Hirdetés
- urandom0: Száműztem az AI-t az életemből
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- hcl: Poco F2 Pro facepalm
Új hozzászólás Aktív témák
-
arnd
senior tag
A touch-os win gombot át lehet valahol konfigurálni? Mit pl. PrtSc, hosszan nyomás esetén?
-
larryking
senior tag
Üdvözlet. Van egy Samsung XE700C1T hibridem, a gond, hogy nem jön vissza alvó módból, illetve kikapcsolni csak az újraindítást választva lehet. Leállítást választva, mindent lekapcsol, de a ventillátor pörög tovább. Mi lehet a gond szerintetek?
-
Upo
addikt
válasz
fcbarca
üzenetére
Privátban amit írtam az nem működik? Rádugod a billentyűzetet, elindítod a win-t. Amikor kéri a jelszót akkor ott van egy leállítási menü, azt meg kell nyitni, és rányomni az újraindításra, miközben a shift gombot nyomva tartod. Akkor újraindul a helyreállítási menüben, ahol van windows helyreállítása.
-
Levwi
aktív tag
Hellosutok lenne egy kis gondom, ma telepítettem win 10-et egy kiano intelect 8 tabletre működött is, gondoltam csinálok egy restartot, na azóta semmit nem tudok csinálni, vele, csak annyit ir hogy kiano es nem csinal semmit, be se bootol, a biosba nem tudok belepni, mi lehet a gond? Remélem segítetek.
-
ezanickem
tag
Sziasztok!
Tabletra volna szükségem. Amit tudok windows tablet kéne 80e körüli áron, office, email, böngészésre. Nem hátrány ha volna bill illetve 10 körüli kijelzőméret.. Film, zene, játék nem izgat. Eddig ezt néztem Lenovo MIIX 300 (80NR001YHV) 32GB. Köszönöm a segítséget és infokat előre is.
-
Maist
senior tag
válasz
fcbarca
üzenetére
Az úgy (bármilyen 8.1 gépen) elkészített pendrive-ról, amit linkeltem be fogsz tudni boot-olni. Esetleg a pendrive-od lehet nem tetszik neki?
a "boot from file" ikonra kattints, ott a pendrive elvileg látszana a listában, és a pendrive-ról az bootmgr.efi. fájlt kell választani. -
Maist
senior tag
válasz
fcbarca
üzenetére
Nekem is ilyenem van, és nekem sem lép be recovery-be bekapcs+hangerő le vagy fel gombbal. A recovery-t én a gépházból hoztam elő, de nálad az nem játszik sajnos. Annyit tudok javasolni, hogy dugj rá újra bill-t, és az ESC gombot nyomogasd azonnal a bekapcsológomb megnyomása után. Tehát bekapcs. gomb kb. 1-2 másodperc, majd esc sűrű nyomogatása. Ha sikerül belépni, akkor a bios-ban kapcsold ki a quiet boot-ot, és írj be 3 mp-et a boot-nál az esc gombra való várakozásra. Ha ez jó, akkor másik win. 8.1-es gépen készíts helyreállító meghajtót ez[link] alapján, és majd erről boot-olj be. Ekkor elő fog jönni a recovery, és ott válaszd a teljes visszaállítást. Remélem sikerül majd!
-
fcbarca
őstag
válasz
this is life
üzenetére
hiába teszek hozzá akármilyen bootolható pendrivot, bekapcsolom,kiirja hogy beex és már be is lépett a windowsba..próbáltam már billentyűzettel,nyomogtam az összes gombot semmit nem adott ki,tovább belépett és bejelentkezési ablakra
-
válasz
tejeskifly
üzenetére
Van 20% elonye a cherrynek, de a felbontas miatt el is fogy ... jatekok alatt szerintem szerintem nagy kulonbseg nem lesz, 3d markban meg az x7 atom is ugyan azt tudja mint a baytrail sorozat atomja [link] ahol elony lenne a cherrynek hogy 4 giga ramnal tobbet is kezel dualban de a tabok nem ilyenek amit kineztel .. annak jarj utana melyik a megbizhatobb, kiforrottabb es valaszd azt a tabot.
-
tejeskifly
aktív tag
válasz
this is life
üzenetére
Azért a cherry trailben a gpu az ami többet tud, ahogy néztem.
-
válasz
tejeskifly
üzenetére
Egy benchmark a cpuk-rol [link] gyartokat nem nezve, a cherry kicsi elonye elveszik a felbontas miatt, igy fele forma , foleg hogy a ram merete is egyezik. A techlastrol anno lebeszeltek , hogy van veluk gond, chuwi tulajkent nekem problema mentes a tabom chuwi vi 10 pro , de van aki nem ilyen szerencses...
-
tejeskifly
aktív tag
Sziasztok!
Kérdésem lenne, 2 tab közt vacillálok, techlast X80HD eu raktárrol $92 vagy chuwi hi8 pro kínai raktárról $99
Lehet csak januárban rendelek tabot, addigra lehet lesz a chuwi is eu raktáron.
Szerintetek melyik éri meg jobban? a cherry trail miatt a chuwi felé hajlok, de nem tudom ad-e annyival többet. Néha egy kis lightos játék lehet menne, abban mennyivel tud többet adni a cherry trail?
-
fcbarca
őstag
válasz
this is life
üzenetére
már próbáltam,kiírja hogy beex és már betöltötte a windowst,bejelentkezni meg nem tudok mert nem tudom a kódot,és semmilyen recoverybe nem tudok belépni.wifi nem működik,valami van vele(szoftveresen)
-
-
Sotyks94
aktív tag
válasz
SUPREME7
üzenetére
Ezt próbáltam, és pont ellenkezőleg működik mint az nekem kéne. A gép első indításánál nem kér jelszót, viszont minden egyes képernyő lezárásnál igen XD

közben megtaláltam a megoldást

-
SUPREME7
őstag
válasz
Sotyks94
üzenetére
https://www.youtube.com/watch?v=ONAKzmS5hbI
Bár nem tudom, hogy ez csak screen off-on-nál kapcsolja-e ki, vagy indításnál is.
-
Sotyks94
aktív tag
Win 10-es tabnál ahányszor csak lezárom a képernyőt mindig újra be kell jelentkeznem az MS accommal

Erre van valami megoldása valakinek hogy az ms accal csak akkor kelljen bejelentkezni ha a gépet első alkalommal indítom? Nagyon frusztráló képernyőn bepötyögni a nem rövid passomat, még akkor is ha csak fél percre zártam le a képernyőt...

-
A 8 giga keves lesz ha nem kulso eszkozrol frissitenel, egy masik gepen hozz letre egy boot win10-et a media reations tool segitsegevel , a microsoft oldalarol letoltheto , majd onnet frissits... de lehet hogy megnigy is necces a tarhely merete , mert menti a win old mappat , es szuz gepen is az alapboló10 giga folott volt nalam . De egybprobat meger...
-
tevfik
tag
Köszönöm a segítséget.
Tanulságos! Akinek nincs dokkolható billentyűzete vagy nem csatlakoztat hozzá. Képernyő billentyűzet megnyit windows szimbólum + p ( csak második képernyőre, vissza kérdez, majd " igen " válasz )
Innentől billentyűzet nélkül is, tv-re ráköt tablet képernyő lekapcsol a tv-n megjelenik. Nincs duplikáció.
Ilyen hibával találkozott valaki? Nincs hely a gépen "szerintem alapból sem " windows 10 telepítésére. Most 8GB szabad hely van. Ma kétszer próbáltam, a csatlakoztatott microsd-t is megadni majd az újraindítást követően mindig sikertelen a telepítés végkimenetele.
-
trafóóó
tag
Kinek van ilyen tabletje?[Onda V919 3G Air 3G]
Érdekelnének a tapasztalatok erről a gépről.
Köszönöm. -
NoMagix
addikt
Apró kérdésem lenne, a Miix 300-mon szeretném kipróbálni a micro HDMI-t, vettem egy átalakítót össze is kötöttem a lapos tévével, de nem történik semmi, pontosabban csak amikor bekapcsolom a tv-t, akkor egy pillanatra megjelenik a tab-on a második kijelző, de amint tovább lép a tv bejelentkező logón, onnantól már nincs másik kijelző!
Nagy szenvedések árán (lumbágóm van) kivettem a tv-ből az egyetlen kábelt és összekötöttem a monitorommal, ott még ennyi sem történik, mint a tv-nél!
A tv-n és monitoron kiválóan működik az androidos tab vagy a médialejátszó!Rossz lenne a tab-on a HDMi?
Lehet egy micro HDMI átalakító rossz? -
libamajas
tag
Vettem egy angol tablet tokot billentyűvel és az a gondom, hogy például L betű helyett 2-est ír stb..
Windowsos tabról van szó. Megnéztem a vezérlőpultban a nyelvet de magyaron van. -
tevfik
tag
Most frissítem win 10 -re a hp pavilion x2 gépet!
Kérdesem. Ha lassú lenne vissza, tudom rakni a recoveryből az eredeti windows 8.1 Bing rendszert?

-
fcbarca
őstag
Sziasztok. Van egy beex flash tabletem. Nem tudom bejelentkezni, elfelejettem a jelszot, net, wifi, nem megy, resetelni nem tudom. Ötlet?
-
vatafakk
aktív tag
sziasztok,
HELP
Utok i800-on van aki életre tudta bírni a kamerát és a képernyő elforgatást windows 10 alatt? Bosch szenzornál ír is felkiáltójelet az eszközkezelő, a 8.1-es driverrel nem akar menni.
Kameránál teljes a tanácstalanság, ott simán hibával kidob a kamera app... -
_t0Mi_
aktív tag
Hátha valakinek segíteni fog:
Szerencsére sikerült megoldanom a sleep módban történő erőteljes merülést.
Tablet: Teclast X98 ProKét probléma is volt, mindkettő driver problémára vezethető vissza.
Az egyik: az Intel Audio driver nem hagyta, hogy a gép sleep módba kapcsoljon. Ez nem a tablet, hanem a SoC driver hibája. A megoldás: ha leveszed a hangerőt, mielőtt megnyomod a gombot, akkor már eltűnik a jelenség. Erre lehet írni egy szabályt, hogy sleep módban automaitkusan levegye a hangerőt, míg ébresztésnél vegye fel, így már gond nélkül belép az energiakímélő státuszba.
A másik: ha végre sikerült neki elérni a sleep módot, akkor pedig a Realtek I2S Audio Codecnek volt jogosultsága, hogy felébressze, és sajnos meg is tette azt. Ezt egyszerűbb volt megoldani, az eszközkezelőben simán ki lehet kapcsolni, hogy az eszköz felébressze a gépet.
Így a korábbi, 6-7 órás éjszakai időszak alatti a 30-40%-os merülésből lett 0-1% közötti, amit gondolom nem kell ecsetelni, hogy mennyivel használhatóbbá teszi a tabot..
Tesztelve két napot.Remélem tudtam valakinek segíteni!
-
Ma reggelre elnyerte végleges (remélem) állapotát a Miix. Windows 10 feltelepült, rendben működik. Én hagytam, hogy mindent a kütyü intézzen, lassabb, de nyugodtabb volt. Valószínűleg a mediacreatortool-os első próbálkozásnál is rendbe lehetett volna rakni a driver-ekkel...

Nagyon tetszik ez a masina, főleg ennyiért
-
NoMagix
addikt
Üdvözlök mindenkit, jelentem ma beléptem a Win tab-os klub népes táborába egy Lenovo Miix 300-sal, még 8.1 van rajta!
Még óvatosan közeledtünk egy máshoz, kicsit furcsa a sok android után!
Reszkessetek, jönnek majd a kérdések! -
mikesa
tag
válasz
koncsik
üzenetére
Egy hete nincs meg a gép és már 2x szétcsesztem a rendszert...
Másodjára legyalultam a rendszert, és mediacreatorral létrehozott usb-vel feltettem a 10-et. Elindult, de persze semmi nem működött rajta, csak HUB-on keresztül volt egér és billentyű. Felpakoltam hozzá a lenovo összes driverét és azóta is szépen muzsikál! (még cortana-val is tudtam "beszélgetni"). -
Vindex
tag
Win 10-es van két tabin. Egy Toshiba Encore és egy Asus Transformer t100. Mind a kettőre másodszor tettem fel és működnek is. Egy probléma azonban mindkétszer mind kettőnél azonos. Nevezetesen akkor, amikor alvó állapotban vannak nem jelez hanggal egyik sem, amikor e-mailt kapok. Hiába állítottam be az értesítések engedélyezését a postában, és hiába van engedélyezve a vezérlőpulton a rendszerhangok, akkor sem jelez. Valaki próbálja már ki, hogy neki működik-e, vagy mit kellene még beállítani.
Köszönöm! -
mikesa
tag
Lenovo miix 10 tulajok számára!
Pár napja szétkaptam a tabot... jelentem oldalra kirakható a micro usb port a micro sd kártya mellé (ott mellette van kialakítva hely sim kártya foglalatnak, 3G változathoz, amit mi nem kaptunk meg), úgy hogy az eredeti is megmarad. Remélem lesz időm és ha neki tudok állni teszek fel képeket!
-
KISDUCK
addikt
Van egy allview wi7 tabom és a google szolgáltatásokat nem tudom neten használni vele pl.: ha youtubot szeretnék nézni ezt kapom: there is a problem with website's security certificate. The security certificate presented by this website has expired or is not yet vaild. Security certificate problems may indicate an attempt to fool you or intercept any data you send to the server."
Ha nyugtázom a dolgot, hogy ennek ellenére szeretném megnyitni az oldalt akkor csak valami torz és hiányos lapot nyit meg. Más böngészővel sem megy a dolog. Valami ötlet?
Up.: Közben megoldódott, a dátum beállítás el volt csúszva pár napot és az miatt tiltott le bizonyos oldalakat.
-
törölt tag
Acer Iconia One S1002 jó választás szerintetek 60-ért? Mondjuk 3735F van benne, ez meg Bay-Trail ha jól tudom. 32/2 és ha minden igaz Win10.
Látom közben feljebb már megvitattátok

-
Tünci86
csendes tag
kábellel rákötöttem a hangszóróm úgy jobb volt,full hangerőn minden,nade utána...
Egyszercsak mikor ránéztem lekapcsolt a gép se kép se hang.
Nagynehezen bekapcsolt de csak azt írta újraindíthatom,ezt párszor nyomtam,aztán az lett a vége,hogy újra kellett telepíteni.
Ezzel elment a délután mert lassú volt nagyon. Utána örültem mert a BT hangfallal rögtön összecuppantak, és szólt is. Az örömöm addig tartott míg a billentyűzettel nem próbálkoztam. Most azzal nem hajlandó párosodni a gép,sőt legtöbbször nem is látszik a bt listába (bekapcsoltam stb.) Utána gondoltam nincs driver (nde miért nincs?) és eltűnt az összes Asus progi. Szorgosan letöltöttem az oldalukról minden segédprogit stb amit találtam. Erre mikor telepítettem volna azt írta, hogy ez nem Asus gép....Asszem én feladom a windowsal barátkozást,nem szeret engem...
-
Vannak gyarto specifikus driverei amit lehet kezzel kel felraknod , par kattintassal meg van a dolog , esetleg ha a techlasthoz melleketek dualdriver backupot akkor onnet mehetnek a w10 driverei..utan ha minden jol mukodik csinjan banj a driver frissitesekkel, mert a chuwimon a touchpanel erzekeleset cseszte el egy driver frissites.
-
-
tlac
nagyúr
válasz
Tünci86
üzenetére
Egy csomó progi van windowsra is, pl Order and Chaos 2, csak nem tudok belépni.
valószínűleg még így sem fogod tudni migrálni a mentéseket androidról ms fiókba
esetleg a kiadót/fejlesztőt megkédezhetedNem lenne hátrány ha egy ilyen mobil eszközt lakáson kívül is lehetne használni/hallani.
Bluetooth hangszórót lehet valahogy csatlakoztatni, úgyhogy a hang ott szóljon?elvileg igen, de nincs vele tapasztalatom
szerintem nézd meg jobban azt a hangerő problémát
ha megnyitod a tálcán lévő keverőt, ott fel van tekerve minden? -
Khelben
nagyúr
válasz
jeromosi
üzenetére
Néhány hónapja ez a gép 95k volt az edigitalban. Szerintem kérdezz rá, hogy 70-ért odaadja-e. A kiterjesztett garanciánál meg el kell olvasni az ÁSZF-et, mert nem biztos, hogy a második tulajra is érvényes.
-
válasz
koncsik
üzenetére
Miix 10.1: Kicsit hosszabb útat választottam, nem biztos, hogy jó lesz (lenovo fórum/support-ot olvasgatva döntöttem így)... minden frissítést ráengedtem a 8-ra (több mint 1 GB), jelenleg a 8.1-et szedi a store-ból... aztán majd haladunk tovább, ha lehet (microsoft support oldalon olvastam, hogy a 2014-es intel grafikus driver hiánya jelenthet gátat csak a Get Windows 10-hez eljutáshoz)... legfeljebb jön a lenovo recovery, aztán marad a 8 vagy 8.1... nem volt azzal se különösebb bajom, de talán jobb lenne a 10.

-
jeromosi
aktív tag
Sziasztok!
Ettöl a hirdetőtől érdemes ezt megvenni?
És szerintetek ez jó ár érte?
És megéri ennyiért?[link] -
Tünci86
csendes tag
Egy játékboltnál volt karácsonyi nyereményjáték és 10000 ftos vásárlás felett lehetett résztvenni (könnyű elérni ha saját és rokon porontyokkal együtt 9 gyereknek vásárolsz kari ajándékot)

Egy csomó progi van windowsra is, pl Order and Chaos 2, csak nem tudok belépni.
A tartós frissítések miatt vacilálok pl hogy melyik tab maradjon, meg vannak a windowsnak is előnyei. Bár most ez hogy ilyen halk elkeserített. Nem lenne hátrány ha egy ilyen mobil eszközt lakáson kívül is lehetne használni/hallani.Bluetooth hangszórót lehet valahogy csatlakoztatni, úgyhogy a hang ott szóljon?
-
vatafakk
aktív tag
sziasztok,
van arra mód, hogy windowsos tablethez 2 bluetooth eszközt csatlakoztassak egyszerre?
mivel a lenovo miix 10en okosan alulra tettek az usbt, ezért bluetooth eger lenne csak megoldas dokkolo mellett, viszont a hangszorom is bluetoothos es félek tőle hogy nem menne egyszerre.
bt egeret még nem vettem, ezert nem tudtam kiprobalni sajnos. -
tlac
nagyúr
válasz
Tünci86
üzenetére
hol lehet ilyeneket nyerni?

mivel 2 éve androidos tabletet használsz, valószínűleg azt kellene meghagynod
a google-ös mentéseidet biztos, hogy nem fogod tudni használni, mert jó eséllyel ugyanaz a program win-re meg sem leszmivel ott van mindkét rendszer nálad, könnyen össze tudod hasonlítani
de:
-a windows tableten nagyjából fut az összes program, ami asztali pc-n is megy (amit persze bír a hardver), kezelhetősége már kérdéses, mivel nagyrészt ezek egeres használatra vannak felkészítve, így valószínűleg érintőképernyőn kényelmetlen lesz az apró vezérlőelemek miatt
-a strore-ból elérhető programoknál már jobb a helyzet, azok kényelmesen mennek tableten, viszont ezekből sokkal kevesebb van, mint androidon
-a win-re pont úgy folyamatosan jönnek a frissítések mint egy pc-re, így a támogatása sokkal jobb, mint egy android-nak (win10 2025-ig támogatva van), android-ra meg általában jön 1-2 rendszerfrissítés és annyi -
Tünci86
csendes tag
Rögtön akadt is egy kérdésem: iszonyú halk max hangerőn is. fülessel is. a mobilomon belenéztem ugyanabba a youtube videóba és az asus tab sustorgás volt ahhoz képest,ugyanazzal a fülessel a telefont max hangerőn már nem is bírnám hallgatni. Ezen lehet javítani? nincs esetleg lekorlátozva vagy ilyesmi?
Ha pl távolsági buszon néznék filmet egy szót nem lehetne már hallani
-
bayern19o0
csendes tag
Köszi, végül sikerült a power és a hangerőszabályozóval működésre bírni.
Windows 10 1511-es telepítése után viszont az sdo érzékelő v2 driver hiányzik. Minden mást szépen automatikusan felrakott. Mivel hiányzik ez a driver az automatikus forgatás megbolondult. Tudjátok esetleg hogy honnan tudom ezt beszerezni? az interneten találtam egy honlapot de nem tűnik valami biztonságos oldalnak.:S -
Tünci86
csendes tag
sziasztok!
Pár napja nyertem egy Asus t100 chi-t. Próbálok átköltözni bele. 2 éve nem használtam Pc-t,nekem teljesen kiváltotta egy androidos tablet. utóbbiból 2 hónapja vettem újat (lenovo yoga tablet 2) még nem tudom melyik masinát adjam el, mert 2 felesleges.
Szóval nagyon örültem,hogy sok alkalmazás már elérhető windowsra. Viszont pl egy játékmentést sem tudok elérni, mert androidon google fiókkal léptem be és azzal mentett,itt ugye meg csak a microsoftos játszik...esetleg valami ötlet, hogy tudnám ezt megoldani?Még ismerkedünk az Asussal,ha valakinek ideje engedi írhatna meggyőző érveket miért ez maradjon

Köszönöm a segítséget
-
kivulallo
tag
válasz
this is life
üzenetére
az király, mert karácsonyi ajádnék lenne a cucc, a célszemély meg dolgozna vele

franc a kíváncsiságomba...
-
Tim82
félisten
-
-
kivulallo
tag
Sziasztok! Kinek van Chuwi Vi10-es tabja aki komolyabban foglalkozik vele? Én most vettem egyet és kíváncsi lettem, próbáltam usb-t bootolni róla, de nem látta egyik pendriveomat se, usb kártyaolvasót se, a belső kártyaolvasóról sem tudott bootolni. Sajnos voltam olyan hülye hogy elkezdtem kétségbeesetten állítgatni az usb módokat, amíg ki nem kapcsoltam a portokat... Így most billentyűt se lát, ergo a biosba nem tudok bemenni visszaállítani.
Valaki tudja hogy működik belülről ez a dualboot rendszer, esetleg biost lehet nullázni valahogy, vagy reflash-elni? Végigkutattam már a netet, az egyetlen értelmes infó az volt, hogy valamelyik partícióra kell felmásolni a bios telepítőt (ami egyébként usbről bootolna), és ha újraindítom EFI Shell-el akkor a telepítő script automatikusan indul... Egy a baj, a 15 partícióból mindegyik raw (vagy csak a windows látja annak).
Windowst, Androidot, Android fastbootot (DnX mód), EFI Shellt elérem.
Valakinek van megoldása? Eseleg az OTG megy ilyenkor? Vagy a dokkoló billentyű? (még nincs nálam, egyszer csak érkezik postán...)
Köszi!
-
_t0Mi_
aktív tag
Ilyenem van elérhető: standby network connected s0
Hibernate, fast bootSleepstudyban
Ezek okoznak magas processzortevékenységet a háttérben:
Intel(R) Serial IO I2C ES Controller (\_SB.PCI0.I2C7) - 100% 7:48
CPU C0 Time - 60% 4:40
Intel(R) HD Graphics (\_SB.PCI0.GFX0) - 9% 0:42Ezek sleepben futottak. Mik lehetnek ezek? Elvileg nem fut semmi..
Driverek rendben vannak.
Köszönöm! -
tlac
nagyúr
válasz
bayern19o0
üzenetére
nyomd hosszan a power gombot, amíg ki nem kapcsol
-
bayern19o0
csendes tag
Helló!
Windows 10-es tabletnek nyomtam egy alaphelyzetbe állítást, azonban a windows telepítése közben valószínűleg lefagyott. Azóta semmi. Nincs billentyűzetem hozzá, ugyhogy nem tudom mit csináljak. Szerintetek?
-
törölt tag
Jó még valamire ez a Miix 10.1"-es tablet? Memória és belső tárhely oké, de a CPU nem gyenge egy kicsit? Egyszerű böngészésre, YouTube videózásra használható? Akadás, fagyás tapasztalható-e?
Köszi a válaszokat.
Új hozzászólás Aktív témák
- Netfone
- Elkészült az SMIC 5 nm-es node-ja, de a kínaiaknak haszna nincs rajta
- Chieftec-Prohardver nyereményjáték
- Milyen monitort vegyek?
- GL.iNet Flint 2 (GL-MT6000) router
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- PlayStation 5
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Apple asztali gépek
- urandom0: Száműztem az AI-t az életemből
- További aktív témák...
- Apple iPad A16 128GB,Újszerű,Töltővel,12 hónap garanciával
- Samsung Galaxy S9 FE / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- ELADÓ - iPad Air 13" (M2, 256GB) + Apple Pencil Pro + tok
- ZEBRA XPLORE iX125R1 12.5" ÜTÉS ÉS POR ÁLLÓ Windows TABLET ( i5-6200, 8G/256/LTE/GPS ) GARANCIÁVAL
- iPad Mini 7 (2024) 128GB
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i5 10500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Zalman T4 Plus ADATA 600W
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Air 15 2025 M4 16GB 256GB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Blue Titanium -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen
- BESZÁMÍTÁS! Sony Playstation 4 Slim 500GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- iPhone AIR 256GB 100% (2028.10.22 Garancia)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
de melyik helyreállításra menjek am?van sok fajta