Hirdetés
-
LOGOUT.hu
World of Tanks OFF topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gyuri27
félisten
Győzelem!
Csata: Redshire 2012. szeptember 23. 20:35:36
Jármű: M8A1
Szerzett tapasztalat: 857
Szerzett kredit: 14 147
Csatában elért Achievement: Top Gun, Kiváló soför jelvény: "I. osztály"80%-s legénységgel. Igaz háló, scope, rammer fönn van. Illetve minden modul a legjobb.
De ettől függetlenül jó tank ez nagyon. Ajánlom azoknak akik ki a karnak kapcsolódni.Amd - Radeon - Ryzen
-
Gyuri27
félisten
LOL Nem lehet úgy sebzést osztani, hogy nincs scout. A társaság fele az első percben elhal. A kedves arty meg egy nyomorult td-re (álló helyből) nem képes rá lőni. Mikor egyedül védem az egész oldalt.
Amúgy a story stimmel. Neked is inkább barbizni kellene.
Egyébként bármikor állok rendelkezésedre 1v1 formájában. Ott meg mutathatod mit tudsz.Amd - Radeon - Ryzen
-
Gyuri27
félisten
Győzelem!
Csata: Lakeville 2012. november 18. 12:43:37
Jármű: M8A1
Szerzett tapasztalat: 2 721 (3x szorzó a nap első győztes csatájáért)
Szerzett kredit: 16 556
Csatában elért Achievement: Őrjárat, Kiváló soför jelvény: "Tank ász"Ehh ha egyszer 100% lesz a legénység.
Amd - Radeon - Ryzen
-
Gyuri27
félisten
Győzelem!
Csata: Siegfried Line 2012. december 1. 21:14:53
Jármű: KV-1
Szerzett tapasztalat: 2 254 (2x szorzó a nap első győztes csatájáért)
Szerzett kredit: 36 292
Csatában elért Achievement: Acélfal, Top GunMég mindig jó ez a tank.
Amd - Radeon - Ryzen
-
Gyuri27
félisten
válasz kicsitrash #966 üzenetére
A b és a 100 az szerintem jó. A sima 85-l nem voltam megbarátkozva.
Amd - Radeon - Ryzen
-
Gyuri27
félisten
válasz kicsitrash #975 üzenetére
Kell rá háló meg optika. A világ végéig ellátsz, téged meg nem látnak. Ráadásul ez a két cucc simán rakosgatható.
Amd - Radeon - Ryzen
-
Gyuri27
félisten
válasz kicsitrash #977 üzenetére
A legénységnek meg első skillnek mehet álcázás vagy látótáv nővelés (pk és rádiós azt hiszem).
Igazából a festés lenne jó. De ugye az 450k egy hónapra. Így meg nem éri meg (meg hát sok a városi pálya is).
Lényeg a lényeg. Szépen lehet dugni azt a kis td-t. A látótávolsága meg könnyen maxolható.
Talán ezért is nem boldogultam a sima 85-l. Mert az meg olyan vak mint az állat.
Valamint a 85b lövege még t6-ba is jó. A 85 lövegével meg nem tudtam mit kezdeni magasabb tierben.Amd - Radeon - Ryzen
-
Gyuri27
félisten
válasz kicsitrash #981 üzenetére
Már nem csak cép lesz tőle.
5%-t ad a cammóhoz. Nyilván aminek van is az elég sok tud lenni.Amd - Radeon - Ryzen
-
Gyuri27
félisten
válasz kicsitrash #983 üzenetére
Ha van bia ami szintén 5%+-t ad mindenhez még saját tanknak is néznek.
Ha sokat játszol egy tankkal megérheti a festés. Ha nem akkor ablakon kidobott pénz.Amd - Radeon - Ryzen
-
Gyuri27
félisten
válasz kicsitrash #989 üzenetére
Persze ha nem jön be az ai tank. De ha veszel pl egy t-25-t azt nem fogod eladni szerintem.
Amd - Radeon - Ryzen
-
Gyuri27
félisten
Az összes retardált játszik ma.
Leming vonat mindenhol. Foglalják a bázist és senki nem megy vissza.
Nevetséges.Amd - Radeon - Ryzen
-
Gyuri27
félisten
válasz Paul119 #1989 üzenetére
T32 6 csata után duplázódott. 6 csatából 4 volt leming rush.
Egy támadás volt (mi támadtunk). Ahol a két amx hátul bohóckodott. Már majd mindenki könyörgött, hogy menjenek scoutolni. Eszükbe se jutott. Aztán nagy fogócskázásba egymásnak mentek. meg az artynak. Annak így maradt fél hp-ja.
Vissza mentem és az egyiket kilőttem. A másikat meg az ellenséges scout lőtte ki.
Írta a lidérc, hogy reportoljanak. A löwe meg beírta, hogy report your mother ass. Az arty meg megköszönte.
Szóval érdekes meccs volt.
A t32 el van nálam átkozva. Ritkán kerülök vele jó meccsbe. Ezt tetézi, hogy még nem érzem a tankot. Így t9-10 csatában elég vacakul megy.
Próbálom a kínai ágat is vinni. Hát ott is vannak érdekes dolgok. Amit szintén nem értek. Hiszen nem kezdő játékosok vannak már ott sem. De mivel alacsony tieren megy a harc mindenki tesz rá mi történik. Ha két perc alatt hal megy boldogítani másokat.A kínai stuart elég használhatónak tűnik.
Kiváncsi leszek a t-34 csájna változatra és a többi tankjukra is.[ Szerkesztve ]
Amd - Radeon - Ryzen
-
Gyuri27
félisten
A wg elmegy a büdös francba. 5 lövés 5 átütés. Csak az utolsó sebzett. A szép benne, hogy prem lőszerrel.
Full lehúzás az egész.
Arról nem beszélve, hogy megint full lemingek játszanak.Amd - Radeon - Ryzen
-
-
Gyuri27
félisten
15 csata.
Győzelem!
Csata: Siegfried Line 2013. január 22. 17:29:02
Jármű: M5A1 Stuart
Szerzett tapasztalat: 1 732 (2x szorzó a nap első győztes csatájáért)
Szerzett kredit: 19 560
Csatában elért Achievement: Mesterlövész, Kiváló Lövész, Elit lövész, Kiváló soför jelvény: "IA III és a II már meg volt. Bitang ez a cucc. Pedig a legénység csak 80%.
Javaslom kipróbálásra mindenkinek. Venti, scope és háló nem árt rá.
Amd - Radeon - Ryzen
-
Gyuri27
félisten
Szép a mai reggel is. 2 t8-10-s csata. Mindkettő csúnya bukó. Persze a leming rushal indult mindkettő.
Amd - Radeon - Ryzen
-
Gyuri27
félisten
T6 csata. Én kv1-l. Sebzek 2100-t. Ölök hatot. Természetesen kikapunk.
Nevetséges.Amd - Radeon - Ryzen
-
Gyuri27
félisten
válasz Rambovits #2489 üzenetére
Mostanában állandó a mikro lag. Sokan vannak a szerveren.
Én t32-l szopok folyamatosan. 300 méterről nem képes eltalálni semmit. Ha meglövöm meg vagy pattan vagy 0 dmg-s áthatoló. Nem igazán tudok mit kezdeni vele. Pedig még vagy 110k xp kéne.
Nagyon sírós lesz.Amd - Radeon - Ryzen
-
Gyuri27
félisten
Ma is játszik az összes iq betyár. 2457 saját, 326 spot sebzés arra volt elég, hogy 15-5-re kapjunk ki (t29-l voltam).
Persze megint volt egy afk. Felnyomtam. Remélem ban lesz a vége.Amd - Radeon - Ryzen
-
Gyuri27
félisten
válasz robogo81 #2576 üzenetére
A su 85 látótávja valóban kicsi. A 85b és a 100 jó látótávval rendelkezik. Valamint a rejtőzködésük jó.
A 85-t végig szenvedtem. A fent írt két td-l viszont szeretek játszani.
A csigaszem és a háló ingyen rakható. Azaz kb az összes td-re egy garnitúrát kell venni.
A csigaszem +25% látótávot ad. Igaz, hogy a 85-nél ez se sok. A többinél majdnem maxolod a látótávot.Amd - Radeon - Ryzen
-
Gyuri27
félisten
Kis statisztika.
T25: 5 csata 4 bukó.
Ami az érdekes, az az átlag sebzés. Ma ez kereken 84-re jött ki. Emlékeztetőül az ágyú 110-t tud (elvileg, átlagban). Ezentúl majd számolgatok, jegyzetelgetek. Kiváncsi leszek 50-100 csatánál, hogyan alakul az átlag sebzés.Amd - Radeon - Ryzen
-
Gyuri27
félisten
Imádom mikor a mi light, med (scout tankjaink) a bázison egymással fogocskáznak.
Su-152 14 csata 9 vereség. Nincs szopó ág ám. Csak full lemingekkel rak össze.
Holnap az event miatt meg még rosszabb lesz szerintem.Amd - Radeon - Ryzen
-
Gyuri27
félisten
válasz fsb1000 #3330 üzenetére
Vannak akik 100.000ft elköltése nélkül is tudnak játszani. Nevet nem mondok. Elég ha annyit írok miatta nem írsz az on-ba. Össze lehet hasonlítani kettőtök teljesítményét.
Amúgy az eff érték kb semmít nem jelent. Az ember sok tankon átrobog. Sokkal stock állapotban nem tud mit kezdeni vagy gyengébb teljesítményt nyújt. Persze neked ez ismeretlen fogalom. Hiszen free xp-t váltottál nem is keveset.Amúgy leírhatod minden hsz-ben, hogy ez off topik. Attól sem a ph szerkesztőit és cikk íróit ne sértegesd. Ahogyan engem sem. Ha pedig nem birod az itteni klímát vagy a ph-n dolgozókat. Kereshetsz másik fórumot is. Azt gondolom az jelezhet valamit a számodra, hogy jó párszor bannoltak. Azaz rossz úton jársz.
KaLeun: te már csak tudod milyen az én fajtám. Egyébként a modker mindenkinek nyitva áll. Bárki beírhatja azt ami a ph alapelveibe ütközik.
[ Szerkesztve ]
Amd - Radeon - Ryzen
-
Gyuri27
félisten
válasz [HUN]Dani #4249 üzenetére
Majd meglátjuk a szülinapi akciót. Lehet sokan lukra szaladnak (szaladtak) ha a wg olcsón adja a goldot.
Nekem ezzel a kóddal egy bajom van. Ha az ember megveszi a tulajtól ok. Viszont itt van aki több kódot árul. Illetve több kiskerbe panaszkodtak a vevők, hogy a vga-hoz kapott kód már fel lett használva.
Szóval franc se tudja.Amd - Radeon - Ryzen
-
Gyuri27
félisten
válasz [HUN]Dani #4251 üzenetére
Szerintem ilyenek nem lesznek.
Talán olcsóbb lesz a gold. Shopba lesznek akciók szerintem (lehet majd venni olyan tankokat amiket csak nagy ritkán).A kódra meg annyit, hogy azért az tré, hogy veszel 7-8k-t kódot. Amiről kiderül, hogy valaki ellopta és törlik az évek óta tutujgatod acc-d.
Hiszen mint láttuk reklamáció esetén pontosan tudták, mikor lett felhasználva a kód. Egy darabig nyel a wg. Viszont egy bizonyos mennyiségnél már lépni fognak szerintem. Hiszen nekik ezeket a kódokat pótolni kell.Amd - Radeon - Ryzen
-
Gyuri27
félisten
válasz bullseye #4266 üzenetére
Renszerépítők ilyen vga-l szerelik a gépeket? Lehet.
Ennek picit ellentmond, hogy iponba is volt panasz a kódra (ha jól olvastam nem is egy esetben és nyilván nem kerül ki minden a fórumra, meg nem csak az ipon árul ilyen vga-t).
User hazavitte az új vga-t. Üti be a kódot error. Megy a köpködés az iponra. Mire kiderül, hogy réges rég felhasználták a kódot. Azaz valahol nagykernél, disztribútornál (itthoni vagy külhoni) ellopta valaki a kódot. Ugyanis ez lopás. No ez a kód kikerül valamelyik apróra. Valaki megveszi. Nyilván a kisker pótolja a kódot a vevőnek. Majd a kisker valahol döngeti az asztalt a kódért. Ebből szerintem balhé lesz.
A wg részéről ebben az esetben halál jogos lenne az acc törlés.fsb1000: szeretem mikor az okos ember hülyéskedik. Azt kevésbé mikor a hülye okoskodik.
[ Szerkesztve ]
Amd - Radeon - Ryzen
-
Gyuri27
félisten
válasz fsb1000 #4274 üzenetére
Az vesz kódot aki akar. Annyit jegyeztem meg, hogy egyesek ezeket a kódokat tucatjával árulják.
Az pedig érdekes, hogy egyeseknek ennyi kódja van. Mert nem hiszem, hogy tucat számra vásárolják a vga-t.
Az acc törlés nem riogatás. Tudod eula.Nem név szerint állitottam senkiről semmit. Egy teóriát vázoltam. Azaz nem vádaskodom. Tudnod kéne kettő között mi a különbség.
Mint ahogy az is evidens, hogy 50-100.000 forint értekben vásárolt kódtól sem lesz az ember jobb játékos.[ Szerkesztve ]
Amd - Radeon - Ryzen
-
Gyuri27
félisten
válasz fsb1000 #4276 üzenetére
Szó nincs itt az apróról. Az csak egy része. Vatera, ebay szintén ez a tészta.
Egy komplett hszből egy mondatot kiragadni és azt kiforgatni? No.
Melyik árusítót rágalmaztam? Linkeld, másold légyszives.Konkrét eset itt a ph-n le van írva, hogy a vásárló a vga-hoz járó kódot nem tudta használni. Azaz valaki ellopta.
Nyilván egy lopott kódot az ember nem saját acc-ra fogja felhasználni. Tehát eladja.A vásárlókat miért riogatom? Minden ilyen játéknál a harmadik, negyedik féltől beszerzett kód vagy egyéb az elua szerint illegális. Azt szintén feltételezem, hogy ezzel a kedves vásárló tisztában van.
Te magad lentebb irtad, hogy egy kóddal rosszul jártál. Érdekelne a történet, hogy mivel vertek át.
Amd - Radeon - Ryzen
-
Gyuri27
félisten
válasz fsb1000 #4282 üzenetére
Uram isten. Külön bekezdésben kérdeztem rá, hogy mi volt a bibi. Semmivel nem hoztam összefüggésbe. Látom nehéz az élet.
Ez a stat meg lol lássuk be. T1-2-ben javitasz statot. Magad írtad. Másrész jóval kevesebb csatát játszottam. Illik ennyivel többet értened a játékhoz. Persze ezt külső olvasó el is hiszi. Csak a bibi az amit fentebb írtam. Meg az is, hogy annó free xp-t váltottál. Nem is keveset. nyilván szebb statokat produkál az ember, ha fullos tankkal játszik. Egyébként én mindig is mondtam, hogy átlagos játékos vagyok.
Ettől függetlenül t5-8 csatában 1v1-ben vagy randomban nem lennék meglepődve, ha elvernélek mint szódás a lovát.Ez a tiéd.
Battles: 5,695 16,807 → 22,502 (+5,695)
Win Rate: 55.7% 52.39% → 53.23% (+0.84%)
Average damage: 1,269 1,211.1 → 1,225.8 (+14.7)
Average experience: 677 642.6 → 651.4 (+8.8)
Adjusted avg. tier: 6.6 7.441 → 7.239 (-0.201)
Performance Rating: 1,688 1,454.7 → 1,513.7 (+59.0)
Efficiency Rating: 1,602 1,431.2 → 1,474.3 (+43.1)
WN6 Rating: 1,694 1,387.7 → 1,465.3 (+77.6)
WN7 Rating: 1,694 1,387.7 → 1,465.3 (+77.6)Ez egy jó játékosé.
Battles: 6,317 20,217 → 26,534 (+6,317)
Win Rate: 67.5% 61.01% → 62.55% (+1.54%)
Average damage: 2,214 1,892.6 → 1,969.1 (+76.5)
Average experience: 1,050 861.2 → 906.1 (+44.9)
Adjusted avg. tier: 7.4 7.708 → 7.646 (-0.062)
Performance Rating: 2,384 2,001.1 → 2,092.2 (+91.1)
Efficiency Rating: 2,213 1,875.5 → 1,955.8 (+80.3)
WN6 Rating: 2,549 2,050.4 → 2,169.1 (+118.7)
WN7 Rating: 2,549 2,050.4 → 2,169.1 (+118.7)Szóval felesleges volt költened a játékra.
Amd - Radeon - Ryzen
-
Gyuri27
félisten
válasz fsb1000 #4286 üzenetére
Nem én játszom alacsony tierben. Ha megnézed 4 t4 tankom van. A kínai m5, alecto (ha lesz idegrendszerem megcsinálom vele az at2-t), T1E6 (ezt ugye kaptuk, van vele 9 csatám), M8A1 (ez állandó, mert szeretem), su-85b (ő is állandó mert őt is szeretem a legtöbbet játszott low tier csatám ezzel van 229 a 6502-ből). T5 tankom egyedül a t-25. Azaz megint mellé fogtál.
Persze kipróbálok ezt is azt is.Szóval aki t1-2n nyomul fullos tankokkal stat javitás szempontjából mint mondtam nem én vagyok.
Most is tartom. Nem lesz jobb az ember attól, hogy 50-100k-t rákölt a játékra.
Amúgy meg miért kettönket hasonlítasz őssze? Nem javitok statot t1-2ben. Nem váltottam free xp-t. Hanem minden tankkal szenvedtem. Nem is mentem 22k csatát. Mondjuk nem is sírok, hogy csúnya artyk üldöznek.
Meg, hogy t10 tankkal sikerült sokadjára 1000 alatt sebezni egy csatában.Lássuk azokat amiket szeretek és megvannak a garázsban.
M8A1: win 53%, tiger 53%, su100 57%, t25 60%, is4 (32 csatával pedig nem vagyok tálentum és nem is érzem a t10-t) 66%, su152 45% (valahogy nem érzem vele a dolgokat, kifejlesztem az isut és megy a levesbe),
m18 56%, t32 49% (őt se érzem), is3 49% (szeretem, csak sokszor azt hiszem én vagyok a jani), t29 53%, vk3001H 53%, type58 54%. Szóval engem azoknak a tankoknak a statja érdekel amivel játszom. A többi tank csak átmeneti. Pont nem érdekel mi vele a statom.[ Szerkesztve ]
Amd - Radeon - Ryzen
-
Gyuri27
félisten
válasz fsb1000 #4288 üzenetére
Linkeltem egy jó játékost. Messze vagy tőle. Neked max az epenised nagyobb. Ez meg elég sok forintba került. Azaz nem vagy jobb játékos.
Abból is látszik amiket írsz. 22k csata után állandóan az artykad szidni. Pff. Meg kellene tanulni játszani. Akkor talán nem lőnek halomra. Illetve E100-l talán sikerülne rendre nem 0-1000dmg-s köröket menni.Vga kód lopásról annyit, hogy itt a ph-n lett leirva, hogy zsír új vga-l nem müködött. Ezután kiderült, hogy jóval a vásárlás előtt felhasználták azt.
Vga-kód ügyben annyit írtam, hogy nekem furcsa némelyek tucat szám árulják.
A szinházat meg hagyd a színészekre. Még a gyomrodra megy a végén.
Amd - Radeon - Ryzen
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Call of Duty: Black Ops 6
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Renault, Dacia topik
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Jó, jó, mechanikus billentyűzetet... de milyet?
- LEGO klub
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- További aktív témák...
- Hibátlan Lenovo Thinkpad X270 (I7-7500U, 16GB/256GB, 12,5 FHD) eladó!
- -50% Bontatlan Lenovo Yoga Slim 7i Pro Prémium Fémházas Ultrabook 14" i5-1240P 16/512 2,2K
- Samsung Galaxy Watch 6 Classic ezüst 47mm bluetooth okosóra
- AMD RX 7900 XTX 24GB EKWB EK-Quantum Vector 2 D-RGB Nickel + Plexi Vizesblokkal Garancia!
- Hibátlan állapotú Apple TV 4K 32GB 4K/HDR média lejátszó eladó!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest