-
LOGOUT.hu
World of Tanks OFF topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
addikt
válasz stork13 #32899 üzenetére
Az ugye megvan, hogy nem tudsz addig hiteles adatokat mérni, amíg lősz ki tankot? Mi van, ha az összes lövésed, amelyik kilőtt valamit, az +25%-ot adott ki? Legegyszerűbben úgy mérhető, hogy bemész gyakorlóba haverokkal, és te mindenkit úgy lősz, hogy még véletlenül se lőj ki senkit.
Rock and stone, to the bone! Leave no dwarf behind!
-
stork13
aktív tag
válasz #84221696 #32893 üzenetére
Én a 7/1-nél éreztem így és a grind vége felé nekiálltam kigyűjteni (tegnap lett meg az FV). Sebzést nem néztem, csak átlag alatt/felett volt-e a lövés (természetes HESH átlagra is figyelve).
Nos, 14 nap alatt, 502 lövésből 276 (55%) volt alatta, 2 adta az átlagot (0,4%) és 224 volt átlag feletti (44,6%).
Csak sebző lövést vettem bele és a kilövéshez kellett lövések sincsenek benne.
Hogy mit bizonyít az nem tudom, csak kíváncsi voltam. De a Centurion nem lőtte meg az átlagot.Most Patton jön, közben T26E4 és T95E2 legénységi duplázások, így ezeket is írom majd.
A béke más , mint szünet, két háború közt; a jó: nem rossz Rossz.
-
Diarmand
senior tag
válasz Bingisz #32882 üzenetére
Citrom Bingisz Párszor hívtam már szakaszba Hermit, de sosem válaszolt, pedig szívesen ellesnék tőle pár bázisvédő taktikát.
(#32883) rlazol Érdemes azt is megnézni, hogy mennyi meccsre mennyi átlag xp-t hozott össze, szal nem kevés goldért váltott free xp-t is beletolt, hogy eljusson a nagyobbakig
(#32889) lacibacsi Mér mi másnak szántam volna? Talán annak a tévhitnek az alátámasztására, hogy a gyenge játékosok szeretnek sokat artyval menni? ... hupsz
(#32892) diegho Ezek szerint Herminél is van lejjebb, bár ha sokat és keményen dolgozik, még visszaszerezteti az első helyet
Jah, pár hete vele mentem, na ő viszont tényleg mindennek a legalja. Természetesen Löwével jött...
Most nézem, hogy legutóbb, mintha még a 150%-a lett volna a mostani WN8-ának.[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
Tegnap elég sok kanyart lenyomtam a T32-vel és a Tiger 2-vel is. Azt vettem észre, hogy a 320-as átlagsebzés nagyjából a T32-nél érvényesül. Talán még ott sem, de a Tiger 2-nél inkább 300 az a 320. 10 lövésből 8 mindig alatta van az átlagnak. Ami felette van, az sem éri el a 350-et. Elég gyakran van 270-280-as sebzésem. A 25% teteje, a 400 sohasem fordult még elő. De még 350 feletti sem.
Szóval, vagy nekem kellene matematikából korrepetálásra járnom, mert nem tudok számolni, vagy pedig Serbék tosszák meg az rng-jüket.diegho mester: Igazad volt a T32-vel kapcsolatban: szuper járgány!
[ Szerkesztve ]
-
lacibacsi
addikt
-
zodo
nagyúr
Visszajátszás feltöltésnél elegendő a címét megadni és a fájt be tallózni?
Többit elintézi a szerver ha jól gondolom. -
rlazol
veterán
válasz Diarmand #32881 üzenetére
najó, akkor nem 75%, hanem 72% amiben nem tudod befolyásolni.tejószagú ég, GW Tigerrel 561 átlagsebzés? GW E100-val 847??? És ezzel a legjobb a WN8: 382
Még nem mutatta meg neki senki az arty nézetet?IS7, Amx 50B, nem semmi. Igaz, többnyire 1 lövés-re futja neki...
Az orvosom szerint elmebajban szenvedek. Ez butaság. Minden percét élvezem!
-
rlazol
veterán
válasz zolika15 #32879 üzenetére
a legrosszabb játékosok WR-je is eléri a 40%-t. A legjobbak se lépi túl a 65%-t. Ergó a csaták 75%-ban (100-(65-40)) nem tudod befolyásolni a kimenetelt, akármit csinálsz. És az ide tartozó csaták néha csőstül jönnek... A lényeg a saját teljesítményed, ami irigylésre méltó.
Az orvosom szerint elmebajban szenvedek. Ez butaság. Minden percét élvezem!
-
zodo
nagyúr
válasz zolika15 #32876 üzenetére
Nálam a legrosszabb napon is kb 6-7 csata után csak be szokott csúszni egy győzelem még ha az nem is rajtam múlik azaz még túl sem éltem a csatát.
Szóval ez nem a játék hibája szerintem, valamit nagyon elrontasz amihez elegendő egy rossz gondolat/cselekvés.pl valamelyik nap tier V-ös tankommal tier VII-es csatában (hova tenne máshova ha nem +2-be) sikerült bujkálnom egy-két morzsát lecsíptem innen-onnan aztán felbátorodtam, sikerült egy megsemmisítést összehoznom aztán menekülőre kellett vennem erre elém került egy IS de túléltem mert segítettek rajtam.
Véghajrában egy dick max volt talpon, láttam is hogy ott áll a dombtetőn és mégis úgy gondoltam hogy át tudok haladni a nyílt völgyön. Nos nem kellett volna ahogy kikerültem a domb takarásából , paff. -
h1mpi
félisten
Most jutott eszembe, hogy tegnap előtt Lakevillen M46 Patonnel D0-ból a tégla kerítés mögül úgy szedtem ki egy T34-et full hp-ról, hogy fel s spotolt G0-ban állt. Imádom azt a helyet 1-2 sebző lövést be lehet vinni az elején.
[ Szerkesztve ]
Fully electric lifestyle!
-
zolika15
tag
Képtelenség nyerni nálam ebben a játékban az elmúlt jó pár alkalommal, akár mit is csinálok....akármivel megyek.... nem lehet!!!!!
Zoli
-
mcwolf79
veterán
Ma valahogy a Tűz istene nagyon kegyes hozzám. Kb. 5 járművet gyújtottam ki, ebből legalább 2 porig égett
Intel I5 12600K + RTX 4070 Ti + Asus B660M Plus D4 + 32 GB DDR4 RAM
-
h1mpi
félisten
Poénból megnéztem QB és Circ statját összehasonlítva. Mintha kb. ugyanaz a két ember lenne, pár % eltéréssel noobmeter
-
zozyk
addikt
Végre ezzel is megvan az ász.
Szopónap végére egy kis jutalom...
replay -
Szepi1979
senior tag
-
addikt
válasz grizlisandor #32865 üzenetére
Mi azt szoktuk rá mondani, hogy f@asz0m artik.
Rock and stone, to the bone! Leave no dwarf behind!
-
grizlisandor
veterán
S-51 onehit-eli szegény Jgt88-amat.
Op artyk. -
Tomi0703
addikt
válasz zolika15 #32861 üzenetére
Épp most próbálgatom. Jó, hogy ezáltal nincs megállás után (és a menet közbeni) lövegbillegés + menet közben is talán pontosabban lehet lőni, viszont ha csak kicsit mozgatod a célkeresztet akkor nagyon "darabos" a mozgása a célkörnek (ha érthető, hogy mire gondolok). Volt, hogy emiatt hibáztam el 15-20 méterről egy lövést. Tehát ha csak egy kicsit akarom mozgatni, tehát állva egy mozgó tankra lőnék akkor nagyon furcsa.
De mióta bekapcsoltam 1 tankász és 2 1. osztályú kör a T62-A-val, zsinórban. -
Diarmand
senior tag
válasz mcwolf79 #32855 üzenetére
A T-54 test odabasz, 120 mili döntve, kicsit forgatod és a prém T34 sem üti be szemből, max a tornyát, de oda úgyse lőnek, mert ha közepes tank, akkor gyenge habtesttel rendelkezik. Aha persze Tudna még erről mesélni az FV4202 is
Ellenben az ágyúja ugyanolyan hulladékszar mint a T44-nek, ezért fogy el már T9-ben is. -
LZs?!
aktív tag
válasz mcwolf79 #32851 üzenetére
@mcwolf79
Nekem a P8.8 van meg, és kifejezetten kedvelem.
Ha csak darálni kell, akkor inkább mégis a T54-et javasolnám.
A Panther - legalábbis nekem - ugyanolyan hímestojás T8-ban, mint T10-ben; míg a Proto-val T8-ban nagyon csúnya dolgokat lehet csinálni, legalábbis ahogy elnézem. Gondolom ez T9/10-ben bosszúlja meg magát.
[ Szerkesztve ]
Nevermind...
-
Tomi0703
addikt
Kérdés: dinamikus kamerát valamint azt a vízszintest stabilizálást ti használjátok?
Én most jöttem rá, hogy ez volt amit QB-nél láttam és azt hittem, hogy egy mod. Még anno kérdeztem is itt.
-
mcwolf79
veterán
válasz szbalogh #32852 üzenetére
Eléggé.
Olvastam róla, hogy tier-jében nagyon durva pusztítást lehet véghezvinni a T54 mod.1-gyel. Viszont azt is írták, hogy már T9-ben is elfogy, T10-ben meg végképp. A P8,8-ról meg pont az ellenkezőjét:tier-jében nem kiemelkedő, viszont ha bedobja T9-10-be ott is el lehet vele evickélni.
Na még várok, hátha megvilágosodok.Intel I5 12600K + RTX 4070 Ti + Asus B660M Plus D4 + 32 GB DDR4 RAM
-
mcwolf79
veterán
válasz #84221696 #32847 üzenetére
Arról nem is beszélve, hogy gyanítom meg sem látták, amilyen jó álcája van a 1390-nek.
jozefgucci1
Tudom, nálam nem ritka a -60000-es kör sem hosszabb meccseken). Én ha látom hogy javarészt T10-esekhez rak már visszaszámláláskor nyomom a 2-est.Más:
Mivel lassan lejár a prémiumom gondolkodtam, hogy beszerzek még 1 prémtankot.Melyik jobb?
- Panther 8.8 (ehhez van egy 4 skill-es legénységem az E50M-ből)
- T54 mod.1 (ehhez az Obj. 140-ben ül egy 3 skill-es legénység, plussz egy első skill-es 70 %-os a T-54-ben)[ Szerkesztve ]
-
jozefgucci1
addikt
válasz mcwolf79 #32846 üzenetére
Csak győzd pénzel Nálam egy tár arany van azzal kezdem a mapot. Úgy vagyok vele , ha az már sebzett olyan rossz nem lehet .A light küldik miatt tartottam meg csak , mert spotolásra tökéletes .
Origin :jozefgucci1980 , Cod =játszótéri mászóka színekkel operáló, vérpistikebőszítő játékmenet...
-
jr1994
addikt
Végre lenne egy jó csatám SP-vel (2900 sebzésnél tartottam) amikor két nyomorék befoglal, pedig még volt 4 ellenség. Mondanom sem kell, 200 és 320 wn8
ŐŐŐŐ foglaljunk be milyen jó megnyertük a csatát hehehe
Kb ezen a szinten lehetnek link.WoT: mennyeibajnoksag --- "Az a meta, hogy a botok hülyék"
-
törölt tag
válasz jozefgucci1 #32845 üzenetére
Körbefurikázta őket és szépen levadászta mind. Saját harckocsi volt. Engem kilőttek utolsó előttinek, gondoltam megnézem, a kis amx mit fog csinálni. Lehozta a meccset!
-
mcwolf79
veterán
válasz jozefgucci1 #32845 üzenetére
Alázós az, csak jól meg kell pakolni prémlőszerrel
-
jozefgucci1
addikt
válasz #84221696 #32844 üzenetére
Pedig a 1390 pont nem egy alázós tank . Nagyon amatőr volt az a három tank . A 1390 .. borzalmas csőlehajlás , pontatlan kis átütésű ágyú . Mozgás közben a holdat könnyebb vele eltalálni .
Origin :jozefgucci1980 , Cod =játszótéri mászóka színekkel operáló, vérpistikebőszítő játékmenet...
-
törölt tag
Ez a játék egyre inkább vicc kategória. Egy fostos amx 13 90 szarrá aláz 3 heavyt????
A nehéz tankok szart sem érnek, ebben a játékban a medium és light tankok érnek valamit. Röhej -
jr1994
addikt
Visszavonok mindent. Tudom stock tank nem tank de azt hittem nem lesz sokkal jobb a nagy ágyúval, így eléggé leszóltam az 50 120-at. Tegnap beletettem 25k free-t, azóta imádom! Első cél hogy átlépjem vele az 50 100-as átlagsebzésemet, aztán a határ a csillagos ég
Ilyen mészárlásra képes 9-es csatában:
Van replay is.
WoT: mennyeibajnoksag --- "Az a meta, hogy a botok hülyék"
-
szbalogh
addikt
válasz MinionFlasH #32837 üzenetére
Igazából nekem is a bal mikrokapcsolót kellene cserélnem. Párszor már szétszedtem és megcsiszoltam kicsit az érintkezőket de rendszeresen eloxidálódik a felület és akkor ki-ki hagy.
Nick: HE_Storm
-
mcwolf79
veterán
Kicsit kegyesebb az RNG megvan a 15-ös arty küldetés (így csak tank ász lett). Egy ilyen meccset látna a sok arty miatt síró egyén, rájönne,hogy nem csak úgy van ,hogy ráviszem a célkört és bummmm. 13-ból 7 talált, és jobbára teljesen beszűlült célkörrel, mozdulatlan járműre.
-
MinionFlasH
senior tag
válasz szbalogh #32836 üzenetére
Én egérből ezt használom kb 6 éve, a volt munkahelyemen kaptam a szervízes kollegától, kb. 3 éves korában elromlott a mikrokapcsolója, felhívtam a logitech supportot, és küldtek egy ilyet helyette.
Az "újon" nincs volume le-fel, így szétszedtem a régit, és forrasztással cseréltem a mikrokapcsolót, azóta is kedvenc egerem, bár a gumibevonat már eléggé megkopott!
[ Szerkesztve ]
-
addikt
-
h1mpi
félisten
válasz diegho #32828 üzenetére
Világítás nélkül már nem is kellene billentyűzet van amelyik az RGB összes színében pompázik
Amúgy napközben nem világít, több profilt is tudsz csinálni, mikor milyen legyen. Ez a WoT.exe-vel indul és ha visszalépek a windowsba visszavált az alapra.[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
Kifejlesztev a Tiger II. Hát, elég vegyes érzéseim vannak ezzel a tankkal. Néha olyanokat pattint, hogy csak figyelek, hogy ezt most hogy? Máskor meg egy megymag köpködő is ízekre szed. A top lövege detto ugyanez. Amikor meglett, sírtam az örömtől, olyan volt mint a piros hetes, mindent vitt. Ma meg... Mindenről pattanok! Még goldal is!
Nagyon fúrfangos ma az rng...[ Szerkesztve ]
-
mcwolf79
veterán
válasz jozefgucci1 #32823 üzenetére
Én is napi 4-5 kört nyomok velük, hogy azért haladjak velük. A 8-asig eléggé lefele húzta a WR8-amat, de a 9-essel már azért tartom a napi 2100+ szintet.
Én pont fordítva voltam. A T28HC küldetésnél meguntam hogy a light küldetésekkel nem haladok, mert nem ad spottolós map-ot. Átálltam arty-ra, és secperc meglett (főleg miután meglett a 9-es francia).
-
Tomi0703
addikt
Szerencsétlen Redshire-t megint átvarriálták, most nézem.
-
wwenigma
Jómunkásember
válasz Bingisz #32822 üzenetére
Ertsd mar jol. De akkor kuldd szembol, csak kicsit kisebb feluletet kell bemakkolnod...
[ Szerkesztve ]
Steam: http://bit.ly/1rRuf8p , Origin: wwenigma -- | -- Jiayu F1 / G3C / OT995 cuccok: http://bit.ly/1w44CI2 -- | -- ZTE V5 Red Bull -> http://bit.ly/1mgtfrd -- | -- Xiaomi RN3SE -> http://bit.ly/2r8DlV7 -- | -- Live Stream: twitch.tv/wwenigma
-
jozefgucci1
addikt
válasz mcwolf79 #32815 üzenetére
Annyira nem szeretek játszani arty-val , hogy napi szintem max3-4 kört próbálok és utána megyek mással . Nálad ez hogy van ? Csak azzal tolod folyamatosan vagy váltogatod ? Hogy alakul így egy napod sebzés/kill véennyóc ügyileg ? T28HTC küldiknél is az arty-t azt hiszem a 4. küldiig vittem el , inkább a többit húztam ki kitüntetéssel !
