Hirdetés
- eBay-es kütyük kis pénzért
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Kalandor: Muti, mekkora a havad?!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Cifu: Űrhajózás 2025 - Összefoglaló írás
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha különkiadás – Bors
- Toomy: FOXPOST: régen jó volt, de már jobban jársz, ha elfelejted
- btz: Internet fejlesztés országosan!
Új hozzászólás Aktív témák
-
consono
nagyúr
válasz
simongab
üzenetére
Sajnos az Intel meg az MS hülyesége miatt csak 32 bites EFI van ezeken a tableteken, 32 bites OS-t tudsz bootolni. A gari az véleményes, de semmilyen windows telepítő nem bootol el? 8.1, 10? Esetleg próbáld meg az EFI-ben kikapcsolni a secure bootot, lehet, hogy az segít a telepítésben.
-
consono
nagyúr
válasz
Bernardo20
üzenetére
Tudsz linket adni a progira? Várj, megtaláltam. 23eFt
Mondtam volna, hogy kipróbálom Asus T100 Chi-n, de ha nincs free trial, inkább nem 
-
consono
nagyúr
válasz
tejeskifly
üzenetére
A PostNL is csak valami kamu fedőcég, nekem jött már velük pár cuccom, de közvetlenül Kínából jön ez is...
-
consono
nagyúr
válasz
perfegor17
üzenetére
Valószínűleg egy registry módosítás elég lesz, ha kionix driver van bene:
Windows Registry Editor Version 5.00
[HKEY_LOCAL_MACHINE\SYSTEM\CurrentControlSet\Enum\ROOT\SENSOR\0000\Device Parameters\kxfusion]
"ACPI\\SMO8500\\1-0"="{CDA4B5F8-53B4-4E7C-8A73-0D69852FBEBA}"
"Orientation"=hex:01,01,00,00,01,01,02Itt kell az "Orientation" értékeit változtatgatni 00,01,02 között, ha ezzel amit írtam nem megy.
-
consono
nagyúr
válasz
gyurkikrisz
üzenetére
A modern ui-s VLC szar, én is Kodit használok.
-
consono
nagyúr
Hát, formázni vagy exFAT-ra, vagy NTFS-re érdemes,de majd mások megcáfolnak
Áthelyezni úgy tudod, hogy pl. a képek mappa tulajdonságainál a hely fülön az áthelyezés gombot megnyomod és kiválasztod az előtte már az SD-n létrehozott képek mappát. Ezt el tudod játszani a Dokumentumokkal és a Letöltésekkel is. -
consono
nagyúr
A kupon egyszerű: kivágod, viszed magaddal, kiválasztod amit venni akarsz és az eladóval kell kiíratni a terméket, ő tudja csökkenteni az árat a 10%-kal.
Sok tapasztalatom még nincs sajnos a Chi-ről, ma van a 3. nap, hogy megvan és az elmúlt 3 napban hülyére dolgoztam magam, alig tudtam foglalkozni vele :/ Azért a Win 10 már felugrott különösebb tragédiák nélkül (upgrade volt, majd töröltettem is a régi rendszert), drivereket kellett frissíteni. A kijelző szép, elsőre kicsit zavaró volt a széles keret, de tabletként használva jól jön, nem zavar be a kéz semmibe. Meg jól jön a billentyűzetnek is a megnövelt méret, egészen kényelmesen tudok gépelni rajta. A Shiftek persze kicsit, de nagy az enter és a nyilak sem fele méretűek.
Ami kevésbé tetszik, az az, hogy a billentyűzetet külön kell tölteni, ezt az asszony Tap 11-én remekül megoldotta a Sony, ott egy kis csatlakozón keresztül tölti a gép a billentyűzetet összecsukott állapotban. A töltő amúgy is határeset, a 2A-s micro USB-s töltő lehetne kicsit erősebb, meg lehetne hosszabb a kábel, mert 1 méter sincs...
Teljesítményben viszont sokkal jobb a gép mint gondoltam, nyilván nem játékra van (azért a KSP elfut rajta, kicsit visszavéve
), de minden más pörög. Még nem tettem fel Chrome-ot, de az Edge 4-5 tabbal is remekül fut, a programok gyorsan indulnak, youtube full HD-ben is OK, stb.kb. ennyi, a többi majd ahogy jön

Ja, még valami: gyönyörű a gép
De az újlenyomatokat nagyon gyűjti. Viszont mivel passzív a hűtés, néma csendben lehet vele dolgozni, szórakozni és feltűnően nem is melegedik. -
consono
nagyúr
Sziasztok, 1GB RAM mellé milyen antivírust érdemes feltenni? A defender nagyon nem jön be... Ja, Win10.
-
consono
nagyúr
Sziasztok, van itt valakinek Acer Aspire Switch 10-e? Milyen együtt élve a gép? A full HD verziót nézegetem a HDD-s (500GB) billentyűzettel... Tudom, hogy a HDD csak USB2-n megy, azzal együtt tudok élni, ezt leszámítva mik a tapasztalatok? Év vége előtt le kell költöznöm a most használt gépemről és ha már váltani kényszerülök, akkor szeretnék valami 2-in-1-t venni.Igaz nagyobb, de a Lenovo Flex2 14-t, meg a Yoga 300-at is nézegettem még, de félek a Lenovó garijától...
-
consono
nagyúr
El lenni el lehet, nekem is van egy Toshiba Encore Mini-m, de ebben az árkategóriában nem a Windows a nyerő. Max akkor, ha minimálisak az igényeid (mint nekem
), vagy a program amit használni akarsz/kell nincs androidra. Én minimális böngészésre, levelezgetésre, képregény olvasásra használom Win 10-zel, arra elég. -
consono
nagyúr
válasz
hszilard666
üzenetére
Mi lenne, ha stream-elnéd a játékot a tabletre? Gondolom gamer géped most is van, ha PC-n játszol. Ez működik, legalább is WP-n ment, gondolom egy droidos tableten, vagy iPad-en is menne (windowsos tableten meg pont nem :/ ):
Új hozzászólás Aktív témák
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Máris limitálja egy európai disztribútor a GeForce-ok szállítását
- Apple asztali gépek
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Mobilinternet
- Autós topik
- Samsung kuponkunyeráló
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Békéscsaba és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- MSI 14 Modern C12M FHD IPS i7-1255U 10mag 16GB 512GB SSD Intel Iris XE Graphics Win11 Garancia
- www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok!
- Motorola Razr 50 256GB,Újszerű,Adatkabel,12 hónap garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 9600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 15 128 GB Kék 12 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Mondtam volna, hogy kipróbálom Asus T100 Chi-n, de ha nincs free trial, inkább nem 

), vagy a program amit használni akarsz/kell nincs androidra. Én minimális böngészésre, levelezgetésre, képregény olvasásra használom Win 10-zel, arra elég.