- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- koxx: Bloons TD5 - Tower Defense játék
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Tóth Olivér: VGA... Avagy honnan és hová?!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ldave: New Game Blitz - 2026
- GoodSpeed: MacBook egy kis gikszerrel.
-
LOGOUT
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmények:
World of Tanks - MMO - Archívum I.
World of Tanks - MMO - Archívum II.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Memphis79
aktív tag
XVM-et be kell frissíteni,van már fent új-az megoldja a dolgot.
-
Memphis79
aktív tag
válasz
peterson79
üzenetére
World of Tanks servers will be down on 4 August from 02:30 to 10:30 CEST (UTC +2).
-
Memphis79
aktív tag
Szevasztok!
Az "EGG HUNT"nyereménytankjai közül melyik használhatóbb:Type 64-Su-100Y?
Köszi! -
Memphis79
aktív tag
Szevasztok!
XVM nem működik?Jó rég nem volt fent nekem erre meg nem működik
-
Memphis79
aktív tag
Szevasztok!
Vki erre?
Köszi! -
Memphis79
aktív tag
Szevasztok!

Mitől van,hogy ha otthagyom a menüben a játékot pár percre,akkor fogja magát és random kifagy!?
Kurvára idegesítő-asztalin és laptopon is ez van..

-
Memphis79
aktív tag
Szevasztok!
Másnak is több az fps tesztszerón?Mintha egy hangyafasznyit jobban menne.. -
Memphis79
aktív tag
13 csata 2db győzelem-ez azt jelenti,hogy minden kis suttyó gyökér fent van mééég?

-
Memphis79
aktív tag
A T29 még T9-ben sincs elveszve teljesen a tornya miatt

-
Memphis79
aktív tag
válasz
otto14
üzenetére
Azért néztem "csak" a 6300ast mert az is 95W tdp-s mint a jelenlegi X4,tehát csak nem melegszik jobban a lap.Hűtőt meg persze nem a gyárit gondoltam

De ha megunom a wg hülyeségét,hogy nem basz alá multicore támogatást(tiszta szégyen,hogy 5év alatt nem mozdultak rá) marad a battlefield-oda legalább elég a proci.
Más:-Ugye azt jól gondolom,hogy ez DX9es grafika a wot alatt kicsit fullosabb fény-árnyék effektel?(#89019) Quan-Chi-Hát azt nem is értem mert szinte mindenben jobb a 6300-as

-
Memphis79
aktív tag
Jaja azt tudom,hogy intellel jobban járnék intellel-főleg wotba.Csak nem cserélnék csak procit ha nem muszáj,és ezért lenne jó vmi wot-os teszt kifejezetten mert a szintetikus tesztek csak egy dolog de nem tudom mennyit hozna a plussz órajel illetve az L3 cache

Jó lenne vmi engine csere ,hogy normálisabban ketyegjen-mint pl a frosbite engine a bf alatt mert ugye ott már full hd-nál pl mindegy,hogy egy X6-1100T procid van vagy egy I7-4960X van egy masszív videókártyával akkor kb ugyanannyi az fps-ed mindkét procival!
-
Memphis79
aktív tag
Szevasztok!
Vki tudna segíteni abban,hogy ha cserélném a jelenlegi X4 630 procit Fx-6300ra mennyit javul az 1szálra jutó teljesítmény wot alatt?Eseteleg ha vki hasonló procit cserélt pont vagy tudna linkelni egy tesztet-én ilyet nem találtam...
Azért durva,hogy egy Bf4 szebben fut mint ez a dx9-es lekvár
Köszi
-
Memphis79
aktív tag

Ezt úgy általában az egyéni küldetésekre

Mikor tele van a csapat hero-val -
Memphis79
aktív tag
Szevasztok!

Másnak is laggos f*s mindkét szerver?Meg megszakad a kapcsolat?

-
Memphis79
aktív tag
Szevasztok!
A SP küldetésnél mindegyik nemzettel meg kell csinálni a 75K xp-t? -
Memphis79
aktív tag
válasz
Iron Funeral
üzenetére
Thx-ettől féltem
az sose éri utol a többit(kis túlzással)
Szerk:jó lett vna átképezni töltőnek-miért is nincs ilyen -
Memphis79
aktív tag
Szevasztok!
M6-ból,hogy tudom átvarázsolni a legénységet T29be?Az 1ikbe 2lövész a másikba meg 2töltő van? -
Memphis79
aktív tag
Szevasztok!
Vki meg tudja mondani mi a pénix a mostani verziótól látható vmi a tank textúráján-ami bántja a szemet és még szarul is néz ki?Az álca festés is halványabb így,mosottabb
-
Memphis79
aktív tag
Szevasztok!
Egy kis "csemege":A Harmadik Birodalom építményei - Óriástankok-National Geographic - ma 22:00

Kötelező anyag
-
Memphis79
aktív tag
Szevasztok!
Nem tudjátok teszt szerón miért nincs arany?
Szerk
ekem most behalt a rendes játék is
(a szerver IP meghatározása a DNS-en keresztül nem lehetséges) WTF? vki? -
Memphis79
aktív tag
Szevasztok!

Van másnak is problémája az Aslains XVM Mod-al?Nekem elég sokat kilép asztalra általában pont a csata végén-de teljesen váratlanul minden rendszer nélkül teszi ezt.Ja fent van még a Gold lőszer detektoros damagepanel csomag Vitiristől is.
Valami tipp?Ugyan ezek voltak fent 8.8ban is és nem volt velük probléma...
-
Memphis79
aktív tag
Na keményebb lett az IS-3 tornya,mind az alap mind a fejlesztett-biztos a géppuskától

-
Memphis79
aktív tag
Találtam egy fasza
polót 
-
Memphis79
aktív tag
Ha szeretnél egy fürge tankot amivel felderited az ellenséges csapatot akár többször is úgy,hogy nem tudnak kilőni(persze ha ügyes vagy vele meg mákod is van)és az artikat meg a nagy td-ket szétszivatod akkor ajánlom!

Tegnap is lista tetején voltam vele top xp-vel pedig voltak a csapatba 8as 9es heavy-k... -
Memphis79
aktív tag
Csak érdemes volt visszavenni a stug-ot

-
Memphis79
aktív tag
-
Memphis79
aktív tag
Szevasztok!
Meddig van akcióban a D-Max meg a PantherM10? -
Memphis79
aktív tag
Szevasztok!
Stugra álcaháló és kukker mellett töltésgyorsitó esetleg harmadiknak? -
Memphis79
aktív tag
válasz
marked one94
üzenetére
Na jó persze azért sumákba kell vele játszani

-
Memphis79
aktív tag
Szevasztok!
Nagyon jó kis gép ez a indi-panzer!Nem semmi,hogy az a kis páncél miket pattint

-
Memphis79
aktív tag
Szevasztok!
E-100 at érdemes megvenni-gondolok itt a nagy ágyú gyengécske átütésére aszem a leggyengébb x-es ágyúja van. -
Memphis79
aktív tag
Köszi-tesztelem!
Hullik a személyzet az tuti-meg a modul-de megy vele a pukk is
SZerk:
Kinek mi a top sebzés repesszel?
mcwolf79:gondolom -
Memphis79
aktív tag
Szevasztok!
KV-2 152millis trollgunhoz repesz az ajánlott lőszer? -
Memphis79
aktív tag
Basznak ezek kódot adni-bezzeg r*tkes poló meg táska az van szarásig-én meg egy f@sz vagyok erre elbaszni már most 45percet

-
Memphis79
aktív tag
ezt a QR kódot sose adják már

kurvára fárasztó egy faszi
-
Memphis79
aktív tag
Szevasztok!

Erre a processzoros dologra segítsen már légyszi vki,hogy is jó pontosan melyik magot használja a játék?Nekem most mind a 4 mag be van pipálva amit látok a feladatkezelőben...
-
Memphis79
aktív tag
válasz
psycroptic
üzenetére
Szevasztok!
A legjobb taktika!Ezt kellene csinálni Djuree-nak is...
Én is csináltam egy profilt az asszonynak,hogy ugyan próbálja már ki (tudtam,hogy függő lesz )-én meg az asszony miatt kezdtem el az Is ágat.Sőt az Kv-1S-t hamarabb fullosra húzta mint én-persze többet is játszott
Innentől meg nem néz fura szemmel mikor mondom,hogy a 30kill meg a 2-3X kötelező minden nap.
MÁS:ez a processzoros dolog,hogy is jó pontosan melyik magot használja a játék?Nekem most mind a 4 mag be van pipálva... -
Memphis79
aktív tag
Hihetetlen-MEGY

Biztos megijedtek,hogy megyek battlefieldezni
-
Memphis79
aktív tag
Akkor battlefield,az legalább megy-a DICE csinálhatna egy fasza tankos játékot(ott tuti lenne multicore támogatás meg egyéb alap dolog)

-
Memphis79
aktív tag
Szevasztok!
Van most speciálisan a régiónkra bekapcsolva ma a sz*póroller on kapcsoló?

-
Memphis79
aktív tag
ja persze csak mikor tudod az ellen ágyújának képességeit(gold lőszerrel is)és nem viszi át papiron +-25al se akkor meglepődsz pöttyet mikor átlövi a beforgatott frontot(NEM A KUPOLÁT stb gyenge pontot!) kapáslövéssel pl..
Toltam már vele jópár csatát és szeretem is ezért volt meglepő -
Memphis79
aktív tag
Szuper

Pont a masszívabb páncél miatt vettem most vissza a tiger P-t(a H helyett),erre meg kis fosok is belövik amire nincs magyarázat csak a fű alatti gyengités. -
Memphis79
aktív tag
Szevasztok!
Tudtok vmi olyan demage panel féle modot ami jelzi a kiosztott illetve a kapott találatot is?
Próbáltam több összetett mod-ot ami célkereszt,minimap,etc cserél de nekem mindegyik jelentős fps veszteséget okozott.Hiába lenne fasza egy mod de nem értem miként kavarhat be annyira,hogy 40fpsről 15-20ra leesik? -
Memphis79
aktív tag
Sziasztok!
amx 13 90-el kapcsolatban lenne kérdésem.
Mennyire javasoljátok hozzá a legénységnek a camo-t?vagy elég az álcaháló?Ez ilyen kicsit többfeladatu tanknak tartom és talán az álcát is jó fejleszteni...bár most hirtelen nem tudom mennyire jo a camoja alapból -
Memphis79
aktív tag
Szevasztok!
Vki tud róla infót,hogy terveznek esetleg választható opciókat csata inditás előtt?Gondolok itt olyanra,hogy pályaválasztás,arti nélküli csata
.esetleg a játékosok iq szintje?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- iPhone topik
- Milyen légkondit a lakásba?
- Hálózati / IP kamera
- Elemlámpa, zseblámpa
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Shield TV-t csinált a Shieldből az NVIDIA
- Házimozi belépő szinten
- Óra topik
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- További aktív témák...
- NVME, M2 NGFF, 2,5" SATA SSD-k vegyes OEM márkák és prémium típusok, sok újszerű. 256GB-1TB
- Dell D6000 univerzális dokkoló USB-C/ USB-A, DisplayLink & Dell WD15 (K17A) USB-C + 130-180W töltő
- 27% GIGABYTE Z790 AORUS ELITE AX Alaplap bontatlan új !
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4370
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Boldog karit!

ekem most behalt a rendes játék is
polót