Persze továbbra is tartom , hogy ez a BC arty jobb mint az elődök sokkal .Origin :jozefgucci1980 , Cod =játszótéri mászóka színekkel operáló, vérpistikebőszítő játékmenet...
-
wwenigma
Jómunkásember
Oldalról beviszi. Foleg nerf elott.
Steam: http://bit.ly/1rRuf8p , Origin: wwenigma -- | -- Jiayu F1 / G3C / OT995 cuccok: http://bit.ly/1w44CI2 -- | -- ZTE V5 Red Bull -> http://bit.ly/1mgtfrd -- | -- Xiaomi RN3SE -> http://bit.ly/2r8DlV7 -- | -- Live Stream: twitch.tv/wwenigma
-
mcwolf79
veterán
válasz jozefgucci1 #32812 üzenetére
Nekem olyannyira adja, hogy már csak a 15-ös arty küldetés van a T55-A sorozatban. És gyanítom az is meglesz nemsokára ezzel az "Istencsapásával" (asszem az arty-kedvelők joggal hívhatnák így).
Nekem eddig az ultraLOL ezzel, mikor a T95-be belevertem 1100-at
-
jozefgucci1
addikt
A múltkor örömködtem itt én is , hogy milyen jó ez a Tier9-es BC arty . Ezt még most is tartom , de nem op az biztos és nagyon hektikusan szokta adni a sebzéseket. Tegnap mentem három csatát elég is volt belőle . Kaptunk olyan leosztást , hogy az ellen teljesen analfabéta volt és állt a nyílt terepen és nem találtam el . Volt 12 lövésem /2 találat only gold és így jött össze 1800 Dmg . Ami vicc. Utolsó bukó csatában ahol a medek lerohanták a csapatot volt két lövésem amiből egy a vágtató T54-be vitt 1250-et .
-
unravel
őstag
Hol teremnek a győzelmek?
Winréten.¯\_(ツ)_/¯
-
hesszan
aktív tag
olvasom napok óta az artysírást.Úgyhogy most etetem a trollokat [ezért lett offtopik]
Én kb egy hete szinte csak artyval játszok, de ma meglett a t28htc amire felettébb büszke vagyok.
irány a t55a bár az a tank nekem valszeg elérhetetlen, de a kredit nagyon jól fog jönni a részfeladatokért.
A csata itt található, nagyjából minden bejött, ami a kép jobb alsó sarka alapján ma a többi meccsen nem. 1500 sebzés körül aranyat töltöttem mert akartam a küldit, a tiger onehit-nél én is néztem, de a csapattársak is... bár sztem az arany nélkül is onehit lett volnau.i.: értem én hogy OP az arty ha betalál, de két baj van egy nem talál, kettő nagyon a csapatra van utalva. sok-sok csatában nincs második lövésem mert bukó csatában levadász a light nyerőben meg nincs célpont ami tiszta lenne vagy 200nál nagyobb.
[ Szerkesztve ]
Sungdurung
-
Tarill
őstag
sima városi map, nem láttam az e100-at azt befordultam előtte, oldalról lőtt ammo racket, mikor felvillant h ott van már késő volt...
Új hozzászólás Aktív témák
- Ford SYNC 3 infotainment rendszer teszt
- Milyen videókártyát?
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Gyúrósok ide!
- Asszociációs játék. :)
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Milyen pendrive-ot vegyek?
- Autós topik
- Diablo IV
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- További aktív témák...
- Akció! Dell Latitude E6220 laptop (12,5/i5-G2/4GB/128SSD/AkkuX) - 1 év garancia, 27 % számla
- CNC Fémmegmunkálás és AWI, MIG hegesztés
- Akció! Dell Latitude E6320 laptop (14/i5-G2/8GB/320HDD) - 1 év garancia, 27 % számla
- CNC Forgácsolás / 3D tervezés / Műszaki rajzolás / CNC program készítése, modernizálást
- 256GB 2400T (8x32GB) SAMSUNG DDR4 RDIMM ECC memória - 10e Ft / modul!