Hirdetés
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Meggyi001: Több tucat Eiffel torony??? ... Igen, gyere mutatom, hogy hol...
- Hieronymus: Kalózkodás. Kalózkodás? hozzászólás
- bambano: Bambanő háza tája
Új hozzászólás Aktív témák
-
He-Nike
aktív tag
Sziasztok! A Lenovo ideapad miix 10 et lehet tölteni micro usb-n keresztül? Mivan ha csak egy telefon töltő van a közelben használható?
-
csimpánz
csendes tag
Sziasztok,
Sajnos tönkrement(eltört) egy kínából rendelt CUBE IWORK 8 8"-os típusú tablet érintő,és lcd panele.Ésszerű összegek között érdemes javítani?
Üdv,
Robi -
Ha valaki nem látta volna, és ajándékon gondolkodik, akkor most Media Markt-ban:
Asus T100HA 2/64GB, Z8500 - 100k HUF.
-
gg72
veterán
Sziasztok! Ma került hozzám anyósomék Acer Switch 10-es tabletje, amire éppen elkezdett feltelepülni a 10-es Win, de rögtön az első újaindítás után azt mondja a tablet, hogy "no bootable device" és hiába megyek be a bios-ba, valóban nem látja a flash háttértárat... Na, ilyenkor hogyan tovább?

-
Sotyks94
aktív tag
válasz
kisninja
üzenetére
Igen, azóta én is megtaláltam hogy 12V/2,5A-s imput van a tabban :S
Ezek szerint ezzel a power bankkal nem megoldható semmilyen átalakítóval sem?
Amúgy pontosan mi történhet akkor ha azonos feszt, de kisebb teljesítményű töltőt kapcsolok a tabra? Nem is tölt, vagy csak lassabban? Esetleg lehet valami visszaütője a dolognak? -
Htjet
tag
Sziasztok!
Valaki tud megoldást arra, hogy windows10-es pc-n, dlna-n serviio-val megosztott videókat, mivel tudnám win10-es tabon (Lark7iwin) megnézni ? Eddig vlc-vel meg windows media playerel próbáltam, de nem akar összejönni a dolog. Pedig smart tv-n meg androidos mobilon is működik.

-
RicsiSuly
aktív tag
Valaki tudta frissíteni a Lenovo Miix-et 8.1-re? 82% kiakadt....... :/ hiba: 0xc19001-0x20003
-
Sotyks94
aktív tag
Elvileg nemsokára érkezik a cube I7 stylusom. Már a kiegészítőkön gondolkodom, de közben felmerült 1 kérdés a töltéssel kapcsolatban. Ha jól tudom ennek a tabnak külön chargere van, nem pedig usb-n keresztül tölt. Nah most van nekem egy 20000mA-es power bankom, aminek van egy 5V/2.1A-s kimenete is. Én szeretném ha erről valamilyen kacifántos úton is, de áromt tudnék varázsolni a tabletre, mert az a 4-5 órta üzemidő, amit terhelés alatt nyújt nem igazán elég mindig. Szóva a probléma adott. Egy tab ami nem tölt usb-n keresztül, és egy power bank aminek usb-s kimenete van csak. Van erre valami féle megoldás? Átalakítókkal, vagy egyéb ... trükk szerűséggel hogy megoldható legyen? Valami olyasmire gondolok mint a kocsiban a szivargyújtóba tehető töltők, csak jelen esetben egy usb-s power bank kimenetét kéne átalakítani valami tab által befogadhatóra.

-
törölt tag
válasz
He-Nike
üzenetére
Még nem csináltam clean installt, mert nem volt rá okom és időm, de a többi (Wi7, 7i, Cesium, Encore) tableten ami megfordult a kezemben, mindig pendriveról csináltam.
Usb elosztóval feldugtam a tabra a pendriveot, egy klavi és egy egér társaságában, és úgy álltam neki.
Praktikus dolog előtte a pendrivera az összes létező drivert is felmásolni -
SeatZola
őstag
No egy kis beszámoló a Lenovo Miix-ről: felkínálta már a rajta lévő win8 a frissítést Win10-re. Elfogadtam, simán felment. Minden megy tökéletesen, érzékel a touch, elforgat a giro szenzor, megy a webcam. Minden teljesen okés. Igazán jó kis gép ennyi pénzért.
-
Drachoo
senior tag
Sziasztok!
Kicsit off. Valaki megnézné, hogy 8.1 alatt store-ban lát-e synology nas-hoz alkalmazásokat, pl ds video. Böngészőben megtalálom, de store-ban nem.
https://www.microsoft.com/en-us/store/apps/ds-video/9wzdncrfhv1x
Előre is köszönöm ha valaki tud segíteni.
-
darthsmoke
Korrektor
válasz
bayern19o0
üzenetére
Elvileg a telepítő a szabad hely keresésekor rákérdez, hogy hova teheti a menet közben keletkező fájlokat.
-
bayern19o0
csendes tag
válasz
darthsmoke
üzenetére
oké köszi! van is egy felesleges sd kártyám, azt hol tudom beállítani hogy a kártyára töltse a frissítéseket?
-
Sotyks94
aktív tag
válasz
RicsiSuly
üzenetére
Ha csak netezésre és multimédiára kell akkor jó, bár arra szerintem picit drága a teljesítményéhez képest.
Z3735F és 2/32-re nagyon sok alternatívád van, pláne ennyiért. Ha nem fontos a teljesítmény, és az olcsó ár akkor lehet jó választás, nem tudom hogy ez a konkrét modell mennyire jól összerakott, de kb szinte ugyan ilyen erős pl a nem rég még 30-ért árult miix 10.1 is. Ha meg nem kell hogy lenovo legyen akkor kínai tabok közül rengeteg választásod van. -
RicsiSuly
aktív tag
Egy kérdésem még lenne vettem a szüleimnek egy miix-et de, nekem még mindig nincs tabletem
80körül szeretnék valamit venni erről a [Lenovo miix 300-ról] vélemény. Miix 2 lett volna a legjobb de már nem kapható 
-
darthsmoke
Korrektor
válasz
bayern19o0
üzenetére
Tegyél be egy legalább 8 gigás SD-kártyát, és add meg a telepítőnek, hogy oda dolgozzon.
-
bayern19o0
csendes tag
Sziasztok! Most vásároltam én is egy allview wi8g-s tabletet, gyárilag windows 10 volt rá telepítve. De a mostani legujabb frissítést (15 11-es Update) nem tudja telepíteni mert nincs elég hely a c meghajtón. Jelenleg a c-n 5,58 gb szabad hely van.
Ezt hogy lehetne megoldani? A segítségeteket előre is köszönöm
-
Sotyks94
aktív tag
Wow ezek szerint azóta 3x is volt, és én mindig lemaradtam a miixről

Ezek amúgy csak ilyen vissza vitt 1-1 darabok, vagy többet is felraknak? -
RicsiSuly
aktív tag
Volt a telekomnak Yoga 2 4G tabletje is 30000-ért
[link] -
törölt tag
válasz
darthsmoke
üzenetére
Tegnap jött meg a MIIX, és ki is próbáltam.
Nem rossz, bár rettentően gyűjti az ujjnyomokat a kijelző.
Kb. fél percet késett a tab reakciója az usb feldugásra és leválasztásra.
Miután lecsekkoltam a lenovo oldalán, hogy megvan-e az összes driver Win10-hez (meglepődtem volna, ha nem) frissítettem Win10 Home 32-bitre, amit egy Mediacreationtollal készített pendriveról ment fel.
Az alapfunkciók (touch, klavi, vifi) rendben működnek frissítés után, mindenféle hókuszpókusz, registytúrás, és drivervadászat nélkül.A klavis tokra egy fúró segítségével simán lehetne csinálni egy usb vágatot, ha az ember tudná, hogy nem ott fut el a klavi elektronikája.
-
darthsmoke
Korrektor
válasz
SeatZola
üzenetére
Ja, én nem fogok vacakolni az Áruházas frissítéssel.

Leszedtem a Microsoft oldaláról a legújabb Windows 10 ISO-t (1511), és szépen fel fogom rakni kézzel pendrive-ról.
Csak egyelőre még tölt a kicsike, be sem akart kapcsolni, most van 10% körül.
Mindenesetre a teljes eMMC tartalmat előtte lementem, hogy vissza tudjam állítani a gyári állapotot, mert ez az előző (azóta visszavitt) Kiano tablettel nem sikerült...
-
SeatZola
őstag
válasz
darthsmoke
üzenetére
Azt olvastam a supportos oldalon, hogy 8-ról nem lehet közvetlenül frissíteni 10-re. Az áruház is a 8.1-et kínálta fel.
-
darthsmoke
Korrektor
válasz
SeatZola
üzenetére
Helló!
Miért frissítesz először 8.1-re? Miért nem közvetlenül 10-re?
Amúgy megjött nekem is, szerintem holnap lesz vele időm foglalkozni. Egyébként a hardvere majdnem ugyanaz, mint a Lenovo ThinkPad Tablet 2-nek, és annak a support oldalán van Intel Platform driver, lehet, hogy azzal érdemes lesz majd próbálkozni.Üdv, G.
-
vwpolopg
őstag
Egyébként mik a tapasztalatok erről a Lenovoról? Egy extra külső monitorral ki tud váltani teljes körűen egy 4-5 éves laptopot? Net-zene-film-YT-office felhasználás kizárólag. Játék nuku.
-
RicsiSuly
aktív tag
Lenovo miix 10et valaki lefrissitette 8.1re vagy 10?
-
senki11
aktív tag
Valaki esetleg az előző hsz-emre? Azóta is keresgélek. Most a chuwi hi10 van célpontban. Talán ez lehetne a megfelelő választás. Jónak tűnik, csak sajnos kevés video van róla. Olyat meg ahol kivesézik rendesen nem is találtam.
-
Drachoo
senior tag
válasz
darthsmoke
üzenetére
Sajna már mérgemben visszaraktam a win 8.1-et, de valami senzor volt plusz egy acpi eszköz és egy harmadik amire nem emlékszem...

Talán ez volt (Böngészőben erre kerstem rá):
The driver \Driver\WudfRd failed to load for the device sensor/bcngnsslocationsensor -
SeatZola
őstag
Köszi az ötletet. Tegnap megrendeltem és ma meg is jött a Lenovo IdeaPad Miix 10. Azt kell mondjam az árát nagyon-nagyon megérte. Gyári billentyőzetes tokos is kaptam vele. Az egész cucc origi új, bontatlan volt. A játékon kívül kb. minden normál tevékenységre elegendő lesz. Arra meg ott a Note4-em meg a Dell Precision M6800. Ez egy szerethető kis masina.
-
senki11
aktív tag
Az előbb lemaradt, hogy bevállalok megbízható kínai csodát is. Persze eu-s raktár előny.
-
senki11
aktív tag
Üdv! Hamarosan szeretnék beújítani egy új tabletet. Leginkább böngészésre, filmezésre lenne használva. Játék nem nagyon érdekel. Fontos lenne viszont a szép kijelző és az, hogy az office elfogadhatóan fusson. Előny a hdmi is. 200 euró alatt érdekelne a cucc. Ja és 10' méretben. Eddig ezeket nézegettem: Chuvi v10, quantum view - mondjuk ez 200 felett van, de jár hozzá billentyű.
Még annyi érdekelne, ki tudnám-e egy ilyen masinával váltani a jelenleg desktop módban, külső monitorral használt asus 1005ha-t? Ezen jelenleg linux lite fut. Természetesen a tabletet nem szeretném ilyen sorsra ítélni, csak elgondolkodtam ezen, mivel a videókban elég fürgén fut rajtuk a win.
A válaszokat, ötleteket előre is köszi!

-
törölt tag
Én is ilyenkor nem olvasom a topikot pár napig

Más: tudnátok ajánlani itthon is kapható 2 in 1 gépeket? Max 10-12" (minél kisebb), normális billentyűzet, tehát akár buszon is lehessen pötyögni vele. Minél olcsóbb legyen, de még használható (2/32).
Azért jöhetnek tippek kínai dzsunka márkákból is, sose lehet tudni.
-
NGA
addikt
Ezekkel a Z2760-as tabletekkel lehet szívni rendesen. Nekem is volt, már a 8.1-re frissítés is egy szenvedés volt. Állandó képernyő driver problémák voltak. Maga a proci is eléggé lassú volt. Valamikor 2012-ben jelent meg.
Vicces, hogy ennyiért árulják, mert kb 1 éve is olyan 40-50 körül árulták, de az elavult proci miatt nem nagyon vette senki.
-
Drachoo
senior tag
Ez érdekes, felraktam a win 10-et megint. Elvileg driver nem frissült, megjött egy frissítés és megint megállt a képernyő elforgatása...
Mi a vihar lehet ez?update 1:Helyesbítek, időnként van elforgatás, ki érti ezt?
Ezek települtek:
KB3116900 - Biztonsági frissítés
KB3119147 - Biztonsági frissítés
KB3116278 - Frissítés (Nekem ez a gyanús, mintha ez települne utoljára)update 2: Most mintha rendben lenne az elforgatás...

Új hozzászólás Aktív témák
- iPad Air 5 256GB M1 Cellular Hibátlan/1-3 hónap gar./Akku 95%/p4517
- DELL LATITUDE 7275 2in1 12.5" IPS Win10 TABLET/NOTEBOOK 8G/256GB ÜZLETBŐl, GARANCIÁVAL
- Xiaomi Redmi Pad SE 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciaval
- DOBOZ+TÖLTŐ Samsung Galaxy Tab A7 Light 32GB/3GB
- iPad Air 4 64GB Cellular Megkímélt/1-3 hónap gar./Akku 97%/p4519
- Újszerű Dell Latitude 7440 -14"FHD+1 IPS - i5-1345U 16GB - 512GB - Win11 - 1 év garancia + Dokkoló +
- LENOVO Legion Pro 5 16IRX8 - 16" WQXGA 240Hz - i5-13500HX - 16GB - 1TB - RTX 4060 - 9 Hó garancia
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3519
- Apple iPhone 11 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3849
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest

Eseménynaplóban figyelmeztetés hegyek, hogy a különböző sensor drivereket nem sikerült betöltenie... Úgy látom számomra klassz lesz ez a windows 10.