellenkező irányba fordítva majd meghosszabbítva nagyjából belőhető, hogy honnan tudnak ránézni az emberre. Aztán utána unalmas percek, forgolódok, pittyegem a tankokat, szerencsére lövik is őket, de egy kis ráerősítés nem árt. :-) Meg persze lestem folyamat a 13 90-et, nehogy felhúzódjon a szikára C5 környékén, mert az is egy veszélyforrás lenne. 11 perc környékén a jobb oldalon érkező E5 miatt vonultam vissza, hátha őt kell majd szpottolni, de miután kilőtték, illetve megláttam az ellen Skodáját F7-ben, visszaindultam, mert sejtettem, hogy ott lesznek a többiek is. (Amikor elszaladtam a WT-nk előtt azért az veszélyes volt, simán bekaphattam volna egy véletlen lövést, és ha az ammorack... Itt egy pillanatra kihagyott a figyelmem.) Miután az F7-et legyalulták a mieink, elindultam. A mező közepén azért mertem menni, mert olyan távból nem nagyon volt olyan gép, ami szpottolhatott volna. Azért az E4 villanásakor vettem egy jobbos kanyart. :-) A felvillanó lámpa meglepett, úgy gondoltam a BC a sarokban lesz, de nem ott volt , hanem a hátsó házak közé húzódott, így ő lett a következő célpont. 3 hp-ról meg is lett, és ezután követtem le a nagy hibát - felmentem J8-ban a dombra anélkül, hogy leesett volna a szpot rólam. Őszintén szólva 19-re lapot húztam, a pálya szélén az E50M-ünk nagyon közel járt már a Grille vélhető helyéhez, én meg önző módon akartam még egy kis szpotot. Így utólag belegondolva talán belefért volna még az a 2-3 mp, de ott gyorsan kellett dönteni, és olyan szépen pörgött a számláló, 1800-zal több lehetett volna.. Nem lett, de így sem bánkódtam.
Elnézést a hosszú lére eresztett mondandómért, de hátha segít meglátni az okokat, mit-hogyan-miért érdemes csinálni.Emu
Igen, ez előferdülhet. Bár mostanában, pontosabban a T55A alatt a light-küldetéseket éreztem a legkönnyebbnek és az is lett meg elsőre. A többi szerintem sokkal inkább rng-függő. -
e-newsee
addikt
válasz
szallasi007 #46847 üzenetére
A tegnapi meccseim után ez nekem már kimerítette a "mentem egypár jó kört" fogalmát.
Amikor konkrétan 10 másodperc után kiszed egy Sexton II, az azért idegesítő.
Plusz azt is írtam, hogy mennyit és milyen sűrűn tudok játszani.
Gondoltam, itt mindenki a saját magához mérten jó meccseket osztogatja meg, nem egymásra licitálunk.
De ezek szerint betévedtem az e-penis erdőbe. Persze tisztelet a kivételnek, mert nyilván itt is akad néhány (köszi lacibacsi!).
No de mindegy, nem kell velem foglalkozni, ha itt mindenki profin kezdte. -
lacibacsi
addikt
válasz
szallasi007 #46847 üzenetére
Sikerült nyolcszor eltalálnia az ellent.
Nincs ezzel baj. Mindenki volt kezdő. Én is nagyon büszke voltam anno az első 7 killes csatámra (MS-1, Provance
). Igaz, hogy eszembe sem jutott posztolni, de hát ma már más a trend...
-
kchryss
veterán
válasz
szallasi007 #46837 üzenetére
Akkor ez egy átcímkézett t22 med lesz?
Annak volt jó páncélja rossz dpm-mel.
Összehasonlító táblázat: 121b vs 121 vs obj-140 vs t-22-med
121b páncél modellje: [link]
A frontja mintha picit jobb lenne, mint a sima 121-nek, de a tornyát nagyobb felületen veri be az obj140 heat-je szemből.Lehet hogy nem lesz rossz tank. A T22 med-et is kikiáltották op-nek és kisírták a nerfelését pedig már eleve a legkisebb dmp-je volt 10-es medek között. Minden esetre ha tankos helyen végzek a kampányban akkor biztos nem ezt választom (nincs még meg egyik 10-es kampány tank sem).
-
kchryss
veterán
válasz
szallasi007 #46835 üzenetére
Jobb az ágyúja? Az összes 10-es med között a legkisebb a dpm-je. Persze a dpm nem minden, de azért hát na.
-
jr1994
addikt
válasz
szallasi007 #46832 üzenetére
De hát az hulladék, nem?
-
woryz
senior tag
válasz
szallasi007 #46378 üzenetére
A kérdés jogos, és a választ nem tudom. Többször le- letöröltem már, majd mindig valahogy visszajövök, majd letörlöm, majd vissza, stb.
5 tizesem volt, abból maradt három, és szerintem még fogyni fognak...
Már anno az elején - 2011 /12 felé - le akart mindenki beszélni a tier X német heavy-kről, sajnos nem hallgattam rájuk. Mondjuk esetleg küldhetnél nekem egy jó replayt / linket, ahol látom, hogy a maus effektive használható steppen pl, úgy hogy nem fullba idióta az ellen. Nekem még a fedezék megtalálása is néha nehéz (volt
) vele, mert folyton kiszedtek a kis szutykok.
És igen, nem fogom senkinek sem a statját növelni (legyek akár mekkora paraszt), amikor a csapatom elhullik az első 2,5 percben és nem maraduk csak két arty meg egy AFK valakivel. Akkor inkább vízbe fojtom magam. Támogatásról nem lehet ilyenkor beszélni. Folyamatos helyváltoztatás? Ezért nem fejlesztem a német ágat tovább (GW Panthertől felfelé), azok sok mindenre jók, csak a folyamatos helyváltoztatásra nem. - nem teljesen így van, mert amikor még nem volt GW Tiger P, akkor kifejlesztettem a GW Tigert, de már az se foglalja a helyet a garázsban.
Nem akarok nyerni mindig, az nem érdekel, ha kikapunk, de amikor 10 lövésből 10 pattan, vagy kritet lő, nulla sebzéssel, esetleg a csúcsszuper német monstrumok teljesen nyílt pályára kerülnek, az nem adja vissza... Vagy amikor a két szinttel kisebb könnyű (?) tank kiszedi a nehéz tankomat (?) ... Néha beleszaladok egy-két jó csatába, de annak meg is van a böjtje. Ha ez a játék dinamikája, akkor valóban nem tudok megszokni...
A másik vesszőparipám a LT15-ös küldetés... De az nekem nem fog sosem sikerülni, már nem is küzdök miatta. Mentem vagy 300 csatát zsinórban a lightokkal, de nem akarok róla többet beszélni...
És az esték nagy zömében úgy megyek aludni, hogy letörlöm a játékot, aztán másnap este futok még egy kört, stb, stb... De nem kell aggódni, nem fogom sokáig rontani a levegőt.
Emiatt nem vagyok hajlandó semmilyen multiplayer játékkal játszani (ezen kívül), legalább ez a haszna megvan a WoT-nak.
(#46379) rlazol: Nem mondtam, hogy nem user error. Viszont akkor pls ossz meg pár replayt, amíg még van E100-m, köszi.
-
jano_77
nagyúr
válasz
szallasi007 #46019 üzenetére
Nem sokat kellett volna le/felgörgetned, de lásd milyen jó fej vagyok IME, csak Neked újra!
-
rlazol
veterán
válasz
szallasi007 #45951 üzenetére
85k kill?
-
lacibacsi
addikt
válasz
szallasi007 #45951 üzenetére
Csak nehogy tényleg belebetegedj, hanem sikerül megszerezni a tankot!
-
Stigma.HC
senior tag
válasz
szallasi007 #45803 üzenetére
Az még mindig foglalás.
-
rlazol
veterán
válasz
szallasi007 #45803 üzenetére
nem a képen foglalás van, nem védés.
-
h1mpi
félisten
válasz
szallasi007 #45741 üzenetére
Nekem még Dyaebl tetszik a FAME-ből nem nagy arc és nem spammolja a goldot... és szintén megy mindennel vegyesen
-
diegho
nagyúr
válasz
szallasi007 #45741 üzenetére
Nem célom a jobb net, szóval ne számolj azzal, hogy valaha is látni fogsz streamelni. Egyszerűen az időmbe se férne bele.
-
diegho
nagyúr
válasz
szallasi007 #45738 üzenetére
Pár napja egyik csatában szóltam egy baromnak, hogy csináljon már valamit top tankban. Válaszolt, hogy kussoljak el nem vagyok FAME-es. Mondtam neki, hogy nem is vagyok annyira szar, hogy oda kelljen mennem, úgyhogy ne sértegessen ezzel. Nem válaszolt...
-
galervin93
addikt
válasz
szallasi007 #45733 üzenetére
Fames mocskolódó kolléga? Röviden: undorító. Nem ez, hanem amit megenged magának. Minap belenéztem par percre streamébe, de gyorsa ki is kapcsoltam... Arc van...
-
kchryss
veterán
válasz
szallasi007 #45733 üzenetére
FCM-en nem kapcsolja be a legénység gyorsítást. Megy vele jó sok kört. A gyűjtött xp-t átváltja free-re.
-
jozefgucci1
addikt
válasz
szallasi007 #45176 üzenetére
Rögtön kezdésnek kaptam a spotot és ahogy haladtam rá pár másodpercre kaptam is az áldást. Később visszakapta és ő volt felháborodva ,hogy kilőtték .
-
h1mpi
félisten
válasz
szallasi007 #44989 üzenetére
Amikor kezdte biztos is, hogy nem volt WG "szponzorált", de ahogy nőtt a hype körülötte és az egyik legnézettebb (ha nem a legnézettebb) WoT stramer, így persze, hogy Őt nyomja a WG. Nem mondom, hogy csal, de biztos, hogy a gold és a tank megvétel vagy a prém idő neki nem kerül pénzbe. Az se véletlen, hogy a legkakibb prém tankokkal is mindig megy 1-2 kört, amikor a shopban akciózzák
-
SoulReaver
veterán
válasz
szallasi007 #44953 üzenetére
Nyilván vannak olyan szituációk, amiből csak prém lőszerrel lehet kivágni magunkat, de aki egyfolytában azzal lő, az egy nyominger...
Ezzel az új patchel valamit nagyon félre nyomtak, mert minden szar benne...
BC sose, vagy inkább 100 ból egy csatában gyulladt ki nekem.. Tegnap 5x is leégett és valahogy minden lövésre az üzemanyag tartályt lőtték le... autómata tűzoltó meg nem olcsó..
Lövedékek átmennek a tankokon meg össze vissza számol a csata elején is...
nem hiszem el, hogy nem csinálnak semmit ez ellen a kedves wg-nél..
-
h1mpi
félisten
válasz
szallasi007 #44647 üzenetére
nem fogom megvenni elég ez is
küldiket megcsinálom aztán kuka
(#44646) meunier: nem volt epic medálod, így a sima vesztes xp-t kapod. Ha van tup gun vagy high caliber, akkor valószínűleg többet kapsz
-
DrDobos
őstag
válasz
szallasi007 #44343 üzenetére
Egy tank legénységét feloszlatni csak a tank eladásával lehet?
-
DrDobos
őstag
válasz
szallasi007 #44339 üzenetére
Köszi, azthiszem értem
Akkor az ajándék embereket dobjam ki?
-
vJokka
aktív tag
válasz
szallasi007 #44128 üzenetére
Apróbb hibák voltak nálam is, de ennyire durva nem sok.
(#44129) kchryss: Kivételesen nem voltam tinnelvisionben
Kicsit későn ugyan, de visszamentem menteni az artit. Mikor kilőtték, arra gondoltam, hogy szemből lőhették ki valamelyik bokorból, mert a minimapon sem jelentek meg. Kinéztem a dombon, kaptam két lövést majd vissza, még mindig nincsenek spoton. Majd 3-4 sec múlva kapok megint két lövést a domb mögött wtf
Gyakorlatilag akkor jelentek meg, mikor elkezdek ráfordulni a Mutzra. Replay
Egyébként korábban is akartam feltölteni egy hasonló bugos videót, de replayben nem jött elő. Akkor himmelsdorfon E7-ből néztem a banánt (encounter mód), és egy caernarvon átjött G7-nél úgy, hogy megállt, kényelmesen becélzott, belém lőtt majd fedezékbe ment. Játék közben csak ekkor jelent meg. Replayerben viszont amint kidugta az orrát.
-
kchryss
veterán
válasz
szallasi007 #43971 üzenetére
Remélem olyan streamert nézel aki Cromwellel megy és nem másik tankhoz hasonlítgatod. A Cromwellnek bazi nagy a mozgás közbeni célzóköre mindenkinél.
-
diegho
nagyúr
válasz
szallasi007 #43969 üzenetére
Legénység, vert stab.
-
SoulReaver
veterán
válasz
szallasi007 #43215 üzenetére
Nem a privát miatt, azt hittem ez még játék közben is ment. Ott aztán a sok lámát nem nehéz rávenni, hogy reportoljanak...
-
SoulReaver
veterán
válasz
szallasi007 #43208 üzenetére
Vigyázz, mert az ilyen túrórudik miatt van örök chat banom...
-
lacibacsi
addikt
válasz
szallasi007 #43208 üzenetére
Néha jól esik visszaszólni és főleg etetni a troll-t, de azért ahhoz neked is kell egyfajta lelki állapot, hogy ilyen hosszasan csináld ezt a játékot...
-
törölt tag
válasz
szallasi007 #43061 üzenetére
Meglátszik, hogy te is csak egy noob vagy!
Tudhatnád, hogy a goldhasználat szellemileg jelentősen tehermentesíti a használóját, és így legalább marad kapacitása fényezni magát a csodálók előtt.Mellesleg csak a WG-nek növelik a bevételét.
Vérpisti megtanulja, hogy "Csak goldammó ad mindent legyőzni tudó erőt és akaratot", és kiváltja a prémet, megveszi farmolni a prémtankot, hogy teljen a goldammóra. -
SoulReaver
veterán
válasz
szallasi007 #42758 üzenetére
-
h1mpi
félisten
válasz
szallasi007 #40867 üzenetére
Az komoly pattintás
-
baboss
őstag
válasz
szallasi007 #40787 üzenetére
Tudom, hogy nem lesz rajta. A tesztverzión kitudom próbálni az ajánlott tankokat, így tudni fogom, hogy az éles játékban merre érdemes menni, fejleszteni.
jozefgucci1
Veatta
emre
Csak ezek vannak a garázsban amiket szeretek:
Pz.Kpfw.I Ausf.c - rohangálós, sok lőszerrel.
Pz.Kpfw.III/IV - Kedvenc.
T69 - nemgyőzőm kivárni mire betölt a tár.
O-I Experimental - friss szerzemény, most próbálgatom. -
stork13
aktív tag
válasz
szallasi007 #39830 üzenetére
Orosz szerveren ment még azután freenadiasavchenko név valamelyik formájában.
Idén még nem láttam.Straik nem fizetős, tegnap is néztem ([link]). Legalábbis élőben nézheted, a videók fizetősek.
-
válasz
szallasi007 #39404 üzenetére
Nem, nem játszom számítógéppel úgy egy évtizede.
diegho: aki elkezdte, az immár abba is hagyhatja, hogy meg lett cáfolva.
-
jagada
addikt
válasz
szallasi007 #37115 üzenetére
Ha akkora fenenagy előnyt biztosítanak ezek a modok, akkor miért ilyen sovány az eredményessége a játékosnak? A mozgó tankokat egyáltalán el sem tudta találni! Legalább 10 fragnek meg minimum 2500 sebzésnek kellene lennie az összesítőn a te olvasatodban!
Nevetséges ez az állandó track meg ammorack mumus, a lövedékek mindenfelé repülnek, 2-300 méter felett meg végképp még a pontosabb lövegeke esetén is , ne mond már, hogy te 500m-ről weakspotokat lődözöl.
A bokrot hiába tünteti el, attól még nem spotolja fel az ellenfelet, ha meg spoton van a körvonalai, ami kilóg a szikla mögül úgyis látszódnak, ha ráviszi az ember a célkeresztet. -
jano_77
nagyúr
válasz
szallasi007 #37115 üzenetére
Mondjuk ez a Tundra mod engem kifejezetten zavar, mert így én sem látom, hogy a bokor mely részén állok, bent vagyok-e még a bokorban vagy sem!? Vagy van erre is vmi megoldás?
-
jagada
addikt
válasz
szallasi007 #37109 üzenetére
2 frag és 369 sebzés a végeredmény a videón, ezt bármikor összelövöm mod nélkül akár T1-ben is, ezért kár ördögűzésbe kezdeni, szerintem ez is pont azt reprezentálja, hogy rohadtúl nem nyújtanak akkora előnyt a modok mint amilyennek egyesek képzelik.
-
rlazol
veterán
válasz
szallasi007 #37074 üzenetére
valóban csak 5ös gépek vannak, és csak 1 üres hely, de a tier selectorban I-X van..
-
jr1994
addikt
válasz
szallasi007 #37042 üzenetére
Na nee, akkor muszáj lenne mind2 accra kigrindelnem
de szerencsére ennek is ugyanannyi esélye van, mint hogy - ahogy mondtad - a küldetések jelenlegi formájában csalás nélkül meglegyen a T-22
-
Bingisz
addikt
válasz
szallasi007 #37039 üzenetére
Nincs olyan T22 a szerveren amit "csapatmunka" nélkül szereztek meg.
-
Szepi1979
senior tag
válasz
szallasi007 #36536 üzenetére
Tizesből csak arty és mindját kettő. Ez nem jelent jót az álmoskönyv szerint.
-
robogo81
senior tag
válasz
szallasi007 #36536 üzenetére
Talán a top tieres artyk?
-
diegho
nagyúr
válasz
szallasi007 #36441 üzenetére
A tornya nagyon papír lett, a pontosság jó, azzal semmi bajom, de a tornyát nagyon könnyű belőni.
-
MasterHUn
senior tag
válasz
szallasi007 #36138 üzenetére
1 tankot elvileg vissza igényelhetek ha egvan az az ezüst mennyiség amit kaptam érte
-
szbalogh
addikt
válasz
szallasi007 #35979 üzenetére
Mikor jönne... hát december 9-én
-
csapee
őstag
válasz
szallasi007 #35971 üzenetére
Bakker ne kacsints, tilos
-
galervin93
addikt
válasz
szallasi007 #35971 üzenetére
I-betű.
:-D:-) -
törölt tag
válasz
szallasi007 #35928 üzenetére
Szépen megszórtad az ellent. Grat.
-
válasz
szallasi007 #35925 üzenetére
Hogy én hogy' szoktam őket utálni, amikor éppen az AMX 30-cal osztom az áldást.
Raktam az AMX 30-ra ישראל zászlót, csak azért, hogyha zsidóznak, akkor magamra tudjam venni. Bár tízből tíz embernek nem tűnik fel. Ja, meg +5% RNG.
-
emre
veterán
válasz
szallasi007 #35590 üzenetére
Nem. A lényeg ugyan az, hogy ki kell lőni a másikat csak másképpen valósították meg.
A grafika teljesen más (ez engem zavar is rendesen) , a mapok nagyobbak. A fejlesztés alacsony tierben gyorsabb, és jóval játszhatóbb gépek vannak mint a wotban. Ugyan úgy ismerned kell a mapokat, tankokat, legénységet, kiegészítőket stb.... csak itt pillanatnyilag nincs jelentősége a statnak. Mondjuk a wotban is először mod kellett ahhoz is hogy lásd mennyit lőttél az ellenfélbe. Ja és és ott nincs modolás. Engem a személyre szabhatóság hiánya is zavar. De a lényeg tényleg ugyan az...... -
sith7
félisten
válasz
szallasi007 #35266 üzenetére
goldnoob bastard
... megkaptad
amúgy szép kör volt
-
fradi81
veterán
válasz
szallasi007 #35266 üzenetére
amazing
-
PitLee
őstag
válasz
szallasi007 #35110 üzenetére
Ha egy házvezetőnő 8 óra alatt 100 dodot keres akkor mennyi is az annyi, egy erős havi kereset ott, 8 általánossal.(ja értelme az tényleg nem sok,meg néztem és csak 2000 dodo)
-
Diarmand
senior tag
válasz
szallasi007 #34968 üzenetére
Jó kérdés.
Valahol ott az igazság, hogy az ember ezt szórakozásnak fogja fel, amit teljességgel meg tudok érteni, hiszen ez játék és/vagy hobbi. Amit viszont már nem tudok elfogadni az az, amit te is írtál, hogy semmit nem lehet úgy játszani, hogy legalább egy picit ne néznék utána. Természetesen ez nem csak a játékokra igaz, elég megnézni a fiatalokat a grundon mikor fociznak (vagy már elmúltak azok az idők mikor még kijártak a szabad levegőre?), hogy akit mindig legutoljára válogatnak be, az egy idő után vagy nem focizik velük hanem mást csinál vagy egyre jobb lesz a pályán, de olyan nincs, hogy egy gyerek azt csinálja a szabadidejében amit nem szeret és nem tud! Ellenben a felnőttek (25+) jelentős része szarik mindenre a wotban, nem tudja mi miért van, mit miért tesz, de mégis nyomja, ergo, szellemileg lealázza egy őket egy kisfiú.
Origamizni sem fogok úgy, hogy nem nézem meg mi az amit hajtogatni akarok, hogy aztán károgjak, mert nem repül a hajtogatott tankom. Csinálhat az ember bármit, egy kis időt rá kell szánni arra, hogy valójában mi is az amivel foglalkozik. Hobbi autóbütykölés, makettezés, figurafestés, sport, edzés, bármelyik videójáték, rajzolás stb... nem megy úgy, hogy "csak kattintgatok aztán lesz ami lesz". Egyedüli kivételek talán a 100%-ig randomra épülő kockadobásos társasjátékokMás. Még mindig nagyon tetszik ez a SU-122-54, majd írok is róla pár sort ha fullos lesz. Ez meg most jött össze. A normál AP-m elfogyott, ezért azt vettem észre, hogy arannyal lövök, de HE is ment a levesbe a kis hp-és Béla ellen
-
Diarmand
senior tag
válasz
szallasi007 #34960 üzenetére
Ahogy Bingisz is írja, valóban érdekes és izgalmas dolog figyelemmel követni az AW topicot.
Sokan azt nem értik meg, hogy nem attól rossz a WoT, hogy ilyen-olyan hibái vannak, amik igazából nem is hibák, hanem a megfelelő játékmechanikai tudás hiányában beképzelt baromságok (lásd ezt a friss hozzászólást...), hanem a sok gyenge játékos miatt. Ehhez kapcsolódik, hogy anno már kifejtettem itt, hogy ez a játékosállomány "betegség" az összes ingyenes MMO-t sújtja.
RNG az AW-ban is van, ott is lesznek úgynevezett "szopóágok" stb... aki figyeli a topicot az már láthatja annak jeleit, hogy ami miatt annyian szidják a WoT-ot, az kezd ott is jelen lenni és garantálom, hogy ez csak sűrűsödni fog. Már várom az első hozzászólást, amiben valaki leírja, hogy "visszaveszi játék az eddigi győzelmeit", vagy hogy "nem hagy a játék nyerni", vagy mikor jelenik meg a mágikus hatalommal bíró szó, a manipuláció. -
Bingisz
addikt
válasz
szallasi007 #34942 üzenetére
Áá, de kajak érdemes olvasni. Szerintem, ha sokáig keresgélnék, akkor 100%, hogy találnék a WoT topicban egy ugyan ilyen képet, amin (az amúgy erre az AW mapra kísértetiesen hasonló) Abbeyen megy egyedül 5 tank ellen a csóka a csőben, és magyarázza, hogy mindenki más mekkora paradicsom.
Szerk.: Na olyan képet, pont nem találtam, viszont egy sokkal szemléletesebb ábrát igen:
-
grizlisandor
veterán
válasz
szallasi007 #34909 üzenetére
Szép volt, grat! Az elején kicsit gyorsan lefelezték a HP-d, kicsit aggódni is kezdetem.
A másik meg no comment...
-
nyunyu
félisten
válasz
szallasi007 #34911 üzenetére
Az mondjuk sulyos volt, amikor valamelyik marha a hegyrol lefele megprobalta lerammolni a GWE100-at, csak az arty pont eltalalta, igy nem maradt eleg HPja a sikeres kamikazehoz, arty kemeny 4 HPvel tulelte.
Ott mar en is a bokamat csapdostam a rohogestol.
-
nyunyu
félisten
válasz
szallasi007 #34909 üzenetére
Ennel mar csak az volt jobb, amikor Himmelsdorfon ugyanigy BT10 meccs, oldalankent egy-egy T10 artyval, osszes tobbi tank meg T8 heavy vagy med
-
woryz
senior tag
válasz
szallasi007 #34852 üzenetére
Csak a hulladékot adom / adtam el. (JpE100, E100 + ma a Maus fog következni)
Az már milyen, hogy bemegyek tegnap egy csatába vele, 6 lövés 6 találat egy sebzés (+ egy kritikál). Az hogy nem vittem át az ellen Maus-át / E100-át még elhiszem, rossz helyen lőttem, nem gond. De az utolsó lövésem egy WTE100-ról pattant le oldalról. Azt persze mondanom sem kell, hogy prémium lőszer volt. F.sznak tárolok én ilyen tankot a garázsban, amivel 200x csata után se megy a játék...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- 45 wattos vezeték nélküli töltés jön az új iPhone-ba
- Álláskeresés, interjú, önéletrajz
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Motoros topic
- Google Pixel topik
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- BestBuy topik
- További aktív témák...
- DELL Precision 7540 - Intel Core i9-9980HK, RTX 3000 (nagyon erős GPU-val)
- Bomba ár! HP ZBook Studio G5 - i9-9980H I 32GB I 1TSSD I Nvidia I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gar
- 13-14" Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX One S 2TB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- LG 48GQ900-B - 48" OLED - 4K 3840x2160 - 138Hz & 0.1ms - G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest