Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmények:
World of Tanks - MMO - Archívum I.
World of Tanks - MMO - Archívum II.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ukeve
tag
Azt hiszem ez egy kicsit gyorsan lett meg... Ez volt vele a 8-ik csatám... Ráadásul még a Churchill VII ágyújával...
Replay, ha valakit érdekelne
Nem nagy szám, sima egyszerű kacsavadászat -
Ukeve
tag
válasz egyedülülő #77568 üzenetére
Hello!
Ezt nálam is elszokta játszani a WoT... Két dologra jöttem rá:
1. csak azután modolom föl a játékot, miután teljesen szűz módon sikerült elindítani egyszer
2. rendszergazda módban próbálom elindítani, de akkor se a wotlauncher.exe-vel, hanem a worldoftanks.exe-vel
Ha elsőre nem indul el, akkor feladatkezelő-> wot leállítása és mehet az újrapróbálkozás, ahogy az előbb leírtam.
Remélen tudtam segíteni. -
Ukeve
tag
Sziasztok!
Egy működő szerver oldali célkeresztet tudnátok linkelni? Már többet is próbáltam, de nem működtek.
-
Ukeve
tag
A mai délelőtt zárásaként sikerült összehozni egy ACE-t E-75-el. 7K DMG és szárnysegéd. Ha valaki megnézi, akkor látni fogja, hogy miért nem kaptam meg a nagy kalibert... Csak így spoilerként, hogy okos volt a T62A... Itt található meg a csata.
[ Szerkesztve ]
-
Ukeve
tag
válasz Borisz76 #87950 üzenetére
Parancsnok: helyzetfelismerés (már ha ő a rádiós)
Lövész: talán pillanatkép, bár tudom, hogy nincs tornya, ha nem ez, akkor javítás, ide még talán jöhetne a célmegjelölő, bár ezzel a perkkel kapcsolatban nincsenek tapasztalataim
Vezető: off-road vezetés
Töltő: javítás[ Szerkesztve ]
-
Ukeve
tag
Valakinek van ötlete/megoldása arra, hogy a szerveroldali célkeresztet hogyan tudnám beüzemelni rendes célkereszttel (nem arty-s)?
Ezeket a modokat használom még: Vitiris gold detektor, effektív páncél jelzés, Vitiris PMOD 32x zoom in out mod, szerver oldali célkereszt, Kellerman reworked v4, Kellerman reworked arty v4 (itt érdekes módon működik), xvm 6.0.1, Damage Indicator v1 és Vitiris Full Tank Stat mod.
Vajon melyik moddal akadhat össze? Vagy rossz sorrendben rakom fel őket? (stat mod->gold detektor->xvm->normál célzó->arty célzó->zoom mod->szerver oldali->damage indicator->effektív páncél) -
Ukeve
tag
4. meccsre
Replay, ha valakit érdekelne. -
Ukeve
tag
-
Ukeve
tag
válasz wwenigma #93167 üzenetére
Ez nem "beleállás", hanem segíteni szeretnénk abban, hogy minél jobban élvezd/élvezzük ezt a játékot. Szerintem ezt szinte csak úgy lehet véghez vinni, ha elfogadod mások segítségét/tanácsát és utánajársz a játék alapjainak. Szvsz a Te statisztikád azt mutatja, hogy jobban játszol, mint jó néhány játékos ennyi csata után. Tehát van benned "potenciál" arra, hogy fejlődj és akár pár ezer csata után a wot-os átlagjátékos fölé emelkedj.
Senki se úgy kezdte a játékot, hogy minden gyenge pontot, minden tankot stb. ismert, hanem ez egy lassú fejlődés eredménye lett.
Itt van az én példám is:
Valamikor 2012-ben elkezdtem a játékot a haverok tanácsára, lejátszottam kb. 1300 csatát és ott hagytam, mert nem annyira nem is élveztem, meg a haverok is elmentek mással játszani (ekkor jártam kb. 800 WN8-nál). Aztán egy pár hónap múlva elkezdett újra érdekelni a játék és megtaláltam a wot-os magyar oldalakat és az ismertebb videósokat. Nézegettem az oldalakat, olvasgattam a cikkeket, néztem a videókat és megtanultam a játék alapjait!. Mostanra kb. 8300 csata után már bőven túlléptem a 2000 WN8-at és bőszen haladok az unicom stat felé.
Tudom, hogy nem a statisztikáról szól ez a játék, de szerintem akkor fogja az ember igazán élvezni a WoT-ot, ha minél jobb játékos valaki. -
Ukeve
tag
Igazából én vagyok az diegho, csak amikor ezzel az accounttal játszom, akkor a balkezemben van az egér és így azért nehezebb egy kicsit.
Viccet félre téve, voltam már ZWACK-os is, csak sajnos onnan kikerültem inaktivitás miatt. SH-on nem tudtam részt venni aktívan, mert amikor azok folynak, akkor edzéseken vagyok (kosár), és mire hazaérek már nem sok erőm van leülni játszani.
De mindenképp szeretnék majd egy klánhoz csatlakozni.[ Szerkesztve ]
-
Ukeve
tag
válasz hitman77 #93500 üzenetére
Szerintem azt érdemes előbb megvenni, amelyik nemzet ágát húzod éppen.
Nekem megvan mind a két tank, de a T-25 számomra sokkal nagyobb élvezeti faktort nyújt, plusz a legénysége teljes mértékben kompatibilis az E 50M ággal.
A Churcill III-ról ez nem mondható el sajnos, mivel van egy plusz rádiósa, ami nagy szintű heavykben már nem található meg.
Játékstílusra a T-25 nagyon hasonlít a T67-re csak itt több HP-d van és néhanapján lepattint valamit a páncélod, de azért erre építeni nem szabad.
Azt nem tudom sajnos, hogy az angol heavy ággal játszol/játszottál e, de azt talán tudod, hogy a Churchill I-nek mi a 2 legnagyobb hibája. Lapos és gyenge toronypáncél, első görgőkön keresztül sebezhető+láncolható egyszerre a tank, na ugyanezek a hibák megtalálhatók a CHIII-on is. Meg a másik hibája talán, (bár ez csak személyes vélemény), hogy nincs igazából elrettentő ereje a heavyk között. A nagyon pici átlagsebzés miatt egyszerűen a rosszabb játékosok nem ijednek meg tőle, hanem nyugodtan kiállnak és bekapnak 1-2 lövést, míg ők csak egyet durrantanak beléd, de az nagyobb lesz mint a te 2 lövésed. Ez leginkább a trollcsöves tankokra igaz. Pl. KV-1, ha trollal van fölszerelve.
Összegezve: szerintem mind a két tank használható, csak meg kell vele találni a hozzá illő stílust. A T-25 előnye a jó végsebesség, egész jó átütésű ágyú, de nagyon lassan fordul és a tornya is lassan forog, plusz T7-be is felrakja az MM.
A CHIII-t már nagyjából részleteztem, de ennek preferált MM-je van.
Ezekre a kis szintű tankokra viszonylag sűrűn szokott akció lenni, így ha most a keretbe csak az egyik fér bele, akkor se kell csüggedni, mert nemsokára újra le lesz árazva.
A legénység áthelyezése meg úgy működik, hogy a nemzet azonos típusú legényeit büntetés nélkül átrakhatod a prémium tankba, míg más típusúakat csak büntetéssel. Példa: E 50 legénység büntetés nélkül mehet a T-25-be, még egy E-75 legénység kb. 20%-ot veszít az alapképzettségéből.[ Szerkesztve ]
-
Ukeve
tag
válasz hitman77 #93506 üzenetére
Ezek a kis szintű prémium tankok leginkább legénység képzésre alkalmasak, ha ezt a két ágat szeretnéd húzni és a legényeket a prém. tankokba helyezni, akkor a rádiós mindig el fogja vinni az XP nagy részét, ha csak nincs egy agyon képzett tagod.
Kevesebb taggal el se fog indulni csata.
9.7-ben betettek egy olyan lehetőséget, hogy két tank között tudod váltogatni az embereket.
Ezt úgy tudod elérni, hogy pl. megveszed a T-25-t legénység nélkül és ha benn van a garázsban, akkor a Leopard (vagy éppen ahol most tartasz) faszijait beküldöd a barakkba és rákattintasz a T-25-nél pl. a parancsnokra és ott kitudod választani a tagokat, ha mindenkit beraktál, akkor lesz a legények fölött egy olyan lehetőség, hogy legénység visszahelyezése (vagy valmi ilyesmi ), azt pipáld be. Ez azt csinálja, hogy automatikusan pakolja a tagokat a két tank között, így nem kell minden meccs előtt ezzel vesződni. -
Ukeve
tag
válasz hitman77 #93532 üzenetére
A 9-10-esről azt hallottam, hogy hajlamosak az ammo rack sérülésre. Első tankágnak én semmiképp nem javaslom, mivel rendesen megbosszulja a hibákat. Gyors ahhoz, hogy az ember meccs elején előre rohanjon, de nincs semmi páncélja, hogy megvédje a lövedékektől a tankot. Extrém szögekben képes pattintani, de a páncélja éppen csak arra elég, hogy ne overmatcheljék a lób*szó 10-es gunok. De azt jól hallottad, hogy pontosak ezek a gunok, sokan a játék legpontosabb gépeinek tartják őket. Ezek csak a 9-10-es tankokra vonatkoznak, alatta jobban tűri a hibákat az ág.
[ Szerkesztve ]
-
-
Ukeve
tag
válasz CirrMee #93552 üzenetére
Van még egy eset, amikor bázist kell megvédeni (resetelni) és ekkor tud jól jönni. Pl. tudod, hogy nem fogod tudni beütni az enemy tankot, ezért töltesz egy repeszt és sebzel rajta 1-t, de a foglalást így is megállítod.
A lőszer típusától függ, hogy mennyi a sebzési értéke. Pl. egy KV-1 AP és APCR lőszerrel sebez 160-t (ha átüt), míg HE lőszerrel 280-t. De egy FV215B 183-nál ez máris 3 különböző érték lesz (AP, HESH, HE).
Na látom Balesz megelőzött.
[ Szerkesztve ]
-
Ukeve
tag
válasz wwenigma #93695 üzenetére
Természetesen igen.
Csak nem igazán értettem elsőre, hogy mit szeretnél ezzel az egésszel mondani. Mert elsőre úgy jött le, hogy a WZ-111 nem teljesen a saját hibájából lövette ki magát, hanem azáltal, hogy a KV3-nak nekiment és úgy került fel a hegyoldalra. Ha ez így történt, akkor ebben az esetben a KV3 is hibás, hacsak nem enemy volt (ez számomra még mindig nem teljesen világos) -
Ukeve
tag
Sziasztok!
Az lenne a kérdésem, hogy akinek sikerült leszedni az OldSkool ProMod-t, az föl tudná e dobni valahova? Az oldaluk teljesen behalt nálam, így nem tudom letölteni.
Köszi!
-
Ukeve
tag
Én is így csináltam, de nem akarja az igazit.
Dr_Syrexnek ment, csak véletlen nem válasz lett.
[ Szerkesztve ]
-
Ukeve
tag
válasz #35692544 #97832 üzenetére
Igen megy. WG-s "barátaink" azt mondták, hogy nem fognak több limitált MM-s tankot csinálni.
-
Ukeve
tag
Sziasztok!
Tudnátok segíteni abban, hogy mit kell átállítani az XVM fájljaiban, ahhoz, hogy a meccsben a tank fölött ki legyen írva a tank neve, játékos neve, WN8-a (esetleg csaták száma+Win Rate)? Akárhogy próbálkozok mindig csak a tank neve van lesz ott, de ha lenyomom az ALT-ot, akkor minden infó ki van írva.
Másik, hogy az 500 méteres négyzetet is szeretném valahogy rávarázsolni a térképre, de az se megy.
Esetleg valaki tudja ezeknek a problémáknak a megoldását? PÜ-be is jöhet, nem szeretném spammelni a fórumot.Köszi!
-
Ukeve
tag
válasz #84221696 #98455 üzenetére
Igen nagyobb. 90/105 mm (fullosan): 2394/2128
Régebben láttam, hogy a T32-t használják a 90 mm-s gunnal ESL meccseken. Bár nem tudom, hogy ez mennyire érte meg ott. Bingisz talán egy kicsit többet tud erről.
h1mpi: Hát igen a 246 szinte biztos, hogy mindenre elég.[ Szerkesztve ]
-
Ukeve
tag
Sziasztok!
Az lenne a kérdésem, hogy az Oldskool ProMod modpackben van lehetőség szerveroldali célkereszt beállítására? Mert videóban láttam, hogy van aki használja ezt a modpacket és van szerveroldalija, de a beállítások között én sehol se találom. Valaki tudna ebben segíteni?
Köszi!
-
Ukeve
tag
válasz octopus666 #100557 üzenetére
Már ne haragudj meg, de ez a kép miért igazolja azt, hogy az emberünk minden tankra golddal lő?
Szerk.: Cruiser III-mal 325-ös átlagsebzés kell a sárga! WN8 eléréséhez...
[ Szerkesztve ]
-
Ukeve
tag
válasz H.Bencike #101631 üzenetére
Elvileg ez működik: MultiHitlog
-
Ukeve
tag
válasz Diarmand #102600 üzenetére
Sajnálom, hogy szerinted hülyeséget írtam, de mentségemre szólhat, hogy abban a pillanatban nem tudtam, hogy mennyi is alapból a RU-nak a látótávja. Ezért gondoltam azt, hogy ha optikát használ emre, akkor tud aktív scoutolni, viszont ha passzívan szeretné ezt megoldani, akkor ott nyerhet pár métert a periszkóp segítségével. Viszont Te leírtad, hogy mennyi is az annyi optikával (452 m), úgyhogy innentől kezdve felesleges a periszkóp.
Így viszont már tényleg az általad leírt verzió a legcélravezetőbb.
Még egyszer sry a félrevezetésért, de telóról nem olyan egyszerű az élet. -
-
Ukeve
tag
válasz Lunky88 #107264 üzenetére
Tank Inspector szerint nem beüthetetlen az orra... Próbálgattam a szögeket, hogy esetlegesen honnan üthette be a SU, és arra jutottam, hogy azon a ponton a páncél vastagsága ~250-300 mm között mozog, a beesési szögtől függően. A SU-nak az alapátütése 258 mm, úgyhogy sajnos megvan rá az esély, hogy beüthessen ott.
Új hozzászólás Aktív témák
-
(rögzített hozzászólás)
Figyelem!
Rengeteg scam/phising próbálkozás van a játékban! Privát üzenetek formájában küldenek üzenetet, miszerint feltöltöttek rólad egy replay-t valahova. Ezekbe jellemzően be kell lépni a WoT accounttal, de a probléma az, hogy nem az igazi Wargaming oldalon léptet be, így gyakorlaitag ellopja a WoT accountodat. Akárki küld neked privát üzenetet egy website-tal kapcsolatban, soha ne nyisd meg az oldalt!
Ezeket a próbálkozásokat lehet jelenteni itt: https://eu.wargaming.net/support/hu/products/wot/help/29691/29692/29706/ (ezt a linket is ellenőrizd)
[ Szerkesztve ]
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
Hirdetés
- Milyen processzort vegyek?
- Már jövőre befuthat a Stellar Blade PC-s kiadása
- Házimozi belépő szinten
- Projektor topic
- Formula-1
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- S.T.A.L.K.E.R. 2 Heart of Chornobyl - Íme a végleges gépigény
- iOS alkalmazások
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest