- bambano: Bambanő háza tája
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- hcl: Kelj fel komám, ne aludjál
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Graphics: Hamis SSD-k az online piactereken, hirdetési oldalakon, hogyan szűrd ki?
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sir Csimbók
tag
-
Egon
nagyúr
Üdv!
Acer Swith 10-es tabletem utódját keresem: kezd egy picit kevés lenni arra, amire használnám.
11-12 colos, fullhd kijelzővel, gyári (lehetőség szerint honosított) billentyűzettel rendelkező masina kellene, Core M vagy az újabb generációs Atom procival (a gyorsabbak közül) és optimális esetben 4 GB RAM-mal és 128 GB háttértárral (az előbbi fontosabb lenne; ha a megadott értékhatáron belül nincs alternatíva, akkor lehet 2+64-es modell is). Jó lenne ha microUSB-ről tölthető lenne, illetve díjaznám a HMDI-kimenetet valamint a teljes méretű USB-t a tablet részen.
A keret 150-180K, ennél egy picit feljebb tudok menni indokolt esetben. Kínai dzsunka balra kategóriás termékek nem játszanak.
Előre is köszönöm a segítséget! -
gbela
senior tag
Ez a Cube i7 stylus iszonyat jó, nem értem miért barmolták el egy 4500 mah aksival :S
-
freelancer68
tag
November 11-én az aliexpressen:
Cube i7 Stylus US $285.99
Teclast X98 Pro US $209.99
[link] -
hroberto
veterán
Amúgy a Core M proci teljesítményben hova tehető?
-
Leu86
újonc
Sziasztok !
Érdeklödnék hogy egy Asus Zenpad 7. 0 (Z170CG) tabletre amin android van . Fel lehet tenni az android helyett egy windows rendszert ? intel chipset van az asusban. Ha igen akkor hogyan ?
-
hroberto
veterán
válasz
Sir Csimbók #8790 üzenetére
Nem rossz a specifikáció alapján, de én ódzkodom ezektől a kínai masináktól.
-
pyres7
csendes tag
Sziasztok!
Kis segítséget szeretnék kérni. egy netezrésre, kis officra,levelezésre videók nézésére milyen tabletet tudnátok ajánlani? Játék és filmnézés nem lenne.
Köszi!
-
hroberto
veterán
Ennek a tabletnek van valamilyen értelmes alternatívája? Nem baj ha olcsóbb.
-
CHIPman
nagyúr
Van olyan Cherry Trail tab, aminek van külön töltőbemenete?
Szerk: ha jól látom, akkor a Hi10-en nem teljesen az igényeim szerint van megoldva, viszont 2 USB eszköz lehet csatlakoztatva töltés közben. -
törölt tag
válasz
albiosz #8778 üzenetére
Próbáld meg többféle töltővel és kábellel.
Hasonlóképp jártam, nem akart bekapcsolni, de végül sikerült beindítani úgy hogy kanócon volt.
A gugli alapján ez egy nem túl ritka windows8-10 hiba.
Nálam az oldotta meg a problémát, hogy az eszközkezelőből töröltem a Microsoft ACPI-Compliant Control Method Battery drivert, majd újraindítottam a gépet. -
albiosz
őstag
Urak!
Ha nem kapcsol be egy wines tab, akkor van arra lehetőség, hogy a rajta tárolt adatokat valahogy lementsük?
-
Lemaitre
tag
válasz
IMIIKE1998 #8772 üzenetére
Szia az 1.6 az 45-75 között ingadozik de 45 alá semmikèpp nem ment
Cs:go 30-44 között mozog nèha ledroppol egy pár másodpercre 28-ra de tökèletesen játszható -
Ricsis
csendes tag
válasz
agressor12 #3211 üzenetére
Sziasztok
Tudnátok segíteni?
Van egy windows tabletem Modecom Freetab 8025 IPS win 10
valaki lementette a modecomos 8.1 drivereit, ha megosztaná megköszönném nagyon
És ha tudtok segíteni megköszönném
Üdv -
ufonauta
aktív tag
válasz
Heavyrain #8770 üzenetére
Szerintem inkább ide tartozik, mint a saját topikjába.
Wan egy Chuwi HI8 tabletem, ami eredetileg dualbootos volt. Android/Win 8.1. lefrissítettem W10-re, majd az androidot legyalultam róla és a Techtabletről letöltött Win 10 image-vel csináltam egy tiszta telepítést. Így telepítve a Win10 feltelepül és működik rendesen. De gondoltam az az igazán tiszta Win, amit én húzok le az MS oldaláról, így a mediaCreationTool-al leszedtem a megfelelő verziót és elkezdeném telepíteni. (gondoltam, majd a win telepítővel particionálom én a lemezt úgy, ahogy én szeretném és nem úgy, ahogy a techtabletes kép teszi) Node az installra kattintás után kiír valami olyant, hogy CD/DVD, vagy USB meghajtó driver kell neki és ha külső meghajtón van a driver, akkor most beadhatom neki. Puff itt elakadtam.
Találkoztatok már ilyennel? Van rá valami megoldás? -
Heavyrain
őstag
Tudnátok tabletet ajánlani?
Elvárások:-Wacom technológia+toll
-9'' vagy 10'' (a 8'' sajnos már kicsi nekem)
-Elfogadható üzemidő
-A fentebb leírtakkal rendelkező tabletek közül a legolcsóbb legyen.Főként jegyzeteléshez, apróbb, nem túl hardverigényes feladatokra lenne használva,így nem probléma,ha nem túl erős.
Köszönöm!
-
kristof_
tag
Tudna valaki segíteni, hogy mi a helyzet az automatikus forgatással win10 alatt? Próbálok keresni itt a fórumon is, de nem találtam még konkrét választ. Nincs erre beállítási lehetőségem a kijelző menüpont alatt. (Teclast X98 Air +3G)megoldva, mégis driver hiba volt -
Lemaitre
tag
Sziasztok
A mai nap folyamán vettem egy Bluetooth-os egeret és az lenne a problémám vele hogyha egyszerre megy a bluetooth és a WIFI akkor szaggat a kurzor a windowsban. Érdekes módon Android módban nem tapasztalom ezt a problémát.
Tabletem: Onda V891
Egér: V7 bluetooth 3.0 optical mouse
Valami ötlet hogy miért csinálhatja ezt? -
powerteka
újonc
Hello!
Beex Flash Tablet windows 8.1 with Bing
Ha meglenne eme tab lemezképe, nagyon örülnék.
Sikeresen galyravágtam, jelenleg egy allview-é van rajta, de sajnos nem működik a touch (és az sem vigasztal, hogy így lett 1 évre 1 terra tárhelyem meg 1 év ingyen MS Office).
Eddig úgy szipkáztam össze különböző tabokból ami kell, legutóbb a Lark-éből a Camera drivereket így már a tapi kivételével minden működik, de a touch az istenér sem indul.
Van egy ilyenem is ismeretlenként az eszközkezelőben:
ACPI\VEN_MSSL&DEV_168B
Az is megfelelne, ha valaki lementené az összes drivert (még azt is amit automatikusan nem jelöl ki, tehát select all) a Double Driver progival és feltöltené nekem.
http://into.hu/hirek/2014-05-19-teszt-double-driver-410Előre is köszönöm
-
molnartom
aktív tag
válasz
antibes2000 #8754 üzenetére
A varázsszó: Pendrive. Nem értem én ezt a túlmisztifikálást.
Pendrive + OTG kábel és kész pont.
-
antibes2000
tag
sziasztok,
adott egy win (8.1) tablet, ACER Iconia, és az erre felvett videot szeretném egy laptopra átmásolni. Szintén win 8.1. fut rajta. A video 4 GB. Összekötöttem a két gépet kábellel, semmi nem történt. elinditottam a laptopon az importot, de olyan mintha nem látná a tabletet. Utána kitaláltam, hogy felteszem a tabletről onedrivbe, onnan meg lemásolom a laptopra. Sajnos csak pörög-pörög a tablet, de nem másolja fel a felhőbe. pegig a 30 GB-ből 24 szabad. egész éjszaka ment a másolás, a tablet kiírta, hogy egy elem másolása, de nem történt semmi reggelre,
Nincs több ötletem, hogy mit csináljak. az egészben a vicces, hogy ipadról simán lemásoltam a videókat ugyanerre a laptopra adatkábellel.
Tudtok segíteni, hogy mit csinálok rosszul?
előre is köszönöm -
gbela
senior tag
válasz
joergie #8729 üzenetére
Kicsit megnéztem ezt a hi10-et, azért elég nagy kérdés még ez a z8300 + 4gb páros.
Intel mondja, hogy nem. Egyelőre ez a fix info. És ha esetleg igen, akkor sem biztos h dualban viszi a 4gb-t, tehát akkor sincs sok értelme.
Tök szivesen pre-orderelném (hol van 186 USD-ért amúgy? én 196ot találtam legoclsobbat, és az pont nem szállít ide ahol vagyok:S ), de sok még a kérdés. -
m3tr0
őstag
Sziasztok,
következő igényekkel keresek tabletet:
- nagy képernyő (10")
- gyors processzor
- jó fotózási képességek
- erős üzemidő
- minimum 32 GB, de inkább 64GB tárhely
- magyarországi beszerezhetőség
- csatlakoztatható billentyűzet*
- WiFi /3G/ 4GÁr: 130.000 Ft
Egyelőre ASUS Transformer Book T200TA néztem ki, mást nem is találtam hasonló specifikációkkal.
Vélemény,egyéb ötlet?
-
sakal83
addikt
Sziasztok
Abszolút kezdő vagyok a témában.
Szeretném okosítani a TV-met egy tablettel HDMI-vel összekötve.
A következőkre kellene/használnám:
- netezés TV-n (index és társai)
- online TV sorozatok, élő sportközvetítések
- néha a letöltött pdf fájlokat megnézniA komolyabb netezés kizárólag a PC-men menne, csak néhanapján használnám.
Semmi más igényem nincs (játék, letöltések, filmezés, word stb)
Csak Win-est keresek.
Mit tudtok ajánlani, ami a lehető legolcsóbb? Használ is jöhet
Köszönöm előre is
-
Joccc07
addikt
Sziasztok!
Szeretném magam karácsonyra meglepni egy windowsos kínai tablettel.
Az elsődleges felhasználás FL Studio zeneszerkesztő program lenne.
4GB ramosok között gondolkodom mint pl. Onda V919.
Vagy ugyanúgy Cherry trail processzoros de 2 gb ramos gép lenne a nyerő.
Szerintetek menne rajta?
Esetleg ha valakinek van ilyen táblája kipróbálná nekem?
Leginkább a 2gb rammal szerelt lenne ami érdekelne mert azon kétesélyes a működés.
Most egy Lenovo R400-on "zenélek" .
Cpu Intel core 2 p8400
intel gma 450 és mellé 6gb ram.
Tudom nem egy atomerőmű de ezen frankón működik.Válaszotokat előre köszönöm.
-
Lemaitre
tag
Sziasztok
Láttam videót youtube-on aki a tabletében a hátlap alá betett egy rézlemezt jobb hűtés gyanánt. Én is kedvet kaptam egy kicsit fejleszteni a tabletemet (Onda V891) egy 0.8mm-es aluminium lemezt betettem az alap processzor hűtőtömbje felé természetesen bepasztáztam és leragasztottam hogy ne mozduljon.
És hát szerintem magáért beszélnek az eredmények
Előtte
Nem értem miért ír 1833 mhz-et CPU clocknak mivel csak 1584 volt a max mint az alsó képen de ez van
Utána
Eddig 1 játékkal teszteltem a 2005-ös NFS Most Wanteddel és hát előtte az fps-em 20-22 volt most utána 38-44 szerintem megérte. -
akoska23
aktív tag
válasz
fabicska #8745 üzenetére
A drivereket megtalálom csak az a furcsa hogy win 8 nál is ugyanez volt a helyzet majd mikor frissítettem win10 re akkor újra elfelejtette ezeknek a drivereit holott win8 alatt rendberaktam. Igaz utána úgy éreztem lassult a tab........ arra lennék kiváncsi mik ezek mibe szólnak bele a napi működésbe
-
fabicska
tag
válasz
akoska23 #8744 üzenetére
Nézz utána valami driver kereső oldalon (Például ez), ott több esélyed lehet sikert elérni. Érdekes, mert nekem egy full kínai tabletem van (Voyo A1 mini), beírtam a keresőszavakat hozzá, az első oldalon zipen belül, mindenhez rendezve megtaláltam.
Érdekes, de valahogyan jobb a (rajongói...?) támogatása a távol keleti tableteknek.Remélem segítettem.
-
sakal83
addikt
Sziasztok
Érdeklődnék, hogy, ha egy 1024X600-as felbontású windowsos tablet képét kivezetem hdmi-n a tv-re, akkor fullhdben meg tudom jeleníteni a TV-n a képet?
-
jeni
félisten
ez android felületű,és Win10-t írnak oda?
vagyis kettős bootolású vagy az androidot le lehet cserélni Win10-re?
PC-nél okés,hogy Win rendszer vagy Linux egy gépen,de tabletnél még ilyet nem láttam.
Egy ilyen gépnél ahol ez Mac OS X fut van-e más rendszerrel egy időben egy gépre való telepítési lehetőség? -
akoska23
aktív tag
Sziasztok! Újfent kérdésem lenne Lenovo Thinkpad 2 táblagépemmel kapcsolatban. Sajnos aktív tollam nincs hozzá és arra nem jöttem még rá hogyan kell képernyőmentést csinálni nélküle ezért leírom a problémám. Már win 8.1 alatt sem töltődtek be az alábbi driverek;
bcmfn2 Device
Intel(R) Dynamic Platform & Thermal Framework Driver
Akkor sok kutakodás után sikerült megtalálnom és megjavítanom őket mert az eszközkezelőben természetesen frissítéskor azt írja naprakész meg hogy nincs frissebb de nem működik. Mikor rendberaktam érzésem szerint lassabb lett a gép....
1 hete frissítettem Windows 10 re az eszközkezelőben megjelent ugyanez a két eszköz hogy nem tölthető be az illesztőprogramjuk de lett hozzá egy harmadik is;
Broadcom GNSS Geolocation SensorFontos ebből nekem valamelyik? Vagy ne foglalkozzak vele?
A gép sebességével nincs bajom inkább csak a böngészést érzem lassúnak mindegy melyik böngészővel (Edge,Firefox)Esetleg ha valaki tudja hogy tudok print screenelni billentyűzet és toll nélkül az ossza meg velem. A Windows billentyűzettel természetesen megy de akkor az is ott van a képen 😌
-
takacsbotond
őstag
Sziasztok!
Szeretnék venni, max 50000Ft-ért egy Windowsos tabletet, használt is játszik.
Ennyiért van olyan amiben már 4GB RAM van?
Amire használnám: elsősorban játék, néha netezés wifiről, illetve filmezés nagyobb utaknál...
Méretre 8", vagy nagyobb. -
Swami
senior tag
Remelem jo helyen teszem fel a kerdest; 99 Euroert jo vetel egy vadiuj Acer Iconia W1-810- 16 HN? Vagy tudtok ajanlani hasonlo arfekvesu jobb gepet?
-
Tigerclaw
nagyúr
Ezekből a Teclast és hasonló tabletekből nincs olyan, ami csak windows-os és nem dual-bootos?
-
joergie
őstag
Úgy néz ki, hogy a z8300 viszi a 4gb ramot, és nem is melegszik úgy mint a z8500. Nagyjából ez a lényege ennek a cikknek.
Chuwi hi8 pro 8" 1920x1200as kijelzővel, z8300, win10 only, 2/32es,és van benne hdmi. 95$ előfoglalási ár nem hangzik rosszul, sőt.
Chuwi Hi10 kb ugyanez 10 colosban, 4/64, z8300 186$ előfoglalásban. Ehhez lesz külön vásárolható dokkolható billentyűzet, és 2 teljes értékű usb is. -
marilllyo
veterán
Én is egy javaslatot kérnék!
7"-8"
30.000 HUF
Skype, Viber videóhívások. (előlapi kamera mindenképp legyen). Fényképek nézegetése. Nagyon max youtube.Ha valaki válaszra méltatna annak köszönöm!
-
jeni
félisten
Üdv
Milyen tabletet érdemes venni?
Windows vonalon melyek a jók ár/értékben?Amit keresek:
7-s méretben (10-s méretben ha jó áron van)
4mag (több jobb lenne)
Hátsó minőségi fényképezés (a lehetőséghez mérten)
SIM fogadás nem feltétel (ez jelentősen megdobja a tablet árát)
SD kártya bővítésWifi esetén nem feltétel a DUAL mód.
-
Sogron
tag
Egész ígéretes: http://www.gearbest.com/presale.html?cat_id=11294 .
-
Joker88
őstag
sziasztok
tegnap hozzá jutottam egy Clark Ultimate 7i Win nevű táblához. Ajándékba kaptam,illik elfogadni
A gépen gyárilag Windows 8.1 " Bing keresővel" van rajta , jelenleg. A kérdésem, hogy lehet -e frissíteni W10-re, meg ugye elméletileg ez egy teljesértékű Windows, kellenek-e rá driverek, meg valami víruskergető,ilyenek..
A gépe specifikációi a dobozról leírva:
-Intel Atom Z3735G CPU ;
-7 inch IPS panel / felbontás 1024x600
-Belső tárolóhely: 16Gb
-RAM 1Gb DDR3
-Wifi, bluetooth, cameras /rear-front/ HDMI, stereo jack, micro usb, Micro SD slot
-
-
zaskar
senior tag
Sziasztok! Win 8.1-es tabletemet eladom. Nem szeretném, ha személyes adataim maradnának benne. Van Windows-nál olyan, mint Androidnál, hogy teljes visszaállítás? A fiókomból már kiléptem, de pl. a fiókképemet nem tudom törölni. Köszönöm előre is.
-
Viki84
tag
Sziasztok!
Új tablet vásárlásán gondolkozom. és érdekelnének a windowsosak. Eddig csak androidos volt, nem ismerem a win alapúakat. Egy win-es tablet mire elég? Mekkora a teljesítménye? Notbook helyett mennyire használható? Értem ez alatt, hogy a szoftverek mennyire futnak rajta? Mi jöhet szóba 150k körülig? -
hroberto
veterán
8 esetleg 10"-es tabot keresek. Lényeg, hogy 3G-s kellene. És ha lehet ne kínai no name modell. Köszi!
-
Akron99
aktív tag
válasz
IMIIKE1998 #8692 üzenetére
Szerintem 30 alatt felejtős. Hacsak nem használtat veszel. Ebben a kategóriában kis felbontást kapsz, gyenge kontraszttal, keves memóriával. Ilyenen filmezni nem élmény. Böngészni pedig idegesítő
-
Új hozzászólás Aktív témák
- DELL Latitude 7340 i7-1365U 16GB 512GB 13.3" FHD+ TouchScren 1 év garancia
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3093, 91% Akkumulátor
- Xiaomi Redmi Note 9 Pro 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciáva
- Apple iPhone 8 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AZONNALI SZÁLLÍTÁSSAL Eladó Windows 8 / 8.1 Pro
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest