-
LOGOUT.hu
World of Tanks OFF topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
h1mpi
félisten
Napi pedo (PzII J) 7 kill, 1898 dmg / 1745 block nem volt olcsó, de nem baj
Replay ha valaki pedot akar látni
[link][ Szerkesztve ]
Fully electric lifestyle!
-
h1mpi
félisten
Sziasztok!
Első körben OFF topikban jövök vissza volt valami lényeges változás a játékban? Tegnap ami feltűnt, hogy a felszereléseket össze vissza kavarták, de más lényeges válatozást nem vettem észre. Esetleg valami kirívó tank, ami OP lett vagy amit a sírba nerfeltek? Jót tett a majd 1 év kihagyás
[ Szerkesztve ]
-
h1mpi
félisten
válasz Dobi 562 #51344 üzenetére
Számomra érthetelen ez. Az alap taktikát nem tudják követni.... egy vak HT-val nem megyek ki a rétre amikor 6 TD várja, hogy szitává lőjjön a bokrok mögül, ahol ha okosan tolják fel se spotolódnak.. Én se vagyok pro, de az alapvető taktikákat próbálom követni minden pályán.
-
h1mpi
félisten
Ma kegyes volt az RNG. Rankedben az első meccsre megvolt a 12-es pajzs, utána zsinorban 6 vereség
-
h1mpi
félisten
-
h1mpi
félisten
válasz szallasi007 #50648 üzenetére
Szerintem ezzel mindeki így van, 10-ben ha hibázol sokszor a következő pillanatban garázsba vagy...
Alacsonyabb tierben többet lehet hibázniFully electric lifestyle!
-
h1mpi
félisten
válasz SoulReaver #50565 üzenetére
Szép, ezzel nem könnyű Ászt menni, eddig egy volt Nekem mondjuk nem is sebzek mindennap ennyit
-
-
h1mpi
félisten
válasz SoulReaver #50429 üzenetére
Nem csoda, hogy miért van több eladó acc a FB-on mint vevő..
-
h1mpi
félisten
2 hete nem játszottam, de nem is hiányzik. Leültem ma minden lövés mellé, minden pattog, agyhalott csapatok... szerintem én szépen lassan leteszem ezt, meguntam... semmi változás 4 éve amióta elkezdtem
-
h1mpi
félisten
válasz SoulReaver #50214 üzenetére
gondolom nem arra vette, de szerencsés hogy a munkájához ilyen kell
-
h1mpi
félisten
1956. Október Bidapest 20. Kerület János utca
-
h1mpi
félisten
válasz SoulReaver #50138 üzenetére
Nem is tiltott, az hogy valaki gyenge lelkű a sajnálatos dolog.
-
h1mpi
félisten
Minél nagyobb a kaliber és a pen annál többet lősz láncot. Ez a WG agyament logikája, hogy ezzel bünteti azokat az ágyúkat, amiknek a lánccal együtt meg kellene semmisíteni a meglőtt tankot... Legjobb példa a JgPzE100-as 299 penje, amivel minden második lövés lánc a light tankba, vagy az Strv 103-0 286 penes ágyúja egy láncot se lőtt, a 308 penesnél szintén sok a lánc. Ez a WG féle balansz, ami egy undorító és szemét dolog. de sorolhatnám a T49-em vagy a RU251-em láncába elakadó E3 és E4 lövedékeket, még se se esik csak sárga lesz
[ Szerkesztve ]
-
h1mpi
félisten
válasz galervin93 #50007 üzenetére
Ez igaz, de a reload miatt újra tudod javítani max vársz egy percet
-
h1mpi
félisten
-
h1mpi
félisten
válasz Djuree #49986 üzenetére
Ez eddig is így volt. Mondjuk még mindig olcsóbb mint nem használni vagy eladni kreditért és megvenni teli áron a 12K goldos tankot. Mivel ez csak szellemi termék nem kopik... de ha úgy tekintesz rá, hogy már mentél vele több száz kört, farmoltál vele X millió kreditet és meguntad, akkor jó alternatíva lehet egy új prémium tankba becserélésnek. Nekem nem kell semmi, de szívesen eladnám az SP-t, A Jt 8.8-at, a CDC-t... a többivel úgy ahogy elvagyok.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Androidos tablet topic
- Eredeti játékok OFF topik
- Windows 11
- KAÜ/Ügyfélkapu – már elérhető a kétfaktoros hitelesítés
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Autós topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- További aktív témák...
- CNC Fémmegmunkálás és AWI, MIG hegesztés
- Akció! Dell Latitude E6320 laptop (14/i5-G2/8GB/320HDD) - 1 év garancia, 27 % számla
- CNC Forgácsolás / 3D tervezés / Műszaki rajzolás / CNC program készítése, modernizálást
- 256GB 2400T (8x32GB) SAMSUNG DDR4 RDIMM ECC memória - 10e Ft / modul!
- 3D Nyomtatás, 3D tervezést - PETG, PLA, TPU, ABS, PC,