- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- bitpork: Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- Yutani: Yutani Retró Hangkártyái: AdMOS AdWave 32
- eBay-es kütyük kis pénzért
- user2: Kia Ceed Gold 160 1.5 T-GDI MY2024
- Kempingezés és sátrazás
- gerner1
-
LOGOUT
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmények:
World of Tanks - MMO - Archívum I.
World of Tanks - MMO - Archívum II.
-
(rögzített hozzászólás)
Figyelem!
Rengeteg scam/phising próbálkozás van a játékban! Privát üzenetek formájában küldenek üzenetet, miszerint feltöltöttek rólad egy replay-t valahova. Ezekbe jellemzően be kell lépni a WoT accounttal, de a probléma az, hogy nem az igazi Wargaming oldalon léptet be, így gyakorlaitag ellopja a WoT accountodat. Akárki küld neked privát üzenetet egy website-tal kapcsolatban, soha ne nyisd meg az oldalt!
Ezeket a próbálkozásokat lehet jelenteni itt: https://eu.wargaming.net/support/hu/products/wot/help/29691/29692/29706/ (ezt a linket is ellenőrizd)
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
grizlisandor #219739 üzenetére
Mindenkit a 3. a divbe rak
Csak az a kerdes mennyi "szorzos" csatat kapsz
-
po1son
addikt
válasz
grizlisandor #218209 üzenetére
Nem tudom miről beszélsz, szerintem teljesen jó irányban halad a játék Ebr105 racer 1.0
Aufklärungspanzer Panther - 6 misinél jár a veresenyképes licit
-
notika77
senior tag
válasz
grizlisandor #218189 üzenetére
Nem szó szerinti skinről van szó, mert a tankról nem eltávolítható. Ezért nem tudod őket kikapcsolni sem.
-
CirrMee
addikt
válasz
grizlisandor #217176 üzenetére
Tök jó, hogy vettem prémet, azóta kb 15-20 csatánál nem mentem többet, mert nem bírom idegekkel még mindig.
Most hétvégén mentem fel, majdnem egy hónapja először. Kb vagy 200 nap prém ott van még, de az egy délután is olyan "kellemes" volt, hogy azóta sem éreztem szükségét annak, hogy játsszak vele. Ez a játék most minden, csak nem szórakoztató.
-
joergie
őstag
válasz
grizlisandor #216263 üzenetére
Én elég sokat arty-ztam teamclash-ben(főműsoridőben elég homályos a geforce now fizetősben is, csak artyval van értelme, ha valamivel van egyáltalán). Nem hülyeség. Eleve gyorsítja a játékot, kissebb a hp pool, és valamivel nagyobb a fókusz. többet lehet keresni, mert nyertes csatában többnyire életben maradsz 100%-on, és keveset lősz. Ha van egy stb1 vagy más magas dpm tank, azt folyamatos bénítással kb kiveszed a csatából. Tapasztalatom szerint jobban jársz, ha egyszerre 2+t bénítasz perma, mintha 1re nyomsz még dmg-et is. Tegnap már ritkán rakott be lightot arty mellé, ebr-t kb egyáltalán nem.
És nem vagy hátrány a csapatnak, mert a túloldalt is van egy bumburnyák. Ha meg nagyon bukóra áll, nem várom meg míg levadásznak.
Alapvetően legénységhúzásra használom. tudtátok hogy a bértankokba adott nemzet/típus bármilyen legénységét berakhatjátok mint prémium és reward tankoknál? szóval az emil1-em legénységét a kranvagenbe pl.
Ellennél a wz111-ekben gyakran olyan játékosok ülnek, akik még nem láttak tier10-et, artyval pl gyakori ha trackelek egy wz-t, nem javítja meg a tracket(nem tudja hogy kell), és szénné lövi a csapatom. -
Warton
őstag
válasz
Circon csapatában nincs várakozási idő, cserébe mindig Daki az ellenfél.
Egyébként van valami, amit el kell érni, hogy megkapjuk a parancsnokot, vagy a végén mindenki megkapja a magáét függetlenül attól, hogy mennyit játszott? A tavalyiban el kellett érnem a 10-es szintet, de idén ezt nem láttam előírva, de lehet, hogy valamit csak elnéztem.Annyira nem fun folyamatosan creditet veszíteni.
Inkább pihentetném ezt a játékmódot.
-
BÁ Nutrition
addikt
válasz
az a jo benne h nem adodik a statisztikahoz csak lovoldozni kell
sokkal porgosebb es jobb mod a randomnal(legalabbis szerintem) mert van hely a tankoknak, mar tier 6-7 fele tulzsufolt a palya, mindenki csak retteg azon a par pozicion, frusztraltak a jatekosok a fosogepek meg klikkelgetnek a fejedre, ebben a modban ez nincs, nincs stressz se
-
kchryss
veterán
válasz
grizlisandor #216226 üzenetére
Szerintem bug. Én is észrevettem hogy nem javít kattintásra és nem használok xvm-et.
[link] -
válasz
grizlisandor #216226 üzenetére
Én is észrevettem, hogy hiába kattintottam a javítandó modulra, nem történt semmi. Nem használok XVM-et, bár van pár másik mod.
-
válasz
grizlisandor #215931 üzenetére
Megy.
-
adrian360
őstag
válasz
grizlisandor #215928 üzenetére
verzióváltáskor mindig tovább tart a karbantartás, rendszerint 10 után lehet csak belépni
-
3
senior tag
válasz
grizlisandor #215761 üzenetére
Miért szükséges számodra, hogy a napi statisztikai mod tudjon magyarul?
-
zodo
nagyúr
válasz
grizlisandor #215767 üzenetére
Eredeti YasenKrasen nem tudott Magyarul.
Ha teljes egészében bemásoltad a modot akkor Angol lett az esetleges Magyar kliensed.
Akinél Magyarul láttad az magának készítette el, mint én is.
Volt a wotinfo-s KopiBDW verzió akinél mindig szenvedés volt a honosítás.
Próbáltam segíteni hogy a modban lévő text mappát nem kell telepíteni/bemásolni ( szerk: ekkor Magyar marad a kliens) és csak egy fájlt kell részleteiben honosítani de nem, én voltam a hülye inkább szenvedett vele.
Mára már Kesumisu frissíti a modot.Djuree
Igen ezért raktam be, mint megerősítés de ettől függetlenül látni "csoda" felhozatalt is.
-
zodo
nagyúr
válasz
S. Conquertor, Obj. 277, Obj. 140,
Chieftain, 260, 907,
Cs-63, Early, Stb-1, T92 HMC,Napi stat van a játékon belül.
Anno az eredeti YasenKrasen-t használtam, igaz nem Magyar de kis érzékkel át lehet írni.
Mod-ot nem frissítik az első hsz-ben, utolsó hozzáoszlások közt keresni a legfrissebbet. -
e-newsee
addikt
válasz
KopiBDW féle Yasenkrasen mod. Nálam magyarul beszél, ezt használom évek óta.
Oké, látom, hogy ezen kívül keresel mást. Na, olyat nem tudok. De mi ezzel a gond? Mit nem látsz benne, amit kellene? -
Djuree
félisten
válasz
nézz cw streamet és akkor megláthatod magad is.
de ha nem profi klánba mész akkor teljesen mindegy, amivel tudsz játszani.
kisebb klánok eredményesebbek vegyes tankokkal amikkel tudnak játszani, mintha meta tankokat vinnének amikkel nem tudnak játszani.
modokat tudsz nézni a wotinfo-n, de az xvm is tud napi statot...vagy nevesebb mod packok, abban is van. -
Djuree
félisten
válasz
grizlisandor #215716 üzenetére
obj140, 430u, 907, superconq, is-7, obj260, chieftain
-
jano_77
nagyúr
válasz
grizlisandor #215333 üzenetére
FAME-be nem fért be?
-
e-newsee
addikt
válasz
grizlisandor #212218 üzenetére
Ha tényleg visszavették Scheffet, akkor a WG hozza a formáját.
"Nem lesz megvehető az E25" <=> "Kirúgott CC-t nem veszünk vissza."
Amúgy személy szerint nem bánom, és Tankelitnek is örülök. Nem baj, ha több a magyar. -
zodo
nagyúr
válasz
grizlisandor #194958 üzenetére
Ment pm.
-
zodo
nagyúr
válasz
grizlisandor #194928 üzenetére
-
grizlisandor
veterán
válasz
grizlisandor #194916 üzenetére
Annyira jöttem rá, hogy aslian modpackban meg másikban is van, megtalálható ez a xvm color scale. Ezért az egy dologért én fogok modpackozni.
-
zodo
nagyúr
válasz
grizlisandor #194887 üzenetére
Nem vagyok xvm értő, saját konfigomat nem szoktam frissíteni mert nem tudom hogy maradnának meg anélkül hogy újra ne kelljen kezdjem.
Nálam ez a 6 sávos színkód van fent. Így nézz ki a játékban és tab.
Ha kicserélem a wotlab-os sorokra akkor nálam is mintha a default xvm konfigot töltené be. -
zodo
nagyúr
válasz
grizlisandor #194865 üzenetére
Megnéztem már látom hogy egy kalap alá vették az értékeket.
Azt írja ha akarsz sajátot, töröld ezt a részt és másold be a sajátodat azaz az előző hsz-ben lévő szakaszt. -
kisküzdő
tag
válasz
grizlisandor #194843 üzenetére
Köszönöm, Esetleg a löwe-röl is van hasonlo épitö jellegü elemzésed ?(bocsi eggyet elnéztem.)
-
grizlisandor
veterán
válasz
grizlisandor #194614 üzenetére
Azt olvasom reddit-en(katt), hogy nagyon nem változott a meta. Csak annyival, amit (#194684) ollie(katt) leírt a csoda prémium tankok a meta.
Obj140 van, meg kell céloznom továbbra is a 430U, 277, Super Conq és WZ5A.
-
jr1994
addikt
válasz
grizlisandor #194614 üzenetére
Hol streamel Linkin? Twitchen nem találtam, YT-on két hónapos a legújabb videója.
Po1son: köszi!
-
jano_77
nagyúr
válasz
grizlisandor #194582 üzenetére
Attól függ, melyik Karácsonyi festés tetszik, melyiket célzod meg megszerzésre!
-
Argh!
aktív tag
válasz
grizlisandor #194222 üzenetére
De miért nem akarod látni a Piros nyalókás kárácsonyi T34-em?
Beállitásokba van a történelmileg nem hiteles elemek elrejtése. -
kchryss
veterán
válasz
grizlisandor #183057 üzenetére
Tier 8-ban nem szoktunk CW-zni. Pár hete fun-ból mentünk pár csatát, de komolytalan ellenfelek ellen.
Az a szint egyébként teljesen pay2win CW és SH szempontjából. A legjobb tankok mind prém tankok és annyival jobbak adott szerepkörre, hogy hátrányban van amelyik csapatban nincsenek ilyenek.
Az LT-432 magasan a legjobb 8-as light, saját szintjén legalább annyira op, mint a 907 a 10-esek között, sőt talán még jobban is. Passzív spotra vagy cap-re bebújni tank mögé ott az ELC EVEN, normál kifejleszthető könnyű tankok között a nyomába sem ér egyik sem ilyen szempontból. Ha futkosni kell akkor meg ott a prém kerekes ami szintén sokkal jobb, mint a fejlesztési fában lévő testvére. Mindenes light-nak az LT-432 mögött a legjobb az M4190.
Heavy-k közül a Defender és az IS-3A nagy előny. Hulldown-ra T32 helyett inkább Patriotot visznek a jobb sebessége miatt.
Leggyakoribb tank a 8-as CW-n és SH-n talán a Progetto ami mondani sem kell, de jobb mint a fejlesztési fában lévő Panthera. Skillesebb klánok általában Progetto-val falkáznak, jó játékosok kezében nagyon hatékony, könnyű vele átmozogni, jó az ágyú és a speciális tárazós mechanika miatt taktikailag sokféleképpen használható. Nem táras med-ek közül talán a T-44-100 a legjobb, azt is látni elég gyakran.
TD-t ha visznek általában Skorpió, SU-130PM vagy Strv szokott lenni.Nem prém tankok közül csak a Caernarvon van amit gyakran visznek és nincs nála jobb prém tank a feladatkörére, illetve ha kempelni kell akkor a VK100.01 a legjobb.
Az összes többi nem prém tank akkor kerül be ha nincs meg a prém verziója és pótlék kell vagyis ezeket látni: IS-3, T32, Charioteer, AMX50100 -
válasz
grizlisandor #183057 üzenetére
Én most a 430-cal küzdök a 430u-ért. Hát mit ne mondjak, rosszabb mint egy tűzbe dobott teli benzines kanna, annyiszor kigyullad. A páncélzata medhez képest tényleg jó. Van hogy telerakja minden, van hogy semmi nem viszi át. Volt hogy 2-3x pattintotta a T110E4-t pedig az is átütésben 300 körül van normál lőszerrel. Eddigi rekordom ha jól emlékszem 2,6k pattintás volt vele. A löveg megint felemás érzetű. A tűzerő rendben van, de a szórása borzalmas, ha a célpont nem tölti ki a célzókört akkor sanszos hogy a shell tova száll a világűrbe.
-
kchryss
veterán
válasz
grizlisandor #183036 üzenetére
Régen Diegho-ék adtak tanácsot, most velem kell beérned.
#régenmindenjobbvoltNem változott sokat a klános meta, most is ruszki med-ek, ruszki heavy-k a leggyakoribb tankok amik kellenek.
Konkrétabban:
med-eknél: obj907 a legjobb, ha nincs akkor obj140 vagy obj430u
gyors heavy: mióta buffolták az obj260-at az lett az első számú gyors heavy mivel sikerült úgy balanszolni, hogy bár hasonló erőt képviselnek szinte mindenben egy hangyafosnyit jobb a 260 mint a 277. WZ5A is gyakori, ahol nem extra fontos hogy elsőnek érjenek oda a heavy-k ott inkább a kínait használják.
Hulldown pozícióra Super Conq/Chieftain.
Nerf előtt nagyon gyakori volt a type5, patch óta nem játszottam, nem tudom viszik-e még. Lehet átvette a helyét a Maus, vagy csak simán nem superheavy-znek városi pályákon sem.
A fenti tankok alkotják zömében a csapatokat. Ezeken kívül gyakori kiegészítő tankok: EBR, T100LT, BC25T, Progetto65, STRV, arty, de ezekből speciálisan 1-2 van adott feladatra és többnyire minden klán a már bejáratott, bevált embereket viszi velük. -
kchryss
veterán
válasz
grizlisandor #183027 üzenetére
Obj279e.
-
Gyuri27
félisten
válasz
grizlisandor #183007 üzenetére
Vazzze ne copassá? Hát mi a mételyes hurkazsiros üzbég anyjáért odaa? Hmm?
-
Gyuri27
félisten
válasz
grizlisandor #182999 üzenetére
Simán res modba másoltam mint eddig mindet és semmi.
-
zozyk
addikt
válasz
grizlisandor #182575 üzenetére
-
zozyk
addikt
válasz
grizlisandor #182575 üzenetére
Most tesztelem, hogy jót szedtem e ki neked.
-
wwenigma
Jómunkásember
válasz
grizlisandor #182559 üzenetére
-
Chris0321
veterán
válasz
grizlisandor #182542 üzenetére
Ebben a modpack-ban az a jó, hogy csak azt telepíti neked amit te akarsz így ha egy modot akarsz használni csak azt fogod ha 30-at akkor annyit és folyamatosan frissítve van és a kompatibilitásra is figyel a készítője így elvileg nem fordulhat elő, hogy két mod ütközése miatt kidobál a játék.
-
ooloo
őstag
válasz
grizlisandor #182528 üzenetére
-
ddt500hu
veterán
válasz
grizlisandor #167712 üzenetére
-
BÁ Nutrition
addikt
válasz
grizlisandor #167712 üzenetére
ugyanez volt nalam is par honapja, felajanlotta a premnapokat ha hajozok, mondom 5 csatat kibirok
de ahogy jatszottam feltunt h csak botok ellen jatszok, szal van valami 5 csata amikor meg tanulokoroket mesz vagy ilyesmi. utana mentem 5 csatat megint hatha akkor megadja de ugy se kaptam igy toroltem inkabb -
h1mpi
félisten
válasz
grizlisandor #167710 üzenetére
-
grizlisandor
veterán
válasz
grizlisandor #167710 üzenetére
5/5 win és sehol az ingyen prém.
Egy céllövőde ez a hajós játék. Csapattársaim rambóznak, én meg beforgatom és a két ágyúval szétlövöm az enemyt.
-
Papooo
senior tag
válasz
grizlisandor #167707 üzenetére
Ez most komoly?
5 csatát kibírok vele, az az egy hét prém jó lenne.Mennyire újonc?
Anno egy csatát mentem vele -
dokee78
félisten
válasz
grizlisandor #167707 üzenetére
Ha újonc vagy.
Más:
Mi van ma?
5 csata 5 vereség.
Recent WN8 439 -
kchryss
veterán
válasz
grizlisandor #166282 üzenetére
Annak a nyilas modnak Direction Box a neve. Beírtam gugliba és kidobott egy csomó csíter oldalt.
Fogalmam sincs hogy tiltott mod-e, én nem használtam sosem.A jelvények eltávolításához:
Próbáld aslain-ban bejelölni mindenhol ahol lehet, hogy: "Remove rank badge icon"
Vagy manuálisan battleLoading.xc, statisticForm.xc"removeRankBadgeIcon": true,
PlayersPanel.xc-ben nincs ilyen opció szóval nem tudom, hogy a játékospanelről is leszedi-e. -
robogo81
senior tag
válasz
Szia!
Az aslain-ba benne van,de ha jól tudom akkor csak az legális mostmár ami csak a legközelebbit mutatja kizárólag,ami a többet mutatja az nem jó,arra ugorhat a wg ha elkap.
Belenéztem abba amit a linkedről letöltöttel,és szerintem a 3. teszteld le,mert abban nincsen config mappa,ami az aslain-osba sincsen(összehasonlítás után).
Vagy 3 lehetőségként ezt próbáld ki,a mods mappából bányásztam ki,csak ezt használva is meg ez a mód.#166283) jr1994: csak az legális ami a legközelebbit mutatja,valahol volt cikk róla,a többjelzős az illegális.
-
jr1994
addikt
válasz
Ez nem volt benne az aslainban régen? Amúgy nem vagyok képben, évek óta nem használok modokat. De ha külön színnel jelöli akit tudsz lőni az biztos, hogy legális?
-
grizlisandor
veterán
válasz
grizlisandor #166255 üzenetére
Valakinek valami ötlete?
Találtam egy egy régi képet a modról(katt), na ennek keresem az aktuális verzióhoz a megfelelőjét. Google segítségévelezt találtam(katt) de nem működik.(#166258) polgi803: Szívesen!
-
polgi803
őstag
válasz
grizlisandor #166257 üzenetére
Bakker...ez volt a baja... KIS van nekem is... így már sikerült! ezer hálám!
-
wwenigma
Jómunkásember
válasz
grizlisandor #157106 üzenetére
Köszi, nem szoktam szólni de néha előfordul.
Amúgy ha már camok: [link]
MOD: Tanya-t most zavarta el sörért.
-
Midway
senior tag
válasz
grizlisandor #156992 üzenetére
3 skilles legénység.
Álca háló nem kell rá?------------------------
po1son : én sem kaptam. Ez melyik dobozban volt?
Még most is csak díszeket kapok. -
Dr.Én
veterán
válasz
grizlisandor #155726 üzenetére
igen, nekem is jött, de semmi infóm nekem se..de semmi új dolgot nem látok...
Majrélámpa másnál se mükszik ma???
-
kchryss
veterán
válasz
grizlisandor #155634 üzenetére
8-as sh-t szétbarmolták, már nem olyan népszerű. Helyette van csapatozás farmolni (ott érvényes a klán és személyes kredit bónusz is).
8-as cw pay2win lett. Defender, patriot, lorr40, m41gf szokott legtöbbször kelleni, vagyis az op prémek.
10-es cw: wz-111-5a, is-7, maus, type5, super conq, obj140, bc és speciális szituációkra t100lt és strv. -
IMIIKE1998
őstag
válasz
grizlisandor #155280 üzenetére
Értem, köszi.
Amúgy ezt az 1 nap prémium+5 prémium kaja küldit holnap is meg lehet csinálni? Most így este nem nagyon használnám ki. :/
-
IMIIKE1998
őstag
válasz
grizlisandor #155241 üzenetére
Ezt a karácsonyi ládákból lehetett kapni vagy valami másból és én vagyok eltévedve?
-
Greentea
senior tag
válasz
grizlisandor #155241 üzenetére
Az ingame ládákért, amik a küldetéseknél megszerezhető?
-
Delávégá
tag
válasz
grizlisandor #154370 üzenetére
Nem is éri meg. A többivel sokkal jobban jársz. Nekem se esett, viszont az amcsi nehéz igen. A type59 elavult, prémium lőszer nélkül csak küszködés. Nem tanúsítanak nagy ellenállást a tapasztalatok szerint.
-
balintka
addikt
válasz
grizlisandor #154355 üzenetére
Igen, onnan lesz.
-
balintka
addikt
válasz
grizlisandor #154352 üzenetére
Nekem is folyamatban van ez a tank már.
-
Yofej75
aktív tag
válasz
grizlisandor #154331 üzenetére
Nincs mit.
Ne felejtsd: No woman no cry
-
Yofej75
aktív tag
válasz
grizlisandor #154327 üzenetére
Szia!
Azt a nőcit bizony felfalták a kannibálok.
Frissítésig lehetett (kellett) beültetni egy tankba és ott marad de eszerint téged elhagyott a cafka...
-
Lovi24
senior tag
válasz
grizlisandor #154327 üzenetére
Szia! Kár volt nem foglalkozni vele, mivel ez kompenzáció volt és csak a frissítésig lehetett igényelni...
-
h1mpi
félisten
válasz
grizlisandor #137967 üzenetére
Szerintem ez a tank pont olyan hogy jó kezekben jól teljesít. A piroska ezzel is piros marad
Délután tudok játszani majd írok milyen! -
jr1994
addikt
válasz
Nem tudom mit kell félni ettől, olyan nagy előnyt nem ad, és a jobb játékosok eddig is alázták a botokat. Inkább cw-n meg kompetitív játékban lesz szerepe, ott számít az a pár méter látótáv, vagy kicsit gyorsabb töltés.
-
adamgreen
senior tag
válasz
Én 2 szer gyújtottam ezt az amcsi krájzlert. Alul simán belövöd. Nem is értem mit szeretnének ezzel a tankal.
-
adamgreen
senior tag
válasz
grizlisandor #137960 üzenetére
9.19 be elvileg de hogy mi lesz belőle nem tudom
-
Stanislav84
tag
válasz
grizlisandor #137430 üzenetére
Körülbelül tier8-ban jelenleg csak a WZ-132-őt érdemes hozni, mint lightot. Tier10-ben meg az a baj, hogy a medek mindenben jobbak a lightoknál. Legalábbis mindenki ezt mondja az utóbbi pár hétben.
Aztán lehet buffolnak majd a lightokon.
(#137429) Zolee_70: 3500 gold
-
grizlisandor
veterán
válasz
grizlisandor #132759 üzenetére
Már megy.
-
jagada
addikt
válasz
grizlisandor #132759 üzenetére
EU1 is.
-
h1mpi
félisten
válasz
grizlisandor #132421 üzenetére
Hagyd a franca ez kb 1000/1 játék és az is unicum kezekbe
-
4580693
senior tag
válasz
grizlisandor #132201 üzenetére
Valamelyik nap E50-re 1280 base xp-re én is csak első osztályt.
-
wwenigma
Jómunkásember
válasz
grizlisandor #131628 üzenetére
Megint azt csinaljatok. Kiforgatjátok a szavaimat. Szóval ne hazudj, mert én ilyet ebben az értelemben nem mondtam.
Még 1-2 ember hianyzik, a kömenymag akik az offtopikbol megint idedugták az (OFF)arc(/OFF)képüket, pedig nelkuluk normalis volt itt a légkör.
-
Antonius1978
addikt
válasz
grizlisandor #128472 üzenetére
Jaj igen 2MPH a klan neve, joparan beleptek mar a forumrol, ha erdekel irj, es meghivlak.
-
Antonius1978
addikt
válasz
grizlisandor #128441 üzenetére
Te es ballington ha meg nem leptetek be klanba, akkor johettek hozzank is, nincs semmi kotelezettseg.
-
jozefgucci1
addikt
válasz
grizlisandor #128441 üzenetére
Gyere hozzánk .
-
TESCO-Zsömle
titán
válasz
grizlisandor #128400 üzenetére
Sértődött játékosok árulása (életben maradt csapattársak helyzetének valós közvetítése az ellenfél felé), inzultusok, spam-ek.
-
rlazol
veterán
válasz
grizlisandor #128398 üzenetére
kivették.
-
nightmare13
őstag
válasz
grizlisandor #127892 üzenetére
Az nem csúnya!
Melyik ágyú volt fent? Ismétlő vagy a kis 57-es? Gondolom ismétlő full premiummal, legalább is a sok-sok mínuszból kiindulva
-
4580693
senior tag
válasz
grizlisandor #127266 üzenetére
Párizs map, akkor tuti vereség.
-
szbalogh
addikt
válasz
grizlisandor #120256 üzenetére
Majdnem összejött nekem is tegnap. Már kék voltam mikor véletlenül kilőttem egy csapattársat... de úhy látszik a legutóbbi patch óta többet enged meg a szerver
-
fradi81
veterán
válasz
grizlisandor #120256 üzenetére
GG, mennyi idő?
-
rlazol
veterán
válasz
grizlisandor #120234 üzenetére
el van törölve, elvileg beteheti, de "nem szoktuk", inkább az off-ba.
-
kchryss
veterán
válasz
grizlisandor #120231 üzenetére
És még sikerült 42-t spútolnod is.
-
Kelvin
őstag
válasz
grizlisandor #119905 üzenetére
MrScheff-től megtanulhatod milyen egy reroller, statpadder, only gold user. Ezektől eltekintve egy a forum közösségében sem ritka kék játékos lenne.
-
h1mpi
félisten
válasz
grizlisandor #119894 üzenetére
Mondjuk lehet perverz dolog, de Nekem a 8-as Skoda is tetszik
-
wwenigma
Jómunkásember
válasz
grizlisandor #115407 üzenetére
Azzal nem lesz probléma, egy combosabbhoz már kevés lenne szerintem.
Valoszinuleg most fogják szétválasztani a DX9-DX11-et a HD-SD kliens között ahogy korabban gondoltam, igy legrosszabb esetben a masikat kell inditanod.
-
fradi81
veterán
válasz
grizlisandor #115393 üzenetére
Nekem is az a pentium van, csináltam is akkor egy gyorstesztet eldöcög rajta szépen az új wot fullon. A háttérben még YT feltöltés is ment azért volt nagy a ping.
-
wwenigma
Jómunkásember
válasz
grizlisandor #115393 üzenetére
Nekem Phenom II x4 960T 4mag/4GHz jelenleg, olyan 60-70% körül terhel be. A vidikari AMD R9 270X 2GB, 100%-on megy, ha minden maxon van akkor ugyanannyi FPS mint korabban amikor 1szálon ment a proci és a vidikari 60-80%-on...arnyekot visszavéve Ultra-rol Maximumra az +30fps nálam.
Attól fugg milyen videokarit hajtasz, bizony lehet kevés lesz. Ha van lehetőséged, rakd fel a tesztszerót igy a megjelenes elott képet kaphatsz róla. Van amugy hosszu changelog is a végén.
És végre buffolják a Type4/5 HT párost.
-
jr1994
addikt
válasz
grizlisandor #113148 üzenetére
És nem csak az van, a kolléga írásából egyelőre nem derült ki hogy tisztában van-e a automatikus richochet meg a láncban elnyelődött lövedékek mechanikájával, ilyenkor szokták az emberkék bizonygatni hogy márpedig szar/csal/bugos a játék.
meunier: felmegy csak nagyon szar lesz vele a töltésidő, a pontosság és a célzásidő is valóban 2,7s körül lesz kis toronnyal.
-
popey37
addikt
válasz
grizlisandor #112346 üzenetére
szemben álltunk egymással,a cső vonalától felfelé láttam a tankot a két sarkánál lőttem meg szemből.
nem mentek játékot, bár néha jól jönne. -
rlazol
veterán
válasz
grizlisandor #112082 üzenetére
nem.
de ha két csatát ment csak, neki is jobban megéri, ha meghívod és kezdi elölről. -
h1mpi
félisten
válasz
grizlisandor #111007 üzenetére
Mióta megvolt kb. 2 jó csatám volt vele, tehát ez egy hosszú folyamat része volt. Most már idegből nem adok el tankot. Ez kb. 10. alkalom volt, amikor végre megnyomtam a gombokat
-
SoulReaver
veterán
válasz
grizlisandor #111007 üzenetére
A t34 -el olyan szinten nem bírtam, hogy 34% os wr, folyamatos bukták és a lomha mozgás, lassú célzás miatt eladtam...
Az sp-t meg azért mert, med hez képest egy kalap kaki...
-
SoulReaver
veterán
válasz
grizlisandor #110999 üzenetére
Én simán eladom, ha nem adja vele a játék... Minek legyen, csak bosszant.... IS7, E-100, obj 268 (5x is), T34, Sp...
-
Bad Pritt
félisten
válasz
Miért? Ha szar, vagy nem tetszik, ugyanúgy el lehet adni, mint egy kisebbet.
Én hármat is adtam már el, sőt, még prémtankot is (bár az csak egy Chi-Nu Kai meg egy T2 Light volt volt).
-
h1mpi
félisten
válasz
TierX tankot miért nem adunk el?
itt azért sokszor olvasom, hogy eladja valaki a 10-es tankot. Az oka pedig az, hogy egyszerűen nem szórakoztat a játék vele, ha meg ott van a garázsban csak-csak megyek vele, de mindig megbánom. Így biztos, hogy nem fogom használni
-
Bad Pritt
félisten
válasz
grizlisandor #110440 üzenetére
A HEAT lőszer sistereg. APCR, HE, HESH, AP is lehet prémlőszer.
-
h1mpi
félisten
válasz
grizlisandor #108316 üzenetére
A halál százalékod is jó
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Gamer Gép - ASUS TUF B660, Intel I9 14900K, 32GB DDR4, RTX 4070 SUPER , 4 TB M.2 SSD, 550W
- Intel Core i7 11700 - 4.9 GHz - 8mag/16szál - Eladó!
- Csere-Beszámítás! Gamer PC Számítógép! R9 3900X / RX 6700XT / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- Gamer Gép - MSI Z490, Intel I7 10700, 32GB DDR4, RTX 3060 Ti 8GB , 1 TB M.2 SSD, Gigabyte 450W
- ThinkPad E16 Gen1 16" FHD+ IPS i7-1355U GeForce MX550 16GB 512GB NVMe IR kam gar
- 125 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 9 7945HX, RTX 4070
- LG 32GS95UE - 32" OLED / UHD 4K / 240Hz - 480Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Ultimate előfizetés új fiókra akár 2105 Ft/hó áron! Azonnali, automatizált aktiválással, csak Nálam!
- Amazon Kindle 10th Generation ébresztős tok
- Azonnali készpénzes Apple Macbook Air felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged