- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Tonnara di Scopello
- crok: Android ADB, TWRP, ROM, GApps, MicroG, Shizuku, APK és egyéb segédeszközök
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
-
LOGOUT
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmények:
World of Tanks - MMO - Archívum I.
World of Tanks - MMO - Archívum II.
Új hozzászólás Aktív témák
-
csaba17
senior tag
válasz
marked one94
üzenetére
jó, én addig letöltöttem, nem volt időm a csetet bámulni, mind1, ez most felvitte a vérnyomásom, elég is volt ebből a szxr-ból.
(#18697) Kakumix válasza csaba17 (#18694)
most léptem be fórumra, bő 1100 új hozzászólás a wotban. 3 oldalt olvastam vissza, annyi elég is volt.
mind1, jó tv-zést vagy mi ez, nekem ez a fél óra elég is volt egy életre. -
zoty0
tag
Otthon, Pc-n se töltötte be pedig a végére sorra zártam be mindent

XD még most is tölti
-
-
Bingisz
addikt
válasz
szallasi007
üzenetére
Sajna itt a szállodában nem töltött be az oldal időben....

Kelvin, te vagy az egyetlen reményem..

-
csaba17
senior tag
azé azt írhattátok volna hogy kell hozzá ez a rák qr kód olvasó....
mire letelt az idő addigra indítottam el mert nem volt fent mobilon.
asszem nekem ebből a baromságból most lett elegem. -
szallasi007
őstag
http://worldofwarplanes.eu/gamescom/qr/2626232/
-
szallasi007
őstag
válasz
marked one94
üzenetére
köszi

-
marked one94
őstag
válasz
szallasi007
üzenetére
-
szallasi007
őstag
válasz
marked one94
üzenetére
Hülye kérdés: a videó linkjét kérhetném?
-
Bingisz
addikt
Kezdődik a tánc. Remélem lesz kód.
-
LBandi
aktív tag
Pontosan már izzítom is a német tudásom meg a lehetséges segítséget.

-
Bingisz
addikt
válasz
marked one94
üzenetére
Igen.
Ja és írták, hogy még lesz kód is. -
marked one94
őstag
válasz
LBandi
üzenetére
ACHTUNG! Um halb fünf (16.30 Uhr) vergeben wir den ersten mittleren Panzer Type 59 hier im Chat, seid bereit!Wir werden euch eine Frage stellen, welche ihr mir per persönliche Nachricht korrekt beantworten müsst um zu gewinnen, sucht also schonmal wie PMs hier funktionieren, damit ihr vorbereitet seid!Eure Nachricht muss den Titel "Type 59" haben und die richtige Antwort auf unsere Frage enthalten um gewinnen zu können! Die erste korrekte Antwort gewinnt!
Ha jól értelmeztem akkor az lesz, hogy válaszolni kell egy kérdésre és a leggyorsabban válaszoló kap egy tye59et?
-
LBandi
aktív tag
Valamivel készülnek a WG-s srácok remélem jóféle meglepetés lesz!
TwichTV chatjére ezt írták:"wg_gamescom2013_de: wir sind fast fertig, jetzt werden gerade noch Details geklärt was wir machen, es kommt gleich noch Nachricht was wir konkret machen werden "
-
mikron
tag
válasz
Antonius1978
üzenetére
Én sem kaptam még meg a kódokat, tegnap megkaptam.

-
marked one94
őstag
válasz
Antonius1978
üzenetére
Nekem se jött meg ma egy a hotmail-ra. Nem tudom miért pedig a következő meg, megjött.

-
csapee
őstag
Ezek az angol arty-k idegesítően pontosak, kétszer találta el egymás után a scoutot futtában.

-
zoty0
tag
válasz
Antonius1978
üzenetére
Meg , igaz ma egyiken sem voltam, a ( közép fent ) promóciók fül alatt nézted ?
Edit : közben olvasom az SG-fórumot is: idézek onnan tán-ha valaki nem látta : ( sztem. nem 100 % )
Ha jól értelmezem google fordítóval:Qr kód kicsit később de van valami más a számotokra.
Ha jól fordított a fordító...
Utána : ( irta más )
Most mondott valamit a kommentátor. A csata után jön a meglepi!!!! -
Antonius1978
addikt
Ti megkaptatok a kodot ? Mert en a jatek fiokjahoz csinalt gmail-en nem, a tegnap viszont megkaptam.
Erdekes mert a yahoo mailre megjott a kod, az invite kod, 1000 arany es 7 nap premmel. -
Axel007
tag
Sziasztok!
Valakinek van valamilyen infója, hogy az Object 268-ast nerfelik? -
-
mynames
senior tag
Várható ma még qr kód?
-
csaba17
senior tag
m12re milyen tüzérségi gyorsító kell?
közepes vagy nagy? boltban csak közepeset látok de még nincs meg a tank, meg akarnám venni még most akciósan. -
yarsley
aktív tag
válasz
cifram
üzenetére
A wiki szerint igen. Elvileg ha oldalra forditod a loveget akkor kicsit jobb lesz
-
cifram
csendes tag
Az AMX 50 120 nagy lövegének is olyan gyalázatos a függőleges kitéríthetősége, mint a 100-as ágyúval?
Egyszerűen nem lehet vele felfelé lőni. -
nyunyu
félisten
Most mar mukodik:
XVM Tank spotting distanceMukodesre birasa:
1. XVM konfignak a \res_mods\xvm\xvm.xc-ben kell lennie.
2. Elso inditasnal e melle hoz letre a mod egy tankranges.xc-t, amiben a beallitasai vannak. Ebben lehet majd allitgatni a kulonbozo korok szinet, vastagsagat.
3. xvm.xc minimap/circles-ben levo korabbi beallitasokat at kell tenni a tankranges.xc-be (pl. arty hatotav, 50m, 445m)
4. xvm.xc minimap/circles szekcio HELYERE betenni egy hivatkozast:
"circles": ${"tankrange.xc":"circles"},
Vastagabbik feher vonal a tank sajat latotavolsaga a legenyseg kepzettsegeinek, skilljeinek megfeleloen.
Vekonyabbik: +periszkopMasik ketto a konfigombol jon, piros: 50m, ahonnan biztosan meglat az ellen, zold: 445m jatek motor limit.
-
Antonius1978
addikt
En is elkaptam a masodik kodosztast, beirtam egy masik email cimet is, ugyebar az invite kod lesz. Ha valakinek kell, irjon.
-
AVarice
tag
http://worldofwarplanes.eu/gamescom/qr/8237553/
-
kisküzdő
tag
"Hüjjjének is lehet hüjje szerencséje "

Győzelem!
Csata: Pearl River 2013. augusztus 25. 12:25:03
Jármű: T29
Szerzett tapasztalat: 5 135 (x5)
Szerzett kredit: 43 375Fájó de sokan vannak nagyobb tierben 7-8 akik nem tudják hol kell lőni a "teknősöket" (angol TD) Ez felettébb furcsa.Vagy szánalmas ?

-
szallasi007
őstag
Sziasztok angol vonalat erdemes eroltetni? mert ez a Churchill I eddig azon kivul hogy megvan semmi boldogsagot nem okoz szamomra :'(
Bocs nincs ekezetem ezen a csodan -
dorka16
aktív tag
-
echterion
nagyúr
Na, a tegnapi 64% után szópóágra kerültem...
-
Chris0321
veterán
válasz
mefistofeles
üzenetére
Csak pár ezer xp-vel át lehet jutni a tankon, az nem olyan sok idő. Ha lehet próbáld az ellenséget oldalba és hátba támadni amikor mással foglalkoznak és ha telik rá, vigyél pár gold ammot. Ha van vigyél periszkóp távcsövet, ami most akciós és amivel nagyobb távolságról fel tudod deríteni az ellenséget álló helyzetben. Persze az alapszabályt be kell tartani, főleg a csata elején egyedül sehova!
-
Re-Tech
aktív tag
válasz
yarsley
üzenetére
van 10es tankom is, de a tény az, hogy van pár olyan kis szintű "scout" tank ami nagymértékben lerövidítette a hajhagymáim várható élettartamát, nekem a pz 38 Na volt az egyik. Azt mai fejjel lehet átugrottam volna még akkor is. De ehelyett csak a duplázásokat csináltam meg és így jóval hosszabb ideig tartott átverekedni magam rajta.
-
kisküzdő
tag
válasz
mefistofeles
üzenetére
Passzivan kell felderíteni,ha minden kötél szakad.Szerintem.
De elméletileg 68 Km/h-val megy az nem lassú csak legények kellenek. -
-
scyllarus
veterán
válasz
mefistofeles
üzenetére
Túl kell élni. A sima PzIII utána sokkal jobb.
-
Kakumix
senior tag
válasz
mefistofeles
üzenetére
Light tank, elvileg felderíteni, artyt kilőni, bázist foglalni és nem utolsó sorban spotolásra kellene használni a tankocskádat. De ne aggódj, a következő tankok sem (Pz II/IV) sem lesznek jobbak, pedig azok már mediumok.
-
Re-Tech
aktív tag
válasz
mefistofeles
üzenetére
free XP
-
Biztos ekönyveltetek már "nyafogónak" de kérem magyarázza meg nekem egy profi, hogy mire használható egy Pz III.A ? Scout tanknak lassú (minden elmegy mellettem) a csatákiosztásban kb. az uccsó három helyen vagyok mindig (tehát tier V-ösök jönnek nekem) azt mondanom sem kell, hogy megkarcolni se tudom őket (még az én kategóriámat is nehezen) az én dobozomat viszont minden szétlövik (bármi) max. 2 lövésből......
-
Kakumix
senior tag
Most jöttem rá, hogy itt volt az asztal alatt egy másik monitor, most rákötöttem azt is a gépre és lehet játszani mellette

ui.: mivel Cseri0058-től tudok erről a dologról, őt bevállaltam, hogy beküldöm az ő emailjét is.
-
-
AVarice
tag
http://worldofwarplanes.eu/gamescom/qr/4943682
Ez gyors volt...
-
Tenken
őstag
vége
-
scyllarus
veterán
válasz
Bingisz
üzenetére
Abszolút egyetértek! Már régóta nézegettem, hogy miért nincs rá a KV-1 ágyújánál jobb, de nem a 122-es, mert akkor nagyon jó lenne. (Én a T-34-85 top lövegét vizionáltam rá). Akkor tuti bérlete lesz a garázsban.
Egyébként, ha délután ráérek nézni a streamet, nekem is lesz átadó Locust kódom. Ami egyébként nagyon jó kis tank, elsőre 50%-os srácokkal is remek volt, pedig nem kedvelem a lightokat. Ha meglesz a kód, szólok.
-
grunge
addikt
A hülyék miatt élvezhetetlen a játék. Első kör, de elég is volt.
Defeat
Battle: Karelia 2013. augusztus 25. 10:17:04
Vehicle: E-100
Experience received: 1 940
Credits received: 128 603Mission completed! Award:
Equipment added: Pudding and Tea (x1), Case of Cola (x1), Chocolate (x1) -
Remus389
nagyúr
ez sem lett éppen rossz
-
-
Re-Tech
aktív tag
válasz
echterion
üzenetére
ehh, inkább akkor írj, ha spot dmgből lesz meg az Ász

Más, mindenkihez:
Van egy 450%os német E-50M med legénységem (4ik skill 50%on) és erősen fontolóra vettem a BiA kiosztását.
Elfogadnék pár tippet mi legyen a végleges leosztás.Alap BiA mindenkinek, az utolsó skill az 50%os
Parancsnok: 6ik érzés, javítás, ezermester, szeretnek hullani az embereim
Lövész: halálos szem, javítás, pillanatkép
Vezető: megelőző karbantartás, irányított ütközés, javítás
Rádiós: helyzetfelismerés, javítás, álca (lol)
Töltő: biztonságos elhelyezés, javítás, álca (lol)Szeretnének sokat rammolni, és messziről sinperkedni.
Repeszpáncél, töltésgyorsító és periszkóp a jelenlegi setup.ötlet / vasaslat ?
-
kisküzdő
tag
"Pedotanker"
Első köröm veleGyőzelem!
Csata: Himmelsdorf 2013. augusztus 25. 10:00:52
Jármű: M22 Locust
Szerzett tapasztalat: 2 095 (x5)
Szerzett kredit: 15 122
Csatában elért Achievement: Kiváló Lövész, Kiváló soför jelvény: "3. osztály"Küldetés teljesítve! Jutalom:
Felszerelés hozzáadva: Doboz Cola (x1), Csokoládé (x1)(50% legények)
-
Angel1981
veterán
Kinek mi a tapasztalata az ARL 44el?
Elképedtem, amikor stat nézegetés közben megláttam a top gun penjét!
-
Remus389
nagyúr
-
octopus666
tag
Most már biztos, ha bejön 8.8 azonnal eladom a VK3601H pocsék lett
eddig élvezet volt vele játszani, most meg egy rémálom 
-
Kelvin
őstag
Sziasztok, ha valaki szeretne egy M22 Locust -t és egy + garázshelyet dobjon privit. Jelenleg van 3 db kódom.

-
bullseye
addikt
59-16-ra melyik ágyút javasoljátok?
-
Remus389
nagyúr
-
xtmod
senior tag
a wg már lop is. pár napja vettem 1 hónapos álcafestést az egyik tankomra. szépen lelopták róla...
-
Antonius1978
addikt
válasz
Bad Pritt
üzenetére
Nekem mar regota a kedvencem.Igaz, akkor meg 59 volt a sebessege.Kisse zavar, hogy leszedtek 50re, de hat ez van...Erdekes, mert ha 7es szintre tett be, neha el tudtam vele donteni a csata sorsat.
Az az erzesem, hogy 6os szinten nekem is a T34/85 a kedvencem a kozepes tankok kozul. -
virkir
veterán
-
echterion
nagyúr
Pedig csak ötszörözni akartam, mert már minden megvolt szinte, ami a garázsomban van. Ráadásul a "kedvenc" helyemen, kampinovkán.

Szerintem érdemes belenézni, a végén csak mi maradtunk, artik. -
dorka16
aktív tag
válasz
Chris0321
üzenetére
Mindegy meg van a 30. T34-85-el beszaladtam foglalni hátha jön egy könnyű tank. Jött. Persze 2 lövés után maradt neki 1%-a hátha kilövi valaki más. 6 és fél óra játék, 60 csata. Ez a wot pályafutásom mélypontja. Ha valaki meséli nem hiszem el. Ja és úgy, hogy 26/34 az arányom tehát még nem is olyan vészes. De amikor malinkovan 5-en lőnek 30mp a kezdés után.....
A monitor mindenesetre megúszta. -
dorka16
aktív tag
23:55 minden tankom csatában és 29 kill. Az utolsó malinkova 37mp-ig tartott.
-
dorka16
aktív tag
Szét fogom törni a monitort. Már belebokszoltam egyet, hogy lerepült.
1 órája állok 29 killen!!!!!!!!!! 6 órája játszok 55 csata lement és nem tudom megcsinálni a 30 killt!!! 1 hete 40 csata után 70 killem volt. Megőrülök. -
Iratus bug
tag
válasz
Chris0321
üzenetére
Idáig nem jelentkezett nálam ez a probléma. 8.3 óta simán átmásolom a következő verzió könyvtárába a modokat és működött. Teszt szerveres WoT esetében is.
@scyllarus - Nem tudom... Én a majdnem 5 skilles KV-1S-el 400 méterről is 80%-ban eltalálom az ellenfelet, pontosságra nincs okom panaszkodni. T8 csatában is hozni szoktam az átlag 1000 dmg-t, ha elveszik azt a jó kis 122mm-est akkor nem tudom... Amúgy két 122mm-es van, remélem az elsőre gondoltak, az kivehetik!

-
scyllarus
veterán
válasz
Iratus bug
üzenetére
Ha valóban elveszik, és megkapja a 100-ast helyette, akkor visszaveszem
Ugyanaz az átütés, kisebb alpha, de nagyobb ROF és pontosság: szeretni fogom.
A KV-13 meg nagyon jó tank, ha nem T8-9-es a csata. Kár, hogy 80%-ban az... És ott nem gyenge, hanem használhatatlan. -
Chris0321
veterán
válasz
Iratus bug
üzenetére
Frissítések után általában nem szokott működni jópár mod, mikor kijön a frissítés már szoktak lenni használhatóak.
-
Iratus bug
tag
Teszt szerveren jimbo célkereszt és damage panel senkienek nem működik, vagy csak nekem? Hol találok működő verziót?
Ha a KV-1S-től elveszik a második 122mm-es löveget akkor az a tank olyan lest t8 csatában, mint az M6. Megbaszhatod vele magadat! Ezt a két tankor pedig 85-90%-ban pakolja oda.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÚJ Apple Airpods Pro 3 - www.stylebolt.hu - 1 Év Apple garancia - 27 százalékos Áfá-s száma !!!!
- Intel Core i9-10850K 10-Core 3.6GHz LGA1200 (20M Cache, up to 5.20 GHz)
- BESZÁMÍTÁS! VALVE Steam Deck LCD 512GB SSD kézikonzol garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- Dell Precision 5530 15,6" FHD, i7 8850H, 16GB RAM, Quadro 4GB VGA, 512GB SSD, jó akku, számla, gar
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

az 22290 XP egyetlen csata alatt

Első köröm vele