- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- bitpork: Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- sziku69: Szólánc.
- Aggregátor gondjai, örömei, és elmélkedései
- Chosen: Canon 5D II - portrézás 2025-ben
-
LOGOUT
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmények:
World of Tanks - MMO - Archívum I.
World of Tanks - MMO - Archívum II.
-
(rögzített hozzászólás)
Figyelem!
Rengeteg scam/phising próbálkozás van a játékban! Privát üzenetek formájában küldenek üzenetet, miszerint feltöltöttek rólad egy replay-t valahova. Ezekbe jellemzően be kell lépni a WoT accounttal, de a probléma az, hogy nem az igazi Wargaming oldalon léptet be, így gyakorlaitag ellopja a WoT accountodat. Akárki küld neked privát üzenetet egy website-tal kapcsolatban, soha ne nyisd meg az oldalt!
Ezeket a próbálkozásokat lehet jelenteni itt: https://eu.wargaming.net/support/hu/products/wot/help/29691/29692/29706/ (ezt a linket is ellenőrizd)
Új hozzászólás Aktív témák
-
xAttilax
őstag
-
xAttilax
őstag
válasz
#21346560 #240862 üzenetére
azt írtad, hogy szilveszterkor vége és neked nem fog gondot okozni. Ez egy sima kijelentés és nem az, hogy "ha akarom nem fog gondot okozni"
De tényleg mind1, nem szeretném itt túl tolni, csak mindig mókás látni, hogy itt ekézik a játékot és megy a törlés meg a szünet dumade azért szerencsére nem gondolják komolyan. Én szeretem ez a kis fórumot minden "hibája" ellenére. Sok jó és tájékozott forma van itt. Na meg az öreg (isteni) diegho is újra köztünk
aminek kifejezetten örülök, mondjuk lehetne egy picit aktívabb a mester.
-
-
jano_77
nagyúr
válasz
#21346560 #240455 üzenetére
nem annyira OP az, csak ha balfasz aki szemben áll Veled
előző hsz-omra reagálva: úgy látom, hogy ez kezd gyorsan terjedni mint a COVID 1 évvel ezelőtt! Most Prohorovkán ültek be 1-2 vonalra és nem mozdultak, de még csak nem is nagyon lőttek - várták az enemy-t hogy érkezzen és daráljon.
Elég is volt mára ezekből a debilekből! -
-
xAttilax
őstag
válasz
#21346560 #240297 üzenetére
na örülök neki, akik folyton hajtogatják, hogy abba kéne hagyni azoknak már rég abba is kellett volna hagyniuk. Mindenkinek jobb. Neked mert már nem szórakoztat a játék, nekünk, mert az ilyen játékosok már egyre toxikusabbak (ez természetes, hisz nem szórakoztatja őket a játék)
-
-
zodo
nagyúr
válasz
#21346560 #239166 üzenetére
Nekem ritkán jön be hogy 1 csata alatt, meglesz mind 3 alap küldi.
Standard B egyik kedvenc tankom. ~1800 átlagsebzés mellett a bonusz küldi 7500 sebzéshez 7 csata kellett úgy hogy abból a 7. -et már T-54 mentem mert Standard B elérte a BP ponthatárt.
Értem a negatív kompenzáció(ka)t csak azt nem hogy hol marad folyton az ily mértékű pozitív(ok).
-
Argh!
aktív tag
válasz
#21346560 #239105 üzenetére
Én összesen kábé két hétig használtam még nagyon az elején. Aztán elvette a kedvem már a csata elején hogy csapatomba piros játékosok vannak, túloldalon meg lilák meg kékek.
Ha már ugy indul az ember hogy tiszta ideg akkor rosszabb teljesitményt nyújt. Én már rég betiltottam volna XVMet, még jobban toxic tőle sok ember.
-
-
Viktoár
addikt
válasz
#21346560 #238234 üzenetére
Hát az nem rossz.
Én 280 csatával vasban vagyok, de többnyire a bronzban ingáztam de az ezüstnél mindig droppolt.
Ami viszont idegesítő hogy a csatáim nagyobb hányadában super conquerorral játszottam és egyetlen meccs sem volt ahol nem kaptam ammoracket. Megjavítottam következőre megint. Ez ennyire szar tank?
Érdekes mert teljesen mindegy hol találnak el, mindenre beadja az ammoracket.
Egymást követő 2 lövés és mindkettő vitte......
-
Viktoár
addikt
válasz
#21346560 #238145 üzenetére
Ilyeneket én is kapok. Legutóbb fegyverzet nevű tagtól, állítása szerint youtube videókat is csinál.
Nem tudom ismeri-e itt valaki de elég elmeroggyant alak, látszik hogy frusztrálja a játék.
Egy kis idézet tőle:
"Fegyverzet (16:38:04) a bot kurva anyád ba verjem te autista bot geci
Fegyverzet (16:38:11) minek játszol ha hulye vagy
Zellergumo (16:42:04) Aha ki is vagy te?
Zellergumo (16:42:31) Azért mert te elmész a lighttal meghalni mindenki más a hülye ugye?
Zellergumo (16:43:01) Mára pihentesd ha ennyire idegesít a játék
Fegyverzet (16:51:20) te agyhalot a potomat nem löted egyszerse látad h senki nincs azt álsz mint a fasz ezért vagy te egy idióta bot még mindig 40k után is agyhalott
Fegyverzet (16:51:29) 4k spot dmg let te autista
Fegyverzet (16:51:49) mész te is a wot idióták videóim közé
Fegyverzet (16:51:52) Yt ra
Zellergumo (16:51:52) És erre most kifogod verni vagy mi lesz?
Zellergumo (16:52:19) Hát ha ez boldoggá tesz legyen
Fegyverzet (16:52:43) tudod megtekintés free moneylegtalább megismernek h autista vagy te is
Zellergumo (16:53:08) Látszik hogy felszínes ember vagy
Fegyverzet (16:53:25) látsziok h agyhalott vagy
Fegyverzet (16:53:48) majd nézed a YT - T34B h8ungaryan autista play 20 orakor kint lesz
Zellergumo (16:53:54) Nem vagyok agyhalott csak családos és játék közben fontosabb volt a kisfiam mint a spotodat lőni
Fegyverzet (16:54:12) akor baszd szájba a fiadat azt ne játsz
Fegyverzet (16:54:17) ha nem tudsz idióta
Fegyverzet (16:54:21) agyhalott
Zellergumo (16:54:22) Dehogy nézem, leszarom a youtube csatornádat
Zellergumo (16:55:01) Ja hát akinek nincs családja annak ott wot igaz?
Zellergumo (16:55:34) Majd beteszem kommentbe ezt szép magyar stílust ami majd téged minősít
Fegyverzet (17:00:59) nyugottan én ilyen vagyok élöbe még pofán is vágnálak meg akár kit is az ilyen agyahlaottakal azt szoktam"Persze a videót nem találtam és nem linkelte azóta sem.
-
válasz
#21346560 #237508 üzenetére
Nem tudom milyen opcók vannak botprogramok beállításaira lehet van olyan hogy ha kergeted ő is mozog. De megadom lehet megtaláltad a világ legrosszabb játékosát.Attól még nem tudom mit szeretnél vele bizonyítani a számomra? Nem állítottam olyat hogy nem lehet 45%-nál kisebb wr-je valakinek.
"Mindenki úgy játszik, ahogy akar!"
Ez nem beszólás. Hanem tény. Te maximum annyit tehetsz egy csatában hogy alkazmazkodsz a csata alakulásához a tudásod legjavát nyújtva. Ha ez csak annyira futja hogy 500 sebzéssel te leszel az első mert az összes csapattársad az arty mellett kempelt ezért rettenetesen megrakott titeket az ellenfél akkor sajnos ez van. Kövi tank kiválaszt aztán mész tovább. -
válasz
#21346560 #237501 üzenetére
Ha van 65%-os account miért ne lehetne 45 % alatti account is? Egyébként a képen látható acc tuti hogy bot program.
Én nekem a konteós kijelentésekkel van a bajom. PL amikor azt állítja valaki magáról hogy sokkal nagyobb lehetne a Wr neki.Mert a wg már a beregisztrálásakor meghatározta hogy nem mehet bizonyos wr fölé ezért mesterségesen állítgatja neki a játék az RNG-t meg ilyenek. -
Dobi 562
addikt
válasz
#21346560 #237501 üzenetére
https://www.tomato.gg/stats/EU/Mariehostjean=502410932
Könnyű tankokkal szeret játszani csak éppen nem spottol velük. Minden második csatában spottol fel ellenséges tankot.
Mivel az MM törekszik arra, hogy egyenlő számban ossza el a könnyű tankokat gondolhatod mennyire jó a csapatának mikor őt kapják meg felderítőnek Malinovkára vagy Prokhorovkára, az ellenfélé meg teszi a dolgát.
Vagy troll account vagy teljesen fogalmatlan. Utóbbira tippelnék mert 18k csatát végigtrollkodni hihetetlennek tűnik.
-
BigBear
senior tag
válasz
#21346560 #233344 üzenetére
Aha, amikor bent ülök valamelyik spotbokorban a közeledő ellennel, akkor majd jól kirongyolok, hátha lekapnak. Persze lehet yolozni, de nem célszerű...
Főleg, ha olyan helyen vagyok, hogy a hátam mögé beálló tülekedő csapattárs miatt csak az ellenfél felé tudok kimenni. -
ooloo
őstag
válasz
#21346560 #195677 üzenetére
A játék ismét hemzseg az ilyen retek játékosoktól . Az sem avarja őket eléggé , hogy megszüntethetik a regisztrációjukat . Apropó ... mikor volt utoljára tiltott modok használata miatti "tömeges" kitiltás ?
Persze , az is lehet , a wg csodálatos szórásképe tehet arról , hogy minden lövés gyenge pontot talált el . Elvégre a program oda teszi a lövést , ahová csak akarja .
-
-
popey37
addikt
válasz
#21346560 #195340 üzenetére
ja annak a 150k játékosnak legalább a fele nem költ a wotra ezt elhiheted. a maradék meg havi szinten nem költ 30 eurónál többet. ez kb annyi, amennyi a szerverek és az üzemeltetők költsége, nyereség nincs,
ázsiai és ru szerokon-pláne hogy több van mint itt- a játékosok jövedelme is kissé eltér a mienktől. : 140k bruttóból nem igazán költesz tizezreket havona a wotra, ellentétben a kintiekkel: a havi minimálbér 1750 euró ez a mnimum amit kinn keresnek, ebből 100-200 euró meg sem kottyan.
szóval az eu szerverek max nullszaldósak.
meg kell kérdezni valakit aki játszik a ru szerveren, hogy mennyi a játékos átlag és mennyi szerver van. a többi szeverről ne is beszéljünk. usa stb.. -
popey37
addikt
válasz
#21346560 #195062 üzenetére
figyeljetek már, mi ez a reklámblokkoló ellenes szarság? minden frissitéskor felugrik egy ablak, hogy reklámblokkolót használok és ez mekkora kárt okoz mert nincs bevétele az oldalnak.
ki nem szarja lée? tegyék fizetőssé de ne szemetelje tele az oldalt reklámmal. a blokkoló pont erre van kitalálva. -
Stauffenberg
nagyúr
válasz
#21346560 #195051 üzenetére
Nem véletlen, hogy a járműosztályra vonatkozó missziók között, mindig az SPG és a Light van lemaradásban nálam. Előbbit nem kifejezetten kedvelem, utóbbinál meg az a bajom, hogy már ott valami félrecsúszott a Light tankokkal való viszonyomban, mikor a játék még csak 1-2 éves volt.
Akkoriban a Light tankok megálltak Tier 5 körül és értelmezhető fegyverzetük sem nagyon volt. Az volt a koncepció (ami tetszett is volna), hogy ezeknek a tankoknak nem kell aktívan részt vennie a csetepatéban, esetleg az SPG-k levadászása lett volna maximum, de kicsik, gyorsak és a fő feladat a felderítés. De már akkor is sokszor probléma volt, hogy random csatában nincs kinek spotolni (az okokat felsorolta Dobi 562, nyolc év elteltével sincs különbség), aki jót akart magának, vitt egy havert magával szakaszban. Ahelyett, hogy az eredeti koncepciót finomították volna, inkább elkezdték a Light ágakat is kihúzni Tier 10 irányába, kaptak ezek aránylag ütős fegyverzetet és így az eredeti probléma nem megoldva lett, hanem tovább súlyosbítva. Pedig én mindig tiszteltem a régi időkben azokat, akik jól tudták használni a Light tankjaikat, nem előre rohantak, hogy retardált (belőhetetlen) távolságból felvillantsák a fél ellenséges csapatot, meg ledarálják a hátul maradt SPG-ket, hanem a camo-t jól kihasználva, a csapattal dinamikusan együtt mozogva spotoltak. Ráadásul olyan réteg járműosztály volt ez, hogy örültél ha a csatába már két Light is került, de nem volt ritka, hogy egy sem akadt.
Most azért más a helyzet, simán van olyan, hogy 4-5 Light tank is kirajzik az elején, mint valami harci denevérek és anyázol, mikor felvillan a fél ellenséges sereg, de nem neked adja be.
-
ooloo
őstag
válasz
#21346560 #194139 üzenetére
A nagy érdeklődésre való tekintettel a wg besegít az anonimizáló kezelésébe . Feltételezi , hogy akik kérték , azok nem találták még meg az anonimizáló kapcsolóját . Az azért nem járja , hogy milliók kisírják maguknak , aztán meg nem használják ... hová vezetne ez ?
-
Gyuri27
félisten
válasz
#21346560 #193120 üzenetére
Az op fosokat mindenképp.
Jól látszik ez a 1105E-n. Egy hulladék fos volt. Aztán buff. Op fos lett. Aztán nerf. Most megint hulladék. Minden második lövés ami bejön az ammo.
Meg azért vicces, hogy orosz medeket, lightokat nem tudod kb sehogy tonyon beütni. A 80-100 tonnás német vasakat meg 2-300 méterről is.
Igen sok gond van a játékkal. Azt gondolom ha nem 3 arty van. Akkor az arty a legkisebb.Dobi 562: az artykat se fogják.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Motoros topic
- CASIO órák kedvelők topicja!
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Egy szenzor, két zoomkamera: újraírta a Huawei a mobilfotózás történetét
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Tőzsde és gazdaság
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Renault, Dacia topik
- OLED monitor topik
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 4060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Zephyrus GA403UV Gamer notebook - R9 8945HS 16GB RAM 1TB SSD RTX 4060 8GB WIN11
- Samsung 840 SSD 120GB újszerű, 100/100
- Apple iPhone 14 Pro 128GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Samsung Odyssey G5 32 144Hz WQHD 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest