Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- MasterDeeJay: i7 4980HQ asztali gépben (vs i7 4770)
- juhi11: Karácsony esély, hogy észrevegyük: mások is valakik - még Isten is
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Toomy: FOXPOST: régen jó volt, de már jobban jársz, ha elfelejted
Új hozzászólás Aktív témák
-
Cold5
senior tag
Sziasztok,
Tabletet keresek a következő paraméterekkel:
- min.: 10" kijelző
- min.: Full HD felbontás
- min. 32GB belső tárhely
- bővíthetőség
- min. 8 óra videólejátszással de inkább több (maga a tablet, dokk nélkül)
- webcam, bluetooth
- ár: max. 200enem feltétel:
- legyen hozzá bill. dokk (USB legyen rajta), ha nincs akkor legyen Samsung féle Book Cover tok
- 4G
-
Wolfskin
őstag
sziasztok,
tablet vásárláson gondolkodom, ehhez szeretnék tanácsot, ötleteket kérni.• amit keresek 10-12" tablet,
• multitouch + wacom (azaz nyomásérzékeny, tollal is rajzolható, írható)
• lehetőleg windowsos (8-10) fusson rajta, (esetleg android...?
)
• van olyan, amelyik amelyik meg tud hajtani egy külső monitort? (leginkább egy hordozható usb-s monitort, mint AOC E1759FWU vagy ASUS MB168B+, esetleg egy hdmi-t)
• el bírjon futtatni egy photoshopotamik eddig felvetődtek: Thinkpad X220t tablet ( de ez már majdnem laptop, nagy az átfedés a laptopommal, hátrány, hogy viszonylag nagy és nehéz)
thinkpad tablet 2 /10 (amit olvastam róla, hogy elég gyenge hardveresen és nem tudom, hogy meghajt-e egy külső monitort)
samsung note 10 (hátrány, hogy androidos -szerintem - és nem tudom, hogy meghajt-e monitort)van tippetek?
-
Samott
addikt
Hihetetlen, de sikerult felvakarnom a dual boot firmware-t a VX8-as Chuwim-ra... :-) Visszakaptam a 8-as windowsomat, es eladhatom az androidos tablagepem. :-) Nem volt egyszeru mert szo szerint minden kinai volt: a forum ahol megtalaltam a letoltesi linket, a baidu tarhely (meg a regisztracio ra, ahol meg a capchata is kinai volt) es persze a letoltott cuccban talalhato leiras is. Szoval ha valakinek 3G-s, fekete, 32/2-es Chuwi VX8-as tablagepe van es szinten valtana dual OS-re szoljon, megvan mar minden cucc hozza es szivesen segitek. :-)
-
joergie
őstag
-
Deapimp
csendes tag
Ezt nem is tudtam... hát igy lehet, hogy még várok vele egy darabig amíg kiderül, hogy most mi is van. Köszönöm az infókat

-
Sogron
tag
Azért a HI10-nél valami nem stimmel:
a.) Vagy csak 2 G ram van benne;
b.) Ha nem az a pont, akkor meg nem z8300, hanem z8500-as proci van benne.Ugyanis a z8300 csak 2 giga ramot támogat!
-
Deapimp
csendes tag
Sziasztok!
CHUWI Hi10 ről mi a véleményetek? igaz még nemjelent meg de én már nagyon gondolkozom, hogy előrendelem.. nagyon biztató amit írnak róla.
-
Alg
veterán
Töltőből van valami ajánlott típus?
Jelenleg a legerősebb ami van egy 1,2 amperes, de ezzel a T100TA bekapcsolva, wifivel még mindig merül

-
codmester
tag
Sziasztok valaki használ switch 10 iskolában? Tudom furcsa kérdés :-)
-
consono
nagyúr
Sziasztok, 1GB RAM mellé milyen antivírust érdemes feltenni? A defender nagyon nem jön be... Ja, Win10.
-
cidalain
veterán
válasz
CHIPman
üzenetére
Marmint rosszat nem talalhattal. Mert iras van rola, mert ajanlott tabok kozt van.
A miix 3-hoz nezve teljesen okes, sot, ha az arat is nezzuk, akkor meg plane: jobb fullhd kijelzo, kicsit jobb proci, van android is rajta, gyengebb elolapi kamera.
Sot itthonrol is megveheto, igy 1 ev garival is rendelkezik pl (bar kulfodrol olcsobb ugye, plane 52% offal mmos 90 dolcsiert, bar ez lehet hogy nem eu raktaras, de akkor rajon meg kb 7000 ft afa, ugy se sok) -
Üdv.
Nagy vonalakban a Chuwi Hi8-ról milyen rosszat lehet elmondani egy mondjuk Lenovoval szemben, ami a minőséget és a használhatóságot illeti? A topicban kerestem, de nem találtam konkrét választ. -
junior11
veterán
Elég szépre sikeredett az Asus T100 Chi, viszont húzós az ára. Használ itt vki ilyen cuccot? Kár, hogy teljes értékű usb-t nem kapott, mint pl. az Acer aspire switch 10 a billentyűzet jobb oldalán...
-
Louro
őstag
Sziasztok!
Mivel lehet tabletre gyorsan átmásolni fájlokat? MicroUSB kábellel nem megy. Több helyen a wifit írták,hogy azon nyugodtan....csak az mégse hozza egy kábeles sebességét. Meg ha már összeköthetem géppel, miért ne másolhatnék is rá, mint pl. android esetén.
-
cidalain
veterán
Most nem jut eszembe, masik gepemen van. Holnap majd megirom.
Update: eszembe jutott: map & guide professional truck navigator
Neten lehet nezegetni hogy mit tud. Beszerezni is be lehet...Valami 3 dvd volt a program...
Kifejezetten ezt kertek tolem multkor hogy ezt tegyen ra gepre, mert hogy ez milyen jo. Tudja a korlatozasokat, meg pihenoket is meg mittudomen. En nem ertek hozza.
Bar aki kerte oneki csak laptopja volt, igy kovetes nelkul nyomta vele, a navija vopt a navi. De ugye egy gps-szel rendelkezo vason menne a gps kovetes is realtime. -
Akcok94
senior tag
Üdv,
Olyat kérdeznék hogy melyik tablet lenne a legjobb gps-nek, főleg net nélkül lenne használva. És milyen jó gps programok vannak az áruházban?(főleg kamionon érdekel)
Köszi
-
arnd
senior tag
válasz
lolchief70
üzenetére
Tök idétlen, hogy az újabb, magasabb számú eszközük a szerényebb képességű...
De minden esetre viszi ez is a W10-et, gondolom én, nem hiszem, hogy nagyon észre lehetne venni a proci különbséget. -
nexus6
aktív tag
a hp is kihoz egy gépet, talán eljut hozzánk is...
-
törölt tag
válasz
lolchief70
üzenetére
Itt, a topicjában érdemes olvasgatnod.
Ahogy elnézem, simán fel lehet rá tolni a win 10-et. -
lolchief70
aktív tag
Sziasztok!
Szerintetek erre a tabletre feltehető egy Win 10 vagy Win 8.1? Akár önmagában Win vagy dualban is megoldható esetleg?
A hardver elvileg nagyom ugyanaz mint a Dual Boot-os társai.
http://www.geekbuying.com/item/Teclast-X98-Air-III-9-7--Android-5-0-Lollipop-2GB-32GB-Tablet-PC-Intel-Z3735F-Quad-Core-1-83GHz--IPS-Retina-2048-1536-HDMI-WiDi-Bluetooth-WiFi---White-354273.htmlKöszi!
-
Lemaitre
tag
Egyébként valahogy meglehet oldani a vezeték nélküli egeret a bluetooth-al használni ha igen hogy lehet?
Van egy Logitech MX3200 egerem (de az USB csatlakozója az már elveszett így nincs meg csak magában az egér) ezt valahogy összetudom csatlakoztatni a tabletemmel (Onda v891) elvileg 4.0 bluetooth van benne -
Lemaitre
tag
Sziasztok
Ma jött meg az Onda v891 tabletemés tudtok segíteni abban hogy letöltöttem a google chrome-ot és akármilyen webhelyre megyek azt írja hogy az ön kapcsolata nem privát és nem enged be sehova
már sikerült megjavítani a problémát
-
törölt tag
válasz
bodnar10261
üzenetére
Iconia W500p.
Nem a hely(32 gb), vagy a wimboot a probléma, hanem van pár driver, amiből csak 32 bites van.
Az Amd C-50-es proci is egy külön állatfaj.
Egy 720p-s youtube videón nyekereg, de a Massive assault 2-t meg röhögve tolja full grafikán 1280*800-as felbontásban. -
zotyesz66
őstag
válasz
bodnar10261
üzenetére
az iconia w500p egy elég régi tablet, szerintem uefi bios sincs hozzá, anélkül meg asszem nem megy a wimboot, egyszerűbb SSD-t bővíteni benne.
-
Mattey
tag
Hello!
40-65k FT között keresek táblagépet, filmnézés, böngészés, esetlegesen játék céljából, mit tudnátok ajánlani?
-
törölt tag
Azt is végigjátszottam, és egyéb neten talált tippet is, de csak a win 10-re frissítés oldotta meg a problémát.
Utána csináltam egy win 10 clean installt is, azóta rengeteg helyem van.A 32 bites azért izgat, mert kissebb a ramfogyasztása, és lehet hogy jobban futnának némely programok, illetve lenne mindenhez driverem.
-
törölt tag
Egy Acer Iconia W500P-ről (2 gb ram, 32 gb tárhely) van szó.
Win 8.1pro 64bit volt rajta amikor használtan megvettem.
Frissítettem Win 10pro 64 bitre, mert a Winsxs (update) mappa bő 8 gigás volt (mert win7-től az összes frissítést ott tárolta), és nem engedte kipucolni semmivel.
Utána kezdtem vadászni a drivereket, és gyanús lett, hogy csak 32 bites van hozzá.
Igazán, csak azért váltanék, hogy hátha simábban futna 32 bites rendszerrel. -
Upo
addikt
válasz
üzenetére
Ugyanerre a tabra van 64bit aktiválás? Milyen tab ez amin megy a 64 bites windows? Miért nem jó a 64 bites? Pro aktiváláshoz csak pro-t telepíthetsz, a home nem fog aktiválni. De levágod a 64 bitest és felrakod helyette a 32 bites pro-t, annak elvileg aktiválnia kellene, a 32-es és 64-es termékkulcsa egyforma szokott lenni.
-
törölt tag
Egy olyan kérdésem lenne, hogy ha nekem van érvényes Win10 Pro 64 bit aktiválásom, felpakolhatok-e a tabomra Win 10 Home 32 bitet?
-
SharpSA
veterán
Mi a vélemény erről: m.gearbest.com/tablet-pcs/pp_232115.html?utm_source=androbit.net&utm_campaign=androbit.net&utm_medium=website
Van már valakinek ilyen? -
ufonauta
aktív tag
Sziasztok!
Rendeltem egy ilyent Chuwi HI8: [link]
Erről mi a szakavatottak véleménye?
Lehet ezt magyarítani valahogy? -
-
Upo
addikt
Ilyen vivotab note 8-at esetleg használtban kifogni, bár szerintem nagyon ritka. Nyáron én is erősen gondolkoztam rajta, valamelyik boltban volt valami kuponos akció, a 64 gigást árulták, 56900 helyett volt 48ezer párszáz bruttó. Én végül nem vettem, de haverom rendelt belőle egyet.
-
codmester
tag
Sziasztok valakinek van tapasztalata a Lenovo miix 3-mal?
-
Bomc
aktív tag
válasz
bodnar10261
üzenetére
Telepítésnél nem kért sorozatszámot. Amikor meg felraktam a drivereket, beaktiválta magát (gondolom biosból vagy uefiből kiszedte a kódot)
-
junior11
veterán
És az új procikról vmi vélemény? Állítólag GPU-ban lesznek jobbak - ez konkrétan mit jelent? Mondjuk játékoknál jön ki a különbség a Bay trailhoz képest vagy esetleg fullhd videók lejátszásánál is? Gondolom netezésnél nem lesz különbség észlelhető, vagy az általános sebesség is jobb lesz? Pár gépet már láttam ilyen procival és eléggé drágák is voltak...
-
Bomc
aktív tag
válasz
bodnar10261
üzenetére
thepiratebay.la
Ide beírod hogy windows 8.1 with bing
Kidob 3 találatot és a 32 biteset letöltöd
Ennyi -
junior11
veterán
A Cherry trail elterjedésével szerintetek elterjedtebb lesz a 4GB RAM a középkategóriában is? Várhatóak valamikor új masinák érkezése pl. ilyen procival és W10-zel?
-
molnartom
aktív tag
Itt a legújabb build. Ezek szerint már nemcsak a C meghajtóra lehet telepíteni. [link]
-
JamesFinn
senior tag
válasz
Murphistic
üzenetére
Köszi a tippet, de nem segített.
Most csinálok egy rendszer visszaállítást. De egy ideje fekete képernyő van... Ebből lehet garancia érvényesítés lesz. -
Murphistic
aktív tag
válasz
JamesFinn
üzenetére
Szia!
Talán a legegyszerűbb próba a wsreset paranccsal megrpóbálni "tisztába tenni" a Windows Store-t.
A keresés mezőbe írd be, hogy wsreset, majd futtasd a parancsot. [screenshot] .
Ha nem megy akkor majd még meg lehet próbálkozni a Store újratelepítésével, de én az Insider Preview-os Windows 10-esemnél addig próbálkoztam a hibajavítással, míg ki nem írtottam a Store-t
.Valószínűleg már csak az újratelepítés segít rajtam, de nálad a wsreset még nem jár nagy kockázattal. -
JamesFinn
senior tag
üdv.
Akadt egy problémám. Ma reggel elkezdett az áruház alkalmazásom frissíteni, de megakadt a frissítés. A csempe inaktí, szürke.
újraindítás volt egy párszor, egy Acer Iconia W1-810-ről van szó, w10-el.
valakinek van valami ötlete? -
bigsee
addikt
Sziasztok!
intel dynamic platform & thermal framework driver
Érdemes ezt felrakni? Ajánlott frissítésként jelent meg, ha jól olvastam a terhelés függvényében változtatná a proci áramfelvételét/hőfokát és a ventillátort. De ez egy tableten nem igazán van... Van valaki aki felrakta, és jobb/rosszabb lett esetleg?
-
CB
senior tag
Sziasztok!
Van egy Lenovo ThinkPad tablet 10 táblagépem. (Blogomban írtam róla)
Újabban, gondolom valamelyik frissítés óta azt csinálja, hogy bekapcsolás után nem lát wifit. Tehát a lépcsőházunk egy wifi hálózatát sem. Ahhoz hogy netezni tudjak, újraindítás szükséges. Újraindítás után minden rendben.
Biztosan szoftveres probléma van, csak nem tudom, hogy lehet rajta segíteni.
Új hozzászólás Aktív témák
- ONYX BOOX note air2 plus + gyári tok + gyári billentyűzet
- Eladó ÚJ Hoco HD Wi-Fi SIM Android A10 10.1"tablet / 24 hó jótállás
- Lenovo Yoga Smart tab 10.1"-es tablet eladó
- Samsung Galaxy Tab S11 11" 256GB Wifi, 3 év gyári garancia + Samsung Book Cover tok
- ÚJ Bontatlan iPad Air 6 - 7 gen 11 és 13 Minden szín 1 év Apple Garancia Azonnal Átvehető DEÁK Térné
- Apple iPhone 17 Pro Silver 256 GB Használt, karcmentes 100% akku / 0 ciklus 1 év gari!
- Samsung Galaxy S22 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo L13 Core I3-10110U / 8GB DDR4 zsanér törött LAPTOP 1
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPad 10th Wi-Fi + Cellular - Silver - 64GB - BONTATLAN - ÚJ
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi

)