Hirdetés
- A legolcsóbb gamer laptop RTX 4060-al.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Linuxos topikok Összefoglalójának szerkesztése
- Szólánc.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Asszociációs játék. :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
- Milyen mosógépet vegyek?
- Évente csak egyszer látod! 11 11 11 11 11
-
LOGOUT.hu
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmények:
World of Tanks - MMO - Archívum I.
World of Tanks - MMO - Archívum II.
Új hozzászólás Aktív témák
-
cifram
csendes tag
Sziasztok,
megy nektek rendesen a játék? Én ma egész nap szenvedek a pingtől. Folyamatason 999. Ha kezdetkor nem, akkor 10mp múlva és végig.
WoT: NorHasso
-
cifram
csendes tag
AMX 50 100-on is 47sec a töltési idő.
Ezt akkor a BIA levinné 42 körülre? És a fokozott szellőzés mennyit csökkentene még rajta, ha csökkentene?
kösziWoT: NorHasso
-
cifram
csendes tag
Köszönöm a válaszokat, akkor ez felejtős.
Ti milyen modulokat ajánlanátok az 50 100-ra, valamint mit a legénységnek?WoT: NorHasso
-
cifram
csendes tag
Most hogy végre le vannak akciózva a felszerelések, mit ajánlanátok a köv. tankokra?
AMX 50 100 (stabilizátor van jelenleg)
AMX 50 120 (erre is vettem stabilizátort reggel)
E75 (töltésgyorsító van már)
Tiger II
TigerElőre is köszi.
-
cifram
csendes tag
Akkor én hogy jártam.
Reggel 07:02-kor beléptem, nézem csak dupla a szorzó, nincs még akciózva a felszerelés.
AMX 50 100 csata. Top sebzés, 2 kill, győzelem. 2* XP
Mentem még egy kört, utána nézem, hogy minden más tanknál már az 5*-ös virít és már akciósak a cumók. Ennyi, ezt bebuktam.WoT: NorHasso
-
cifram
csendes tag
Az AMX 50 120 nagy lövegének is olyan gyalázatos a függőleges kitéríthetősége, mint a 100-as ágyúval?
Egyszerűen nem lehet vele felfelé lőni.WoT: NorHasso
-
cifram
csendes tag
Sziasztok,
a KV-1-et melyik löveggel használjátok? Jelenleg a 122mm U-11 van fent, ezzel nagyon élvezetes.
Illetve a legnagyobb motor ad vmi pluszt mozgékonyságban? Ahogy nézem LE ugyanaz és még nehezebb is, de a középsővel nagyon lomha.WoT: NorHasso
-
cifram
csendes tag
Nem tudjátok, meg lehet valahogy változtatni a regisztrált e-mail címet? köszi
-
cifram
csendes tag
Most komolyan kérdezem, hogy miért nem alkottok szakaszokat itt a fórumozókkal? Máris lenne 3 nem piros a csapatban.
-
cifram
csendes tag
Tudtok valami megoldást arra, hogy halljam normálisan a játékot?
Maxra kellett nyomni a házimozit, hogy legyen hang. Minden maxon van és így normális kb, de a laptopon önmagában nem hallom.WoT: NorHasso
-
cifram
csendes tag
válasz Cray Tyler #23690 üzenetére
Hello,
nekem i5-580M, GTX280M + 8GB Ram-mal full hd-ban, közepes grafikán (árnyék nélkül) 40-70 fps.
És nem vettem észre javulást mióta a 4GB ramból 8GB lett.WoT: NorHasso
-
cifram
csendes tag
A SU-100Y max milyen csatába kerülhet? Előre is köszi a választ.
-
cifram
csendes tag
-
cifram
csendes tag
válasz SoulReaver #25200 üzenetére
No problem. Nekem is elegem volt az után a kör után.
Viszont azóta volt már jobb is.
50 120-al 5600dmg.
Panther-rel most tank ász. 1997dmg, 5 kill, 3245 spot dmg, 1269 xpWoT: NorHasso
-
cifram
csendes tag
-
cifram
csendes tag
válasz bullseye #26632 üzenetére
Én szeretem, bár a wr-en nem látszik meg.
Amíg nincs fullra fejlesztve addig sokkal rosszabb, mint a többi stock tank, de utána azért használható. Én főleg a városi pályákon szeretem. Bújkálni kell vele.
Több vele az átlagsebzésem, mint az E75-tel és sokkal rosszabb a wr-em.WoT: NorHasso
-
cifram
csendes tag
válasz mefistofeles #27671 üzenetére
Felraktam ezt a modot, nagyon tetszik, csak most eltűnt a kapott találatok kijelzése.
Össze lehet valahogy párosítani a golddetectoros moddal?
-
cifram
csendes tag
Tudtok működő max. zoom modot? Köszi.
-
cifram
csendes tag
Létezik olyan oldal, ahol látható az összes tank alap camo értéke?
-
cifram
csendes tag
-
cifram
csendes tag
válasz SoulReaver #29944 üzenetére
E100 eddig a legrosszabb tankom a Panther 2-vel együtt. Már ott tartok, hogy visszarakom rá az E75 lövegét.
-
cifram
csendes tag
válasz SoulReaver #29946 üzenetére
Én is azt hittem, csak ott az aranylőszer HEAT és én pl. hülye vagyok hozzá. Többször tudok sebezni a 230-as átütésű alaplőszerrel, mint a golddal.
-
cifram
csendes tag
válasz SoulReaver #30996 üzenetére
Jobb lenne egy állandó ban, ahogy nézem.
D.u. leszel? Megérkeztem, szakaszolhatnánk.Cseri_05: téged meg el sem lehet érni mióta klánban vagy?
-
cifram
csendes tag
válasz Drenadar #31039 üzenetére
Én megértelek, néztem már én is ugyanígy értetlenkedve, de szerintem nézd úgy, hogy:
T62A - T10 - 2300dmg - Mesterlövész: 473XP
T57H - T10 - 2178dmg - nincs kitüntetés: 232XPNekem az a kérdés, hogy a T110E3 a 933dmg-re, hogy kapott ugyanannyit, mint a T57H?
-
cifram
csendes tag
Sziasztok,
az lenne a kérdésem, hogy prémium előfizetés szokott lenni akcióban? Amikr nem 2500 gold egy hónap.
Mi a legolcsóbb módja az előfizetésnek?
Illetve a SuperPershing mennyire éri meg a 7200 aranyat? Gondolva arra, hogy kell egy farmtank, ha esetleg nem lesz premiumom.
Ahogy nézem a Prémium Shop-ban, most akciósan lehet venni 12500 arany + 37 nap prémet.
-
cifram
csendes tag
A jelenlegi Kelly Hősei is PH!-s emberekből alakult nem? Én legalábbis úgy tudom.
-
cifram
csendes tag
Sziasztok,
tegnap végre sikerült megszabadulnom eddigi legrosszabb tankomtól a Panther II-től és megvettem az E50-et. Milyen felszereléseket ajánlotok hozzá?
Jelenleg egy helyet foglal az erősített felfüggesztés, így a többi modult fel tudtam rakni free xp-ből.
-
cifram
csendes tag
Sziasztok,
nincs kínai és angol tankom, viszont megpróbálkoznék az event-tel. A másik 3 nemzettel nem lehet gond.
Az említett két országból melyik tankokat ajánljátok xp farmolásra?
-
cifram
csendes tag
Sziasztok,
tegnap végre sikerült kifejleszteni az E50M-et, de nem negyon örültem neki, mikor megláttam, hogy a goldammója HEAT. Mondja el valaki legyen szíves mikor érdemes azt használni, mert az E100-on csak szenvedtem vele. Ja és tudom, hogy az APCR 270-es átütése mindenre elég, mielőtt valaki ezzel jönne.
Köszi.WoT: NorHasso
-
cifram
csendes tag
Srácok,
az mitől lehet, hogy a patch óta nem kapok értesítést meghívókról? Sem csapat, sem szakasz?
A jobb alsó sarokban már csak egy értesítő fül van, de csak a csaták és a garázsban végzett dolgokról van infó, a meghívók sehol.
-
cifram
csendes tag
válasz jano_77 #57260 üzenetére
Én GW Pantherrel jártam így. Jött felém domb mögül egy IS. Ahogy felbukkant kapott egy olyat, hogy kigyulladt (15 másodperce csak oda fókuszáltam). Ekkor én hátrálni kezdtem egy kő mögé, az IS pedig elkezdte rámfordítani a tornyát, addig ugyanis 90 fokban másfelé nézett. Én már bent voltam a kő mögött, az IS lövege még kb. 30 fokkal mellém nézett és mégis eltalált.
Akkor mondtam, hogy ilyen nincs b+.WoT: NorHasso
-
cifram
csendes tag
A foglaláshoz hozzászólva.
HáGé-nak teljesen igaza van. A fent vázolt eseteken kívül a még bosszantóbb az, amikor bemegy az ember 3*-os vagy 5*-ös szorzójú csatába, jól megy a játék és 3 baromarcú befoglal 6:2-es állásnál 4 perc után. Az ellen összHP-jának 40%-át lőttük le és ennek megfelelően T8-ban kap az ember 400 alap XP-t. Persze a 3 foglalónak lövése nem volt a meccsen, de nyomják a GG-t és a -t.
A cap pártiaknak remélem sok ilyenben lesz részük.És nem arról beszélek amikor az ellen unicum hordáját csak foglalással lehet legyőzni, vagy épp nincs idő megkeresni az utolsó ellensége(ke)t.
-
cifram
csendes tag
Sziasztok,
segítséget szeretnék kérni.
A WoT jelenleg hdd-re van telepítve, most töltöttem le újra a frissítés után. Ha berakok egy ssd-t a gépbe és arról szeretném futtatni, akkor hogyan tudom megúszni a letöltést?
A hdd-n fent van a letöltött 8gb adat, tudom onnan telepíteni valahogy?
Új hozzászólás Aktív témák
-
(rögzített hozzászólás)
Figyelem!
Rengeteg scam/phising próbálkozás van a játékban! Privát üzenetek formájában küldenek üzenetet, miszerint feltöltöttek rólad egy replay-t valahova. Ezekbe jellemzően be kell lépni a WoT accounttal, de a probléma az, hogy nem az igazi Wargaming oldalon léptet be, így gyakorlaitag ellopja a WoT accountodat. Akárki küld neked privát üzenetet egy website-tal kapcsolatban, soha ne nyisd meg az oldalt!
Ezeket a próbálkozásokat lehet jelenteni itt: https://eu.wargaming.net/support/hu/products/wot/help/29691/29692/29706/ (ezt a linket is ellenőrizd)
[ Szerkesztve ]
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
Hirdetés
- RPI 4 és 5 Service: komplett gépek (2, 4 és 8 GB RAM) összeállítása, alkatrészek
- AKCIÓ! HP ProDesk 600 G5 SFF számítógép, CPU: i7-9700, 16 GB RAM, 512GB SSD, Win10/11 PRO, telepítve
- 31.5" 2K QHD AORUS FI32Q G-Sync Super Speed (SS) IPS Panel 170Hz HDR400 + HLG Valós 1ms Garancia
- Hibátlan Lenovo Thinkpad X270 (I7-7500U, 16GB/256GB, 12,5 FHD) eladó!
- -50% Bontatlan Lenovo Yoga Slim 7i Pro Prémium Fémházas Ultrabook 14" i5-1240P 16/512 2,2K
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest