Hirdetés
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Asszociációs játék. :)
- Untappd lista
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
- Szólánc.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Segway-Ninebot Kickscooter Max G30E II elektromos roller
-
LOGOUT.hu
World of Tanks OFF topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Antonius1978
addikt
Azt hiszem nekem csak elso osztaly van vele, ugyhogy ertekelni tudom a mesteri fokozatot.
Annak ellenere, hogy nem volt valami nagyon jo tank, en szerettem vele jatszani, vannak olyan tankok melyekkel sokkal szarabbul nyomtam.A szivoszallal erosen elveztem a jatekot, mert szinte mindent atvitt, es marha gyorsan toltott. Lehet hogy egyszer majd visszaveszem. -
Antonius1978
addikt
Ertem.Valahogy en is igy jatszodtam, sot volt hogy egyes tankokkal is szembementem, nos az lehet nem volt kifizetodo, fene tudja, mar van egy eve hogy megvolt. Az esetek 1/3-aban, vagy picitt tobszor kigyulladt, es neha asszem volt ammo rack is.De a szivoszallal nagyon jo volt jatszani, ha most meglenne, megtanulnam, hogy hol kell modulserulest okozni a tankoknak, es gondolhatod hogy mennyi modult el lehet szarni az ellenfel tankjan azzal a golyoszoroval
-
Antonius1978
addikt
Egyetertek veled, de ne feledd, nekem kb 1 eve volt meg, amikor meg nem voltak se francia, se angol tankok.
Akkor 7es szinten nagyon golyoszoro erzes volt a gyorsan tolto agyu...
Probald meg azt, hogy az ellenseges tankon lebenitsd a modulokat meg a legenyseget.
Pl ellovod a kupolat, oda a parancsnok, meglovod a torony aljat, serul a forgatas, vagy le is benul, esetleg loszerrekeszt losz, csokken a toltesi ido stb. Persze ezt konnyu mondani, nehez megvalositani... -
Tomi0703
addikt
Köszi. Valamiért 35 %-ra emlékeztem.
Más: Tegnap teszteztem. Pz1C-vel nyomtam egy kört. Aztán beosztott egy csomó új német T5-ös td ellen (a nevét most nem írom ki). Olvasgattam, hogy a 10-es meg a 8-as milyen OP, de ez is az.
Hát elmentem előtte, egylövésezett. Mondom, csak meg nézem már mik a paraméterei. Hát a fullos ágyújának 194 mm a penje, Pontos is, viszonylag gyorsan is tölt. Ráadásul még mozgékony is.
Páncélja viszont semmi sincs, mert én is átlőttem szemből.Most akartam elkezdeni TD-ni (bár, volt Hetzerem, ki is húztam a Stug-ot, de nem vettem meg soha), csak nem tudom milyen vonal induljak, de szerintem ezt fogom választani.
-
KISDUCK
addikt
Azt hittem a megszerzett xp-t osztja el a legények közé. Köszi.
Bálint OS:
Hát a procid 1,9GHz-n megy alapból terhelésen, hogyha nem vetted vissza a catalystban. Valamelyik trinitys tesztben írták, hogy működik a turbó. Számomra kicsit összevisszának tűnik. Most nézem overdrive-ban, hogy valamelyik magot felnyomja 2,7-re a másikat leveszi 1,4-re. A szorzókkal játszik az APU 32x-es a max, ilyenkor rövid időre feltolja 3,2GHz-re, de tovább van alatta mint ezen az órajelen. Érdekes a gazdálkodása, mert figyelembe veszi az igp-t és a magokat és úgy osztja el a teljesítményt a TDP-n belül. Ez a 3,2 a 4600m-nél van 4500m-nél nem tudom mi a határ.[ Szerkesztve ]
-
dfsz34
őstag
"Ugyanakkor a VK 3002(DB) számomra a 88-assal volt az igazi; kb. egy hónapja végeztem vele."
Én most próbálgatom, de nagyon nem jó az az ágyú. Arany? Annak is csak 171 az átütése, tier8 kemények ellen pláne tier9 kevés szemből. Jött szembe egy 110 és ott röhögött a chat-ben, lőttem, lőttem, aranyra váltottam, lőttem, semmi, minden lepattant 5 vagy 6 lövésem pattant róla.
Kínomban már kipróbáltam párszor a 10,5cm-est is, hogy majd közelharcban he-vel lövök, de az sem jó, sőt, a lexarabb a választékból.
Még a 7,5cm-es ér valamit, bár 150 pen már kevés itt, de annak legalább 194 az arany átütése, azzal már lehet valamit kezdeni, ha komolyabb ellenfél jön. Csak az a pici alfa, jajj. Lövöm, lövöm és csak nem akar elfogyni. Sniperkedni jó, de eddig 2,8k volt a legtöbb vele, amit össze lőttem és csak másod osztályra volt elég, mert a sniperkedés nem "fizet" jól xp-ben.
Az addig rendben van, hogy gyenge pont meg oldal, hát, de a leggyakoribb helyzet nem az, hogy az ellenfél szépen engedi az oldalát vagy hátát lőni. Illetve kiemelkedő sebesség kéne, hogy tudjak flankolni vele, de az nincs, úgyhogy a fene tudja mit lehet ezzel a tankkal kezdeni.
Nagyon durván alul van méretezve a tűzereje a tier-hez képest. Az egyik lexarabb tier7 tank, még akkor is, ha lesz olyan, aki meg áradozik róla.
-
Patrick76496
őstag
Annak idején AP-val sem volt rossz az a Konisch cső. 165 volt az átütése, a sebzése pedig 150-160 körül mozgott.
Ha a 88-as csőnek is lenne legalább 140-es vagy 145-ös penje, akkor én is azt ajánlanám, az hogy nincs olyan pontos, még talán viselhető. Ráadásként még a goldja is elég gyenge ezen a szinten (T5-ös T-34-nek 189-et visz át a goldja), annyival pl egy ST-I-et vagy egy E-75-öt még oldalról is nehezen fogsz tudni átlőni (mármint a 88-as goldjával). Arról meg ne is beszéljünk, hogy nem mindig van esély a flankelésre.
- - - - - - - - - - - - - - - -
Stock Leo PT A 4400 dmg T10-ben...[ Szerkesztve ]
"I have a few jokes about unemployed people but none of them seem to work.."
-
scyllarus
veterán
-
Angel1981
veterán
"Ha maradunk az általad megfogalmazott gondolatoknál, akkor a kettő között mintha lenne ok-okozati összefüggés, nem?"
Hol írtam, hogy nincs összefüggés?
Talán pont ezért szőttem bele mindkettőt egy gondolatmenetbe."A nevelt fiad "szülei" nem váltak el?"
De igen, és? Hol itt a gond?
1. Ők nem miattam váltak el, ugyanakkor
2. én nem váltam el senkitőlAttól, mert elítélem a válást (bár elismerem, hogy sajnos időnként tényleg az lehet a legkevésbé rossz megoldás), az még nem jelenti azt, hogy elvált nő soha, semmilyen körülmények között nem jöhet szóba számomra.
[ Szerkesztve ]
-
Mardel
őstag
Nem tudom én közel vagyok hozzá hogy eladom.
150 sebzés nem valami acélos.
A poén az, hogy SP simán belő én meg pattogok a tornya tetejéről, lehet a goldból inkább azt kellett volna venni mint ezt a lassú borzalmat.A lövegpajzsa ennek meg van vagy 50mm, ott kb bárki belövi.
Szerk.: Most mentem vele egy 1. osztályt de ehhez kell olyan ellenfél is különben nem az igazi.
[ Szerkesztve ]
Ennél többet nem kell tudni. Csak azt, hogy a víz nedves és kék az ég. Meg hogy a vérapó mindig a helyén van és egyre erősebb.
-
nyunyu
félisten
T28 Protonak az a trukkje, hogy elotte ki kell huzni a kozepso agyujat a T25AT-n, azzal mar nem akkora szivas, mint a stock csuzlija a T25/2-en sem mindig eleg 170 pennel.
Steppes szerintem kifejezetten jatszhato a T28 Protoval, ha a szokasos heavy birkozas iranyaba indulsz, mivel eleg hamar allohaboruba szokott torkollani az adok-kapok, igy siman utolered oket, es loni is tudsz.
Sajat tierbeli heavyk meg altalaban nem szoktak tudni szembol atloni a Protot, ha kicsit forgatva van a teste.Highway viszont tenyleg szivas, mert vagy a medek radiroznak le mindenkit a mezon, mire odaersz, vagy oket radirozzak le.
Varosi sarok is tul messze van, hogy utolerd a heavyket.Sand River assaultot kifejezetten szeretni szoktam Protoval, felteve, ha nincs sok arty.
De az igaz, hogy nagyon szituaciofuggo, nyilt palya sok meddel/artyval kb. eselytelen vele.
Hello IT! Have you tried turning it off and on again?
-
bigobert
tag
és (#37933) nyunyu
Köszönöm a véleményeket. Könnyebb, ha másnak is szar Jól kisírtam magam, erre beadta Sand River Assault-ot védekezni.
Ez lett belőle.
...és így összejött a T28 HTC TD15-je stílusosan a T28 Protóval A másik siralmam az lett volna, hogy nem tudom magam 4k fölé lőni, erre sikerült Ettől még egy lassú fos, de néha lehet vele hatost dobni.*
Ennek a legnagyobb barátja a csőpálya illetve az assault játékmód. Házhoz jön az ellen
* Összeesküvés on: ma vettem prémidőt.[ Szerkesztve ]
-
zodo
nagyúr
Köszönöm az ajánlást és leírást!
Nem is "gémert" kerestem persze ha annak hívják amit veszek mint számomra ideális jelölt akkor mégis.Időközben meg lett a nyertes: SteelSeries Siberia 200 (yt videó) de még nincs nálam.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy A33 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A23 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S20 FE 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 14 Plus 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GAMER PC: i5-12400F/14600KF - Új RTX 4060 - Új 16/32GB DDR4 kit - M.2 NVMe SSD - GAR/SZÁMLA!!!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest