Hirdetés
-
LOGOUT.hu
World of Tanks OFF topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
mtade
aktív tag
válasz kicsitrash #9128 üzenetére
A10 5800k alacsony minőségben 80-90fps. Időnként leesik 50 körülre, gondolom valami bug lehet a játékban.
Thinking is the hardest work there is, which is probably the reason why so few engage in it. // Henry Ford
-
mtade
aktív tag
válasz isti101 #9536 üzenetére
Szia,
Ha megnyomod a PrintScrn gombot a billentyűzeten, a játék a képet elmenti a screenshots nevű mappájába (c:\games\worldoftanks\screenshots) Onnan linkeled, és nem lesz homályos.
Thinking is the hardest work there is, which is probably the reason why so few engage in it. // Henry Ford
-
mtade
aktív tag
válasz scyllarus #11541 üzenetére
Tegnap volt egy ugyanilyen csatám, csak a másik oldalt láttam.
VK3601H-val szakaszoztunk Tier7es csatában, Himmelsdorfon mindenki nekiesett a hegynek és a hegy alatti darálónak, addig a 2 VK3601H és a Hellcat háborítatlanul átvonult a sineknél és a foglalás közben egyenként visszaérőket ledaráltuk.... Nem volt szép győzelem, de nyertünk, és így is top sebzésű lett a szakasz....Thinking is the hardest work there is, which is probably the reason why so few engage in it. // Henry Ford
-
mtade
aktív tag
Sokan kiábrándítónak írták a Tigrist, nekem mióta megvan rá a nagyágyú, a kedvenc nehéztankom lett. Úgylátszik fordítva működöm, mint mindenki más... Gyakorlatilag majdnem mindent átüt, amivel összefuthat, jó adag sebzésnél ömlik a kredit, igaz a darálóba nem nagyon kell menni vele, de ez sajnos már mindenre igaz. Tegnap a tankászos kör alatt például egy IS golddal lőtte az oldalamat... A saját IS-sel jóideje kínlódok, Az IS3ból idáig van vagy 5000XP, A Tigrissel van 70 csatám kb és a TigerII fele le van farmolva. Szerintem fenntartok neki egy helyet a garázsban...
-
-
mtade
aktív tag
válasz Flayer #11678 üzenetére
Nekem mióta megvan, azóta nem tetszik, türelmes voltam, míg ki nem fulloztam, de mióta az IS3-at grindelem, csak napi duplákra veszem elő. Mozgékonynak mozgékony tényleg, de 20m-ről is a holdra lő, cserébe nem lehet rámászni vele senkire, mert a loltraki is keresztüllövi... Átlagsebzésem a béka sejhaja alatt, várom már, hogy el kelljen adni...
Egyébként a holdralövést a napokban a Hellcat-en is megfigyeltem, fullraszűkült célkörrel is... I love you, negatívrandomfaktor...
[ Szerkesztve ]
-
mtade
aktív tag
Elfelejtettem játszani tegnap óta...
Nembaj, mozgat az új germán td ág, mentem pedotankozni tier3-ba...
-
mtade
aktív tag
Csapatoztunk tegnap, és már tapasztalatból mondhatom, hogy a T1 cunningham-mel szét lehet csipkedni a röhöm borsos hózentrógert.... Persze, kell hozzá a csapat, de én akkoris besírtam rajta tegnap. Képzelem, hogy mondhatta a magáét a hózentróger parancsnoka...
-
mtade
aktív tag
válasz kicsitrash #12351 üzenetére
Tegnap volt kis vita a klánban, hogy csapatos T1re melyik ágyút rakjuk. Én a sorozatköpő Hispano-ra szavaztam, azzal egy tárból 99%, hogy az ellen T1-et kicsípem. A klántársak azt mondják, a Browning jobb, de nekem annyira nem adja. Gondolom a nagyobbakhoz kell a Browning a nagyobb arany átütéssel...
-
mtade
aktív tag
válasz kicsitrash #12357 üzenetére
Csapatharcnál nem kall a puskának hatótávolság. Vagy a picibe futsz bele, és azonnal kiganyézod, vagy a nagyokba, akkor pedig azonnal kiganyéznak....
-
mtade
aktív tag
Lehet, hogy csak nekem új, de van olyan, hogy WOT: 8 bit tales
Van pár nagyon jó...Thinking is the hardest work there is, which is probably the reason why so few engage in it. // Henry Ford
-
mtade
aktív tag
-
mtade
aktív tag
Nekem egy 5800k-s gépem van, dvga nélkül. Eddig 60-90 fps volt, most ez 30ra esett vissza. A wg-nek AJQA.
-
mtade
aktív tag
válasz scyllarus #14828 üzenetére
Az áprilisi küldetéshez a lightgyőzelemsorozat hiányzik, tegnap ráálltam, de csak kis tierű gépem van hozzá. Bevérzett a szemem, mert hiába a spot, ha rajtam kívül senkit nem érdekel....
-
mtade
aktív tag
válasz #43783936 #14832 üzenetére
Kollégám kifarmolta, és mondogatja, hogy kínlódjam ki... Kipróbáltam az ő accountján, és nem tetszett annyira. Bár így voltam az ELC AMX-szel is, azt utána nagyom megszerettem....
-
mtade
aktív tag
Tegnap 2x sikerült belemerüljek a chat-be.
Első esetben egy statpadder kolléfa lapított toptier mediummal a sarokban (0k csata, lila szín, a43at vezetett), hát nem álltam meg szó nélkül...
A másikban egy t21-gyel sikerült körberohangáljak rendesen egy m103at. Nem szépítem, játszott egy jó 60 másodpercet szumma, utána az aranylőszerrel boldoguló kezdőt emlegette. Megköszöntem...Thinking is the hardest work there is, which is probably the reason why so few engage in it. // Henry Ford
-
mtade
aktív tag
válasz Napfénysüti #15180 üzenetére
Ez érdekes kérdés. Én azzal nyugtatom magam, hogy gyakorlatilag minden meccsen kapok párat, így 4-5db-ot mindenbe rakok. Idáig a csúcs ellenségem egy T1 cunningham volt, aki csak aranyat használt. Az én T1-em ellen legalábbis...
szerk
Csak 3-4 tank van, amibe nem rakok, mert nem kell, a cukorborsóba, T150be, Hellcat-be például.[ Szerkesztve ]
-
mtade
aktív tag
Nekem magamhoz képest jó napom volt. A vicc része pedig az volt, hogy t7 scout és stock t4 light húzta a statom. Hellcat 5.re sem duplázódott le...
-
mtade
aktív tag
-
mtade
aktív tag
válasz Djuree #17926 üzenetére
Asszonyom letiltott a 32"ról, pedig mókás volt, el lettem szeparálva a tankjaimmal a kisszobába... Jól kitolt velem, használhatom a teamspeak-et, és nem élvezheti a magas röptű beszélgetéseket, hogy "itt van a v@lagamban, csináljá' má' valamit"...
-
mtade
aktív tag
Tegnap akármit csináltam, nyerünk. Úgy kellett rohanjak a sebzés után, ami egy E75tel tier10ben például nem vicces. Fele tankomat 2 találattal dupláztam. Na az sem túl jó...
-
-
mtade
aktív tag
Nem beleugatásként, de tényleg ez a szint?
Mindenki nyugodjon le a p....a[ Szerkesztve ]
-
mtade
aktív tag
Amikor a csata első percében lemerül az akku az egérben... priceless.. beálltam fedezékbe, amíg keresek egy madzagost, jött is a fikázás, t10ben t44gyel 1v8 ból már nem bírtam fordítani...
-
mtade
aktív tag
-
mtade
aktív tag
válasz rlazol #19466 üzenetére
Elolvastam. Nekem is aktiválva volt, és azt csinálta, mint neked. Ettől függetlenül kiírt valami token hibát. Újraaktiváltam, játékot újraindítottam, és ment. Bocs, hogy próbáltam segíteni...
-
mtade
aktív tag
Tegnap azt is olvastam, hogy Lengyelországban valószínű munkaszüneti nap van, annyi a siemka.
T150nel leosztottam 2000 körüli sebzést, kilőtt egy TOG. Nálunk maradt egy TOG, egy T1HT, meg egy kisebb valami. 60% ra cappelték a bázist mieink, majd kitalálják, hogy a maradék egy sörment kilövik. Egyenként szétlövették magukat a trollgunos M4gyel, a Togunk pedig nem ért vissza resetelni... Na ennél a csatánál kapcsoltam ki a játékot...Thinking is the hardest work there is, which is probably the reason why so few engage in it. // Henry Ford
-
mtade
aktív tag
Nem lett ász, messze volt, de jó kis zúzás volt szerintem, én élveztem nagyon... Be a sűrűbe, ahol eléggé lenézik ezt a csótányt...
[ Szerkesztve ]
-
mtade
aktív tag
Egész jól sikerült ez a küldi...
[ Szerkesztve ]
-
mtade
aktív tag
Tudom, hogy a low tier tankásznak nincs sok jelentősége, de ha valaki épp a Chaffee-n gyúr ilyesmire, erre kell gyúrjon.
1141 sebzés, 3347 spotdmg...
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Lexus, Toyota topik
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- PlayStation 5 Pro teszt
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Milyen monitort vegyek?
- Fotók, videók mobillal
- ASUS routerek
- Samsung Galaxy Z Fold6 - ugyanaz, sarkosan fogalmazva
- Fűzzük össze a szavakat :)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- További aktív témák...
- Hibátlan - GIGABYTE Z370 HD3 LGA1151v2 alaplap + Windows 11 Pro digitális licensz
- Hibátlan - INTEL Core i7-8700 LGA1151v2 dobozos CPU processzor
- Szép Tervező Vágó Dell Precision 5530 Laptop -80% 15,6" i9-8950HK 32/512 QUADRO P2000 4GB FHD IPS
- Apple Iphone 13 Pro - 256 GB (Space Grey)
- Komplett fénytechnika (Robotlámpa, stroboszkóp, vezérlő, állvány)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest