Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- SzDavid99: Van 20 perced? Akkor tanulj meg koreait olvasni!
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- GoodSpeed: Bye PET Palack, hello SodaStream
- GoodSpeed: Pillangóhatás: F billentyű meghibásodása -új gamer számítógépasztal
- Kalandor: „Ha engedtem volna a lelkiismeretemnek, az üzlet kevésbé lett volna jövedelmező”
Új hozzászólás Aktív témák
-
ufonauta
aktív tag
válasz
Heavyrain #8770 üzenetére
Szerintem inkább ide tartozik, mint a saját topikjába.
Wan egy Chuwi HI8 tabletem, ami eredetileg dualbootos volt. Android/Win 8.1. lefrissítettem W10-re, majd az androidot legyalultam róla és a Techtabletről letöltött Win 10 image-vel csináltam egy tiszta telepítést. Így telepítve a Win10 feltelepül és működik rendesen. De gondoltam az az igazán tiszta Win, amit én húzok le az MS oldaláról, így a mediaCreationTool-al leszedtem a megfelelő verziót és elkezdeném telepíteni. (gondoltam, majd a win telepítővel particionálom én a lemezt úgy, ahogy én szeretném és nem úgy, ahogy a techtabletes kép teszi) Node az installra kattintás után kiír valami olyant, hogy CD/DVD, vagy USB meghajtó driver kell neki és ha külső meghajtón van a driver, akkor most beadhatom neki. Puff itt elakadtam.
Találkoztatok már ilyennel? Van rá valami megoldás?
Új hozzászólás Aktív témák
- Felforgatná Kína a technológiai világrendet
- Megérkeztek a Xiaomi 15T sorozatának telefonjai Magyarországra
- Suzuki topik
- Goddess of Victory:Nikke
- Battlefield 6
- PlayStation 5
- Elemlámpa, zseblámpa
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- További aktív témák...
- iPad Pro 11" 256GB Wi-Fi + Cell. (3rd. gen.) Space Gray
- Apple iPad Mini 6 Purple 64GB Wi-Fi, Apple Pencil 2nd gen, kitámasztós tokkal
- Tolino Vision 4 HD Ebook olvasó Háttérvilágítás, wifi,8 GB, 6"
- iPad Pro 12,9 2TB 5. generációs M1 chip 1 év garancia
- iPad Pro 11" 3rd gen, M1 8 mag, 8GB, 128GB Wi-Fi + Cellular, , asztroszürke
- BESZÁMÍTÁS! Asrock B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080 8GB Zalman T4 PLUS ADATA 600W
- Vadiúj számlás VGA kártyák! Már kamatmentes rèszletre is! Kèszleten lèvő termèkek
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 12600K / RTX 3070Ti / 32GB DDR5 / 512 SSD!
- ÚJ HP OmniBook Ultra Flip 14"OLED 2,8 K 120Hz - Ultra 7 256V - 16GB - 1TB - 2,5 év gari - MAGYAR
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3598, 94% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest