Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése kontra MS/Zintel korlátozásai
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Luck Dragon: MárkaLánc
- talmida: My Art II.
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- hcl: Olympus E-PL1 nyomozás
-
LOGOUT
World of Tanks OFF topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
Emu
őstag
válasz
galervin93
üzenetére
Ne is mond...IS4-el lámpavillanás után 10mp-en belül megkaptam mind az 5 arty-t. Magamban szép szavakkal illettem a WG felmenőit majd nyomtam egy Alt+F4-t és néztem egy filmet inkább.
jozef: akkor ideje jelszót változtatni, köszi

-
Ide is berakom .
Újra van jelszó változtatásért 300 arany akció.!
-
Emu
őstag
Light küldikből már csak 2 van vissza LT15-ig, ezért úgy gondoltam kicsit ráfekszem a témára háta. Az egyikben 7 ellenséges tankot kellene spotolnom, mielőtt engem észrevesznek, a másikban pedig 3000 spot dmg kellene, ugyanúgy spot nélkül.
Felváltva mentem (T37-RU-LTW) vagy 15 kört zsinórban és egy spotra alkalmas mapot nem adott be. Mikor meguntam, gondoltam gyorsan szorzózom T10-t Malinovkát kaptam, jó mondom a következő kör akkor tuti város lesz: IS4 - Fiery Salient oldalanként 5 artyval

Köszi MM -
vJokka
aktív tag
válasz
jr1994
üzenetére
Amikor az AMX-ről pattantam, azon nagyon felhúztam magam, utána a Type 61-et is jó bénán céloztam be.
Tudom, hogy át lehet menni a tankcsapdákon, de sikerült már borulnom rajtuk
.
Leo protot is fejbelőhettem volna. Arra vártam, hogy kinézzem, erre pont akkor nézek át a T49re, mikor megjelenik a célkeresztben
. E-50M-nek is adhattam volna egyet oldalról, T57-nél meg bíztam, hogy nem fog tudni snapshotolni amikor még messzebb volt, az nem ruszki tank ![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Visszanézve még több hibám volt, mint gondoltam
-
Emu
őstag
válasz
infectedmann
üzenetére
Valamely szinten szerencsém is volt, mert néha meg is szakadt a kapcsolat, illetve ha úgy volt a modem nem tudott teljes sávszélességgel felcsatlakozni (ezt látta a hölgy a központból) ezért küldtek ki végül szerelőt.
Üröm az örömben, hogy most meg a TV lett szellemképes
Azt egyébként is csak asszony pajti nézi ![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
Emu
őstag
Ma volt kint net szolgáltató hibát elhárítani(valamelyik koax elosztó adta fel a küzdelmet), remélem most már megszűnik a ping ingadozásom, és végre tudok újra normálisan játszani

-
jr1994
addikt
válasz
vJokka
üzenetére
Hát ja, volt pár hiba főleg a végén, de úgy 6000 sebzés fölé érve elkezd az ember izgulni, de azért szép kör volt így is. A T57-tel szerencséd volt, háromszor lőtt rád úgy hogy kiálltál a dombtetőn, simán ellőhetett volna hamarabb. Illetve az elején talán lőhettél volna a T49-re, bár lehet kicsit kockázatos lett volna megállni. Ja, és most már a tankcsapdákon is át lehet menni, bár Grillével még nem próbáltam, viszont annál többször borultam az oldalamra vele. A Type 61-nek muszáj lett volna halnia. Ami furcsa volt, hogy nagyon későn lépsz át sniper nézetbe mikor kinézel egy sarkon, viszont elég jól lősz külső nézetből is.
Az előbb néztem a mai Shish videót, amiben vendégszerepelt ez az arc: link. Replay elemzéseket csinál, szerintem lehet belőle tanulni, majd megnézek párat.
-
jr1994
addikt
válasz
vJokka
üzenetére
A balfaszkodásról jut eszembe, nekem erlenbergen volt egy csatám grillével a hétvégén, hogy 7000 sebzésnél tartottam, 900+ hp-val kinéztem egy E4 elé, és kivágott repesszel
Amúgy erlenbergen legalább 5 db 6-7000 körüli sebzést mentem, az a pálya nagyon adja grillével. Most már mindenképp megcsinálom a nerf előtt a küldetést.A replayt mindjárt nézem.
-
vJokka
aktív tag
Életem csatáját csesztem el
Persze foghatnám a csapatra is, mert ha a két tevepata kioszt egy-egy tár sebzést, akkor sima győzelem. Viszont simán carryzhető csata lett volna, ha a végjátékot nem balfaxkodom el 
Replay, ha valaki szeretne szörnyülködni egyet

-
Gyuri27
félisten
válasz
galervin93
üzenetére
Kinek mi. Sokszor lövök 0 dmg-s kritikált azokra amiket felsoroltam. Jó tud lenni.
-
Emu
őstag
válasz
galervin93
üzenetére
Ez így van, pár napja én is bré rossz oldalára kerültem.
9-es franszia LOR vs. RHM. HE-t töltöttem, hogy az rng miatt nehogy pár HP-val életben maradjon, erre nem 270-t sebzek csak bele? Persze ő rám fordul és 1 lövésből kiszed... -
rlazol
veterán
válasz
galervin93
üzenetére
Egy időben én is HEt lőttem az artykra, de egyszerűen nem érte meg. Nyilván függ a tanktól is, de amikor az M10-vel rendszeresen 100 alatti sebzést ad ki, az bosszantó. Leszoktam. HE-t akkor használok, ha resetelni kell vagy láncon akarok tartani egy ellenfelet, aki az adott szögből nem tudok sebezni.
-
Gyuri27
félisten
válasz
galervin93
üzenetére
Lightokra meg artykra (nyitott td-re) ált he-t lövök (persze szituáció függő). Nem is azért mert a sebzés az érdekes. Hanem mert modult, legénységet visz. Ugye nem kell mondani az miért jó.
-
galervin93
addikt
válasz
Gyuri27
üzenetére
Ezen sajnos a robbanó nem sokat segített volna, ha ugyanoda megy mint ezek az ap-k, akkor az is csak minimálisat sebez. Rossz rng + rossz célzás kombója a fenti. Ez utóbbit érzem jelenleg a gyengémnek, túl sokat és túl nagy mértékben használom a zoomot, le kellene szoknom róla, illetve kevesebbet használni és külső nézetből lőni, mert sok időt elvesz a zoomolgatás, és érzem ront a játékomon. Pl. ha itt nem mindenáron a qgep felső részét akarom lőni, talán nem járok pórul.
h1mpi
A sved ötös nagyon jó gép! Meg kell szokni, és utána durván lehet nyomni vele. Nekem is 900-1000 körül lett vele az átlagom. -
infectedmann
őstag
-
Gyuri27
félisten
válasz
galervin93
üzenetére
Tessék he-t használni.

4580693: nem félek én az elején se. Pont ez a baj. Illetve nem lenne ez se baj, ha a csapat legalább a free sebzésért csinálna is valamit. De sokkal jobb olyan helyen campelni ahonnan még lövést se lehet leadni.
-
jr1994
addikt
Ki fogom free xp-zni ezeket a szarokat én ezt nem bírom. 3-mas svéd medium tank van éppen terítéken. Ma este, nem elég hogy a laptopomról játszok 25 fps-sel full minimum grafikán, de még a játék összes idiótája is megtalál. Pedig csak próbáltam csillagozni a 3-mas svédet. Két emlékezetes csata volt, az egyik amiben az ellenségnél egy három fős Pz.B2 szakasz gondolta úgy, hogy nem nyerhetek (kép). A végén kettejük ellen maradtam én és egy Pz I C, ott már éreztem hogy ez nem fog menni. De az utolsó csepp a pohárban ez a példány volt:
Kb a hatodik próbálkozás volt. Nekiállt blokkolni, de csak annyit írtam neki hogy please let me play. Aztán felborított. Amúgy lehet hogy ezután megnyertük a csatát, de már rég kinyomtam alt f4-gyel. Közben megnéztem a tankjait, úgy tűnik a BT2-vel próbál negatív rekordot felállítani győzelmi arányt tekintve. Elég jól halad a célja felé.
Lower tiers

-
jr1994
addikt
válasz
galervin93
üzenetére
Az se rossz! Nekem a grille maratonom alatt volt egy olyan hogy az ellenséges grille repesszel 3-mat sebzett belém, és még modult sem vitt

-
rlazol
veterán
válasz
galervin93
üzenetére
A Conqueror GC-ről egyszer Centi 7/1-vel pattantam kétszer egymás után, hű de felbaszta az agyam...
-
diegho
nagyúr
válasz
4580693
üzenetére
Nem kell megsértődni, de a WN8 elég komolyan hazudik a játékosok tudásáról, méghozzá felfelé. Az 1600WN8 nem követeli meg, hogy td, heavy és medium tankkal a saját HP-dat lesebezd átlagban, mégis kiváló, vagy milyen játékosnak titulál, közben meg a csatában a veled egy sorban lévő ellenfél HP-ját sem sebzed le, magyarán nem tudod megölni azt, ami veled párba került a sorsolásnál.
Lehet nyihogni a sebzés majmolása miatt, de örök érvényű szabály ebben a sebzés alapú játékban, hogy ha sokat sebzel, sokat is fogsz nyerni. A lightot és az artyt ne nézzük, az teljesen más, de a heavy, td, medium mind a sebzésből él, ha többet sebzel átlagban, mint a saját tankod hp-ja, akkor nyerni is többet fogsz. Megint hatalmas hiba, hogy linkelgetik ide a sebeztem 3000-et, a többiek meg csak 1000-et és vesztettünk. Miért nem sebzett 8000-et? Akkor nagyobb esély lett volna a nyerésre.
Nagyon ritkán van az, hogy ide jövök panaszkodni, hogy mennyire szar társakat kaptam, pedig sajnos elég gyakran sebzek egymagam többet, mint az alattam következő 5 együtt, sőt sajnos az sem túl ritka, amikor az alattam lévő 14 együtt kevesebbet sebez, mint én. Sírok emiatt? Nem! Sokkal jobb túlerő ellen játszani, mint hengerelni, mert csak így lehet nagyon szép köröket menni és a bukottnak hitt szituációkat megfordítani, váratlan húzásokkal befolyásolni az egész csatát. -
jr1994
addikt
Circon-féle szivat a játék-montázs. Végigröhögtem az egészet

-
Gyuri27
félisten
Iménti meccs. T8 csata. Magyar is3 végig hátul kempel. 9-7-re vezetünk. Mindenki elöl. A lightek húzzák a bázisunkat. Mind low hp-n. Is3 2 sarokra full hp-n. Nem megy be resetelni persze. Miért is menne? Bibis lesz a tankja. Nem találok az ilyenekre jelzőt.
-
4580693
senior tag
Reggel picsogtam, hogy ma ne lehet nyerni. Délután, megfogadva Lacibá tanácsát (
), csak prémekkel mentem free xp-ét, illetve pénzért. Majd másfél millát összekapartam, a wr meg felment 54%-ra a nulláról. A wn8 is 1600 fölé kerekedett.
Ha már a sorozatos szopacsot megemlítem, akkor meg kell említeni az, amikor a másik oldalon vagyok. Délután kétség kívül, ott voltam. -
kchryss
veterán
válasz
e-newsee
üzenetére
Nem is tudtam hogy van ilyen medál.

Most elképzeltem, hogy minden csatában első dolga, hogy megy az ellenfél bázisára a pontokért. Még a végén kiderül akiket eddig botnak tartottam valójában játékosok akik erre a medálra hajtanak.
Lehet bennem van a hiba, de én csata közben nem azt szoktam figyelni, hogy milyen plecsniket gyűjthetek. Sokszor azt se veszem észre, hogy 1 kill kéne még top gunhoz vagy x sebzés nagy kaliberhez. Egyszerűen arra koncentrálok, hogy megnyerhessem a csatát aztán a csataösszesítőn majd látom milyen plecsniket ért az igyekezet.
-
palfitom
félisten
válasz
galervin93
üzenetére

-
-
4580693
senior tag
válasz
e-newsee
üzenetére
Tegnap Grille 15-el voltam, amikor csapattárs cdc-s kezdés után fél perccel seggbe lőtt. Hogy miért, azt nem tudom. Nem akadályoztam, nem mentem neki, nem tülekedtem. Aztán meg vagy hátulról lökdösött vagy pedig az ágyúm előtt ugrált. Addig, ameddig fel nem spotolódott és az ellenfél megoldotta. Pedig már rángatózott a mutatóujjam.

-
e-newsee
addikt
válasz
galervin93
üzenetére
Szándékosan még soha senkibe nem lőttem, talán ha egyszer, az is revansból. De ez már kezdett idegesíteni.

Nem az én stílusom a meccs közben vitázni. Nem sok az a 8-10 perc ahhoz, hogy az ember mással foglalkozzon. Egy ilyen adok-kapok lefoglal két embert a csapatból, akik ahelyett hozzá is tudnának tenni a meccshez. Másrészt én ezt játéknak fogom fel, ami kikapcsol. Persze igyekszem minél jobb lenni, de azért egy határt meghúzok, hogy meddig megyek bele egy vitába, utána inkább otthagyom az illetőt. De persze ez én vagyok.
-
e-newsee
addikt
válasz
4580693
üzenetére
Jah. Vannak ilyen csapattársak. A hétvégén egy ilyen folyamatosan kitolt a bázisról, hogy én ne foglaljak, csak ő. Nem vagyok az a belelövős fajta, de már a határán voltam. A meccsben nem válaszolt, aztán privátban írja utána pár indulatszó kíséretében, hogy a Leclerc's Medal Class I-re gyűjt (30.000 foglalási pont). Hát a ...szomat, akkor írja meg meccs közben, hogy ugyan hagyjuk már foglalni plíz, mert neki kellenének a pontok. Vagy válaszoljon, amikor kérdezem, hogy vattafak van.

-
Emu
őstag
Most csak így eszembe jutott:
Ha valaki direkt lő téged, és bekékül, erre te kinyíród azért jár kredit mint "sebzés"?
-
4580693
senior tag
válasz
lacibacsi
üzenetére
Na, sírás off.
Persze, sebzésre játszunk, mert valahogy le kell győzni az ellenfelet, azt meg máshogy ebben a játékban nem lehet. Megpróbálok minden tőlem telhetőt a csatákban, és az az egyik baj, hogy a győzelem nem rajtam múlik, hanem a csapaton. (pl, mai csata: két török csapattárs felváltva lövöldözött, mert a csata első 15 másodpercében nem mozdultam (vagy a tököm vakargattam vagy éppen a teámat iszogattam és közben azt néztem, merre érdemes indulni), mind a ketten bekékültek és bannolódtak. Le is lőtték a cdc-m hp-jának 3/4-ét. Szóval, minkek ellenfél, ha ilyen a csapattárs? És az ilyen bolondokból minden napra jut.)
Nagyjából tisztában vagyok a képességeimmel, a tankjaim képességeivel, a tankosztláyok szerepével. Eszerint próbálom a legjobbat kihozni magamból. De néha ez is kevés.
Természetesen nem csak a rosszat jegyzem meg. A jót is. Fel is szoktuk rakni ide.

-
lacibacsi
addikt
válasz
4580693
üzenetére
135 csatára 46% WR... Nem feltétlenül szívderítő, de azért vannak ennél rosszabb szériák is. Csak az emberi elme úgy működik (különösen a magyar), hogy a jót természetesnek vesszük, de minden rosszra emlékezünk. ("Balsors akit régen tép...", ugyebár). A WN8-ra szarsz, mert a sebzés a lényeg. Értem, de hát a WN8-nak a 90%-át a sebzés teszi ki. A feltöltött statod alapján pedig abból azért van rendesen. Ha WR szempontjából ennyire rossz napot fogok ki, akkor egyszerűen beülök a Skorpióba és kreditet farmolok. Kit érdekel, ha veszítünk, csak dőljön a lé!

-
4580693
senior tag
-
diegho
nagyúr
válasz
4580693
üzenetére
Mert a nyihogás unalmas. Lehet nyerni, hiszen az ellenfélnél 15 játékos nyer. Azért nyer, mert jobban csinálják, mint a másik 15. Ez ilyen egyszerű. Senki nem tart vissza abban, hogy super unicum legyél és domináld a csaták többségét. csak rajtad múlik mennyire vagy meghatározó tényező a csatákban és mennyire tudod kompenzálni a csapatban betlizőket.
-
Geza26
senior tag
válasz
4580693
üzenetére
Nem értem ezt a nem lehet nyerni dolgot. Nyilván van olyan, hogy rossz a széria, de olyan széria is van amikor sok csatát nyerek, mert akkor a jó oldalra dob a gép. Na ilyet még soha nem láttam, hogy valaki panaszkodik, hogy "jajj minden csata nyertes". Pedig ugyan arról van szó. Szerintem az is élvezhetetlen amikor sorozatban nyer a csapatom 15-3-ra.
-
4580693
senior tag
Ha lehetne választani a mapok közül, legelőszört ezt a kibasz..tt párizs mapot kukáznám. Hogy ez mennyire egy görény pálya.

-
jr1994
addikt

ma

-
jr1994
addikt
Az eddigi legközelebbi
talán mondhatom hogy ráéreztem a grillére, csak idő kérdése és meglesz a 8000. -
Lájtos móka és kacagás pár percben nightmare kollégával

-
csapee
őstag
Egy kis 12e-s spot 4,5 perc alatt, nem az én köröm csak mellékszereplő vagyok. 0 dmg-el

-
Greentea
senior tag
válasz
infectedmann
üzenetére

-
csapee
őstag
-
rlazol
veterán
válasz
superfly2
üzenetére
Nem átverés, csak rossz fordítás.
Ha ki van fejlesztve/meg van vásárolva a Maus, akkor az úgy marad, vagyis a teljes ág (100.01 és Mauschen) ki lesz pipálva, a másik ágon meg csak az új 10es heavyt kell fejlesztened, vagyis a Bélával bezárólag ott is meglesz minden, de arról szó sincs, hogy bármelyiket is megkapd ingyen. -
-
galervin93
addikt
válasz
jr1994
üzenetére
Akkor egy kis low-tier fókavadászat.
Ez egy beteg gép, 1.88 alatt tölt 98%-os emberekkel. Nem merem beletenni a CromwellB 4 skilles legényeit. 
-
superfly2
tag
Üdv!
Tudja valaki hogy a következő patch kb mikorra várható?
És mi lesz a maussal? Igaz a hír hogy elég ki fejleszteni és a következő patchban be dobják a garázsba ingyen?
-
emre
veterán
válasz
Geza26
üzenetére
Itt van pár belőle, válogathatsz kedvedre: Лампочки 6 чувства для World of Tanks 0.9.17.0.3
-
zodo
nagyúr
és kchryss
battleLabelsTemplates.xc ben lehet ezt azt művelni pl a betűk színét és méretét változtatni.
104. sor "textFormat": { "color": "0xffffff", "size": 14},
viszont a bekapott sebzés piros színét nem találtam.
Ez pedig a damageLog.xc 70. sorától
"c:dmg-kind": {
"shot": "{{c:hit-effects}}", // shot -re mutat.142. sorban pedig a piros színt átírtam #FFFFFF fehérre.
"c:hit-effects": {
"armor_pierced": "#FF4D3C", // penetrated (damage)Ilyen lett végül, kicsit szimpatikusabb és olvashatóbbnak találom valamint nem kell külön modot feltenni de köszönöm a segítséget.

-
Geza26
senior tag
Üdv!
Tud valaki megoldást arra, hogy xvm felrakása nélkül le tudjam cserélni a 6. érzék ikont?
Köszönöm!
-
emre
veterán
a log helyzete az alábbi a a betűméret meg asszem ez
"log": {
"x": 240,
"y": -23,De ha nem teszel fel külön damage panel modot akkor az xvm-ben levőt nem valószínű hogy a mod értékeire át tudod állítani.
Igazából még mindig nem tudom mit akarsz. A problémád szempontjából számomra ennyi derült ki:
"ennek a betűméreteit, stb szeretném testre szabni" Az összes többi nem releváns.
Esetleg próbáld ki a linkelt Gambitert, hátha abban könnyebb állítgatni a dolgokat.
-
zodo
nagyúr
Gyári számláló nekem is megfelelt volna és mellé használtam a linkelt GambitER pl: korábbi konfig
Nem tudom miként kellett volna frissíteni az xvm-et (7093) de eltűnt a gyári számláló ezért ill. gondolom már jó pár xc tartalma változott ezért elölről kezdtem a fabrikálást.
Gyári számlálók nekem újdonság hogy lekerült a bal alsó sarokba amit jobb lett volna arrébb tenni de ha nem lehet akkor az se gond.
Külön damaglognak nem látom értelmét ha már az xvm része és csak ennek a betűméreteit, stb szeretném testre szabni mint ahogy a korábbi damaglog listáján látni.(#48008) jano_77
Java részt igen, nálam pl a fejlesztési ágakra nem lépett át csak homokozott.
-
emre
veterán
A piros keretes gyári számlálót nem tudom hogyan lehet mozgatni, nekem eddig jó volt ott ahol volt, illetve mivel nem xvm cucc, abban hiába is keresed a megoldását.
Ha Gambiter-szerű damage log-ot szeretnél akkor használd azt.
[0.9.17.0.3] The damage panel from GambitER (DamageLog) English v0.4.2Mozgatni, átírni bizonyos értékeit a damageLog.xc-ben lehet. Én a helyedben inkább keresnék olyan mod-ot ami megfelel az igényeimnek.Példul ezt.
Ja, ha damage panel mod.--ot használsz annak megint máshol van a beállítása.
Gambiter: res_mods / configs / damagelog
KopiBDW: res_mods / configs / xvmDe ha elárulod, hogy konkrétan mit szeretnél lehet mindannyian jobban járnánk.

-
vJokka
aktív tag
válasz
jr1994
üzenetére
"Mit érezhetett az az E100?"
Törődést
. Ellen T71 beyolózott, azt jött az armageddon, ha jól emlékszem nekem egy lövésem se volt.Amúgy nem volt ez annyira jellemző a játékra. Ezen kívül egy hasonló leosztásra emlékszem, akkor a jó öreg kedvenc T-50-2-vel voltam, sajnos ott is kicsapott az arty - pedig hogy örültem a csata elején, hogy majd jól szétszpútolom őket
. -
zodo
nagyúr
válasz
infectedmann
üzenetére
Ez így, sajna nem jó.

Két tiltás nem tudom mit tiltana de nem láttam változást valamit a log eltolása csak azt eredményezi hogy láthatóvá válik a gyári sebzés számláló trió így abból kettő lesz.

-
zodo
nagyúr
válasz
infectedmann
üzenetére
Köszi megnézem!
(#48002) emre
Bocs nem 7100 hanem 7093 azaz nem a nightly de ettől függetlenül kb enyém is így nézne ki csak kikapcsoltam a sallangot mint hitlog, avg damage, total hp, stb.
+ ezt az ikonpackot és napi statot raktam fel.
-
emre
veterán
Mit tettél még fel? Mert a 7100-es nightly xvm nálam ilyen, úgy hogy az xvm-en kívül semmi más nincs fenn.
-
infectedmann
őstag
Piros keretes négyest lehet mozgatni ha igen melyik .xc ben és melyik sorokban?
damageLog.xc
disabledDetailStats legyen false
disabledSummaryStats szintén legyen false"log": {
"x":Az x értékét írd át 340-re.
hogyan tudnám a zöld keretes, korábbi Gambiter féle stílusúra varázsolni mint pl mozgatni, betűtípust vagy épp annak méret változtatni?
Ez már kicsit keményebb xvm konfigolás, ebben sajnos nem tudok segíteni

Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Anker SOLIX C300X hordozható töltőállomás (288Wh) - LiFePO4 - 140W USB-C - szivargyújtó
- DJI Mavic 3 Cine Premium Combo - Apple ProRes & 1TB SSD - DJI RC Pro - 3db akku - 2 év garancia
- Asus ROG Scar 18 - RTX 5090 - 64GB Ram 2x2TB SSD
- Bomba ár! Dell Vostro 5620 - i5-1240P I 8GB I 256SSD I 16" WUXGA I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Vostro 15 3515 - Ryzen 5 I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- 15,6" Dell Latitude laptopok: E5550, E5570, 5590, 5500, 5501, 5510, 5520 / SZÁMLA + GARANCIA
- Acer Chromebase All-in-One PC 23.8" Touchscreen
- Xiaomi Redmi Note 14 / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- iPhone 16 pro 128GB Sivatagi Titán - 27% ÁFA (0395)
- Xiaomi Watch 2 2027.04.09-ig Garancia Beszámítás Házhozszállítás
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

.![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

Amúgy erlenbergen legalább 5 db 6-7000 körüli sebzést mentem, az a pálya nagyon adja grillével. Most már mindenképp megcsinálom a nerf előtt a küldetést.
sokszor ezért hullok el gyorsan.

), csak prémekkel mentem free xp-ét, illetve pénzért. Majd másfél millát összekapartam, a wr meg felment 54%-ra a nulláról. A wn8 is 1600 fölé kerekedett.

)