- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bitpork: Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- Yutani: Yutani Retró Hangkártyái: AdMOS AdWave 32
- eBay-es kütyük kis pénzért
- user2: Kia Ceed Gold 160 1.5 T-GDI MY2024
- Kempingezés és sátrazás
- gerner1
-
LOGOUT
World of Tanks OFF topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
emre
veterán
válasz
MinionFlasH #30194 üzenetére
-
jozefgucci1
addikt
válasz
grizlisandor #30197 üzenetére
Eddig T7-9 és 11 csata/10 győzelem
-
grizlisandor
veterán
Valakinek ma sikerült szorzóznia párat? 3-4k xp kell a garázshelyhez, a tog nem érdekel. Nem hogy XP-t farmolni nem sikerül, hanem még szorzózni se.
-
diegho
nagyúr
A T49 a legnagyobb troll tank a játékban. A KV2 ehhez képest semmi, ennek akkora fun faktora van, mint semmi másnak.
Itt egy ász kör vele, 92% legénység, erősített felfüggesztés miatt nincs töltésgyorsító, mert még nincs meg rá a lánc, a legénység amúgy is fostalicska. [link] ez tipikusan az a tank, ami nagyon legénység függő. Ha rátenném a T57 5 skilles legénységét, akkor lehetne szépen aratni vele, de így sem rossz, csak ugyebár kevés a 3 felszerelés, mert stabilizer, rammer, optics és gld is kellene rá, viszont a fullos legénységgel az optics kikerülhető lenne szerintem.
-
mcwolf79
veterán
-
MinionFlasH
senior tag
válasz
jozefgucci1 #30191 üzenetére
miCSODA topikgazdánk van!!!
Elképzelem ahogy félrészegen tankozunk, Emre a hátunk mögött sétál, és aki hülyeséget csinál annak lenyom egy tockost!
-
h1mpi
félisten
válasz
Csináljunk lan partyt
-
csapee
őstag
válasz
De mi lesz ha végül jön?
-
jozefgucci1
addikt
Pár hónapja volt egy kezdeményezés még régi modinktól , hogy összehozza a PH-s bandát a közös játékra ,de elhalt a dolog ?! Emrét és zozykot szoktam látni PH csatornán , azaz ők csinálják ,de nagy sikere nem lett ! Valamelyik hétvégén (nem 2027-re gondoltam
) esetleg egy olyan farmolós PH-s kör ? Amit ígérhetek , hogy kaja csajok , pia lesz bőven ....nálam és hogy Diego nem jön el
-
galervin93
addikt
válasz
Chris0321 #30185 üzenetére
Igen, nagyobb tierben a saját, kisebben a spot-sebzésre lehet gyúrni.
Én is csak félig-meddig kényszerből csinálom ötösökkel, mert nincs más (igaz T37 és 12t is kifejlesztve). Bár sokszor ezekkel is 1000-1500 sebzéssel zárok, de akkor meg ugye spot nincs.
Mindenesetre rettenten élvezem a játékot ezekkel a kicsi lightokkal.
A T37-be meg van a 4 leányzó is, nagyon várom már, mit tud így ez a kettő együtt. A 12t-ba meg a CDC három skillesei mennek majd. Hú de várom őket. :-) -
Chris0321
veterán
válasz
galervin93 #30183 üzenetére
Én inkább nagyobb tierben próbálkoztam ezzel a küldetéssel és az AMX 13 90-el lett meg, nagyrészt saját sebzésből. Próbálkoztam kisebb tierben is, de nem akart összejönni így pedig egy jobb light tankkal le lehet sebezni a nagy részét és nem kell azért imádkoznom, hogy valaki legyen olyan rendes és lője amit spottolok, plusz ugye ahhoz kell egy szép nyitott pálya is amit nem mindig szokott beadni.
-
galervin93
addikt
válasz
jano_77 #30178 üzenetére
Tegnap közel 50 meccset mentem lighttal (ELC + Chaffe), 5-ször voltam Prokhorovkán, ebből egyszer ugyan összejött a 4000 (Chaffe-vel), de meghaltam.
Szerintem érdemes ilyen alacsony szinten is próbálkozni, mert nem nagyon kell félni más lightoktól, elég sok agyhalott-suicide van.
ELC-vel jól ment tegnap, 2000dmg-es köröm is akadt, 3 ász jött össze húsz kör alatt, meg az első jel az ágyúra. Chaffe-vel pedig 90% köré kerültem egy pillanatra, ez az első tankom, amivel elértem a 90%-ot. -
Greentea
senior tag
15-ből 15 vereség a Panther2-vel..
Jól mutat a 0%-os Winrate. -
jano_77
nagyúr
válasz
galervin93 #30176 üzenetére
Prohorovka avagy Malinovka light-al kb mint a fehér holló! Nagy hálát kell érte adni az biztos és azért, hogy ha végre eljön, akkor ne 4 light legyen oldalanként, mert akkor megint győzd kivárni, mire beadja ezt a mapot.
-
Stigma.HC
senior tag
válasz
jozefgucci1 #30168 üzenetére
Üdv a klubban, tudnék mesélni
Tegnap csak azért nem kaptam bant mert mire kifiléztem volna a bázison kempelő top is-8 magyar játékost addigra kilőttek
A hülyegyerek végigmagyarázta kezdéstől az egész játékot. Alapból már idegbeteg voltam délután, de itt eldurrant az agyam.
-
galervin93
addikt
válasz
jano_77 #30175 üzenetére
Én tegnap Prokhorovkán Stug LT15-öt akartam ELC-vel T6-ban, felmtentem a spot-bokorba az A-vonalban, de észrevettek és le kellett futnom. Mentem még két kört középen, volt ott egy jó játékos Hetzerrel. ahogy mellé értem ledurrantott, majd egy PzSflIVc-t szintén. Kék játékos. Nem tudom mit érezhetett, leginkább azért bántott a dolog, mert két perc alatt meghaltam, ehhez képest 1500 spotdmg-em lett, talán meglett volna a 4000 is. Aztán most meg térdre-imára, ha megint erre a mapra kerülök, ne szedjen szét valami őrült...
-
jr1994
addikt
válasz
jozefgucci1 #30173 üzenetére
Az volt a baj hogy 3 lövést adtál le rá egymás után, ilyenkor jönni szokott a ban.
-
jozefgucci1
addikt
válasz
Gyuri27 #30172 üzenetére
Ez engem nem szokott annyira érdekelni sőt. Csata elején nem egyszer van , hogy spotter bokorból lökdösnek-tolnak akkor odébbállok ha tehetem . Azonban itt nem tudtam mert szépen jött rám az ellen és a szikla mögött tudtam őket csipegetni miközben ők a láncom lőtték . Ez az állat pedig be akart bújni közzém és a szikla közzé így simán tudott már lőni az ellen .A múltkor typ59-em lökték így le Himmelsdorfon a kis szakadékba.
-
Gyuri27
félisten
válasz
Ilyen szokott lenni. Beállsz a helyére.
Ha sokat lökdős ott hagyom (régen lőttem), ha utána is jön és lökdös (ilyenre is volt példa) akkor megtoroljuk.
Bár nálam olyankor szakad el a cérna mikor megy a leming vonat. Aztán 10v3-ba ott áll az egész balfasz brigád. Az arty meg azt az oldalt supportálja. Na akkor ha visszatudnék menni, mindenkit halomra lőnék.
Kb minden 2 csatám ilyen. -
diegho
nagyúr
válasz
1 lövés volt? Ha több, akkor azért kaptad.
-
jozefgucci1
addikt
válasz
jano_77 #30164 üzenetére
Ez érdekes mert , én tegnap megkaptam az egy órás banomat , mert kilőttem a csapattársam tudatosan . Egy teljesen piros ( 200WN8 ) Hellcat tolakodott én és a szikla közzé és így nem tudtam célozni és lőni. Pozíciót nem tudtam váltani , mert szemből lőtt két IS így kilőttem full HP-ról és jött is a bann
-
mcwolf79
veterán
válasz
mcwolf79 #30163 üzenetére
Most néztem vissza, hogy melyik volt az első találkozásunk.
Az meg eléggé 10-esekkel telt csata volt, ahol a közepétől sérült toronnyal és 400 HP-val kellett harcolnom. Egyértelmű hogy nem fogok bemenni a darálóba a kis T44 tankommal.
Na chat-ben is kaptam az ívet.
Poén az, hogy ha jól emlékszem régebben klántársam volt a csávó, de ahogy elnézem eléggé csökkent ott az értelmi színvonal a Hun-Dogs-nál. -
jano_77
nagyúr
válasz
MinionFlasH #30133 üzenetére
tegnap egyik csatában egy T49 - saját csapatban - kiszedte haverom WZ-131 v. 132 light-át, mert a haver előrébb állt be a pályán mint Ő és ugyan az volt a küldetésük - derítsen fle 4 ellenfelet, mielőtt felfedeznék. Ezt még be is írta. 1 lövés volt és haver mehetett a garázsba. Ezután én leláncoltam a T49, mire a platton társa Obj.704 belém vert 848-at. Ezután elmentek a térkép másik oldalára, ahol a másik szakasz társam (rlazol) volt és a T49 Őt is kiszedte egy lövéssel - mondjuk Neki már nem volt meg a teljes HP-ja.
2 saját tankot lőtt ki 2 lövéssel és vígan tovább tudott játszani!
Miért nem kap az ilyen nyomorék azonnal BAN-t?!?(#30135) diegho: gratulálok a 2. lányodhoz - nekem első jön szintén augusztusban és jobbulást!
(#30143) diegho: idézőjelesen vagy tényleg annyira jó volt, hogy még Te is így nyilatkozol róla!?
(#30145) mcwolf79: hasonló csónakban evezünk ezek szerint.
(#30147) zozyk: remélem kinyírtad! Engem pár napja a saját arty lőtt ki és még röhögött is rajta, mert a 1xx WN8-a miatt több ezer csatával, kértem, hogy reportolja mindenki mert BOT.
(#30155) Runo: csak nem....ez is elérkezett!? Menj át az AW-re.
-
mcwolf79
veterán
"bex92 (9:37:07) öreg ez nem a te accod ma kétszer találkoztam veled és csak futottál jelentem a wg tiketen hogy vett acc"
Loool!
Én nem értem egyesek miért nem foglalkoznak a saját dolgukkal.
Egyébként az adott csatában T-44-gyel voltam, az az oldal elment ahol én voltam, próbáltam átjutni a másik (mögöttem kb. 4-5 tank) oldalra ahol még voltak csapattársak. Ha ez illegális, akkor bűnös vagyok : CSAK FUTOTTAM -
Chris0321
veterán
válasz
lacibacsi #30161 üzenetére
Az 1-es ponthoz tudok csak hozzá szólni. Főleg kis tierű tankoknál fordul elő amikben kevesebb a legénység, mert ha megölik az összes legénységi tagot az olyan mintha elfogyott volna a hp-d, tehát számodra vége van a játéknak. Eddig én csak egyszer láttam ilyet, pedig mentem már több mint 20 k csatát, igaz kis tierben mostanában nem nagyon mentem.
-
lacibacsi
addikt
Üdv!
Két (számomra) érdekesség, kizárólag off jelleggel...
1.
Az ajándék Chi-Nu-Kai-n kívül még nem volt japán tankom, ezért gondoltam, hogy elindulok ezen az ágon is. Még nagyon az elején vagyok. Könnyű tank vonalon a Ke-Ni-t próbálgatom. Összesen 12 csatám van vele, de ebből kettő olyan, amit eddig még nem láttam (vagy nem emlékszem ilyenre), pedig már mentem néhány ezer csatát. A lényeg: úgy küldtek a garázsba, hogy "csak" a legénységem iktatták ki, miközben a tankon még megmaradt a HP-m több mint fele. Először egy Pz.I. valami sorozott meg, másodjára valaki HE lőszerrel lőtt meg. Nem tudom, hogy ez mennyire gyakori eset, de nekem 7600 csatát kellett "várnom" erre...2.
Néha előfordul, hogy valamelyik fogaskerekem megszorul és olyanokat teszek, amiket egyébként nem szoktam. Ilyen az például, amikor a lengyel szürkék végigpofázzák a csata elejét. Néhányszor előfordult már, hogy ilyenkor beírom a "witam pl siema siemka kto pluton" szavakat, tetszőleges sorrendbe. Esetleg cseheknek megy az "idestova stelazsi". Tudom, hogy troll vagyok ilyenkor, de jókat derülök amikor ezután sorra kapom a szakaszfelkéréseket siemkáéktól.De a lényeg nem ez, hanem az, hogy tegnap (miután így köszöntöttem a népet csataindításkor) a csata után kaptam egy üzenetet a Wg-től, miszerint a játékbeli chat alapvetően a német és angol nyelvet preferálja és legyek oly kedves én is ezt használni a továbbiakban.
Ez miért történt? Valaki felnyomott? Mert ugye magyarul is szoktam beszélgetni, mégsem kaptam eddig semmi dádá-t.
Bocs, ha feltartottam valakit... Épp ráértem...
-
Chris0321
veterán
Az on fórumba rakták be nemrég, gondoltam hátha vannak olyanok akik azt nem olvassák.
-
emre
veterán
Yeah, és a következőben STB-vel meglett az égető küldi is.
Tegnap meg ma délutánig folyamatosan M46 Pattonnal toltam, de hébe-hóba egy-egy gyújtás sikerült csak.mod: az előző hsz-hez egy kép, hogy a csapat mennyit tudott hozzátenni. Most majd ezt kellene megismételnem a következő küldihez
De lehet szakaszban egyszerűbb lenne.
Még meggondolom, mert iszonyat mogorva vagyok mostanság, és nem akarok senkit megbántani.
-
törölt tag
Már párszor érett bennem a gondolat, hogy elég volt ebből az élvezhetetlen játékból, de ma tényleg betelt a pohár... töröltem... ha nem szórakoztat valami, azt nem kell eröltetni... már pedig a sok agyhalott idióta, meg az úgynevezett "RNG" engem már nem szórakoztat...
Mindenkinek további élvezetes játékot kívánok!
-
zozyk
addikt
válasz
galervin93 #30150 üzenetére
Ok,így már értem..
-
virkir
veterán
1. nick-ben nem szerepeltetjük hovatartozásunkat
2. xvm-nél beállítunk valami egzotikus zászlót, úgymint japán, thai, stb.
3. s-51-el seggbelőjjük a delikvenst mert úgy is tök feleslegesen indult amerre megy és beírjuk, hogy mi is szeretjük
Nagyjából ennyi amit tehetsz ilyen esetekben. -
galervin93
addikt
Egy kis önbíráskodás csata közben, amikor már azt hinné, hogy elfelejtetted, te "véletlenül" elpárologtatod full-hp-ról. Nem valami nagy megoldás, meg nevezhetjük akár szánalmasnak is, de az én lelkemnek kifejezetten jót szokott tenni az ilyesmi, legutóbb egy paradicsom T67 lőtt belém (G.W. Panther) kettőt csata elején minden okot nélkülözve, én meg csata közben, hát... huss... Nem szólt egy szót sem. De nekem jól esett ez a kis revans.
-
zozyk
addikt
válasz
galervin93 #30148 üzenetére
Mivan?
Egy csapatban voltunk,csak nem mentem bele a kör eleji köszöngetésbe,gondolom fájt neki..
-
galervin93
addikt
Artyban ülve büntetlenül odacsaphatsz egyet, figyelj, mellélőttél, RNG vitte oda, nem kell magyarázgatni...Végre meg lett az ász a JgPzIV-gyel, nem tudom ki hogy van vele, de én szeretem ezt a járgányt. Nincs nagy páncélja, bár néha tud trollkodni (IS-3-at levesz a lánc, T-44 pattan az orromról), de azért alapvetően nem erre van kitalálva. A kisebbik (150/130-as) ágyúval nagyon pöpec, egyszer a Stug TD-15 is majdnem összejött vele (2600 dmg körül majdnem harakirit nyomtamm, amikor hatan befoglaltunk egy egyedüli, full hp-s KV-85 ellen Lakevillen, amihez én voltam a legközelebb, csak én mentem érte...)
Ma velem van az RNG, Chaffevel levettem a Borsig aranyát, ugyanitt Orlik medál (3 +2 tieres ellenfél elpusztításáért), Nashornba normális legényeket ültetve első kör 2700 sebzés, szóval ma élvezem. Szerintem kihúzom a Jpanthert (~25k kredit) meg talán a Nashornt elitre (ugyanennyi). Kétszeres szorzóval jól lehet haladni. -
Stigma.HC
senior tag
Kész élvezet csinálni az LT15 küldit, ennyi lightal oldalanként
3920, 3895, 3768 dmg
1, 1 lövés hiányozna
-
diegho
nagyúr
gardista55-öt ismeri valaki? Nevéből ítélve lehet magyar is, az előbb a csapatomban volt, egy élmény volt nézni, ahogy játszik.
-
Tarill
őstag
ez se gyenge :/ [link]
-
Drenadar
veterán
Vajon mikorra várható az angol 10-esek cseréje, ha mindenesetre megcsinálták az 215b HD verzióját?
(miért éri meg dolgozni valamin amiről azt mondják hogy nem marad bent semmilyen formában sem, és állítólag "hamarosan" ki is veszik?"
-
diegho
nagyúr
válasz
diegho #30134 üzenetére
Hozzáteszem, hogy megvárom az augusztust (második lányom születése) és utána kezdek csak el az új nettel foglalkozni, addigra már elvileg jobban leszek, szóval legkorábban szeptember/október körül lesz belőle valami, de úgy gondolom nyárra nem is lenne sok értelme, a youtube csatornán gondolkodok még addig is.
-
diegho
nagyúr
válasz
Drenadar #30131 üzenetére
Egyensúlyozó ideg gyulladás a bal fülemben. Olyan tünetekkel mint az agyrázkódás, napokig forgott velem a világ, most már csak annyi maradt, hogy ha sokat járok, akkor vibrál a kép, ülve már tökéletes. A vibrálás enyhülni fog kb 6 hét alatt, a teljes gyógyulás 6 hónap.
-
Kean_Sorbo
őstag
-
diegho
nagyúr
Van akihez képest valóban Rambo vagyok, sőt, szerintem maga az amerikai hadsereg, de ez továbbra sem az én érdemem, hanem a többiek hibája!
Egyik nap megkérdezte valaki a csata elején, hogyan lehet ennyire jó statom? Azt válaszoltam neki, hogy rosszul tette fel a kérdést. Helyesen úgy hangzik, hogyan lehet a többieknek ennyire szar? Mert valóban semmi extrát nem csinálok, csak játszok és közben alkalmazom azt a tapasztalatot, amit a csaták alatt összeszedtem. Nem érzem magam semmilyen extra okos, ügyes stb játékosnak, szimplán gondolkodok, ezért van nekem olyan statom, amilyen. Te is teljesen rosszul állsz az egészhez, ezért nem fogsz egy bizonyos szintnél soha feljebb jutni, mert elborul az agyad, ha meglő az arty, véletlenül sem azzal foglalkozol, hogy no akkor honnan is jött a lövés, hová tudott belőni, hogyan is helyezkedjek a következő körben, ha ezen a pályán leszek, hogy ne lőhessen meg... helyette le merem fogadni anyázol egyet, az arty meg csak röhög rajtad. -
h1mpi
félisten
Komolyan még ezen a rohadt tesztszerveren is ott a sok idióta artys....
-
-
otto14
őstag
T55A Lt15 klántársamtól [link]
-
h1mpi
félisten
A Jgpze E100-at, ha kifejlesztem tuti nem veszem meg. Ritka egy használhatatlan tank ezzel a pennel.
-
Dobi 562
addikt
Egy jo T71 csata, sokat menekultunk de az utoljara maradt ket random csapattars sokat segitett, igy osszejott.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Intel Core i7 11700 - 4.9 GHz - 8mag/16szál - Eladó!
- Csere-Beszámítás! Gamer PC Számítógép! R9 3900X / RX 6700XT / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- Gamer Gép - MSI Z490, Intel I7 10700, 32GB DDR4, RTX 3060 Ti 8GB , 1 TB M.2 SSD, Gigabyte 450W
- ThinkPad E16 Gen1 16" FHD+ IPS i7-1355U GeForce MX550 16GB 512GB NVMe IR kam gar
- PS5 Slim+ 2x Dualsense Wireless Controller garanciálisan
- Bomba ár! HP ZBook 15 Studio G3 - Intel Xeon I 32GB I 512SSD I 15,6" FHD I Nvidia I Cam I W10 I Gar
- 127 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080 (ELKELT)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C Dock G5 docking station (5TW10AA) - 3x4K felbontás, 120Hz képfrissítés
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest