- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- hcl: Kelj fel komám, ne aludjál
- bambano: Bambanő háza tája
- Gurulunk, WAZE?!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
-
LOGOUT
World of Tanks OFF topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Tomi0703
addikt
Nekem a kis BC nem annyira jott be. Nem is valami fenyes a statom vele. Bar 1,5 ev kihagyas utan tertem vissza es csak azzal nyomtam de ez nem mentseg.
Mondjuk keves goldot lottem vele, ha azzal hasznalod ugy nem rossz. Szerintem.
De a 9es BC viszont szerintem egeszen jo lesz, legalabbis az elso par csataban elveztem vele menni.( #49967 ) benvolio:
-
galervin93
addikt
Nekem is csak azért van meg az ELC, mert szépen mutat a három jel, amúgy mindem leszerelve, legények barakkban...
Igen, a 3 fős legénységre figyelni kell. Nekem anno megtartós volt az ELC, így T6-ban új, azonos képességű legényekkel kezdtem, nincs lemaradása senkinek. A kis Pak-ban képeztem őket elő Azóta már a 13 90-ben vannak, azt ugye elégsokat kellett hajtani, asszem ők is a 4. sornál tartanak. :-)
Picit groteszk, de szinte "tele vagyok" francia prémiumokkal, így abszolút nincs legénységi gondom a nemzetnél, BC-be is lassan 5. skillt tanuló legények ültek, akik folyamatosan hatva vannak a Revoban és a CDC-ben.
Csak lusta vagyok nekikezdeni a heavy ágnak, pedig egy ideje tervezem már. Azt sem tudom a táras vagy a majdani normál ágon menjek-e, mindkettőben van fantázia. -
galervin93
addikt
Nekem can két 4 skilles legény az ELC-ben, bár a heavy vonalra szánom őket, de ha jó árban lesz ez az izé, szerintem beszerzem. :-) Persze előtte még átnézem a statokat tüzetesebben, mert ha nem olyan kiemelkedő, akkor lehet mégsem. Meglátjuk majd. (most telóról nem szenvedek vele)
Szerk.: mondjuk a közel 40%-os álca így helyből nem rossz. Ágyú miatt meg tiszta 13 90 nosztalgia. Nyami. :-) -
e-newsee
addikt
Én konkrétan 1,7GHz-en tolom, mert afölött túlmelegszik a laposom így nyáron, mert ugye a VGA is hajtva van. Szóval nem hiszem, hogy a magas órajelet szereti. Legalábbis nálam nem az kell neki.
A laptop egy gyárilag el..szott hűtésű G56JK, i7-4710HQ-val (1,7-re visszafogva ugye), és egy GTX-850M-el.
Nyáron mindig megfogadom, hogy eladom a picsbe,és veszek egy tisztes asztalit, mert ezt úgysem cipelem már, de eddig még megúszta. -
jano_77
nagyúr
pont azzal szenvedek én is és tényleg ritka, mikor meg van rá legalább az esély, hogy összejöhetne.
(#49768) mcwolf79: írtam egy számot, nem számoltam utána....de ha mindenáron belém akarsz kötni, akkor most sikerült, remélem boldogabb lett a napod ettől. Ez a lényegen nem változtat, hogy egy fos a map rotáció! Még akkor is, ha vkinek éppen dobott egy olyan szériát, ahol nem volt ismétlődés. LUCKY man.
-
jozefgucci1
addikt
Szerintem azt nem merik meglépni , mert most nagyon sokan vettek Typ64-et a csere lehetőség miatt és ha jönne a neref nagy sírás lenne , joigosan.Az új pach óta nem is mentem sem a Typ64-el sem pedig a Német buldoggal ,de most így , hogy beszéltünk róla elő is veszem.
Viszont az utóbbi napokban elég sokat mentem T10 csatát és 10-böl 8 csatában csak saját tierü tankok voltak. Rengeteg a havy hála az arty változtatásnak ,de így renedesen tolakodni kell egyes mapokon a sebzésért. -
lacibacsi
addikt
Ezt mondom én is.
"Ha egy tankkal 2k sebzést 20 lövésből hozol össze, akkor nyilván kevesebbet fogsz kapni nettóban, mintha 10 lövésből meglenne"
Lehet, hogy a folytatásban nem fogalmaztam egyértelműen, de a "saját HP-d lesebzed" résznél arra gondoltam, hogy azt megfelelő találati aránnyal hajtod végre. -
Gyuri27
félisten
-
e-newsee
addikt
Na abba én is rakok mindig. De volt már vele -6k nettós csatám is.
Véletlenül bent hagytam a goldot, és hát úgy nem volt óccó.
A másik téma pedig a szokásos szopóág.
Múltkor mondom, "Be my Valentine!", és mentem vele pár egész jó kört. Oké, gondoltam, most formában vagyok, beaktiváltam 3 személyes tartalékot. Na innentől kezdve sorozatban 5 vagy 6 meccs bukó, már nem emlékszem pontosan, aztán egy-egy győzelem, majd megint pár bukó. Kellett úgy 30 meccs, mire fel tudtam tornászni a napi statot vele 50%-ra. És a legidegesítőbb az volt, hogy futottam az eredmény után. Egy győzelem, egy vereség. Majdnem így ment folyamatosan. Amint meglett az egál, léptem is ki.
Alapvetően nem hiszek a személyre szóló végbélmasszázsban, de már kezdtem úgy érezni, hogy az MM is, és az RNG is egyszerre akar megcsinálni. -
galervin93
addikt
Röviden a napom:
- SU-100Y-nal blokkoltam 1300-at (Tiger P és O-I volt a két okos delikvens, + egy Chi-Nu)
- BC AP-vel 1100 hp-ról 4 lövedékkel nem tudtam kiszedni egy Centit, low roll on (maradt benne 7)!
- T49-cel alig találkoztam valakivel, nagy nehezen becélzok egy keresztbe mozgó BC AP-t, erre a lila BC-nk nekem jön, célkör hatszor akkora lett mint a monitor... Mérgemben bele is eresztettem egyet rögtön, na az talált!...
- Pershing, 50 m-ről nem találtam el egy WZ-111-et, ő bezzeg ammo, torony, parancsnok+töltő... Oldalra fordultam, ágyúmat égnek emeltem, aztán hagytam hogy legyen ennyi sikerélménye
- Redshire, BC AP. Szpot kör a heavy dühöngőbe igyekvő heavykre, rögtön villanok, kapok egy láncot, javítom, még egy lánc... 100 hp-val jöttem ki meg egy rakat kritikussal, elfogyott az összes javító... Inkább kitolattam seggel az ellen heavyk elé, gyorsabban véget ért a csata
Mára ennyi, elfogyott a türelmem. Minap két sör után este összeszámoltam, mennyi zsét kaszálnék be, ha eladnám az összes gépet és csak egyet hagynék (bár nem tudom mi lenne az), egész sok goldot tudnék venni belőle.Még egy-két ilyen nap, aztán meg is teszem, unom már a sorozatos szopásokat, amiket nem tudok befolyásolni.
-
superfly2
tag
-
szbalogh
addikt
-
jozefgucci1
addikt
Nálam és még jó pár klántársnál független a magas ping a szolgáltatótol . EU1 :20-35 ms-EU2 : 100-135 ms .
Ez azért szívás mert a CW-k ugye ezen vannak így kénytelen vagyok átlogolni .Skoda ág :
Szerintam a T5 skoda elmegy játszható kategória. A hatos táras pedig szerintem kiemekedő abban a tierben . A hetes T34/100 még éppen nem a játszhatatlan kategória ,de már hangolódás a következő szintre, mert a TVP az egy igazi foshalom .Magas modull érzékeny , pontatlan tank . Aztán persze jönnek a táras tankok amik miatt megéri végigszenvedni az ágat.Stat-WN8 húzásra alkalmatlan gépek , mert rengeteg jó játékos húzza így itt kevés a szokásos T9-10-es átlagsebzés a jó stathoz.
-
munnergep
senior tag
Mentem velem pár kört, inkább egy lassú med ez a tank. Ha úgy játszom vele ahogy mondod, akkor nem vészes, már sikerült vele sebezni is
Érdekes, hogy teszt szerveren az első meccsen 7k sebzés volt vele, egy csomót pattintottam, pedig ott golddal lőtt rám mindenki. Meg a replay-ekben úgy osztanak ki 10k sebzést, hogy szinte mindent pattintanak, engem meg bármi belő, ezért mentem vele előre.
Ráadásul a 8as tankok is pattintottak, amikket a ru251-el 1:1-ben állok le emberkedni
Na majd a háttérből megpróbálok operálni.h1mpi:
-
zodo
nagyúr
Ön nyert, erre gondoltam.
Mindenki engem akart.(#47764) kchryss és (#47766) KisApám
Ki kérem magamnak, sosem kempingezek.
Lehet hogy másképp kellett volna közelednem de a napokban igen rossz passzban vagyok.
Viszont ha már itt vagyok és az On-ban szóba került akkor megnéznétek a Tiger II-re leadott második lövésem kb 6:57 környékén?
Szintén egy láthatatlan falat lőttem volna.Sniper nézetből sima ügynek tűnik mert az első találat is kb innen ment be de a második, külső nézetből már szikla bontó amit akkor nem látni csak hogy lőttem de nincs eredménye.
-
törölt tag
köszi
jano_77 kb, ugye írtam,hogy feltűnt,hogy nem 1 tank van,most próbálgatom, eddig a francia tank tetszik meg a svéd, kicsi gyors tankok, csak még rá kell jönnöm, ezek mire valók, az már le esett,hogy nem az élvonalban harcolni!
A renaultot pl amikor próbáltam egyből valami dombra tette a zászlóhoz, gyanítom azzal megkéne védeni a zászlót.
-
zodo
nagyúr
Korábban én is hasonlóképp gondoltam mivel karrier játék így illene letenni valamit az asztalra de mint tudjuk, pénzért szinte bármi megvehető.
ebay acc, pénzes apuci mert mindenképp top tierben kell játszani vagy bármi áron de mimnél előbb feljutni oda.
Ezzel nem is lenne baj de hogy esetek 90%-ban csak mi fogjuk ki ezeket (én tuti) és nem fordítva, na az a vicc mert nekem sosincs 2-3 folyamatos 1-15, 2-15 -ös csatám.
Vért izzadva, lépdelek előre. -
jr1994
addikt
Nem érné meg a wg-nek. Most bekapcsoltam az xvm-et, már magas tierben is nagyon gyakran vörös a játékosok fele. Ha Ödönke nagy tankokkal szeretne tankjátékot szeretne játszani, a wg nem fogja azt mondani hogy te csak KV1-gyel mehetsz.
Jozefgucci: ezeket hívjuk mi a hasznos tédéknek. Jellemzőjük, hogy bármilyen nemzetiségű 10-es td-vel képesek 0-t sebezni, de ha le is adnak egy-két sebző lövést, azt is csak mikor már egyedül maradtak.
-
benvolio
őstag
Nem konkrétan értettem, persze legyen egy tárnyi gold, de ha mégsem akkor mi van, hamarabb betölt, ellövöd, aztán jöhet az alap. De tankonként átgondolva akkor is korlátozni kéne, mert itt hiába "játsz ingyen" a szlogen, free-ként elmaradottabb vagyok a "pénzesektől". Én free gamer vagyok tehát nem tehetek meg mindent és nem is tudok még ezüstért se mindent megvenni, mert így nehezen jön. Jelen esetben is csak azért volt a T-44-ben majdnem fele annyi gold mint a sima, mert meguntam, hogy nincs tankászom vele 800 csata után se, gondoltam ez segít. Pedig ezzel szeretek med-ezni. Fogyott is az ezüst.
Egyébként ebbe is 10-et vittem előtte. Nem tudom, de így, hogy már eladó sorba kerül és jön a várva várt T-54, a végére nagyon adta. Két Lehvaslaiho's medált és két tankászt is begyűjtöttem vele hirtelen.
Én pl. nem tehetem meg, hogy pót ellátmányt használjak csatánként, mert amit küldikért kapok azt elszoktam adni, hogy legyen ezüst. És azért egy csata alatt nagy segítség lehet, ezt már kívülről is látom vagy sejtem ha valaki használja. Itt is nem egy replay volt unikumtól is és mástól is, hogy milyen jó kört ment egy tankkal, persze ott figyelt a pót ellátmány, hagyjuk már az ilyen jó köröket, anélkül valószínű nem lett volna replay belőle. -
galervin93
addikt
Valami nekem is adta egy körben, talán a Type 34, lődöztem a fél monitornyi célkörrel. :-)
De tegnapról a 11 ezer szpot marad emlékezetes, pont a minap filóztam rajta, hogy nem voltam még tízezer felett erre tegnap beadta Malinovkát a 13 90-nel, jó saját csapattal és kevésbé jó ellenféllel.
De a harmadik jel még így is messze van, 90%-on állok, pedig szépen mutatna a csövön, de sok ilyen jó csata kellene még... Bezzeg ha megyek egy rosszat egyből visszaesik egy százalékot... -
galervin93
addikt
Igen, a kettővel nagyobb heavy(k?) ölése CromB-vel lett meg. Igazából nem fekszem a küldetésekre rá, ha csak olyan gépekkel mennék akkor nagyobb eséllyel is jöhetne be, de hát ha lightozni van kedvem, meg heavy dühöngőbe menni, akkor nem veszek elő medet... Az a zavaró inkább, hogy többször is meglehetett volna már, csak hát ilyen-olyan okokból mégsem, ez a bosszantó, pláne ha nem is rajtam múlik, na akkor pipa vagyok (4-ből 3 mínuszos roll az E1-gyel stb.).
-
-
csapee
őstag
Ez alap, gondolom nyomott a Vad egy full passzív játékot, mire a Linkinék belerohantak a késbe. Az hogy nem tudnak röhögni a hülyeségükön az adottság.
Egy ideig én is ettem a kefét a piros hordatol, de mostmár inkább kikapcsolom a francba. Prémiumot se vettem már egy jó ideje. Egye még a Wg amit főzött.
Amúgy randomba régen is ez volt a szint, vagy csak a selejtje maradt már? -
galervin93
addikt
Miért, pattintottál egyet meg volt egy kritikusod is.
:-DKicsit beleuntam a T49-be, így visszatett a csajokat a T37-be, hónapok óta nem játszottam vele... Nem bántam meg. :-) Ez a kis darálógép 2.9 alatt tölt. :-) Nagyon baba. Mondjuk szokni kell az álcáját, mert a franciákhoz képest érezhetően gyengébb, és több megszökött manőver közben kiszúrnak, ami ennyi hp-val nem egy életbiztosítás... Azért egy ászra így is futotta este, persze vereség, mert a T7-es meccset egy T6-os lighttal kellene lehozni... (5 kill)
-
jano_77
nagyúr
Ilyenkor a többiek azért vannak melletted, hogy csak legyenek és arra vigyáznak, hogy minél kevesebb sebzést lopjanak el Tőled - illetve azoktól, akik ennyit tudnak sebezni!? Sosem értettem, hogy a másik 14 ember ilyen esetekben mégis mit csinál? a virágokat nézegeti a mapon?
ezzel együtt persze hatalmas gratula! -
zodo
nagyúr
Tavaly volt EU szerveren is, egyéb szervereket
nézem.
Garázs is megváltozott ez időtájt amit szellem járt.Valaki hibázott az biztos, ezért tök fejeknek kell hullania.
-
kchryss
veterán
Ki lehet próbálni wg szerverek címével is.
eu1 címe: login.p1.worldoftanks.eu
eu2 címe: login.p2.worldoftanks.eu
Nálam 11 állomáson megy keresztül az info mire a wg szerverig elér.Ugyanezekkel a címekkel meg is lehet őket pingelni. Annyit kell adnia mint amennyi a játékban szokott lenni a pinged.
Érdemes kipróbálni a ru3-as szerverrel is: login.p3.worldoftanks.netA ru3-as szerver Németországban van és például nálam sokkal jobb rajta a ping mint az eu2-n.
Vagyis elvileg ruszki szerveren jobb pinggel tudnék játszani, mint eu2-n. Ez is a wg-t minősíti. -
galervin93
addikt
Igen. Rögtön a táp becsatlakozásánál is volt nem olyan régegy ilyen elengedett forrasztás, akkor az egész gép nem kapott delejt, most viszont másutt lehet a gond. Mindegy, ez van, kiszolgált, amire nekem kellett jó volt, de elmúlt az ideje. Megyek nézek inkább alkatrészeket az utód asztaliba. Vinyót kimentem azért, jó kis darab, egy ssd mellett jó lesz majd háttérnek.
-
galervin93
addikt
Jó, tény és való, csak egy "lámpás" parancsnokom volt benne, a többiek ócska mezei 75%-osak voltak, de nagyon felkurjantotta az agyam. Bálna, kancsal, vak, minden rossz jelző illett rá. Pedig bőszen söröztem, amikor használtam, de nem segített.
Az E1-et vert.stab, célzásgyorsító, ventilátor trióval használom. Így 33 sec a töltése és 2.4 mp alatt céloz, egész korrekt. Automata tűzoltó van benne, kólával elég jól lehetne csökkenteni a fenti értékeket, de én inkább csak a lightokon "kólázom", bár lehet hogy itt is érdemes lenne. -
galervin93
addikt
A MoE egy vicc, jól mutat, de annyira nem tiszta a számolási módszer, illetve az eredmény... Amikor a narancs KV-85 csövén 700-as átlagsebzéssel megláttam a két csillagot, átértékeltem a dolgot... Azóta nem figyelek rá. Támpontnak jó, mostanában azzal vagyok elégedett, ha 80% felett tudok lenni egy géppel, második jel már csak plusz nekem.
Amúgy grat, szép eredmény.
Épp a minap vettem meg a T67-et, lámpa van plusz 80-90% körüli álca a többieken, most a cél, hogy másfél-két skill legyen meg rajtuk. Hellcat is megvolt régebben, de nem éreztem jónak, azért léptem vissza, majd jó legényekkel újra elindulok, cél a T30.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AKCIÓ! Dell Optiplex 5060 TWR számítógép - i5 8500 16GB DDR4 256GB SSD 500GB HDD UHD630 WIN10
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- Eladó ÚJ BONTATLAN Honor Magic6 Lite 8/256GB fekete / 12 hónap jótállással!
- Apple iPhone 12 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- DELL Precision 7540 - Intel Core i9-9980HK, RTX 3000 (nagyon erős GPU-val)
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged