- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- bitpork: Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- Yutani: Yutani Retró Hangkártyái: AdMOS AdWave 32
- user2: Kia Ceed Gold 160 1.5 T-GDI MY2024
- Kempingezés és sátrazás
- gerner1
-
LOGOUT
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmények:
World of Tanks - MMO - Archívum I.
World of Tanks - MMO - Archívum II.
-
(rögzített hozzászólás)
Figyelem!
Rengeteg scam/phising próbálkozás van a játékban! Privát üzenetek formájában küldenek üzenetet, miszerint feltöltöttek rólad egy replay-t valahova. Ezekbe jellemzően be kell lépni a WoT accounttal, de a probléma az, hogy nem az igazi Wargaming oldalon léptet be, így gyakorlaitag ellopja a WoT accountodat. Akárki küld neked privát üzenetet egy website-tal kapcsolatban, soha ne nyisd meg az oldalt!
Ezeket a próbálkozásokat lehet jelenteni itt: https://eu.wargaming.net/support/hu/products/wot/help/29691/29692/29706/ (ezt a linket is ellenőrizd)
Új hozzászólás Aktív témák
-
zsolthee
senior tag
-
szbalogh
addikt
válasz
wanted5 #91982 üzenetére
Attól, hogy kihúztál egy 10-es tankot és arra kaptad meg a T95E2-t még utána is mehettek szakaszban más meghívottakkal és beszerezhető a 4 emberke és az egymillió kredit is.
Drenadar: Összességében megérte, de mint korábban 91968 írtam gold nélkül kb semmit sem ér. 170-es átütést gondold el tier 10-ben úgy, hogy nem vagy olyan gyors, mint egy light! STrongholdba szoktam vinni mert ott mindig toptier vagyok
és a nagy DPM igazán kell néha. Prémium account és 50% SH kreditbónusz mellett is mínuszos körök mennek vele.
-
myckey
veterán
-
szbalogh
addikt
válasz
wanted5 #91967 üzenetére
Nem, ő 10-es tank kihúzással akarja, mint én.
Amúgy a kezdeti bukták után kezdem megszeretni. Jó gyorsan tölt, jól hajlik a csöve. Persze a gold az kell szinte folyamatosan, a páncéljáról vagy miről nem változott a véleményem.
Viszont ha az ellenfél választhat több cél közül is, akkor tuti engem lőnek. -
Quan-Chi
őstag
válasz
wanted5 #91623 üzenetére
Miért lenne szánalmas az akinek van pénze és megteheti, hogy megkíméli magát a T1-T3 közti kínlódástól ?
1ik ismerősöm nem játszik rosszul és egy T34-el kezdett, azzal összefarmolt pár XP-t meg lóvét és valahol T5 környékén kezdett. Elolvasott, megnézett minden videót és szakanyagot, baráti körből segítettünk neki az elején és most minden rendben. Nyilván nincs 2-3000es WN8 csak valami 1600 körül. Csak az kínlódik low tierbe akinek muszáj, meg akinek az a hobbija (pl én is szoktam L.traktorozni meg jagdpanzer I-ezni)
-
jozefgucci1
addikt
válasz
wanted5 #91623 üzenetére
Nem tudom mi ebben a kivetni való ? Mindenkinek szíve joga eldönteni mivel játszik és mennyi pénzt öl a játékba . Van aki azért hagy ki alacsony szinten tankokat mert nincs kedve szenvedni alacsony szinten .Ugrottam már át én is T1-T4 ágat ha jól emlékszem pont a francia ág volt .Aztán onnan végighúztam . Persze a statépítés ezen fajtáját én is elítélem ha csak arra megy , hogy superunicum színt érjen el az illető .Az viszont nem csak T4 ig tart hanem simán a felett is egészen T7 ig .
-
rlazol
veterán
válasz
wanted5 #89810 üzenetére
olyan tankra választhatod, ami ki van fejlesztve. Nem kell, hogy a garázsodban legyen, de legyen kifejlesztve.
Nemzetiség mindegy, én a stugos leányokat a KV1-re képzem, az IS7-et tartva szem előtt, tehát két töltőt képzek, rádióst nem (nem SIA-s rádióssal kibírom T5ben azt a 2 tankot, utána 4 fővel működni fog T9ig, aztán az Is7vel gól - nincs 500 goldom átképezni). Az E100 6 fős leánysága csak akkor jöhet ki, ha a következő sorozatból (T-28) is oda szánsz egyet.jut eszembe: második tulajdonság mi legyen? 6 érzék a parancsnoknak, többinek javítás? Vagy a vezető/lövész kapjon még valamit? Mennyire érzékeny az a vonal ammo-rackre?
-
04ahgy
nagyúr
válasz
wanted5 #81979 üzenetére
Helyesen gyanakszol a CPU-ra. Amid neked van, az a NetBurst architektúra szégyene. Egy minél magasabb órajelű Core2 a megoldás, ha alaplapot nem akarsz cserélni. Járulékos plusz lesz, hogy a fogyasztásod is a felére csökken majd.
UI.: azoknak higyj, aki azt mondja neked, hogy a WoT-nak semmilyen CPU nem elég. Nálam 4,5GHz-es Haswell van alatta, és az sem elég.
HGyu
-
scyllarus
veterán
válasz
wanted5 #81989 üzenetére
De, az is gyenge lesz, ha csak a wothoz kell.
Vegyél valami olcsó 1155-öst. Olcsóbban megkapod, mondjuk az alaplapot is cserélned kell, de az sem drága. Nekem is HD5670 van (512 DDR5), 4 GB DDR3, és:
[link]
80-100 fps-em van azóta, magasabb felbontáson. (Az E3400-zal 35-55 volt) -
válasz
wanted5 #81964 üzenetére
A D925 egy szálon 3 Ghz elég kéne legyen...... hacsak nincs minden full HD extra-hiper szuperre húzva.
Elvileg a Q9400 nem fog sokat jelenteni mert igazából a szálankénti órajel számít (tudtommal) igazán. Szóval az majdnem, hogy visszalépés......
Nekem 3 Ghz es dualcore E8400 procim van és semmi gond. Persze nem full grafikán futtatom........
A memó és a VGA biztos nem gyenge pont. -
Enzolord
addikt
válasz
wanted5 #67971 üzenetére
Azok a használt gépek irodai célokra vannak, azokban nincs vga kártya, azt vehetsz bele, de csak kis teljesítményűt, szóval azzal sem vagy előrébb...
Amin azt mondom, hogy királyul elfut, és új konfig, I5/ GTX750/8GB 160k de I3 procival már 130K és azért azon is elgurul vagányul.. -
mrszitya
senior tag
válasz
wanted5 #67955 üzenetére
Hűtik is a kedélyeket a kezdetektől a fejlesztők.
Talán egyszer írták azt, hogy 20-30%-os javulás is várható akár (bármit is jelentsen ez), de általában inkább azt mondják, nem fogjuk észlelni nagyon a változásokat, és nem is értik, miért hiszik sokan azt, hogy a többmagos támogatástól majd minden sokkal jobb lesz...
-
vhw
addikt
válasz
wanted5 #66012 üzenetére
Hogy ő hülye és beléd lő, attól még nem kell neked is fullba' nyomni a kretént és rögtön megpróbálni véresen megtorolni.
A rendszer automata, nem néz körülményeket, nem nézi ki kezdte, ki ütött vissza, ki mit írt chat-be... aki számos alkalommal meglövi a csapattársát, sebzi, kilövi... (konkrét formula nem ismert honnantól jön a ban, és mi az ami még "elmegy") azt elküldik lehiggadni.
-
rlazol
veterán
válasz
wanted5 #65343 üzenetére
vagyis nekem már mindegy, ugye?
Nem tudom a Pantherrel összehozni az ászt.
Tier 8, túléltem, győztünk, 2146 sebzés, 1077 spot, 1059 XP és csak első osztály. Pedig az FV304 kivételével (178 dmg) csak tier 8as tankot sebeztem.számít az, h golddal lőttem sokat? (Nem szoktam, főleg nem 8asban, de kritikus helyzet volt.)
-
Simi37
őstag
válasz
wanted5 #63051 üzenetére
Invite kódot csak egyszer használhatsz fel (ha több van akkor is) mivel 'meghívókód'. A Razer(?)esek meg már nem érvényesek és a PLAY ITesek sem, többről nem tudok. Tehát 3 invite kódot 3 accra tudnál csak pakolni és 1re nem, illetve tudtommal nem létezik (sőt biztos, hogy nincs) olyan kód amit többször is lehet aktiválni 1 accon.
-
jano_77
nagyúr
válasz
wanted5 #42728 üzenetére
Én ezekre az esetekre mentem el mindig az utalás visszaigazolását.
(#42766) petike2014: nem tudom megnézni sajnos melóban a replay-t, de ha ennyire durván káromkodnak benne, akkor itt lenne az én helyem...igaz Tiszteletes!?
Viszont a statom alapján nem férnék be van önkritikám. A HUNS2-be már hívott VaZo, de mondtam Neki, hogy nagyon jól érzem magam a jelenlegi klánban, jó arcok vannak, így maradok....bár így is legtöbbet szinte vele és öccsével PiMpIX-el szakaszozom.
Nekem tegnap nagyon jól adta, SerB szerintem szabin volt!
15 csata, 13 győzelem, 47% túlélt, ebből 4 CW - sikeres landinggal- avg. dmg és wn7: 2.114, EFF: 2.303, wn8: 2.430; átl. XP: 1.108 átl. bázis foglalás: 3,47, bázis védés: 3,4, átl. kill: 1,8, kill/death: 3,38 és átl tier: 8,8
tankok:
Obj.704 - 7 csata és 71,43%
T110E5 - 2 és 100% CW
IS-7 - 2 és 100%
M46 Patton - 2 és 100%
JP II - 1 és 100%
SU-76 - 1 és 100%Lehetne minden nap ilyen, de biztos megiszom még ennek a levét.
-
dfsz34
őstag
válasz
wanted5 #37475 üzenetére
"ott a most szerzett is6-os tankod, ha annyira istencsászárüberkirály lennél ahogy beállitod magad, akkor azzal se 50% alatt lennél..."
Ezen a mondatodon megakadt a szemem, a többi nem érdekel, a szokásos szájkarate.
Ugyan mással vitatkozol, de soha nem értettem azokat, akik állandóan a stíluson nyavalyognak. Ez olyan tipikusan alacsony színvonal, mert ahogy mond valaki valamit az persze fontos, de ki a francot érdekel egy ilyen hót másodlagos dologban, hogy ki mit hogyan mond egy játék fórumban? Még a politikusok esetében sem értem a finnyogást, de azok legalább ebből élnek, amig itt csak egy hobbiról van szó.
Én például ezért nem lépek be (többet) soha klánba, mert így elküldhetem a büd.s francba az agyhalott zombikat, meg a csapatot is egyszerre és nem kell még a klánvezír nyavalygását hallgatnom utána, ha felnyomnak. Chat ban-t már kaptam párszor, amikor erősen fásítottam (f..ck you all)
, de sokat nem érdekel.
Na a lényeg, akkor ezek szerint más is ebben a cipőben van. Nekem 20% a WR-em IS6-al és nem nagyon akaródzik neki javulni, de legalább a kreditet szépen hozza.
-
diegho
nagyúr
válasz
wanted5 #37475 üzenetére
No akkor tegyük tisztába ezt a maszlagot.
Igen leszarom a gyerekemet, ez van... vagy mégsem? Te már csak tudod, hogy mennyit wotozok és mivel mennyit foglalkozok... annak fényében pedig, hogy 75/100-at csináltál egy nap, te legalább 2-3 szor annyit játszol, mint én.
A régi accountomon is artyztam és a jelenlegin is - szóval ezt bebuktad
Csak gyors mozgékony tankokkal játszok - ezért van 2. legtöbb csatám T30-al - ezt is bebuktad
IS-6-al mint írtam szinte csak tier9-et kapok, nézd meg ennek ellenére az átlagxp-t és sebzést vele, a win rate nem csak rajtam múlik - megint bebuktadTényleg annak fényében kell megnézni valakit, hogy mivel játszik, de te pont nem ezt tetted, ezért lett egy nagy értelmetlen hater maszlag az egész hozzászólásod.
A statod pedig nem érdekel, 5k csatával jobb voltam, így nincs is értelme összehasonlítani kettőnket.
Joergie - szerintem pont te vagy az, akinek csendben kellene maradni. Tudod volt egy prohardver csatorna, ahol te engem nem egyszer tituláltál szar játékosnak, igen képet küldtek róla nekem, akik fent voltak, mégis másnap!!! privátban szakaszozni akartál velem, sőt már azóta is kerestél szakasz miatt. Természetesen én minden alkalommal nemet mondtam, nem értem hova gondoltál... tudod én jobban szeretek őszinte lenni és nem pedig kétszínű, mint te
A stílusomat pedig annak a pár embernek lehet köszönni, akik az elején hazugnak neveztek és nem hitték el, hogy pár száz csatával a hátam mögött olyan eredményeket értem el (még mellékelt képpel sem), amiket ők a több ezer bétás tapasztalatukkal sem tudtak. Aki itt van azóta, mióta én, láthatta, hogy az ilyen FSB-féle megmondóemberek miatt váltottam át erre a stílusra - és nem vagyok biztos benne, hogy FSB azóta nincs itt másik accounton, mint ahogy a régi okoskodó luke. is teszi ezt folyamatosan új regekkel.
Többet pedig nem kívánok ezzel foglalkozni, privátban mindenki elküldhet anyámba, nem értem miért itt kell ezt csinálni folyamatosan.
-
joergie
őstag
válasz
wanted5 #37475 üzenetére
Amit csinálsz, annak nincs értelme(nem te vagy az első). jöjjél rá, hogy nem érdemes vele foglalkozni. ha lehetne itt tiltani fórumon, kb 2-3 ember nem tette volna még meg(pl vhw, akivel amúgy is kommunikál). Ignorálod, röhögsz rajta néha és ennyi. de véletlen se reagálsz rá, mert így eléri, amit akar. Ő erre élvez. Te ezzel szivességet teszel neki
-
Drenadar
veterán
válasz
wanted5 #35680 üzenetére
leírtam a megoldást is
és szerintem nem azért vagyunk itt, hogy aki kérdez, annak egyből linkelgessük a választ...
még jó hogy nem nekem kellene tőle teamwiever hozzáférést kérnem, hogy had csinálhassam meg neki gyorsan, hogy neki minél kevesebb energiát kelljen belefeccőlnie az Ő problémájának megoldásába... -
dfsz34
őstag
válasz
wanted5 #34822 üzenetére
Ez szép kör, de akkor mondjam úgy, hogy a számomra lehetetlen, legalábbis ma.
Azért nem véletlen, hogy a béla előkelő helyen van a használhatatlan tankok listáján. Persze minden szubjektív, de nehéz vele. Forgatni kell, amennyire lehet, de ami nekem döbbenet volt ma, hogy a tornyát szinte mindenki meglőtte, alig pattintott. Ez azért nem szokott így lenni.
Városi harcban meg a sidescrap (nem tom magyarul) nagyon komoly gyakorlatot igényel és annyi csatám még nincs vele. Folyton belövik, olyan szögből is, hogy el se hiszem de valamennyire meg szögben kell álljon, mert nekem is lőnöm kéne a sarkon az épület mellett.
Remélem azért az ászt valahogy összehozom a bélával, de nem egy szerethető tank. Nekem legalábbis, biztos van olyan, aki imádja, de ők a szavazás alapján is elég kevesen vannak.
(#34821) Simulacrum Azt én is tudom, hogy többet is össze lehet szedni, de egyetlen foglaló egyetlen foglalása esetén is? Azért nem tudom pontosan, hogy 99 vagy 100 volt, mert ugye kétszer lőttem bele, először he-vel és utána simával kiszedtem a JT-t, a második lövésre is adott pár védelmi pontot. Az biztos, hogy én sem hittem el, hogy sikerült a reset. Vártam, hogy vége a játéknak és amikor újraindult a foglalás számláló, akkor tudatosult bennem, hogy biza sikerült. Megnézem majd a visszajátszásban, de max 1-2 másodperc lehetett hátra, talán még annyi sem.
-
Vitiris
aktív tag
válasz
wanted5 #26157 üzenetére
1. nem jól olvasod a konfig fájlt
2. nem nézed a verziókat
3. és te nyilván kitalálod ki lőtt meg a felspotolatlanok közülItt folyamatosan fent van a friss verzió ha valaki lemaradna valamiről
-
bullseye
addikt
válasz
wanted5 #26157 üzenetére
Valóban probléma az ammotípusok keveredése, amit megoldhat a fejlesztő ha a típust írja ki és nem a prémiumot, de az a lényeg, hogy feltétlen alázzuk be közben azt, aki a szabadidejében próbál segíteni a közösségnek, hátha végre abbahagyja, és akkor sokkal jobb lesz a világ, kijutunk a VB-re, stb.
-
iwu
addikt
válasz
wanted5 #23592 üzenetére
bár nem tom , hogy járt, de ok
bár szerintem a stat sem nagyon mérvadó olyan szinten, hogy lehetsz akármekkora übergigafasza, ha a csapat tré....
kár, hogy olyan stat nincs külön, ami a szakaszban nyújtott teljesítményt mutatja...de a legjobb tegnap volt:
csapattárs kv-4-e 125 hpvel, elérámolok a fullos is-3mal, felszedni a golyókat...hogy halok meg? tőle kaptam popóba egy gyújtósat...600hp mínusz...(jah, nem, nem mozogtam, csak benézte...)mindezt úgy, hogy 3K damagenél jártam, és még volt it lőni -
Plasticbomb
addikt
válasz
wanted5 #23238 üzenetére
Dettó hasonló történt, csak nálunk kb a csapat 75%éka repült, és ugyan javarészt t-home-os volt, de ketten pl invitelesek voltunk.. Az a 3, aki bent maradt tőlünk, mondta, hogy az ellenfél teljesen megilletődött, és elsőre nem is mertek megindulni ránk.. aztán... Poén, hogy emiatt kellett buknuk egy CW mecset, amire teljesen ráhangolódtunk, izzítottuk a vasakban a super power-t stb...
-
-
Fel
addikt
válasz
wanted5 #18119 üzenetére
Betenné az ajtót, ha nem lehetne egy accountot visszaállítani... Password reset és kész, kapsz egy új jelszót az email címedre.
-
Remus389
veterán
válasz
wanted5 #7601 üzenetére
http://forum.worldoftanks.eu/index.php?/topic/146995-proposed-eu-tech-tree-fan-made/
nyilván más is gondolt erre, érdekes színt vinne be a wot -ba szvsz
a maresal, a tas, a tas rohamloveg, a Zrínyi amik lehetnének itt a kívánatos darabok, és nyilván ehhez át kell grindolni néhány gagyisagon
de hát nagyjából így van ez, ha van egy nagyon jó tank, előtte vagy utána jön egy gyengébb
kivéve talán az amerikai ágat, ott szinte mind átlagon felüli
-
Remus389
veterán
válasz
wanted5 #7601 üzenetére
Írd be hogy Japan tanks wwII, és nézd meg a wikipedia cikkjet
se TD, se arty, a legtöbb könnyű tank
mivel igen gyenge lenne a Japán ág (hacsak nem töltik fel fiktív tankokkal ), pont jó lenne egy nemzetközi ágba
oda egyébként mehet akár kanadai, dél amerikai, ausztrál fejlesztés is, ha van, dél afrikai
hol van erről info, japán és európai ág?
-
-
Habib[HUN]
senior tag
válasz
wanted5 #7591 üzenetére
Ennél azért kicsit több vas volt fegyveres erőinknél. Gyártottuk is őket szép számmal. Viszont tény, hogy Európának ez a része nem fő célpiac. Csak akkor fognak velünk foglalkozni ha már a nagyobb célcsoportokat kiszolgálták.
Szerintem hamarabb lesz tier 11, mint magyar tank a játékban. Nem mondom örülnék neki. Kipróbálnék egy Zrínyi rohamtarackot, de hát ez van sajnos. Vicces lenne low tierben egy Nimróddal szedni a kis tankokat. (igaz az légelhárító volt, de páncélozott járművek ellen is használták. A szükség nagy úr) -
Imilenni
addikt
válasz
wanted5 #7550 üzenetére
Optimizáció? Nem csak 1 magra szorul a játék......
Itt nincs az hogy egy T1-es gép képtelen lelőni egy 4-5-ös gépet...
Persze ne felejtsük el, hogy nem csak 1 géppel repülhetünk 1 meccs alatt
Szépen lassan de egyre többen játszanak a WT-n...aki 1x játszott rajta..a WoWP után, nem igen fogja ott hagyni.. -
Remus389
veterán
válasz
wanted5 #7550 üzenetére
nézz utána a magyar Tas prototipusnak és rohamlovegnek
tier 7-8-ba beleferne
a Zrínyi tier 5-6-ba csakugy mint a turan III
vagy a román maresal TD is elég kemény
tier 1-be a lengyel tankette mehetne
szóval lengyel, olasz, japán, magyar, román, skandináv
oké talán tier 8-9-10 nem lenne
egyébként sokkal jobb ötlet mint fiktív tankokat kitalalni, mint a tiger p alvazu arty-t, az annyira kamu..
-
atis123
tag
válasz
wanted5 #7132 üzenetére
Nem értem a válaszod, de nem az ügyetlenekkel, hanem az ökörködőkkel van bajom. Azt meg mind tudjuk, hogy a stat meg egy kicsit túlmisztifkált dolog, ha nagyon akarjuk mind annyian tudnánk jobb statot elérni, mert pl én is olvasok dolgokat az egyes taktikákról az egyes térképeken, de jobb szeretem gyakorlatban kipróbálni őket, ahelyett hogy mennék 20 gyakorlót azon a mapon. Szóval érdekel a stat, de ismerem a korlátait, szóval én sem vagyok a stat-fetisiszta.
-
válasz
wanted5 #7132 üzenetére
Értem amit írsz, és tökjó (sőt, a legjobb) taktika már középen kinyírni az artyk felé száguldó scoutokat, de... bizony itt hiába fórumozunk aktívan-passzívan (mondokegyszámot) pár százan értelmes playerként, attól még a csendes tömeget a sok nyominger adja, akiket naponta szoktunk itt szidni. Akikkel nincs taktika, csak witam meg siemka. Ebben nincs semmi sértő.
-
atis123
tag
-
válasz
wanted5 #7118 üzenetére
Ez esetleg csak akkor igaz, ha az ellenséges arty-k is élnek. Amennyiben csak a saját artyk élnek, akkor lehet értelme a medektől megvédeni őket, akár közvetlen közelről is. Korábban említettem az esetet, amikor 2 rusholó batchat ellen csak úgy bírtuk kimenteni az artynkat, hogy heavy tankokkal körbeálltuk szorosan.
Ez csak egy extrém eset.
Általánosságban sem hiszem, hogy az a hatékony arty védelem, hogy "esélyt sem adunk hogy felspotolják őket". Legalábbis ha random csatákat mész egyedül, akkor semmiképpen sem, mert ott elenyészően ritka az összehangolt tevékenység. A kommentjeid többségéből látszik, hogy te mindig hozzáértő csapattársakat tételezel fel, akik tudják mi a dolguk. Ez nem baj, de a többség nem ilyen, azt ugye tudod.szerk:
Azonnali (1-2 percen belül foganatosított, tehát automatikusnak mondható) 24 órás ban jár ha kettő vagy több csapattársat kivégzel a kezdőkörön belül. Tested. -
Tomi0703
addikt
válasz
wanted5 #6399 üzenetére
Én szívesen eljátszogatnék azzal a fossal. Kár, hogy nem lehet elajándékozni mert akkor én igényt tartanék rá.
(#6350) Cseri0058: Szép kör. Én is épp nemrég érdeklődtem az off topikba, hogy melyik med ágat kezdjem el. A választásom a kínaiakra esett pont emiatt a szörny végett.
Ja, hogy ne csak jó legyen rólad...Az artys agymenésedre meg no comment...
Más: A Tigrist meg ne szidjátok, mert nagyon is jó tank. De már 6*10^23-onszor el lett magyarázva, hogy nem kéne nekünk előre menni mert kevés a páncél. Az ágyúja viszont egy álom és sidescraperezni is faszán lehet vele. Kár, hogy diegho letörölte a videóját...
Hihetetlen amúgy. Kb. 22 óráig nem olvastam a topikot és jött vagy ~300 hsz... És végigolvastam mindet.
-
válasz
wanted5 #6399 üzenetére
Mint említettem, tudom hol kell lőni, sebzem is. Laikus véleményem szerint a tornyán sok az a 200as armor elől, 10-15%-kal kevesebb
is elégkiegyensúlyozottabb lenne a saját tierjéhez. Ezen felül csökkenteném a HPját egy 50essel, valamint az ágyúja átlagpenjét 180ról 165-170re módosítanám. És akkor maradjon csak nyugodtan a könnyített MMben. VAGY maradjon így, de szopjon csak ő is a fentebbi tierben.És nem azért írtam le mindezt, hogy bárkinek az agyára menjek a Type-sírással. Ha téged, mint nagytudású átlagplayert, idegesít a plebs állandó nyígása, akkor vonulj át az SG fórumra. Mert ha csak "leszarod ezt az egészet" és "szerinted a Type egy 40 tonnás fos tank", akkor én nem tudok többet hozzáfűzni.
Egyébként, mindettől függetlenül, érezvén némi indulatot a reakciódban, megkérdezném, hogy miért pont a 40 tonnás súlyt emelted ki a Type jelzői közül? Őszintén kíváncsi vagyok.
#jahrn: köszönet
-
jahrn
senior tag
válasz
wanted5 #6399 üzenetére
Ha a Type 59 szerinted fos akkor talan neked kellene megtanulni jatszani vele. Masreszt meg senki nem sirt a tank miatt (Cray Tyler is csak a velemenyet fejtette ki).
Ha ez nem tetszik (marmint h masoknak nem az a velemenye mint neked) nyugodtan menj diegho utan, es ahogy mondjak: don't let the door hit your ass on the way out
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Hibátlan Apple iPhone 15 Pro - Kártyafüggetlen - 128GB Fekete Titán (87% Akku)
- Apple iPhone 14 Pro, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 11 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HP Probook 640 G2 (14/i3-G6/8GB/256SSD/Magyar/Win11) - Szép!
- 1-12 részletre.Új noblechairs EPIC műbőr FEKETE - FEKETE. 2 év garancia!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Zephyrus GA403UV Gamer notebook - R9 8945HS 16GB RAM 1TB SSD RTX 4060 8GB WIN11
- BESZÁMÍTÁS! Samsung Galaxy A34 5G 128GB mobiltelefon garanciával hibátlan működéssel
- Dell P2419H P2419Hc Full HD LED IPS 24" + P2719H 27" LCD monitor (vékony keretes)
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L480 - i5-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest